Kommentare til Hjemmelavede flødeboller

se opskriften her

  -  2020-11-25 14:38:11
Hvordan kan den dej bliver til 25 styks...

Fru B  -  2018-12-23 15:18:11
Haha :) jeg kan godt lide at på billederne er der lavet 16 bunde, men der er kun 15 færdige flødeboller på det sidste billede...

Maria mor til 4 inkl. 1 engel❤️  -  2017-10-19 09:09:12
Da mine børn ikke er glade for marcipan bunde i flødeboller, faldt jeg over denne opskrift. Bundene blev super børnene venlige og børnene elsker dem. Vi smeltede chokoladen over vandbad og hældte den i en gammeldags kaffekop, så børnene kunne holde i bunden og dyppe flødebollen i chokoladen. Og derefter var den pynte klar. Vigtigt at flødebollerne får en tur i ovnen 3-5 min på 180 grader alm. ovn, så det får lov at sætte sig fast på bunden inden overtrukket kommes på, når de er kølede af. Vi brugte dog en anden opskrift til guf, da vi ikke havde glukosesirup hjemme. Det kan man sagtens. Vi tilføjede vaniljestang med det udskrabede vanilje i den hjemmelavede glukosesirup, hvor vaniljen og stangen kogte med i sukker og vandlagen ca. 5 min, så havde det en sirup agtig konsistens. Vi brugte 3 store æggehvider. 225 g sukker 3/4 dl vand Æggehviderne piskes vi på køkkenmaskine 10 min og hældte forsigtigt den varme hjemmelavede glukosesirup i hviderne og piskede ca. 15 min mere. 200 g flødechokolade til de 30 små flødeboller (brugte champagneglas som udstikkere). I øvrigt delte vi guffet op i 3 dele og tilsatte flotte pasta farver, så børnene fik deres egne farve hver til stor underholdning i processen.

  -  2016-11-13 21:37:27
Er der nogen som ved hvor længe de kan holde dig?

Helle  -  2016-09-30 16:39:07
Bunden er ikke ret velsmagende. men nem opskrift.

Peter 6.c.   -  2016-04-28 08:20:03
Skal til at lave dem😋ps de ser gode ud MARCUS

Marcus 6.c  -  2016-04-28 08:19:08
Skal lave dem med min klasse i dag håber de smager godt PS. De ser gode ud

Peter  -  2016-04-28 08:16:08
Skal til at lave dem de ser gode ud

Michelle  -  2016-01-17 10:01:59
Det er gode flødeboller

malene  -  2015-08-27 11:36:23
skal lave dem i weekende, håber de smager god

Katrine  -  2015-02-24 07:14:51
Vi prøvede dem her hjemme og de var fantastiske❤️

Marianne  -  2015-01-16 20:38:08
Sandhed med modifikationer at flødebollerne skulle være bedre end de købte... Brug gerne 200g sukker eller mindre, 360g som opskriften angiver er alt (ALT) for meget... Men så blev de også gode og rigtig nemme at overtrække...

Cecilia  -  2014-11-25 21:30:13
Er der nogen der ved om de bliver for søde med hvid chokolade

lene  -  2014-10-13 19:38:38
Hej Undskyld men læsere jeg rigtig skal de i ovnen efter der er kommet fyld på. Hm tænker om det ikke s eller

:)  -  2014-04-18 18:27:58
jeg har prøvet at lave dem, men skummet vil ikke blive stivt, nogen der kan hjælpe mig :(

  -  2014-03-15 13:07:00
skal skummen på inden bagningen eller efter

  -  2014-02-05 21:21:35
UHMM prøv at knuse lidt tørret jordbær, lakridspulver eller knust nescafe

Glostrup  -  2013-12-17 11:30:20
Verdensklasse :)

Kirsten  -  2013-10-30 16:26:57
De er bare super gode. Havde lidt svært ved at rulle dejen ud, er der nogen der har en go´ide

  -  2013-09-03 15:34:03
Virkelig gode!

lærke  -  2013-04-10 14:07:39
Jeg skal bage dem i dag håber de smager godt :)

saaaara  -  2013-04-08 21:12:20
Mine forældre synes de var maks gode, men synes dog jeg fik lidt kvalme, så man skal ikke spise mere end en.

