Krondyrkølle i gryde

Krondyrkølle i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Krondyrkøllesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Krondyrkølle i gryde, billede 4 Krondyrkølle i gryde, billede 1 Krondyrkølle i gryde, billede 2 Krondyrkølle i gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.Krondyrkøllesteg (udbenet)
 salt
 peber
50 g.bacon
 
2.5 dl.kogende vand eller fond
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
 
1 dl.rødvin
 
 Sauce:
3 dl.fløde
50 g.ribsgelé
 
500 g.champignon
200 g.bacon
 
Opskrift:
Køllen gnides med salt og peber. Brunes i en gryde sammen med 2 - 3 skiver bacon.

Vand eller fond med krydderier samt løg tilsættes. Småkoger under låg ca. 90 min. Kødet vendes jævnligt.

Den sidste halve time tilsættes rødvinen.


Sauce:
Stegeskyen sies, fløde tilsættes, hvorefter der smages til med salt, peber og ribsgelé inden den jævnes.


Tilbehør:
Champignon og bacon skæres i terninger og ristes på en pande.


Kødet skæres ud i ca. 1/2 cm. tykke skiver og og pyntes med bacon i terninger sammen med champignon.

Serveres med smørstegte, råstegte eller hvide kartofler og en gøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 121897 gange,
og udskrevet 5100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu