Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kommentare til Chokolademousse 02

se opskriften her

Jannie  -  2019-10-16 14:11:47
Brug chokolade med appelsin og du får en fantastisk mousse. Skal laves igen.

Carina  -  2017-05-09 17:54:27
Hvor længe kan den holde sig på køl? Her tænker jeg, om man kan lave den 2-3 dage inden man skal bruge den?

Ane  -  2017-04-16 17:03:41
Mega god chokolademousse, så let og luftig. Der kan evt. tilsættes lidt revet appelsinskal.

Helle  -  2017-03-25 00:32:27
Uh, den er god, lavede den med de blendede chokoladestykker i og det var et hit. Der var dog brev enighed ved bordet om, at portionerne godt kunne være større. 2 l Margrete skål til hver. ;)

  -  2016-12-24 10:34:41
Lavede opskriften til 8 personer men glemte at smelte dobbelt så meget chokolade. Opdagede fejlen lige efter fløden var blevet tilsat -for sent. Vi tog en change og blendede de sidste 100 gram chokolade til pulver og rørte det i.. Mums kan anbefales :) det giver en smule struktur uden at være grynet( det blendede chokolade smelter lynhurtigt i munden)

Jette  -  2016-04-05 14:05:12
Vores absolutte favorit opskrift, den er så god og hurtig at fremstille.

Anna  -  2016-01-01 19:48:20
Resterne kan desuden fryses ned og spises som en lækker flødeis.

Anna  -  2015-12-30 15:57:02
Hurtig og nem at lave, men smagte samtidig fantastisk!!!

Den anonyme  -  2015-05-13 14:57:37
Det smager SÅ godt

Karina  -  2014-12-29 18:13:01
Kan den laves om formiddagen hvis den først skal spises om aftenen ??

Julie  -  2014-09-20 15:14:27
Jeg prøvede at lave den men det så helt forkert ud og smagte slet ikke normalt? Ved ikke hvad jeg har gjort galt?

laursen_b  -  2014-09-06 02:15:34
Kan man fryse den og hvor længe kan den holde sig i køleskab

Susanne 40   -  2014-08-31 13:30:18
Fintrevet skal fra 1 appelsin til 8 pers. smager godt i.

Susanne 40   -  2014-08-31 13:28:48
Man kan sagtens bruge hele æg, blot man putter lidt mere sukker i og så pisker på røremaskinen indtil det er absolut stift! TIP: Smelt chokolade i mikro-ovnen og tilsæt derefter en lille slat af den ikke-piskede fløde, rør godt rundt til den er flydende og vend det nu ned i æggemassen. På denne måde undgår du, at chokoladen gryner/stivner imens du står og tilbereder moussen.

Per  -  2014-07-25 20:29:47
Du skal regne med at det er antal blommer og ikke bæger, men du kan sagtens bruge 4 blommer så du ikke får 1 blomme i overskud.

Thgcf  -  2014-07-17 13:20:12
Når der står 3 past. Æggeblommer er det så 3 bæger? Fordi der er 2 i en bæger! Er lidt forvirret! Hvad brugte du? 3 bæger æggeblommer?

Gullermanden  -  2014-07-07 10:18:31
Hej med jer, lækker mousse :)

Maiken  -  2014-03-02 20:03:43
Den virker lovende, og den har fået gode karakterer. Hvis jeg skal bruge den i en lagkage, kan jeg så lave det i en skål dagen før og samle lagkagen på dagen, eller falder moussen sammen, hvis man rører i den på dagen? Hvordan gør I normalt?

  -  2013-09-07 14:58:09
jeg kom ved et uheld til at købe hele pastureret æg kan man godt bruge dem i stedet for?? hurtigt skal holde middag i aften hvad skal jeg gøre??? :)

  -  2013-05-28 10:34:52
Hva mener de med vandbad??

..  -  2013-02-17 18:45:35
Perfekt i lagkage :-)! Kan også laves med hvid- eller mælkechokolade, det smager fantastisk :-)

Julie  -  2012-12-31 12:29:14
Jeg lavede moussen sammen med min mor og hun fortalte mig at den bliver grynet hvis man ikke for rørt hurtigt nok rundt når man tilsætter chokoladen. Så sør for at få rørt det hurtigt og grundtigt sammen når chokoladen kommer i ;-) Jeg glæder mig til at smage den :)

Lærke  -  2012-12-14 21:34:47
Lyder lækkert med Toms skildpadder... Kan det anbefales at lave en "after eight" -udgave? Det bliver den første chokolademousse, jeg laver. Har kun smagt to kedelige før. Er der nogle gode pynte-/ serveringsforslag?

Person  -  2012-10-06 18:31:16
Kan man bruge kakao eller Nutella( noget lignende ) istedet for chokolade??

Sarah  -  2012-08-07 15:41:49
Super lækker dessert! Har lavet den mange gange og den slår aldrig fejl

Trine  -  2012-07-31 20:01:24
Sikke en succes.. Kan klart anbefales..!! Jeg lavede den med mørk chokolade 70% med orange smag og pyntede den med flødeskum og appelsin skåret i kvadrater(1cm x 1cm x 1cm).. Jeg blev beordret at lave det igen til næste familiefest.. :)

Kathrine  -  2012-07-28 14:56:46
Fantastisk dessert. Super nem at lave, kæresten var ellevild med den :D

Hm..  -  2012-05-10 18:11:20
Ad, den smager godt nok meget af smør! Wradr. Anbefales IKKE herfra, det er spild af tid og det smager af chokolade og smør! Og den tar hunered år at lave så den skal IKKE laves, hvis det står til mig.

  -  2012-04-07 19:12:50
Kathleen > Prøv at piske æg og sukker meget længe, ca 7- 8 min og lad sjokoladen køle lidt af, så den ikke føles varm på fingeren. Er sjokoladen for varm kan æggene ikke lide det og moussen bliver grynet. Du kan sagtens lave den dagen i forvejen. Held og lykke

mulle  -  2012-03-24 08:08:33
en god og cremet mousse den smager meget af kakao:)

Vivi  -  2012-03-16 12:35:14
Lyder til at en del har problemer med en for høj temperatur, mon ikke problemet er løst ved at bruge en elektrisk chokoladesmelter?

JJ  -  2012-03-09 17:27:08
Super lækker og nem opskrift, topkarakterer herfra!!

L.H.  -  2012-03-02 14:54:06
Jeg har netop lavet denne mousse og jeg valgte at prøve skildpadde-versionen... Fantastisk, mums hvor smager det godt. Og så er den super nem at lave, takket være alle de små fif der er i kommentarerne nedenfor. Tak for det!!

Sofie s.k.  -  2012-02-25 09:44:31
Super lækker Prøv måske at proppe jordbær på toppen. Det smager rigtig godt. Mmmmmmmm............

Nanna  -  2012-01-18 23:12:52
Fantastisk Opskrift. :)

Nanna  -  2012-01-02 21:14:05
Nogen der har en ide om, man kan putte det i en lagkage, eller bliver det noget skidt ?

Jane  -  2011-12-20 16:13:51
Super awesome og super fantastisk! Nice opskrift, også for sådan nogle på min alder! -Jane 98 år

Lena  -  2011-12-13 09:09:03
Lavede denne mousse som dessert til mandens herre-julefrokost. Lavede den med chili-chokolade, og tilsatte en lille smule chilipulver - de var VILDE med den og synes den var rigtig "fræk" og anderledes, og skålene var slikkede:)

camilla  -  2011-11-25 13:23:43
Hvis din chokolademousse er blevet grynet kan det skyldes to ting. Enten kan der være kommet vand op i chokoladen fra vandbadet, så bliver chokoladen fuldstændig stiv og grynet, faktisk lige til at smide ud. Det andet der kan være sket er at chokoladen har været alt for varm når den bliver hældt over i æggemassen. Hvis du er opmærksom på disse to ting kan det næsten ikke gå galt.

Sara  -  2011-07-21 18:51:50
Det er simpelthen en super dejlig ret! Vi brugte dog Toms Skildpadder som chokoladen, og knust Daim i moussen. Det var en KÆMPE succes! Jeg har lavet den for hele familien, og de var allesammen vilde med retten!

Helena  -  2011-07-08 12:41:27
En dejlig dessert. nu da man bruger rigtigt meget tapas stil. På mit arbejde i køkkenet (sygehus) laver vi dem i små mini plast skåle med låg, og stiller dem i fryseren, nem at tage op, tør hurtigt, og man har altid noget lækkert at byde på, bruger det også hjemme, har flere forskellige slags, ser indbydene ud at der står flere slags og at man selv kan vælge. (jorbærfromage - cheeskage - chokomusse ) og alt kan fryses. lige klar til gæster.

Laura  -  2011-07-04 18:08:40
Er det bare 2 timer?

Mig :D  -  2011-06-14 19:28:49
Er det en okay choko mousse ??? Har også hørt at den kan laves med kakao pulver

_Smiley_  -  2011-05-27 16:48:59
SKAL man bruge de glas på billedet?

Katja  -  2011-05-27 15:31:44
Den er super lækker og let at lave!

Louise  -  2011-05-24 10:57:15
Har lavet moussen med hvid chokolade og ananas. Helt super. For at chokoladen bliver perfekt skal man smelte 2/3 over vandbad, tage det af vandbadet og vende resten i. Da bliver den fint tempereret.

