Kommentare til Ristede græskarkerner

se opskriften her

Sonja   -  2019-11-09 17:00:39
Husk bagepapir ikke kan bruges ved 300 grader, se brugsanvisning på pakken

Natasja   -  2019-10-12 12:52:28
God opskrift

Sonja   -  2019-09-20 17:33:05
Bagepapir tåler ikke varme til 300 grader

  -  2018-10-23 15:54:35
Hej jeg elsker græsker

  -  2016-11-03 08:39:40
Godt resultat af at riste dem på en pande, og når de ikke er ‘saftige’ længere så kan der presses lidt citronsaft og salt på, og så bliver de dejlige friske og knasende!

Sofie  -  2016-10-28 16:15:43
Er der en granse for hvor mange man må spise?

Dorte  -  2016-10-11 10:21:04
Mine kerner bliver gelatine agtige efter de har kogt i ca 15 min. Hmmmm.....

Camilla  -  2016-10-10 20:43:54
Kan de bruges til at komme på et franskbrød som jeg vil bage?

AK  -  2015-10-31 09:01:47
Dejlig nem opskrift og godt resultat.

Dagmar  -  2015-10-25 12:31:24
De var helt vildt gode, næsten som slik

  -  2015-10-25 08:14:39
Græskar kerner de mangler lidt salt

helle  -  2015-10-24 23:42:38
første gang jeg lavede dem og de blev mega gode ikke lige hvad jeg havde forventet men de blev gode

Ulrik Bjørn  -  2015-03-16 18:53:17
Konstaterer at mine kerner efter 15 minutter på 250 grader, som er min ovns max temp, begynder at poppe som popkorn.

Anna  -  2014-11-09 12:23:42
Lækre græskerkærner

  -  2014-10-29 14:50:40
Masser af salt, og god i salat

?  -  2014-10-26 17:58:06
Hvor lang tid skal de cirka have?

Evy  -  2014-10-22 12:58:57
Står ikke hvorlænge de skal være iovnen

Flemming  -  2014-10-21 20:39:40
Sæt temp ned til 250gr. og vent til de er gyldne. Vi kom også lidt sukker på, så minder de lidt som brændte mandler. Yummi

  -  2013-10-23 20:37:19
hvordan får i dem sprøde som dem man køber??? syntes skalen er sej

Helene  -  2012-10-27 17:42:21
Utroligt lækre, prøvede at drysse paprika og lakridspulver på hver sin portion. Det kan bare anbefales!

19/10-12  -  2012-10-19 16:10:31
er igang med det nu :)

pjuske  -  2011-11-06 20:34:39
300 gr. er alt for meget, desuden bliver de sorte i løbet af et øjeblik. Rist dem på pande, så kan meget lettere holde øje med dem, og de bliver faktisk bedre. desuden kan man undervejs prøve smage om de er gode nok.

Pernille og Louise  -  2011-10-30 15:16:05
Hej vi har lige lavet 2 græskarmænd og er nu i fuld gang med opskriften her med kernerne.. tak for de gode råd med ovnen på 200 så de ikke bliver ristet for meget og vi har også taget mere skat og græsk organo på ummm det bliver guhr :P glædelig Halloween!

Lina   -  2011-10-22 17:34:21
smager godt, og nemt :-)

julie  -  2010-10-18 19:29:59
Går straks igang med at lave det

Preben Bürgel  -  2010-06-13 17:20:13
Var engang i Østrig Hvor jeg fik vaniljeis med sukker eller honing ristede græskarkerner overhældt med et par skefulde græskarkerneolie en lokal specialitet det smagte bare kanon Jeg har erterfølgende også prøvet med nugatis det smager endnu bedere Desværre har jeg ikke fundet et sted herjemme hvor man kan få olien så jeg henter den i Reall i tyskland den heder kernöll

mig  -  2009-12-04 17:29:42
super god opskrift. jeg er igang med, at lave den nu ;)

sandra  -  2009-10-29 19:16:34
har lavet dem super godt.. bagte dem ved 200 grader varmeluft i ca. 15 minutter. bare husk at drikke massere vand.

lasse & rasmus  -  2009-10-26 09:15:52
husk at pille skalden af først så smager det bedere

  -  2009-10-22 09:25:03
Hvad inderholder græskarkernerne - næringsmæssig. Karen

den anonyme  -  2009-10-18 09:59:46
smagte godt men 300 gr. er meget. så jeg gjorde det bare ved 250 gr.

  -  2009-10-16 17:14:04
mine blev også brændte indeni.. udenpå så de ikke særlig lysebrune ud.. øv!

natasja  -  2009-10-11 17:39:36
mmm meget lækkert det er bare så godt jeg kan ikke klare at spise dem de smager så godt og jeg ved jo at der skal være nogen tilbage men det bliver der vist ikke

Per  -  2009-10-10 11:42:57
Syntes ikke om dem med skal på, men det er jo ikke anderledes end med pistacienødder eller jordnødder at de skal pilles ud af skallen, dog lidt besværligt synes jeg.

Cecilie CK  -  2009-10-03 17:31:35
De er rigtig gode, jeg kan huske at jeg spiste en masse af dem da jeg var lille. Jeg fik næsten ondt i maven(:

Caroline  -  2009-09-29 15:58:42
kan man ikke når de kommer i ovnen putte salt over??

mikkel  -  2008-10-30 19:35:34
smager total godt med oliven olie:)

Cecilie  -  2008-10-29 16:43:18
ja meget lækkert<'33 elsker den slags^^

Villy   -  2008-10-27 07:50:27
Hej Har smagt dem før og de er rigtige gode, er nu ved at prøve at lave dem selv med organo på.

Amalie og Trine  -  2008-10-26 15:01:13
ved ikke om de er gode. Min mor er i gang med at lave dem, men en fra min klasse har dem med og jeg har smagt dem -jummi de er gode :)

Migmusen <3  -  2008-10-16 17:04:13
Jep det smager super godt. men drys en masse salt over dem når de ligger på bradepanden!

Marie  -  2008-10-16 13:23:14
Lyder lækkert... Det tror jeg at jeg ville prøve! :D

Minoh  -  2008-10-15 13:58:48
De ser rigtig lækre ud, og de dufter også godt når man laver dem.glæeder mig til at smage mine ;)

ml  -  2008-10-14 14:17:42
det ser godt ud men kan man ikke reste dem på panden de er mega læger

amanda på 11 år  -  2008-10-12 21:06:22
hej jeg har aldrig nogensinde smagt dem før men der er nogen der siger at de smager af chips så det må jeg jo lige se på skal lave dem imorgen...fra miggh

Fasa  -  2008-10-11 17:06:02
Omnomnom OwO Det lyder godt ^^ Det laver jeg snart! (Halloween...)

Lissa!!  -  2008-09-21 18:24:28
jeg har lavet dem før men ikk helt samme opskrift så glæder mig til at smage men de plager at smage rigtig godt:b <3

OK  -  2008-05-11 11:44:50
Gode kerner. De er bare lidt hårde at tygge.

Kun Maries Pige (::  -  2007-10-29 14:26:09
Læggert (:

Emma  -  2007-10-21 18:10:49
de er superlækre hvis man smørrister dem til de bliver lidt brune Mmmmm...

Rasmus  -  2007-10-18 16:41:01
De er lette at lave, når man alligevel laver græskarmand. Og de smager godt!

Taz  -  2007-10-18 08:53:15
Hvor lang tid kan de holde sig efter man har ristet dem?

Anders  -  2007-10-16 17:17:44
I Kunne måske bruge hovedet og tage dem ud inden de brændte. Men de er super gode (Hvis man ellers gider og passe dem)

madelsker  -  2005-01-01 01:01:01
smager godt med lidt olie vis man rister dem på panden

Mischka  -  2005-01-01 01:01:01
Det lyder lækkert...=) Dem vil jeg prøve at lave.....!!!

AHB  -  2005-01-01 01:01:01
Pas på med ikke at give dem for meget i oven, max. 7 minutter , ed 10. minutter smager de brændte og husk at drysse salt over

  -  2005-01-01 01:01:01
svar på kirsten jensen ,S spørgsmål... jeg lader mine tøre en nat og så rister jeg dem..

chisp elskern  -  2005-01-01 01:01:01
det smager ligesom chips og popkorn

Kirsten Jensen  -  2005-01-01 01:01:01
Kan kernene gemmes til en anden dag, eller skal de ristes med det samme? ellers gantastiske opskrifter.

toph  -  2005-01-01 01:01:01
umhh rigtig lækker snack tak for opskriften og alle der ikke har lavet dem så kan i glæde jer uhm

Mig  -  2005-01-01 01:01:01
Smager bedst hvis man rister dem med salt også . :D

Dennis  -  2005-01-01 01:01:01
Kanon god opskrift!!

jan  -  2005-01-01 01:01:01
rist dem i lidt smør ved 150-175 gr. når de helt tørre

Hehe  -  2005-01-01 01:01:01
Bryder mig ikke om dem. Desuden er de for ristede. Mine brændte faktisk

leomor  -  2005-01-01 01:01:01
300g er meget varm og mine brændte

mona  -  2005-01-01 01:01:01
lækker snack