Kommentare til Boller uden æg

se opskriften her

Lars  -  2024-01-02 19:37:40
Utroligt nemme med en køkkenmaskine. Rullede dejen til boller i hånden. Lidt rustikke, men næsten runde. Brugte 300 gr. hvedemel med 25% groft mel i (købt sådan) og 600 gr hvedemel. ½ solsikkeolie og ½ olivenolie. Skar lidt ned på sukkeret til ca 40 gr. Smager super godt. En vores faste brødopskrifter nu-

Lorraine   -  2023-02-03 12:58:36
Smager super godt

Karina   -  2022-06-05 08:32:01
Nogle der har prøvet denne opskrift som dej til pølsehorn ?

Spacey  -  2021-08-14 14:49:03
Lækre boller brugte lidt mere sukker 10 g og bagte dem ved 200 c varmluft isteddet 9 min nøøj de blev store 22 stk

SÅ FANTASTISKE   -  2021-05-13 23:14:18
Brugte dog mindre mel og lavede 9 store boller

Jan  -  2021-04-02 15:43:11
De var ganske udmærket men efter min mening var de lidt tunge i det

  -  2020-12-28 11:18:21
Brugte forskellig slags mel - havregryn, rugmel, hvedemel og hørfrø - penslede bollerne med mælk

Pia Egerton Simonsen  -  2020-11-16 09:56:26
Sjovt som alle bageopskrifter idag, skal gøres i Røremaskiner. Jeg har ikke sådanne maskiner, så hos mig er det med hænderne. Det kan være hårdt, efterhånden som jeg bliver ældre, men på den anden side, at skulle rengøre alt det materiel bagefter, så giver det nok det samme, og så fylder det op i skabene.

Tlps  -  2020-06-28 11:50:22
Det her er bare de bedste boller. Selv dagen efter er de lækre. Jeg plejer ikke at kunne få boller til at være lækre dagen efter , der plejer de at være tørre, men de her, mumz siger jeg bare.

Ditte J  -  2020-01-13 16:38:09
Jeg lavede to sæt, et der fulgte opskriften, og et hvor jeg tilføjede lidt vanillesukker og kanel. De var virkelig gode, og kan begge sagtens bruges til madpakken :)

Piahaziel  -  2019-03-25 17:38:42
UUHMM de lækreste boller jeg længe har smagt.. har dog puttet kokusolie,loppefrøskaller ( HUSK) hirsefrø, sesamfrø, solsikkekerner og havregryn og kun 1/3 hvedemel.. og har brugt honning istedet for sukker

Karoline  -  2018-10-30 16:10:46
Mega lækre boller! Også gode til fryseren! Jeg kom lidt kardomme i, da det er en favorit herhjemme og det gjorde det kun bedre! Udskiftede desuden 100 g af hvedemelet med 100 g rugmel, også lækkert med lidt ekstra fylde.

Helle falkenberg   -  2018-10-22 15:21:17
Nu har jeg ordnet dekender og sat det i ovinen for at bage jeg elskerhvemme bagt brød

Helle   -  2018-10-22 14:32:28
Jeg vil bage det lækre bolĺerog nu

Marlene  -  2018-05-14 17:42:16
Der var da den lækreste opskrift på en dej, nogensinde! Jeg brugte den til grunddej til pizzasnegle og de er SÅ luftige og samtidig dejlig bløde. Mums! Den kan jo bruges til alt den dej.

Martin. C  -  2017-08-11 11:51:02
Super gode boller, jeg bruger dem hver gang jeg laver boller og har 3 børn som elsker dem, og de er super lækre med hakket valnødder og hasselnødder i.. Mmuummss

Marie Louise  -  2017-06-13 10:38:56
Super gode og nemme boller. Bruger mest opskriften som en slags grundopskrift der kan tilsættes hvad jeg nu loge har i skabet. Bruger oliemargarine i stedet for olie. I dag er en del af melen skiftet ud med 200 g havregryn og 200 g fuldkornsmel og 3 dl yoghurt og så kun 2 dl vand. Dertil revet æble, kanel og hakkede valnødder. Ungerne elsker dem!

Kira L  -  2017-03-23 17:45:05
Smager godt, ser store og flotte ud :) Synes de er bedst med et par håndfulde rosiner i og de forsvinder på mindre end 2 dage herhjemme. Der står 18 boller i opskriften, men hver eneste gang får jeg 24 på 80 gram pr bolle, det passer fantastisk med når der skal deles boller ud i lillebrors klasse :D

Jette m  -  2017-02-20 13:05:03
De bedste boller ?

Pia T  -  2016-12-09 10:48:58
De er super nemme at lave, dejen er smidig og klæber ikke Har dog ændret lidt i opskriften så bruger mælk og smør i stedet for vand og olie. Bollerne bliver super luftige - mums :)

Pia T  -  2016-12-01 15:07:03
De er super nemme at lave, dejen er smidig og klæber ikke Har dog ændret lidt i opskriften så bruger mælk og smør i stedet for vand og olie. Bollerne bliver super luftige - mums :)

Jasmin  -  2016-10-30 13:17:18
Rigtig gode, brugte dog ikke så meget olie. Har også lavet dem med smør i stedet for olie, synes de blev mere luftige:)

Susanne M.  -  2016-03-07 16:03:48
Fantastiske de smager godt prøv med rosiner i .

Signe.AB  -  2016-02-17 15:27:15
De smagte lidt olie agtigt og syntes der var meget olie i men ellers er de gode

Sabrina  -  2015-08-23 16:11:44
Hej de ser gode ud og smager godt mmhh :-)

  -  2015-07-16 22:18:39
Smagte super godt

Gitte MB  -  2015-04-12 16:30:53
Gode boller, selvom jeg ændrede lidt på dem. Jeg brugte kun ½ af olien men så lidt mere vand. Ingen sukker men lidt honning. Brugte 1/3 grahamsmel og puttede lidt kerne i. Så store og runde boller har jeg ikke længe set. 200 grader i varmeluftsovn i 15 min. Smagte sååååå goddt :)

Cathrine V. Z.  -  2014-04-03 13:29:13
Dejen er nu æltet sammen og står til hævning. Jeg glæder mig godt nok til at se og smage det færdige resultat :)

Simone  -  2014-01-12 11:17:20
Jeg tilføjede solsikkekerner, revet rodfrugter (mest gulerod, men også lidt rødbede og persillerod). Jeg byttede ca. 300 gram mel ud med 100 gram havregryn og 200 gram grahams mel. :-)

Hanne  -  2013-10-28 18:47:56
De boller blev bare rigtig gode, og kan godt anbefales.

Asiya  -  2013-10-20 13:43:06
Fantastisk lækre boller *****

Bagemor(d)  -  2013-06-08 09:02:28
De er rigtige lækre, jeg bruger dog halvt rugmel så de er lidt grove og så kan man godt lave fransbrød ud af dejen :)

Nicobuks  -  2013-05-14 17:21:32
Om lidt står du med en mega lækker dej, som du næsten ikke kan lade være med at ælte :) De hæver meget, det er nice! :D Uhm! Perfekte boller!

Vithihaha  -  2013-05-08 19:12:16
Det er første gang jeg bager, de er i ovnen lige nu, så jeg venter spændt på at smage resultatet! :)

Jesper  -  2013-04-15 21:10:22
Det er billigt og smager fantastisk :)

ok  -  2013-03-28 12:38:29
Smid lidt appelsin i - gud, det smager bare tusindegange bedre!

Claus  -  2013-03-10 18:25:02
Den er god... har ikke lavet boller på flere år, og vi havde ingen æg, det er første gang de er blevet så gode... fik lave dem lidt for store lavede til 36 men der blev kun 23...

alex  -  2013-02-21 03:02:36
har ingen oli kan jeg bruge becel i sted for?

Eva  -  2013-02-15 18:56:06
Tak for en super opskrift.Den bliver husets foretrukne. Lavede dobbelt portion og fik 40 store boller. For at gøre dem lidt sundere udskiftede jeg 200 gram af hvedemelet med fuldkornshvedemel og tilsatte en stor håndfuld græskarkerner.Kom for sjov en lille smule gurkemeje i.40 smukke gule boller.

  -  2013-01-22 11:10:48
Virkelig gode boller, har altid sagt at jeg ikke kunne bage boller, men franskbrød, den kan jeg ikke bruge mere. Fik 16 store boller.

Mikkel  -  2013-01-20 17:30:51
En nem og god dej, hæver flot og til sidst smager de super godt, absolut en bolle der skal gentages

  -  2013-01-13 18:38:14
Rigtig god opskrift. Havde hverken mælk eller æg, så det blev ikke meget bedre med denne opskrift. Den er hermed gemt. Tak:)

liane   -  2012-12-11 21:41:48
har lige bagt 2 portioner den ene med smarties i til ungerne :) men skulle jo lige prøvesmage og de er bare vildt gode... denne opskrift bliver brugt fremover når jeg skal bage boller

Nicole Kasongo  -  2012-12-01 08:47:25
Neeej hvor den smager godt og det er mig der har bagt den og jeg er kun 9 år gammel mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm LÆKKERT

Mana  -  2012-08-27 16:44:46
Min absolut yndlingsopskrift. Dog bruger jeg slet ikke så meget olie i, da jeg ikke synes det gjorde noget for brødet. Men superlækre og bruger dem også til pølsehorn :)

Pernille  -  2012-08-12 11:20:54
Jeg skulle lave bollerne og løb tør for mel, og i stedet tilsatte jeg lidt havregryn og revet gullerod, det kan varmt anbefales... Super god opskrift.

bagemesteren.  -  2012-07-30 11:18:20
Den er god, og smager også godt med en lille smule rugmel i !!!

Anne  -  2012-05-13 17:37:05
Virkelig lækre boller Tilsæt evt. lidt kardemomme, så bliver de lidt hvede agtige :-)

Dorthe  -  2012-04-09 13:11:35
Super opskrift :-) Bollerne hævede først rigtigt i ovnen, men de blev fine store og super lækre.

zandra  -  2012-02-14 18:07:38
der skal mer vand i ;)

Michael  -  2012-02-07 12:32:29
Husk de skal efterhæve og i alm ovn ikke varmluft

Lærke  -  2012-01-30 14:41:32
jeg håber det også virker med rugmel. men de ser ellers gode ud!!

Martin  -  2011-12-07 17:42:53
I stedet for sukker, kan du tilsætte Perfect fit, ca 35 gram :)

Kristina  -  2011-11-19 06:14:44
Super dejlige boller blev vildt overraskede at de blev så gode.. Har flere gange puttede smør i i stedet for olie.. Men begge dele er gode..

  -  2011-11-16 13:53:14
nej folk kigger bare ikke fter tror jeg :)

Heidi  -  2011-10-29 08:54:28
Skal bage dem idag. Kan se der er rigtig mange gode kommentarer. Er jeg den eneste der kan se at der står ANTAL 18 PERSONER! (der var så mange der spurgte hvor mange opskriften var til) :)

  -  2011-10-16 12:59:39
heei de er bare gode

Signe og trine  -  2011-10-05 13:34:41
De var FANTASTISKE!

sandra.larsen  -  2011-08-31 12:22:49
de er gode har lige selv bagt dem

lotte  -  2011-08-28 19:04:04
den blev brun

ChoNg  -  2011-08-26 17:07:46
Super gode og nemme at lave, Og meget luftige, smager superb.