  -  2013-02-24 16:50:23
Gode men kom halvdelen af sukkeret i og lidt vaniliesukker. Jeg syntes at hvis man kommer alt sukkeret i falder æggehviderne sammen.

Ninna  -  2013-02-14 15:10:01
Jeg brugte en ske i stedet for en pensel til at putte chokoladen på, og så var det ret nemt. Der kom nok lidt for meget på, på den måde, så det blev rigtig tyk chokolade overtræk. Det smagte rigtig godt! Det kan godt anbefales max at spise 3 af gangen, ellers for man ondt i maven:-( det er sket for både mig og min kæreste..

jesper l  -  2012-12-28 09:55:33
kransekagebund marcipan æggehvide flooresukker tvebakke ældes sammen som bund det er kanon

Mmmm  -  2012-11-20 16:17:40
De er vildt goe'(-: men har lavet dem et par gange før, kom til at lave en fejl denne gang.. Ikke så godt:)

Kamilla  -  2012-09-24 15:54:15
De er virkelige gode! Lavede dem til familien og de blev ribbet! Men kom kun 200 gr. sukker i fyldet, da de ellers bliver for søde. Og Prøv med dryssede mandler ovenpå! Jeg lavede dem i både lys og mørk chokolade og den mørke blev klart modtaget bedst! Og især marcipanbunden var også meget populær. Bare tynde skiver marcipan der bliver varmet ligesom alm bunde. Kan VARMT anbefales!

..  -  2012-09-05 19:53:41
da jeg prøvede at lave dem blev jeg nød til at smide dem ud fordi jeg ikke kunne smøre/duppe chokoladen på:'( Kunne heller ikke dyppe dem i chokoladen..

Tullemus  -  2012-07-07 17:39:30
Elsker hjemmelavede flødeboller Jeg skla måske lave dem i næste uge

Heidi  -  2012-06-15 17:26:23
Måske fik de ikke nok i ovenen men det var MEGET svært at pensle dem med chokolade uden at skummet sad fast i penslen. Skummet sad heller ikke ordentlig fast på vaflen og "truede" med at glide af heletiden.

Mumms   -  2012-06-14 21:31:07
Vi skal bange dem på lørdag, glæder mig helt vildt!;)

Lena  -  2012-05-19 18:07:25
Synes de var ret svære at lave..Men de smager ganske udemærket..

bageren   -  2012-05-19 17:32:05
nemme selv en 13 kan lave dem

Mig  -  2012-02-26 17:29:57
Jeg syntes at de er super gode!!!! Ps. I Love FLØDEBOLLER!!!

tanja  -  2012-02-03 15:41:45
super lækre, men man spiser ikke 5 stk., men jeg brugte ikke alt sukkeret..

Naja  -  2012-01-09 14:43:50
Husk - æggehviderne m. sukker, skal piskes til det er HELT stift, og kan taget over hovedet, uden det falder ned! :) (bare en tommelfingerregel, jeg har lært mig, hihi!) De smager bare super, hvis man tager marcipanbunde. Mums.

Jeppe  -  2011-12-20 20:04:10
Smelt sukker i lidt vand og rør det varmt ned i de letpiskede hvider. Ingen knas.....

  -  2011-12-15 19:15:23
De smager fantastisk! Nemme at lave, og smager langt bedre end dem man køber! Fantastisk opskrift.

den seje bib  -  2011-12-06 15:10:53
jeg skal lave dem paa torsdag det er min foeselsdag om loerdagen jeg haaber de smager godt!

Anine  -  2011-12-04 21:29:29
Har lige lavet dem, og tror de smager meget godt! :D Det var lidt svært at få dem til at blive flotte men det lykkes.. :D

Den tilfredse  -  2011-10-16 20:55:16
Efter en tur i køleskabet er de helt gode :)))))

Putte  -  2011-09-03 15:49:12
Hvordan opbevare i dem? de er bare mums.. men synes at 200g sukker er nok. men det er jo smag og behag :)

mig??  -  2011-09-03 14:55:23
jeg lavede 1000 i dag

  -  2011-07-19 23:31:48
Kan man godt Bryge Lys Chokolade i stedet for Mørk

lasse  -  2011-07-07 19:11:46
husk og piske æggehvidderne og sukkeret ud... det er træls og få flødeboller der knaser af sukker

Bente  -  2011-05-27 13:42:56
Hvor længe kan de ca. holde sig?

Anne  -  2011-05-27 10:26:59
Næste gang vil jeg ikke putte så meget sukker i fyldet, da jeg synes de var ALT for søde! men på trods af det, så er det en god opskrift : D

Lis  -  2011-05-23 10:39:33
Elsker bare fløderboller især når de er hjemmelavet! og den opskitf er bare perfeckt! :D

Line  -  2011-04-30 12:12:03
Fyldet kan også bruges i vaffelis.. Det er bare super godt..

  -  2011-04-10 12:44:38
hvor længe skal man piske?

Sabrine  -  2011-03-21 18:58:16
Man kan komme noget revet chokolade/ kakao i fyldet hvis man syntes det er for kedeligt

Mig  -  2011-03-14 18:32:46
Har lavet flødeboller i skolen idag, de der ser dog lidt bedre ud. Skal prøve dem i weekenden. :D

kisser  -  2011-03-12 14:52:47
man kan købe vafle bunde i butikker det er meget letter :)

  -  2011-03-11 10:17:03
Hej rigtig lækkert med disse hjemmegjorte "fløde"boller. Inden jeg pensker chokoladen på bager jeg fyldet PÅ bunden/kiksen i 5 min på 180 grader det har hjulpet mig rigtig godt...

sara :)  -  2011-03-07 13:16:36
smager rigtig godt... Men man kan også bruge marie kiks som bunde smager rigtig godt og det er meget nemmere...

Veninderne!  -  2011-01-30 15:53:05
De er super gode, men det er ALT for meget sukker i det bliver alt for sødt, og dejen skulle man godt nok kæmpe med!

...?  -  2010-12-22 11:47:28
jeg elsker dem

Lise Heimann  -  2010-12-14 15:09:51
De smager rigtig godt, hvis man kun putter det halv sukker i og så tager lidt vanillesukker, for ellers bliver de for søde. Lidt træls at skulle pensle dem men det lykkes og de er gode :)

den søde  -  2010-11-15 09:38:56
der skal lidt ekstra bunde for at bruge alt skum

  -  2010-11-10 15:17:37
køb en rulle marcipan og skær den i 30 skiver. Bages i ovnen i 6 min ven 180 g.super nem bund, og rigtig lækkert.....

?  -  2010-10-26 09:08:52
Hej.........det blev supergode kan anbefales..........det eneste mins der er at de bliver for søde ..........tror I ikke man kan nøjes med at bruge kun for eksepmel 200 gram sukker istedet for 360 da chokoladen også er sød. Det var ogsp svært at pensle chokoladen på synes jeg det tog lang tid....

Hella   -  2010-10-23 19:17:09
jeg køber aldrig mere flødeboller hos butikkerne! for dem her er bera de bedste jeg nogensinde har smagt:)

Anne  -  2010-10-23 17:26:16
Mmhhh. De er bare rigtig rigtig gode!! kan klart anbefales:) Men lige et godt råd: Pas på med at "smage" for meget på det gudommelige fyld, fordi så er der ikke plads til de endelige flødeboller! (skriver af erfaring:b)

Mike the gray  -  2010-09-16 13:26:21
Prøv og mulder lidt go ryger i i bunddejen. Det gir altid go griner

inge  -  2010-05-14 14:11:52
super lækre til kaffen:)

Monica  -  2010-02-25 12:29:20
Dejen til bundene blev jeg godt uvenner med, men det lykkedes til sidst! Hvis man er glad for sukker er mægden fin, men jeg fik godt nok lidt af et sukkerchok! Man skal ikke regne med at få dem for sig selv, for hold da op hvor de "sælger" godt! Min kæreste og jeg havde en umådelig sjov aften med at lave dem...

chocoladen  -  2010-02-24 14:18:56
chocoladen brænder jo på. hvorfor stå der ikke den skal smeltes ved svag varme.

