Kommentare til Abemad 04

se opskriften her

Ingelise  -  2016-12-17 18:08:37
Hvor længe kan frugten stå i skålen uden at blive kedelig. Jeg skal finde ud af om jeg kan lave frugten om morgenen og så bare komme citronsaft over.?

Muhubo  -  2016-09-05 20:38:25
Den smager rigtig godt jeg havde lyst til mere

Karl-Åge Petersen   -  2012-04-05 12:43:37
Hvor er råcreme opskriften

  -  2011-12-07 15:26:24
den er sempelthen rigtig god men smager en lille smule for meget af fløde men det er vel os lidt an på hvor meget flødeskum man er vand til og spise så vis man ikke kan lide så meget fløde kom noget mere frugt i fx ananas hindbær. eller appelsin så bliver den rigtig god

Maja  -  2011-10-27 00:09:28
Hvis man tager sukkeren fra er det også en rigtig god desert til diabetikere

karl  -  2011-07-24 15:09:20
den er god

inge  -  2011-02-19 08:10:40
rigtig god, - prøv med råcreme. DET er guf!!!!!

Alma  -  2010-02-04 19:35:24
Den er super god, men jeg brugte flere frugter og en lille smule chokolade stykker. Den skal i prøve!

jasmin  -  2010-01-08 17:53:11
det er godt og man kan finde alt her hmm i kunne skrive så meget i ved ellers er det godt hej

Line  -  2009-07-07 21:38:56
er rigtig lækker, men synes nu det er bedst når man bruger så mange frugter som muligt. iøvrigt er det rigtig lækkert hvis man knuser nogle makroner og hakker noget chokolade som man blander sammen med i flødeskum- er tilpas sødt i kontrast til friske frugter =)

Camilla  -  2009-05-30 14:25:18
Til Pigen.. Der er ikke for meget flødeskum på. Det er helt perfekt. Du kan prøve at tage mindre i, men resutatet vil sikkert ikke blive lige så godt. Men der er jo din egen beslutning :)

Anonym xD...  -  2009-03-31 18:45:32
Jeg lavede den uden creme fraiche, det smagte fint. jeg lavede den med , et æble, en appelsin, en skoleagurk, lidt salat, lidt sukker og lidt vanillesukker... Den smagte godt alligevel... prøv den...

  -  2009-03-08 12:58:13
istedet for råcreme, eller flødeskum, smager det superdejligt med youghurt, ( kiwi vanille), og er neget sundere...

else  -  2009-01-26 16:57:34
Ja, lækker,en rigtig fedt/kaloriebombe med alt det fedt og sukker, men betragt det som slik og ikke som sund frugt.

sara  -  2008-11-14 11:14:42
det er det bedste jeg har smagt

Caroline  -  2008-11-12 22:37:00
Det er også rigtig godt med lidt frisk revet parmesan ost på toppen - det giver simpelthen bare det sidste pift!

Pigen  -  2008-10-12 16:25:54
det ligner der er for meget creme på

123mig  -  2008-10-05 18:43:54
Jeg har lavet den der "ret" det er bare så godt! jaa, du skulle prøve den ;)

Camilla  -  2008-07-30 13:59:10
Den er skide god. I skulle ale prøve den. Jeg siger jer.. Den er pengene værd! UHM!!!

G-Girl  -  2008-05-27 18:02:13
Man behøver altså ikke marinere frugten i sukker ... det er sødt nok i forvejen

G-Girl  -  2008-05-27 18:01:23
Efter min smag er der for meget fløeskum og for lidt frugt ... jeg prøvede jeg at lave den og der kom jeg 2 bananer, 2 æbler, 300 g vinruer og en dåse syltede ananas ... rigtig lækker, en lidt større position

Camilla  -  2008-05-18 21:55:59
Skide god! Behøves ingen ændringer. Frisk og let smag. Mætter godt :D Har lige lavet den, spist den og delt den ud til alle medlemmere i familien + en ven. Alle lader til at synes virkelig godt om den! 10 point herfra! Tak for opskriften <33

Tina  -  2008-03-27 19:01:30
Synes nu det er bedst med råcreme... men selvfølgelig lavet med past. æg.

søde sager  -  2008-01-29 20:33:18
til jmia jeg prøvede det med daim det smagte prag fuldt MUMS

Søren og Bengtson  -  2007-12-29 18:56:02
Den er bar go!!!!