Stine  -  2011-08-23 16:06:49
Mig og mine veninder bagte dem, og lad mig snakke ærligt - Vi er tarder til at bage ;p Men de blev gode! Rigtig nem opskrift :)

Lene  -  2011-07-30 23:38:45
Helt igennem fantastiske boller. Smager som helt rigtige fødselsdagsboller:)

Carsten  -  2011-06-25 20:13:25
Rigtig gode boller. Kan anbefales.

Anja-20-6-2011  -  2011-06-20 08:59:59
Super lækre boller, og meget nemme.

Camilla  -  2011-05-26 18:23:54
Jeg lavede 10 stk go tilsatte 50g chokolade og de er blevet super gode :D

Monique  -  2011-05-22 17:34:39
Super nemme, flotte og luftige. 10 herfra Herning!

Choco  -  2011-05-21 09:14:29
Så har jeg osse lavet disse fantastiske boller. Der blev 15 stk, men man kan godt få flere hvis man laver dem mindre... Jeg kom osse 1 tsk. kardemomme i.. Gode boller, osse til morgenmad.. :o)

m  -  2011-05-05 12:51:45
Jeg må gøre noget forkert. de er næsten rå indeni.? de har fået 25 min nu og er sådan lidt rå indeni. æv :(

Rasmus   -  2011-03-13 14:44:29
Den smager godt - skal til at lave den

Kirstine  -  2011-02-16 09:21:49
Super gode boller. Kan varmt anbefales!

  -  2011-01-05 20:25:59
Super gode boller. Jeg dryssede solsikkekerne og chia-frø ovenpå nogle af dem.

ida  -  2010-12-26 18:29:05
verdens bedste boller

ung mor til 2 <3  -  2010-11-29 08:21:32
Syns det er en dejlig nem opskrift.. jeg har dog ingen vægt, men klarede den med ca. mål :) Og gode er de blevet!! Min søn nød at få friskbagte boller til morgenmad inden han skulle i skole :) Thumps up!!

Mig  -  2010-10-28 14:50:04
Jeg ved ikke om jeg gjorde noget galt, men synes ikke at de smagte af noget, og selv efter 35 min. i ovnen var de stadig halvraa.. Tror ikke at jeg bruger denne opskrift igen.

mia ana  -  2010-10-20 15:16:08
Helt fantastiske og dejlig dej konsistens :)

Ida  -  2010-10-19 18:50:51
Det er nu 10. gang jeg bager efter denne opskrift og den er fantastisk hver gang. Billig og nem måde at bage skønne boller på - tak!

henrik lagermann  -  2010-10-08 17:19:39
bagte her for første gang hold da op hvor er de gode

Tania  -  2010-08-29 17:48:18
Jeg blandede 600 gram grov spelt og 300 gram hvedemel, for at gøre dem lidt sundere og det blev fint :-)Brugte også ½ olivenolie og ½ becel som fedtstof

Susie i SFO  -  2010-07-22 08:44:14
Har I prøvet at fjerne noget af væsken og al sukkeret, tilsat så revet gulerod. Det er fantastisk. Sundt, passer til sukkerpolitikken i institutionslivet. Og ungerne synes at de smager super godt.

Mig..  -  2010-07-08 13:06:33
Der er ikke æg i f.eks.: Hvis man nu er løbet tør for æg kan man stadig lave boller;) Og til vegetarer er der her en opskrift der ikke indeholder æg eller mejeri produkter. Eller til folk de rer allergiske:)

Dennis  -  2010-04-13 21:11:55
Jeg er igang med at bage dem igen jeg bruger denne opskrift hver gang næsten og så tilsætter jeg nogle gange kerne og sådan noget og groft mel i.. det er bare gode...

Tone  -  2010-02-23 15:13:07
Super lækre boller og nemme at lave, men jeg synes der skulle ret meget olie i så jeg tog 100gr. og ikke 130gr. og jeg tog 600gr hvedemel og 300gr grovmel. Der blev 28 boller og de fik ikke helt 15min, men snarer 13. for ellers ville de blive hårde så jeg er spændt på om alle er bagt helt igennem....

