Hvidvinsdampet stenbider

Hvidvinsdampet stenbider, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Hvidvinsdampet stenbider, billede 4 Hvidvinsdampet stenbider, billede 1 Hvidvinsdampet stenbider, billede 2 Hvidvinsdampet stenbider, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fileter af 2 stenbider
 Smør
200 g.flåede tomater
2-3 hakkede skalotteløg
1 glastør hvidvin
1 dl.piskefløde
2 æggeblommer
 Evt. lidt citronsaft
 salt
 hvid peber fra kværn
 
Opskrift:
Fisken lægges i et smørsmurt ovnfast fad og drysses med salt og hvid peber.

Tomater og løg fordeles på fisken og hvidvin hældes ved. Sættes i ovnen ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter.

Fiskesuppen hældes fra fadet op i en kasserolle. Fløden tilsættes og det koges en smule ind.

Æggeblommerne piskes i saucen - den skal jævnes let, men må endelig ikke koge. Den smages til - eventuelt med lidt citronsaft, samt salt og peber - og hældes over fisken i fadet.

Serveres med løse ris, pillekartofler, flute eller butterdejssnitter





karakterer:
Opskriften er vist 35496 gange,
og udskrevet 917 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-11 17:33:09
Vi dækkede ikke fadet til.

  -   2005-01-01 01:01:01
skal der staniol over når den sættes i ovn?