Kommentare til Bedstefars skæg

se opskriften her

Dorte  -  2022-08-12 18:19:09
Jeg rører kokosmel i marengsen, det kan vi lide

  -  2021-07-10 14:27:32
Kan varieres med 100 gr. Odense Marcipan med lakridssmag og saft og skal fra en halv citron i dejen. Der justeres evt. med mere eller mindre fedtstof eller mel for en korrekt konsistens.

Mig  -  2021-04-17 17:50:02
God kage,

Borchlarsen  -  2020-08-08 16:57:45
Den er super god kom dog lidt mere mælk i 5 stjerner herfra

Marianne Søgaard  -  2020-04-27 20:54:53
Bedste bedstefar med skæg ever! Så kort kan det siges :-) Måske lige til den søde side, så næste gang vil jeg komme lidt mindre sukker i selve kagen, ikke i marengsen. Men denne lille ting er ikke nok til at få den ned på en 4’er. Det bliver et stort 5-tal herfra!

Mette h  -  2020-01-30 15:24:52
Super fin kage jeg puttede reven skal og saft fra en appelsin det blev den ikke dårliger af.

Kageglæde  -  2019-10-19 13:38:23
Go kage

Jane  -  2019-06-23 15:39:15
Kan man bruge brombær i stedet for

  -  2016-10-07 17:41:33
vores variation af denne kage bruger vi æbleskiver, gerne fra syrlige æbler, som fyld. Kontrasten passer rigtigt syrligt med sødt, afhængig af æbler og sukker mængde blandt "bagere"

Jeanette  -  2016-09-22 18:43:09
Fin smag, dog lidt underlig smuldrende konsistens i dejen. Lækker marengs... Skal helt klart prøves igen, måske med et ekstra æg.

Maria   -  2016-09-04 14:59:23
Der står alm. ovn.. Jeg tog varmluft ovn og tiderne passede fint😊 Lækker kage helt traditionel opskrift☀️

Tina  -  2016-06-15 15:34:21
har lige bagt kagen.....og fulgte opskriften.....fyldet oven på blev perfekt men selve kagen smagte ikke så godt......dejen var klistret iforhold til andre kager jeg har bagt....men ungerne har lige givet tilbage melding påat den smagte godt :-)

Eva  -  2016-05-13 14:30:36
i stedet for marmelade bruger jeg rabarber , den bliver dejlig luftdig og smager kanon godt

monica  -  2016-04-23 16:27:47
fantastisk kage elsker den... jeg putter himbær marmelade i og lidt ekstra mælk dog bruger jeg altid mini mælk...

DJ Dorby  -  2016-02-19 14:04:50
god kage, nem at lave

  -  2015-07-09 19:57:53
Har prøvet denne, den er kvalmende sød, prøv denne fra bageriet og min afdøde fars bagerimesterbog, den er nu tilpasset i volume til hjemmets brug. " lille bradepande " for det første hed kagen i bageriet "bedstefar kage" Opskrift. 200 gr. magarine/smør 250 gr. sukker/melis 4 æggeblommer 6 tsk. bagepulver 110 gr. mel 130 gr. kartoffelmel 2,1/2 dl. mælk Fyld. 4 piskede æggehvider 250 gr. sukker/melis 120 gr. kokosmel pisk æggehviderne stift med 2 spk sukker,bland sukker og kokosmel i. dejen røres godt og bages ca. 25 minutter ved 170 grader, så kommes fyldet på, og kagen bages igen i 20 minutter lidt højere oppe i ovnen, til den er flot lysebrun i fyldet. prøv denne istedet, der skal ej marmelade på sådan en type kage her, det en stor misforståelse, marmelade hører hjemme i en hindbærsnitte osv, eller om man laver en marengsbund og kommer svedske marmelade og flødeskum på...tja. Hilsen Svend Bak Østergaard 8400 Ebeltoft

karen  -  2015-04-20 14:42:05
kan jeg bage den dagen før

Grethe  -  2014-11-06 16:16:21
en rigtig god kage ,

Bettina.1965.  -  2014-06-26 19:09:11
Jeg er ikke nogen bager eller en a la Mette Blomsterberg, men jeg elsker at bage og det ofte. Min erfaring siger mig, at bliver margensen ikke sprød kan det skyldes flere ting, bla kan ovnen være for varm. Sukkeret kan være pisket for længe så det ligesom klapper sammen, og så er det altid en super god ide, at putte en. Spsk eddike i margensen, så bliver den altid sprød:-) Håber det hjælper på dem der har spurgt.

Annika  -  2014-06-19 22:14:52
Lavede den som opskriften med et stort MEN, da jeg skulle bruge sukker til marengsen havde jeg kun 160g holden. Ser i komentarende at den sagten kan laves med mindre end opskriften siger. Dejligt!