Camilla  -  2010-02-01 22:44:51
Super lækre boller. Har lige spist 2 og de kan varmt anbefales :o)

Celina  -  2010-01-02 10:32:44
Helt fantastiske boller. Opskriften her printet her, og vil blive brugt som grund-dej fremover.

stine  -  2009-12-17 19:42:38
de bedste boller jeg nogen sinde har smagt !!! det var min første gang jeg bagte boller.. fantastik

Louise  -  2009-12-02 23:16:52
Ved ikke om den er gal med min vægt, synes der skulle MEGET olie i - kunne næsten ikke samle dejen og den ville heller ikke hæve...men de smager godt:-)

Søren  -  2009-11-09 16:57:40
Jeg gav dem indtil de blev helt sorte og de var stadig rå inden i.. lidt hjælp?

Søren  -  2009-11-09 16:51:19
Er jeg den eneste det gik galt for? efter 10 minutter var de helt hvide, efter 20 var de rå, efter 30 var de stadig rå indeni... har tjekket at ovnen står på de 225 grader.. hvad er det lige der går galt?

Brit  -  2009-10-13 16:55:28
kan kun anbefales :D mmm , både fra børnene og mig

Heidi  -  2009-06-03 10:15:34
Jeg har lige bagt dem - de er igang med at hæve igen inden de skal i ovnen . De er godt nok store - jeg har også fået 12 STORE boller :) Håber de smager - det er til fødselsdag ;)

Maria  -  2009-05-24 17:57:36
Super gode boller, jeg har prøvet med 800 g mel og 100 g havregryn:o)

Simone  -  2009-02-07 23:42:43
Mums :p De var bare gode! Men er der ikke nogen, som kan fortælle mig fordelen i, at der ikke er æg i?? Forstår det ikke.. De bliver vel ikke sundere af den grund..

martina<333  -  2008-12-18 17:26:46
en fint opskrift. såå det er bare dejligt at der er boller uden æg .

  -  2008-11-14 00:47:10
hej mennesker (: jeg prøvede at erstatte halvdelen af vandet med mælk, og puttede en lille håndfuld solsikkekerner, og græskarkerner i. rigtig lækre boller !

Anna og Karen  -  2008-10-29 13:16:10
Den er meget god... Måske lidt for meget olie men de smagte i hvert fald godt !! Vi laver i hvert fald nogle af de boller en gang til :) Hilen Anna og Karen .. :)

Ellen  -  2008-10-09 08:02:21
Det er godt at skifte ½ vand ud til et surmælksprodukt(tykmælk, cremefraice o.l.)Det gør at bollerne ikke så nemt bliver tørre.

Dorthe  -  2008-09-30 13:22:36
Første gang jeg skal bage boller uden æg...opskriften er nu afprøvet og kan klart anbefales, tilsatte 1 tsk. kardemomme. Et stort 10tal fra mig...

Cille<3  -  2008-04-25 16:52:29
Er igang med at bage nu, jeg syndes jeg lavede den små. men de bliv jo KÆMPE så pas på.

Jette  -  2008-02-03 07:37:11
De blir dejlig luftige og hæver godt

Hottie  -  2007-11-24 17:07:26
Uff, de er jo bare lækre :b

Lisette&Njal  -  2007-10-13 16:22:53
Super gode boller, store og lækre, smager rigtigt godt:) nemme!

bageren  -  2007-08-18 23:06:59
hvor magne personer er der til?

Anne  -  2007-08-12 14:14:09
Man kan godt bruge dem som burgerboller, men så synes jeg man skal bruge groft eller fint speltmel istedet for hvedemel, eller halvt rugmel og halvt hvedemel og ikke så meget sukker ca. 1 tsk eller intet.. Husk der skal ikke bruges så meget speltmel som ved hvedemel. drys evt. med sesam eller lidt rugmel.