stine   -  2010-02-17 10:23:55
de var rigtig gode, men jeg tror jeg kom for meget sukker i, for det var ikke rigtigt til at sprøjte ud igenem sprøjte posen

  -  2010-01-08 10:34:49
Jeg kommer også lidt mindre sukker i, og lidt vaniliesukker. Jeg køler flødebollen i køleskabet i 15min. mindst, inden jeg kommer mørkchokolade udover - herved flader de ikke så nemt ud. Det er godt at pensle med meget chokolade af gangen. Jeg drysser med små hakkede stykker mandel eller hasselnød..lækkert lækkert! :0)

=|  -  2009-10-04 11:08:44
Skal de stilles til afkøling efter chocoladen er kommet på????

JUM  -  2009-08-04 20:41:43
de er gode! men man kan også bare bruge marie-kiks som bunde :D

Fie  -  2009-07-23 09:42:40
Så har jeg også forsøgt mig med de lækre flødeboller! De smager rigtig godt, men efter min smag en smule for søde! Har lavet dem med både kikse-og marcipanbunde - og begge dele er bare mums :)

Sara  -  2009-02-23 20:34:44
de smager meget bedere end dem man køber og det er hyggeligt at lave.

ida  -  2008-10-12 18:44:52
Hej. Jeg har lavet disse en del gange sammen med min søster i Canada, det er nemlig det hun savner mest af madvare fra Danmark. Har for øvrigt forsøgt at fragte flødeboller med over, men de sprang i luften mellem, England og Canada... Men det var forsøget værd. Det er så heldigvis ikke nødvendigt, når jeg nu har denne superopskrift. Tusind gange tak. Ida

pip  -  2008-08-06 17:34:34
Har lavet en halv portion... Og det skal lige siges at de bliver noget søde hvis man bare halverer sukkermængden i fyldet... Der skal mindre sukker i end i opskriften. Men ellers er de gode... især med marcipanbund :)

Anja  -  2008-02-27 15:45:57
Tilsæt 1,5 tsk vanillesukker/ekstrakt. Det får dem til at smage af lidt mere...

Anders  -  2007-11-13 21:32:55
Jeg bruger Marie kiks som bund de er rigtigt godt

fam nielsen  -  2007-08-06 17:35:54
har lige lavet flødeboller jeg brugte marcipanbund det var bare super skær marcipanen i ca 3mm tynde skiver bages ved 170 g i ca 5 min og afkøles og derefter fremgangsmåde som beskrevet i opskriften

Mariah  -  2007-05-11 16:59:13
Jeg har aldrig smagt nogen flødeboller så gode! Det troede jeg ikke var muligt!! Der er meget skum men den eneste ulempe ved det er, at man kommer til at smage lidt for meget på det inden de er færdige:-)

GOG  -  2007-04-26 18:45:04
hvor lang tid skal man piske æggehviderne?

mc  -  2006-12-21 07:32:22
jeg syntes de er nemme at lave, og smager fantastisk

chris i hillerød  -  2005-01-01 01:01:01
ummmm de smager bare lækkert og er nemme at lave jeg gjorde det til min fødselsdag ummmmmmmmmmmmh

mig??  -  2005-01-01 01:01:01
BaRe GoDe!-brug marcipan til bunden!

Laura-Loo  -  2005-01-01 01:01:01
De smager sapsusme godt!....kan anbefales til børnefødselsdage.....qnuzZz...*

  -  2005-01-01 01:01:01
prøv at lave dem med marcipanbund. Bag marcipan i skiver i ca 10 min - og følg derefter opskriften.

hih  -  2005-01-01 01:01:01
man kan også lave dem med chokolade bund det gør man i sverige der er der ingen bund

?  -  2005-01-01 01:01:01
prøv at lave bunden af marcipan det er rigtigt lækkert

fjotte  -  2005-01-01 01:01:01
der skal godt nok meget fyld på bundene hvis man skal bruge det hele

mads  -  2005-01-01 01:01:01
de smager meget bedre end dem man køber PS: de er langtids holdbare så spis ikke dem alle på en gang!