  -  2014-06-06 16:33:14
Min marengs blev sej istedet for sprød øv øv øv. Nogen der har et bud på hvorfor? Bunden smager fantastisk og vil gerne prøve igen hvis jeg bare vidste hvorfor den blev sej og ikke sprød så jeg ikke laver samme brøler 2 gange

LAURA  -  2014-05-31 21:28:28
Jeg erstatter syltetøj med rabarber, jordbær, blommer og anden frugt. Med rabarber er det godt med en sød marens, men reducerer sukkermængden når jeg bruger frugt.

lækker kage  -  2014-05-24 04:19:30
den smager godt synes jef

Lis  -  2013-12-01 21:13:58
Kan kagen bages dagen før den skal serveres eller bliver den så kedelig?

Sonja  -  2013-09-29 15:18:13
Den er super god. Prøv med revet citron eller appelsin skal i dejen og friske æbler (revne eller i tynde skiver) på toppen i stedet for syltetøj... Himmelsk kage. Tak for en dejlig og vildt let opskrift. Den kan ikke gå galt :) Kun fantasien sætter grænser, det er jo tilladt at sætte sit eget præg på tingene ;)

KP  -  2013-09-15 21:44:45
SUPER kage.Uhmmm.

Morten Viuf  -  2013-06-25 07:14:19
Den er rigtig god

Else-Marie Lauridsen  -  2013-06-02 09:30:29
Som Helle Grønning skriver. Uden syltetøj og med kokosmel i marengsen. Sådan bagte min svigermor den, og så hed den Elvakage.

MIG!  -  2013-02-28 19:07:30
Kagen er rigtig god.

De sødeste piger i verden!<3  -  2013-01-03 15:44:37
Kan man godt bruge piskefløde i stedet for sødmælk?

Bille'n!:-)  -  2012-09-03 19:35:27
Jeg syntes bare den er UHM!!!!:-D

  -  2012-06-19 15:42:10
er kun ti har lige lavet den mums

pinky  -  2012-06-19 15:40:09
prøv at lave dem i muffins forme i stedet for en bageplade :-)

Fam. Jensen  -  2012-05-16 18:15:15
MUMS, den er god. TAK!

Bo Larsen   -  2012-04-25 15:56:25
Super god kage men synes at man godt kunne skrive at næsten alle slags syltetøjer kan gå der til har prøver mange og hver gang smagt helt vil godt

Kagekonen  -  2012-04-22 17:25:01
Øv en tør og kedelig oplevelse. Dejen var også meget tyk :(

Pernille  -  2012-04-20 09:18:50
Synes det er en fantastisk kage, kan ikke forstå hvor det går galt for jer det går galt for......min lykkes hver gang;-) og den smager fremragende....Jeg putter dog lidt mere mælk i dejen, minimælk, måske derfor der skal mere i?

  -  2012-04-13 17:57:58
Alt for sød!!!! Dejen var meget tung og klistret???

Camille  -  2012-02-26 14:57:39
Jeg lavede dem som muffins - et fedt alternativ! :)

  -  2012-02-25 09:29:10
Jeg syndes den er kanon go'

Kirsten  -  2012-02-04 16:17:52
Kan den fryses

gert  -  2012-01-16 12:01:51
Jeg laver altid kagen med abrikos-marmelade...

ForbiIFarten  -  2011-12-26 18:52:50
Den vil jeg helt klart prøve en dag, og måske sætte den på min Hjemmeside!:-) Laver den nok lidt om :) PS: Tak til jer andre der har skrevet tips, har skrevet dem ned!!

Fister  -  2011-12-26 11:43:13
Mega god kage. Dog bedre med blåbær syltetøj.

Emilygr  -  2011-11-15 16:33:44
Den blev god, men marengsen blev ikke særlig god.

Emilygr  -  2011-11-05 20:36:16
Fantastisk kage. Opskriftet er perfect! Jeg mener ikke den er for sød.

mig.  -  2011-10-26 16:31:03
Den er lidt for sød til min smag, men den skal også bage meget længere end der står i opskriften.

John  -  2011-09-10 10:56:25
Jeg bruger altid saften fra kippers på dåååååse ummm lækkert

Føj!  -  2011-07-28 18:06:44
Der er alt for meget mel kagen vil kun samge af mel når i skal til at nyde den >:-(

Anette  -  2011-07-15 15:37:19
I stedet for syltetøj, bruger vi æblemos. Det smager super godt.

Wøkk  -  2011-07-03 10:08:24
lavede den med solbær syltetøj (hjemmelavet) og det var mums... så gør det heller ikke noget marangen er sød...