Jan  -  2007-07-28 13:40:13
Børnene er ellevilde med dem- også jeg +++++

Kaj  -  2007-07-09 18:32:56
yes man

Blondie.od  -  2007-06-05 17:02:32
kan også laves til rosin boller. og alt efter havd de skal bruges til pyntes med f.eks. mel, havregryn eller perlesukker...

Randi  -  2007-05-17 13:03:23
Vi er godt igang med at bage dem. Og er spædt på resultatet. Håber de bliver gode

mille  -  2007-05-10 14:24:35
NEDTUR!!!!!!! - de er simpelthen så tunge så jeg var nødt til at smide dem ud

René  -  2007-04-23 19:01:12
Kan varmt anbefale denne opskrift, har selv brugt den op til flere gange. bruger dog selv 50g magerine istedet for rapsolien. Der står ingen steder hvor mange der ca. bliver, men jeg får det somregel til 18-20 okay store boller ud af det.

Andreas  -  2007-04-21 12:47:31
hvor mange er der.....?

Mia  -  2007-04-03 11:43:10
Jeg har lige lavet dem. Brugte olie i stedet for mel da de skulle rulles ud. De blev rigtig lækre og gyldne, og så er der ikke mel i hele køkkenet.

Gert  -  2007-03-16 17:22:39
er ikke godt til rugbrød

  -  2007-02-17 10:12:41
det ser ud til jeg skal lave den

BetinaBetina  -  2007-01-28 17:09:49
Nøøøøj hvor smager de godt. Jeg brugte bare lidt olivenolie og smør i stedet for rapsolie.

Henriette  -  2005-01-01 01:01:01
Bollerne er nemme at lave og smager ganske godt

Louise  -  2005-01-01 01:01:01
hvor mange bolle blir der af en opskrift

Sarah  -  2005-01-01 01:01:01
Kan Man Bruge Deem Tiil Buger ?

Stine  -  2005-01-01 01:01:01
Fantastisk store er de blevet, puttede sesam i/på..lækkert lækkert (jeg fik til 12 STORE boller)

Gække  -  2005-01-01 01:01:01
Hvor mange boller blir der ca. til?

Diana  -  2005-01-01 01:01:01
De er bare kanon, bruger den opskrift hver gang jeg bager, også når jeg bager franskbrød, der tilsætter jeg bare lidt mere salt. :-)

Marianne B. L.  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig gode boller, der bestemt kan anbefales. Lette at bage.

Henrik  -  2005-01-01 01:01:01
Da jeg var barn, kaldte vi dem idiotsikrede boller, nu der ikke var æg der kunne komme skalder med fra. :-)

Tina  -  2005-01-01 01:01:01
Den er rigtig god, prøv evt. med nutella, som fastelavnsboller

christina  -  2005-01-01 01:01:01
jeg synes de er god og nemme. et lille tip, put kerner i, det giver mere smag. dejen er også god til franskbrød.

Louise  -  2005-01-01 01:01:01
De var utroligt lette at lave og så smager de super

Robert  -  2005-01-01 01:01:01
Kanon boller, smager godt..

Madonna  -  2005-01-01 01:01:01
De er rigtig gode, og de smager perfekt selvom der ikke er æg. faktisk bedre

liselotte  -  2005-01-01 01:01:01
Det er simpelthen de bedste boller, og alle elsker dem. De er også gode daen efter.

marie-louise  -  2005-01-01 01:01:01
fantastiske boller, billige og meget nemme at lave, og de kan sagtens fryses.

caroline  -  2005-01-01 01:01:01
de smager godt!!

Muskaan  -  2005-01-01 01:01:01
En rigtig god opskrift prøv den

pia  -  2005-01-01 01:01:01
Kan de fryse

sara  -  2005-01-01 01:01:01
den smager barer god

Gitte  -  2005-01-01 01:01:01
Den er god....og smager faktisk af meget, selvom der ikke er æg i