Kommentare til Indbagt oksemørbrad med champignon sauce

se opskriften her

  -  2022-04-04 14:18:22
Hvilken fars bruger man, hvis man ønsker at farsere den indebagte oksemørbrad. Svin, kalve eller okse fars?

Nina  -  2021-01-24 15:12:05
Først står der flødeost med urter, og under fremgangsmåden står der, kom hvidløgsosten i🤔

Dinesen  -  2018-11-03 16:32:12
HOLD nu kæft det er godt....!! Eneste minus er at man ikke har plads til desserten.. Ha ha

Keld  -  2014-08-26 08:41:03
Den bliver perfekt. Bare følg opskriften. Dejen bliver sprød også uden skorsten. Smagte virkelig godt.

Plet  -  2014-08-06 12:23:15
Hvordan laver man en lille skorsten i butterdejen for at få den sprød

Bjarne hansen  -  2014-05-08 17:02:56
jeg vil bare sige at 6 plader er for lidt til en oksemørbrad der skal minds bruge det dobbelte

  -  2013-12-29 18:29:47
Den er bare god...

Richard  -  2013-12-16 12:03:14
Kan man bruge denne opskrift og så langtidsstege ved 80 gr. og til sidst for at butterdej skal blive sprød så slutte med 200-250 gr.?

Diana  -  2012-12-17 15:09:59
Er det med varm eller alm. ovn?

Mona  -  2012-05-08 15:31:33
Svar til Rikke! Ja, du kan sagtens lave den i god tid. Du kan lave fyldet om formiddagen eller daggen før og sætte det i køleskabet, herved bliver det tykkere og flyder ikke så let ud. Hvis du venter gæster til aften, kan du i god tid samme dag tage butterdejen op af fryseren, brune mørbraden, rulle butterdejen ud og pakke mørbraden ind. Husk at lade mørbraden afkøle lidt før indpakningen. Nu kan mørbraden sættes i køleskabet, klar til at blive sat i ovnen når du vil. Husk et par huller i dejen så den kan blive sprød og pensling med æg. Stegetiden skal være lidt længere, hvis den har stået i længere tid i køleskabet. Brug stegetermometer. Panden kan koges af med piskefløde (skøn sauce). Smages til med salt og peber. Ingen jævning.

Gudrun  -  2012-03-03 19:07:41
Jeg syntes opskriften har fået alt for høje karakterer, vi taler om en rigtig god oksemørbrad. Jeg og min familie var meget skuffet over resukltatet,jeg havde rettet mig 100% efter opskriften men ak nej. Jeg vil hellere stege en oksemøørbraddd uden at det der er indbagt. Eller ogas skuille den steges som alm. mørbrad med lidt flere krydderier.

mette  -  2012-01-11 22:20:27
den er lækker.....nam nam

Bettina.1965  -  2011-01-01 13:52:33
Svar til Heidi : Jeg har lavet denne ret et par gange, og den bliver vildt vellykket hver gang. Ja jeg putter æggeblommerne i, som det står i opskriften og så derefter ikke mere på panden. Husk at lad fyldet afkøle, så det ikke laver hul i fyldet :-) Godt nytår. Hilsen Bettina.

Heidi Rasmussen  -  2010-12-28 21:51:29
Skal alt fyldet blandes sammen med æggeblommerne, som skal på panden - eller?

Connie Drøscher  -  2010-12-14 18:49:51
Den er bare rigtig go jeg brugte Pikant ost i stedet for hvidløgs ost .Og den blev bare rost

Jane  -  2010-10-29 19:55:18
Rigtig dejlig mørbrad - den blev spist med velbehag. men sovsen brød vi os ikke om.

kaj pedersen  -  2010-04-16 22:22:20
ku godt lide og høre lidt mere om tilbehør ,om det er kartofler eller salat brød eller hvad kan godt selv klare bagt kartofel og salat smørsovs og hvidløg

Bent  -  2009-12-30 20:56:56
Serverede denne fantastiske ret nytåret 08/09, den bliver brugt igen 09/10. Super :-)

stine  -  2009-12-28 13:30:55
er simpelthen faldet for denne ret. det blir vores nytårs menu i år.. som tilbehør laver vi bagte rodfrugter.

chrisdk2001  -  2009-09-26 21:00:14
Kan man bruge Estragon sauce til denne ret?