NATASJA!  -  2011-05-25 12:02:45
Den er bare go'e i lovet it! Er der nogen der har andre go'e forslag til hvordan man kan lave den!<3 ?

Rebekka  -  2011-05-15 16:00:06
super lækker kage nem at lave.

CorsaGirly  -  2010-09-15 16:05:33
Hejsa. Skule hilse fra mine børn og sige den smagte herre godt. Jeg valgte dog at bruge mindre sukker.

mig  -  2010-08-08 17:51:37
mor har altid lavet den med rabarber syltetöj, den er ikke saa söd :)

safira9800  -  2010-07-06 15:43:07
Jeg kom kun 70 g sukker og til gengæld 3 dl mælk i, dejen blev perfekt. Marengsen lavede jeg med 200 g sukker, ligeledes helt perfekt. Brugte abrikosmarmelade. Mhh god kage :-)

Carsten raresen  -  2010-06-26 20:55:48
jeg synes kage er en super duper kage!:D ikke skrive den er alt for sød det syndt for ham/hende der sendte den ind:D den er deliscious! men det kan også bare være det er mig, der er for rar, så passer mit efternavn:D

  -  2010-06-12 14:31:52
lækker, lækker, lækker. jeg spiser den nu uden syltetøj, men en lækker kage!

  -  2010-06-07 13:33:15
super go kage, har aldri smagt noget bedre!!!

  -  2010-06-01 18:12:34
Kom til at putte for lidt sukker i marengsen, i første omgang. (Kun ca. 60g) Dét kan den altså ikke klare sig med :D Ellers en super kage, som blev godt modtaget - af både børn og voksne!

Joh  -  2010-05-04 14:24:05
Mums! :-) Er igang med at bage kagen nu, og den ser da' vældig god ud! ;-) Håber skam også den er god!

  -  2010-04-08 16:42:50
kanon kage, revet æble istedet for syltetøj er også godt;-)

Kageelsker  -  2010-03-18 17:50:03
Den smager da fantastisk. Den er ret sød, men det gør mig intet! Syltetøj kommer an på hvad vi lige har i hjemmet...

Lone & Elvis  -  2010-01-28 14:56:48
.Jeg syntes bare kagen var for lækker..!? lige min stil ;D ta' og prøv.. jeg anbefaler det (:

sara  -  2009-12-31 14:33:21
Elsker den her kage, du bestemer selv syltetøjet

Eva  -  2009-08-20 22:37:29
Brug ribs - gele/ ryste ribs eller ribs syltetøj + Chokolade og halvdelen sukker i marengen+ lidt eddike i. Jeg blev dagens helt!

bedstefars skæg elskeren  -  2009-08-15 15:18:10
Jeg putter altid mere mælk i, 1 dl er simpelthen ikke nok.

Helle Poulsen  -  2009-07-09 21:04:56
MUMS siger jeg bare, den kage er nem at bage, og er helt og aldeles efter min smag, Tak for lån :o)

Mads  -  2009-06-11 17:56:21
Kan man ikke komme noget Kakaopulver i? :D

  -  2009-03-17 10:49:40
Marlene. har prøvet at lave kagen med jordbærflødeskum på, det smager rigtig godt. 400 g jordbær, 200 g sukker, 1/2 l piskefløde. Du kan både bruge friske eller frosne jordbær. Bag kagen iflg. opskrift, lad den køle helt af. Blend jordbær med sukker, pisk fløden stiv og vend jordbærsovsen i.Kom jordbærflødeskummet på kagen og server straks. Kan faktisk serveres istedetfor den traditionelle lagkage man får til fødselsdage, og den vækker begejstring!

Metha Christensen  -  2009-01-17 17:57:07
Jeg synes der er AL for meget mel i.. bunden blev for hård og der er godt nok meget marengs, eller et meget tykt la skulle der til for at få det hele med

Grethe  -  2009-01-01 23:35:20
Jeg har bagt den kage i over 30 år - og altid brugt æblegrød, der ikke er for sød, så gør det ikke så meget at marengsen er lidt sød. Det er en god ide med 1 tsk. eddike i marengsdejen, ligesom til en Pavlova

michelle  -  2008-11-24 21:56:56
fantastisk god kage! ingen ændringer hér fra!

Olsen  -  2008-11-22 15:11:27
Jeg plejer at komme optøede hindbær (afdryppet i si) i dejen spredt med let gavmild hånd. Det smager rigtig mums og tager noget af den søde hviende... :-)

Kamilla  -  2008-11-17 15:48:19
Jeg er faglært bagersvend og jeg siger at den er fulsstændig perfekt!!

lulu&anna  -  2008-10-27 14:18:53
Jaa, vi skal lave den idag!!!! :D Elsker bedstefars skæg :D

maibritt  -  2008-10-17 12:03:28
den er super god :-) det er anden gang på en uge vi bager den.

gangster  -  2008-10-14 12:23:34
god kage men smager bedst med piskefløde 100procent beder

SG  -  2008-07-14 19:22:00
jeg kom cirka halvt så meget sukker i marengsen (egentlig mængde = 250 g), og synes stadig den er en anelse for søg. men ellers synes jeg at kagen er god

mig<'3  -  2008-06-28 13:35:26
Det er en god kage ! den smager godt!

