Skinkegratin (Stegeso)

Skinkegratin (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 skiverformfranskbrød
300 g.kogt skinke
1.25 dl.fløde
3 æg
50 g.reven parmesan
50 g.smør
 sojasauce
 hvid peber
1 knsp.Muskatnød, stødt
 
Opskrift:
Læg halvdelen af brødskiverne i bunden af den gennemfugtede stegeso. Skær skinken i små terninger og hæld dem over brødet. Læg derefter igen et lag brødskiver. Pisk æggene sammen med fløde og ost. Smag det til med krydderierne og hæld det forsigtigt ud over alle brødskiverne. Kom smørklatter på. Bag skinkegratinen ved 220 grader i ca. 1 time Server den med tomatsalat til.





karakterer:
Opskriften er vist 17601 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu