Farseret porre 02

Farseret porre 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Farseret porre 02, billede 4 Farseret porre 02, billede 1 Farseret porre 02, billede 2 Farseret porre 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalvekød, hakket ca. 11% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
  Panering:
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
600 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
Opskrift:
Rør farsen sammen med alle ingredienserne til en fast fars. Del porrerne i 8 stykker og kog dem ca.5 min.(køl dem lidt af).

Del farsen i 8 portioner, og fordel en porre på hver portion fars. Fordel forsigtig farsen om porren. og vend dem i rasp (du skal kun bruge rasp).

Steg dem på panden 4-5 min.

Kartofler og stuvede ærter og gulerødder serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 73540 gange,
og udskrevet 1374 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6757 (1608 kcal)
KJ pr. Pers. 1689 (402 kcal)
Vægt ialt 1485 gram
Vægt pr. Pers. 371 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 455 KJ (108 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-07-31 19:08:10
synes der er for meget væske så det blive for smattet, men smagen er god

  -   2013-04-29 19:08:06
Smagte ok, men man kan med fordel putte lidt flere krydderier i :)

  -   2005-01-01 01:01:01
nem at lave, dejlig konsisens

  -   2005-01-01 01:01:01
De er svære at få til at hænge sammen, men smager kanon