Stuvet spinat - Flødestuvet spinat

Stuvet spinat - Flødestuvet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stuvet spinat - Flødestuvet spinat, billede 4 Stuvet spinat - Flødestuvet spinat, billede 1 Stuvet spinat - Flødestuvet spinat, billede 2 Stuvet spinat - Flødestuvet spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Babyspinat, frisk
   
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Smelt smør i en gryde. Tilsæt spinat og varm den til den falder sammen, drys mel over og rør det godt ind i spinaten.

Tilsæt piskefløde og kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 min. Smages til med salt og peber.

Tips:

I stedet for frisk spinat kan der bruges helbladet spinat fra frost.

Tø spinaten op og pres den fri for væde, svits den lidt i en gryde, drys mel over og rør det godt ind i spinaten.

Og resten som med frisk spinat.





karakterer:
Opskriften er vist 430302 gange,
og udskrevet 4606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3665 (872 kcal)
KJ pr. Pers. 916 (218 kcal)
Vægt ialt 1143 gram
Vægt pr. Pers. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 320 KJ (76 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-02-11 20:37:13
Det smager skide godt men hvordan får jeg det til at være mindre klistret. ?

  -   2020-07-12 10:46:30
det smager godt dog kommer jeg en tsk sukker i

  -   2019-02-03 11:27:44
Jeg elsker det nåede jeg laver det så spiser jeg 500 gram og jeg skal lave det her i dag .jeg spiser 500 gram og jeg glæder mig også

  -   2009-08-02 15:28:36
Fin basisopskrift. HVIS! man har en lille sjat font fra fisken, så kom den endelig i. og ja! En lille squeese sukker gør den ikke ringere. :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
mangler lidt sukker men ellers kanon

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en glimrende opskrift - bedre end spinat i opbagt sovs.