LHG  -  2008-05-30 13:32:08
put friske tynde rababer styker under marangsen. spis chrem freche til. super lækkert.

aase  -  2008-05-14 12:44:13
det er rigtig godt med æblemos i stedet for syltetøj

Rikke  -  2008-04-22 19:29:04
Rigtig lækker kage. Jeg bruger hele bær, for det meste ribs eller hindbær, hvilket er en god kombination til den søde marengs.

Tina  -  2008-03-13 14:37:05
Den er bare rigtig god, har lavet den på arbejde, hvor den faldt i god jord

idi!  -  2008-02-08 18:28:33
Det er bare den bedste kage!! put godt med marengs oven på!!!

gitte  -  2008-01-10 17:12:39
en Super god kage uhm..

ida  -  2007-11-23 15:51:46
det er bare den bedste kage, i skal virkelig prøve at lave den!!!

os  -  2007-11-06 14:25:33
lækkert

susanne40  -  2007-10-30 20:28:01
en dobbelt portion passer til min store bradepande (30 stk kage) - prøv at tilsætte 1 tsk eddike til marengsen når sukker tilsættes, så holder den sig flot stiv og kan formes flot med bølger og toppe ovenpå kagen!

anette  -  2007-08-11 10:12:04
super god kage, kom også kun det sukker i,som stod til maregns oven på,samt kokos i marengs,3 d l mælk ,så kagen blev lige som den skal være.

nielsen.cl  -  2007-03-23 12:28:20
rigtig god kage, læste at folk generelt syntedes at kagen var for sød- så jeg puttede lidt citronsaft i syltetøjet og så puttede jeg kun det sukker i marengsen der skulle piskes i hviderne - for resten puttede jeg kokosmel i istedet. kagen var et stort hit til familiefødselsdagn... alle spurgte efter opskriften

Kalle  -  2007-03-08 19:58:17
sød og dejlig, lige som jeg kan li den..

Pernille  -  2006-12-11 21:47:04
Man kan købe en sukker fri abrikos fersken marmelade den er bare super til....

  -  2005-01-01 01:01:01
Fin kage - Prøv at bruge grundejen hvor du putter chokolade stykker i + putter æbler og kanel ovenpå, så har du en dejlig æblekage! :-)

annie  -  2005-01-01 01:01:01
hvad end man synes om en sød kage så er det nu såden den skal laves. også hos bageren

meyer  -  2005-01-01 01:01:01
Det smager vildt godt, hvis man blander 5 dl. kvark med 5 dl flødeskum. Hæld dette over kagen, og pynt den med friske frugter. Rigtig god nu her hvor jordbærerne kommer. Kan således bruges som dessertkage. Så er den ikke længere så sød.

Loppe  -  2005-01-01 01:01:01
Jeg syntes at der er for lidt mælk i, jeg brugte knap 3 dl anden gang jeg bagte den, og så blev den super go` .

karen  -  2005-01-01 01:01:01
lidt flormelis drysset på marengsen gør kagen mere sprød

  -  2005-01-01 01:01:01
for sød nøjes med at putte halv delen af marengsen på ellers er den for sød og bag den 5 minutter mere ellers for blød

annette  -  2005-01-01 01:01:01
brug sukkerfrit syltetøj så passer pengen

Rikke  -  2005-01-01 01:01:01
- jeg går aldrig slavisk efter en opskrift, bryder man sig ikke om meget sukker, så put det i kagen, du har lyst til

mig  -  2005-01-01 01:01:01
god kage

  -  2005-01-01 01:01:01
Lidt for sød mangler noget surt tilbehør

helle grønning  -  2005-01-01 01:01:01
dejig let kage kan bages uden syltetøj og evt. tilsætte kokosmel i marengsen og så 200 g sukker

Helmer  -  2005-01-01 01:01:01
jeg bruger altid hindbærmarmelade...

pehy  -  2005-01-01 01:01:01
hjemme ved os så bliver bedstefarskage altid bagt med abrikossyltetøj.

Rabbit  -  2005-01-01 01:01:01
Jeg synes, at den er ALT for sød. Ville selv udskifte hindbærsyltetøj med abrikos, og reducere mængden af sukker i æggehviderne til max. 200g