Kommentare til Appelsin- og chokoladekage

se opskriften her

Irene  -  2016-04-29 13:55:19
Den er bare rigtig god sammen med vaniljeis, en lille cognac og kaffe, så er selv en dårlig middag reddet

Onkelhiphop   -  2016-01-23 23:12:14
Den bliv perfekt sådan som jeg skrev her under mums, og var fræk og pynte den med italiensk kokos is, den gik rent ind ;)

Onkelhiphop   -  2016-01-22 15:02:57
Den bliv perfekt sådan som jeg skrev her under mums, og var fræk og pynte den med italiensk kokos is, den gik rent ind ;)

Onkelhiphop  -  2015-12-30 18:09:04
Nu har jeg læst hva folket skriver, skal lave den til nytårs aften, så det jeg gør er et pift bagepulver, lidt hvid chokolade, og mindre appelsin, vender tilbage i det nye år Godt nyt år

Linda  -  2012-08-14 19:40:21
Kan man bruge citronsaft i stedet for appelsinsaft monstro?

david  -  2012-02-05 20:36:24
superlækker,man kan komme 1½ tsk honning/sirup med chokoladesmør

Anna Cecilie  -  2011-03-31 20:41:26
Total god kage... har bagt den idag til afslutningen på vores linedance hold... og de var vilde med den... kan varmt anbefales.... :op

Anna Cecilie  -  2011-03-30 20:01:39
Er der nogle der har prøvet at komme glasur på kagen??? og i så fald var det så okay???

Annemette   -  2011-03-29 14:19:05
Skal der ikke mere mel i end 60g?

Gitte84  -  2011-03-21 14:23:55
Skal der ingen glasur på.? :)

Emilie  -  2011-03-06 13:34:31
Jeg har lige lavet dejen og puttet den i ovnen, så den er klar til min far kommer hjem. Håber på en god fornøjelse. Skal jeg tage noget glasur på kagen??

mary  -  2010-10-25 23:57:46
Rigtig lækker kage. Fulgte opskriften, men tilføjede en smule bagepulver. Den bagte i 45 min. Dejen smager også himmelsk - ad chokolademousse..

mette  -  2010-08-10 20:37:19
super dejlig kage.. også go med hvide chokolade stykker i :)

  -  2010-05-28 13:00:52
skal chokoladen være smeltet når den skal ned til smøret

Bettina  -  2010-02-24 12:55:09
Er kagen fryse egnet??? Glæder mig til at høre hvad de syntes om den på jobbet. :-)

maria533kage-pige  -  2010-01-13 16:40:41
Det var en god kage skulle jeg sige fra min klasse de kunne godt lide den og jeg var ogs[ glad for den <3 ...

sovsedamen  -  2009-08-26 16:45:08
et strøg bagepulver gør underværker for kagen. Men ellers en ekstra ordinær god kage med et specielt men godt eksotisk pift.

ferb  -  2009-08-23 08:26:11
fedt men lidt for meget ting

Anna  -  2009-07-10 14:49:45
Nogle som ved, om det smager godt med glasur på kagen? Og hvis - hvilken slags?

Anna  -  2009-07-10 14:47:26
Lyder rigtig lækkert! Skal til at lave den her om en time. Glæder mig til den forhåbentlige fornøjelse. :-)

jenni  -  2009-05-03 17:37:23
ved ik hvor meget mel der skal i men jeg synes at 60g er alt for lidt!!!

mille  -  2009-04-19 17:29:39
hvor meget mere mel skal der i?

camilla  -  2009-03-12 19:57:17
Super lækker kage. Den skal jeg helt sikkert bage igen.

the champ  -  2008-12-05 18:44:02
super god men der er lidt for meget appelsin

Randers - 2008-07-16  -  2008-07-16 19:19:38
Om der er for lidt mel er der ingen kommentar til. Nu prøver jeg at bage kagen, men er parat med mere mel - hvis!

Astrid.  -  2008-04-06 14:10:12
Øjjj.. Den må jeg prøve (:

jenni  -  2008-03-23 10:06:17
der er gået noget galt i den opskrift der er ik nok mel i !!!!!!

tinke 20 år  -  2008-02-11 17:38:19
uhmm læker smag den

Eva ( En anden end Eva'en som skrev før ) :P ?  -  2008-01-20 21:02:26
Lyder god... Har lyst til at lave den, men min mor kan ikke lide kager?!?!

Nuggi  -  2008-01-14 19:33:19
Uden tvivl min yndlingskage!

bald  -  2008-01-01 18:02:52
alt for på trængende appelsin smag, så der skal nok bruges noget mindre!

mig  -  2007-12-30 14:28:38
jeg vil sige der skal mere mel i...

  -  2007-12-10 19:04:50
skal der ike bege pulver iå den hæver

Rita  -  2007-10-28 16:37:28
En kage der imponerer alle

lise  -  2007-10-11 15:57:23
en 4érer

lise  -  2007-10-11 15:56:35
den er ikke specielt nemmere at bage end andre kager!

W  -  2007-06-08 16:43:35
Bedste kage - ever !

Per  -  2007-04-23 10:58:23
Til mette: Flyt kagen et par riller op så.

sasja og annemette  -  2007-03-28 10:26:15
4

Mette  -  2007-03-15 13:04:52
Min blev brændt, på nederste hylde efter 45 minutter på 175 grader... Ikke varmluft... Sikker på at der er det helt rigtige?

Eva  -  2007-03-03 12:56:10
Den lyder lækker men hvad med bagepulver?

marit  -  2007-02-23 16:36:50
virkelig skøn kage,vil være allertiders at servere sammen med vanilieis

os  -  0000-00-00 00:00:00
det er for meget med 2 revet apelsiner

joni  -  0000-00-00 00:00:00
skal der ikke bagepulver i ?

Miia  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder god, appelsiner er min yndlings frugt, så det kan vel ikke blive bedre? S¨skal der bages.. :b

mahilde og mette  -  0000-00-00 00:00:00
chokoladekage er det bedste vi ved men specielt den her...

Fredrika  -  0000-00-00 00:00:00
Sper lækker ... bare prøv den den er den bedste ..

HOTTI  -  0000-00-00 00:00:00
DEN KAGE ER BARE SUPER GOD

dorthe  -  0000-00-00 00:00:00
bare super lækker.. -og helt vild let... vil bage den igen og igen..

jeanette_n  -  0000-00-00 00:00:00
superlækker- perfekt

Signe  -  0000-00-00 00:00:00
Den er superlækker... ELSKER den bare... ikke svær at lave!!!

Den bedste  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil til at lave den igen.. den er fantastisk... Et sandt mesterværk... :)

Moi  -  0000-00-00 00:00:00
Det er bare en 2talt lækker kage! Just Love It!!

Mesteren  -  0000-00-00 00:00:00
super lækker kage og slet ikke svær at lave....