Helga  -  2009-03-27 10:36:24
Verdens bedste oksemørbradsopskrift!!! Jeg har lavet den til stort set alle gæster (den kan også sagtens laves med svinemørbrad) og den er altid et hit! Jeg har dog brugt Karolines rødvinssauce til istedet - nam nam. Butterdejen bliver fint sprød hos mig. Jeg er ikke så vild med champignoner, så jeg blender dem lidt :-)

Rikke Andersen  -  2008-12-30 19:19:51
Kan den laves om eftermiddagen og varmes op ?

Annette  -  2008-01-01 11:28:38
Rigtig lækker ret

Conni Petersen  -  2007-12-27 15:06:16
Vores øjne og tænder er faldet for denne lækre opskrift, så den skal behage vore ganer Nytårsaften.

Birte  -  2007-12-27 11:33:11
Man kan måske bruge madlavningsfløde i stedet for piskefløde - eller erstatte lidt med lidt grøntsagsvand.

Edmund  -  2007-12-24 12:10:32
Det kunne være denne ret vi skulle have til Nytår?

Anita  -  2007-10-22 16:02:53
Super god ret. Lækkert mørt kød:-)

Claus  -  2007-10-11 15:45:30
Har lavet den 2 gange, og følger mam opskriften, bliver den bare super go.

Fam. Kuusela  -  2007-10-05 14:53:19
Super lækkert!!!! Skal prøves. sovsen er dog lige fed nok til os men den kan sagtens erstattes med en "letter".

drengene på amager  -  2006-12-31 16:12:16
damerne trækker snegle spor super ret!!!

mir  -  2006-12-27 17:04:04
tilbebør nogle forslag????

Jette Clausen  -  2006-12-15 22:33:43
Skøn opskrift. Jeg lavede den sidste nytår og påtænker at genanvende opskriften, d jeg lagde hele selskabet ned med den menu.

Dorthe  -  2005-01-01 01:01:01
Dejlig opskrift

linda  -  2005-01-01 01:01:01
fantastisk lækker opskrift....

Bodil  -  2005-01-01 01:01:01
En fantastisk, men noget langsommelig opskrift

Kasper  -  2005-01-01 01:01:01
Erstat den ene porre med et lille bdt. forårsløg! Bliver klart bedre!

Per  -  2005-01-01 01:01:01
Kartoflerne er kartoffelrøsti som du kan finde opskrifter på her i kogebogen.

christine  -  2005-01-01 01:01:01
God opskrift... blev rost til skyerne :)

Finn  -  2005-01-01 01:01:01
Ingen problemer med at få butterdejen sprød bare man følger opskriften

erik  -  2005-01-01 01:01:01
bare god

Birthe  -  2005-01-01 01:01:01
Opskriften er rigtig god, selv min mand der ellers ikke er til champingning og flødeost spiste med største velbehag. Jeg lavede en brun sovs til i stedet for ovenstående lidt for fede sovs efter min mening.

Anna Grethe  -  2005-01-01 01:01:01
Det smagte himerisk..lav en lille skorsten i butterdejen, så den kan komme af med dens kondens, så bliver butterdejen dejlig sprød.

Karsten  -  2005-01-01 01:01:01
Den ret ligger damerne ned

Hanne Hjermitslev  -  2005-01-01 01:01:01
Lavede den i aftes med butterdej. Bare så vellykket. Følg opskriften og alt lykkes.

Anne-Grethe Paulsen  -  2005-01-01 01:01:01
brug fillodej i stedet for butterdej, det hele bliver inde i dejen

Laila Nielsen  -  2005-01-01 01:01:01
Butterdejen bliver ikke sprød. Fyldet er rigtig godt.er meget blød