Sussi  -  2007-11-20 19:23:19
Den smager gooooodddttttt......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Maya  -  2007-11-12 14:32:53
Der skal også chokolade i :) Nam Nam

Maja  -  2007-11-12 14:31:59
Den smager så godt :)

tute  -  2007-10-18 15:34:27
den ser god ud den vil jeg lave <3

Carina  -  2007-10-04 20:45:48
Hvis man har sukkersyge eller ikke ønsker for meget fedt, smager det super lækkert med fromage frais, vanilliesukker og flydende sød...rigtig frisk

trunte  -  2007-09-19 16:24:22
den ser god ud

Stephanie  -  2007-09-12 14:42:21
Bedste dessert der findes!

Esther  -  2007-09-04 19:13:25
super leksi laver den i hjemmmekunstskab går i 6 klasse

  -  2007-08-18 11:41:10
mmmmhh.. den lyder super den tager jeg med på ferie.:)

Trine  -  2007-06-07 17:50:14
Den er rigtig god.

Simone Dehn  -  2007-05-21 11:41:30
Det smager mega godt ;)

zlata  -  2007-05-10 18:57:28
det smager så godt

jesper silkeborg  -  2007-04-07 15:18:59
den er simpelthen suveræn, kan varmt anbefale den

Jeanette  -  2007-03-28 19:16:29
Prøv at proppe nogle annas i tern, kiwi og jordbær i, det smager dejligt!

Helle  -  2007-03-27 13:38:26
Den ser god ud, jeg skal lave den i weekenden første gang

Marianne  -  2007-03-26 10:39:43
Jeg har brukt den her i 35 år men jeg tar päre,appelsin,vindruver og chokolade i MUMS

Heidi  -  2007-02-28 14:56:39
Det er simpelthen et hit her hos os :-)

jmia  -  2007-02-16 17:05:51
Smager rigtig godt, men mangler små daim stykker. PRØV DET ! - mums :)

Lotte  -  2007-02-08 16:47:04
Altså i min barndoms abemad var der altid dejlige stykker chokolade i. Det giver det sidste pift. Ellers en god måde at stoppe frugt i børnene på.

sukker bamsen  -  2007-01-08 16:00:45
hvad betyder det at marinere frugten i sukker og citron saft.

Clara-A  -  2005-01-01 01:01:01
Den lyder rimelig nem. Så nem at selv en idiot i et køkken, som mig, kan lave den..

polyp  -  2005-01-01 01:01:01
den ser meget lækker ud jeg vil gerne lave den!

David  -  2005-01-01 01:01:01
den er god nok uden rosiner

emmeline  -  2005-01-01 01:01:01
lidt flere frugter og chokoladestykker. MUMS

Lava  -  2005-01-01 01:01:01
Mmmmmhh.... Lækkert. det mad til mille

Kath  -  2005-01-01 01:01:01
Der er for meget flødeskum i .

Tes  -  2005-01-01 01:01:01
Den bliver først rigtig god, hvis man blander flødeskummet med en blanding af sukker og æggeblommer (æggesnaps)....Så bliver den mere som en råcreme...mums..

gitte  -  2005-01-01 01:01:01
prøv at komme en dåse ananas i små tern + væden i.

mc  -  2005-01-01 01:01:01
den ser god ud, men jeg ville putte flere frugter i.

Per  -  2005-01-01 01:01:01
Der stod ikke hvilke nødder, så jeg brugte valdnødekerner som jeg hakkede groft, ca 50 gram

Jytte  -  2005-01-01 01:01:01
den vil jeg lave til jule bord i Norge

malthe  -  2005-01-01 01:01:01
jeg bruger græsk youghurt istedet for piskefløde

rasmus  -  2005-01-01 01:01:01
den er så lækker i skal brøve den

Kokken  -  2005-01-01 01:01:01
tager kun et øjeblik at lave, samtidig med at den er rigtig god.