Louise  -  2011-05-24 10:57:15
Har lavet moussen med hvid chokolade og ananas. Helt super. For at chokoladen bliver perfekt skal man smelte 2/3 over vandbad, tage det af vandbadet og vende resten i. Da bliver den fint tempereret.

Rikke  -  2011-04-09 14:10:24
Jeg har lige lavet den for en halv time siden, og jeg glæder mig super meget til, at den er færdig (:

Sarah  -  2011-03-29 11:41:59
Jeg Skal Lige Vide... Er Den Ikke Lidt For Mørk?

Sarah  -  2011-03-29 11:40:29
Kan Sgu ikke give den karakter... jeg kom til at hælde 2,5 dl. sukker i istedet for 2 spsk

Amanda  -  2011-02-24 19:51:19
Mmmmm.. Den var skøn - TAK :-)

Martin  -  2011-02-19 10:36:30
Jeg tror blot du skal vente til chokoladen er afkølet en anelse, og ikke blande chokoladen sammen med æggemassen når chokoladen er varmest...

Kurt  -  2010-12-29 22:21:25
Super opskrift. Jeg bøvler dog med "klumper" i moussen. Den bliver ikke gryndet eller smager dårligt, der er bare rester fra chokolade/ægge -massen, der ikke blander sig ordentligt sammen. Hvad gør jeg galt? :)

Nina Christensen  -  2010-12-14 18:55:00
Mums den er god 10 herfra

Jeanette  -  2010-12-07 15:36:32
Rigtig god chokomousse, prøv at lægge knuste makroner og hindbærcouli (hindbær + flormelis efter behag, blendes)i bunden, og derefter chokomousse over, det går rent ind hos mine gæster :-)

Nina  -  2010-11-21 16:12:47
Har lige lavet den, den smager VILDT GODT

Josephine  -  2010-10-16 16:05:33
Jeg er 11:) og jeg syntes den er mega nem at lave, også smager den også MEGA GODT!!!

mad  -  2010-10-16 16:02:11
Den smager godt, men kunne man ikke godt lave en mousse til flere en 4!!!

  -  2010-10-11 16:36:15
mmmm.. fantastisk dessert! :)

Johanne  -  2010-09-01 14:44:53
jeg er 13 år og har lige lavet den... hold kæft den er god!!

silke  -  2010-08-09 14:58:40
Jeg kan ikk klage... meget nem at lave, og smager fantastisk.. 10 herfra

Smed  -  2010-07-27 13:40:18
Hej ville bare lige sige at det er en nem og lækker dessert der faldt i god smag blandt vores venner og de siger deres mening. :-)

  -  2010-07-09 15:16:28
Hvornår bliver æggeblommerne hvide?

Per  -  2010-06-03 16:18:24
Past. står for pasteurisert

  -  2010-05-26 14:01:16
hvad står past for??

Daniel  -  2010-03-25 17:32:54
hvorfor ikke blande piskefløde til flødeskum i stedet og blande det med chokoladen, sukkeret og æggene! Det vil gøre chokolade moussen mere fyldig og let i smagen...

Milsenberg  -  2010-03-15 22:01:03
Kathleen- Hvis den er blevet grynet, tror jeg at det skyldes at du måske er kommet til at smelte chokoladen for hurtigt ved for høj varme- På den måde bliver chokoladen grynet når den køler af, eller når den blandes sammen med noget koldt :-)

Birgit  -  2010-03-14 12:56:52
Ja, moussen kan sagtens laves dagen før. Hvis chokoladen bliver for varm, bliver den grynet. Pas på temperaturen i vandbadet!

Rikke My  -  2010-03-04 20:38:38
p.s. køb altid lidt ekstra fløde, til at lave lidt flødeskum, til at putte på toppen ;)

Rikke My  -  2010-03-04 20:36:23
Jeg har lavet denne rigtig mange gange. Det er min favorit dessert :) Man kan sagtens lave den dagen før. Chokoladen skal være helt og aldeles smeltet og æggemassen så stiv som muligt (ca. 5-7 min på fuld knald med elpisker) chokoladen skal røres grundigt ud i æggemassen, så bliver den fin og lind :) Første gang jeg lavede den var den lidt grynet og chokoladen var i små bitte klumper. Den kan også blive grynet hvis man ikke bruger kogechokolade, men blot alm. mørk chokolade.

Kathleen  -  2010-01-28 18:02:55
Hvordan har du fået moussen så blød og fin og uklumpet? Min blev grynet. Hvad kan jeg have gjort galt?

Kathleen  -  2010-01-28 11:26:33
Kan den laves dagen før den skal spises?