Kommentare til Pæretærte

se opskriften her

Peter  -  2023-08-31 17:02:43
Rigtig nem pæretærte

Susanne  -  2022-10-02 22:16:17
Lavede dejen i god tid og lagde den i køleskab - herefter ingen problem med udrulning

Maja Jessen  -  2022-10-01 13:36:50
Super lækker pæretærte. Har bagt den rigtig mange gange. Tager altid en ekstra pære og skærer i små stykker og fylder de “huller” ud, som er imellem de halve pærer. Måske lidt mere mel i end angivet. Flødeskum til. Mums ❣️👍🏻😊

  -  2022-05-11 14:24:13
Har bagt denne et utal af gange, bliver kun bedre med revet marcipan indeni og lidt hakkede mandler på toppen.

  -  2021-07-28 16:58:14
Man skal helt klart bruge mere mel end der står !!!😮.

Kathrine  -  2021-05-22 15:56:47
Lækker tærte, jeg tilføjede en tsk kanel til dejen og pærerne kom jeg i en lage med citron, kanel, ingefær og kardemomme. Inden jeg kom låg på, puttede jeg lidt hjemmelavet brombærsyltetøj ved. Helt fantastisk😊

fie n  -  2020-05-03 17:15:26
skal der ikke bagepulver i?

Ann-Britt   -  2019-10-21 11:15:50
Nu det anden gang jeg har lavet den, er meget spænd på om bunden er bagt denne gang🤔 Har også kommet en del mere mel i.

Marianne.   -  2019-09-21 13:04:52
Kan man fryse pæretærten

Louise  -  2019-03-27 20:30:22
Jeg tilslutter mig "for lidt mel" gruppen. Jeg brugte rigeligt mel på min non-stick kagerulle, for at undgå at dejen hang fast. Jeg havde rullet dejen ud på bagepapir, men da det kom til at få den af, var det umuligt. Jeg fik dejen skrabet af bagepapiret, puttede dejen i tærtefadet, æltede en del mere mel i, og trykkede den så ud i bunden. Ved den anden halvdel æltede jeg mere mel i, inden jeg begav mig ud i at rulle den ud. Jeg brugte nok mindst 3-4 håndfulde mel til den halvdel dej. Den er i ovnen nu. Hvis den bliver god og jeg laver den igen, kommer jeg en del mere mel i allerede inden den kommer i køleskabet.

Irene Petersen  -  2019-01-05 15:39:41
Det var en rigtig god opskrift lige til at gå til jeg havde nogle pære som var lidt gule dejen var nem at rulle ud og lægge på brugte lidt æblekage rasp oven på som blev lidt lysebrune det var godt og så med piskefløde til.

Mazen  -  2018-10-06 18:04:18
Jeg lavede den med friske, søde pærer og den smager godt nok kedeligt. Mht. dejen rullede jeg den ud på bagepapir, så jeg kunne vende papiret ned over formen og lade dejen slippe. Meget nemt.

Vera  -  2018-09-22 14:12:17
Rullede dejgen ud mellem 2 stykker bagepapir. Bunden lod jeg blive på papiret i formen. Låget kom en tur i fryseren, så den var fast, da den skulle lægges på. Glæder mig til at smage.

Karin  -  2018-09-09 12:22:57
Jeg tilsætter gerne reven frisk ingefær til dejen, og skal den være ekstra lækker tynde marcipanskiver i bunden under pærene og groft hakket chokolade over pærene inden den øverste dej lægges på. Ved den variant fordeler smagen sig og tærten er bedst hvis den bages en til to dage forinden.

Marlene   -  2017-08-21 20:36:53
Kan tærten laves dagen før også bare lunes dagen efter. Og hvordan skal den opbevares

Elna   -  2017-02-06 16:42:58
Kan man lave dejen dagen før

Britta  -  2017-01-08 14:07:54
Dejlig tærte. Jeg tilsætter også lidt stødt ingefær :)

Annie  -  2016-10-18 15:10:13
Jeg har selv prøvet at lave den, og den er virkelig meget god

  -  2016-09-26 17:39:53
Jeg elsker Denne pæretærte

Torben Østergaard  -  2016-04-25 17:04:17
hvis man en gang har lært at arbejde med mørdej er det ingen sag at lave denne pæreterte jeg laver altid lidt mere dej end jeg skal bruge og så kommer der kagecrem i sammen med revet råmarsipan og altid pærer fra dåse de giver en bedre smag

  -  2016-04-01 19:28:40
Dejlig tærte og meget nem at lave :-)

Johnny  -  2016-03-31 14:19:48
Dejen bli'r helt flydende, og faktisk en elendig dej til tærte.

  -  2015-10-31 13:15:11
Det er en mørdej, der bruger man ikke hævemiddel. Hvis man har svært ved at rulle den tyndt ud, så kan man lægge dejen mellem 2 stykker film. Det er i øvrigt lettest at rulle dejen ud, hvis den er kold.

  -  2015-10-24 09:30:21
Ah blev lidt sur da dejen ikke slog til en hel tærte ... måske man skulle reducer den lidt mere op.

  -  2015-10-20 10:21:53
Skal der ingen hæve middel i?

  -  2015-09-17 08:34:34
Jeg plejer at bruge en stor dåse pære og ikke friske. Dem på dåse giver en bedre smag.

Anders  -  2014-11-05 15:41:39
Hel enkel klassisk pæretærte, når den er bedst.

Ditte  -  2013-12-15 06:39:51
Jeg havde ingen problemer med dejen, jeg har en silikone måtte samt en marmor rulle det fungerer super godt, hilsen den forhenværenende kok,

Mig   -  2013-11-10 12:34:22
Den er let at lave og jeg komme lidt med mel i dejen så hænger den ikke i bordet, jeg bruger så vandet fra dåse pærerne også til at pens oven på og i dejen. Den er super lækker skal lave den igen meget snart for den er MUMS

3 sure piger!  -  2013-10-04 17:26:05
Vi er 3 piger, der virkelig havde glædet os til at lave pæretærte, og da vi alle har gode erfaringer med opskrifterne fra Alle Tiders Kogebog, valgte vi denne. Det viste sig dog at være nok den værste pæretærteopskrift nogensinde, da dejen var fuldstændig ubrugelig! Der var også for lidt dej til tærten, så vi blev nødt til at lave mere. Hold da op, en stor skuffelse. Opskriften snød os.

maja  -  2013-09-05 16:38:50
Pæretærten gjorde stor lykke til min mands fødselsdag. Vi lavede den til 21 personer UUUUhm

sørensen  -  2013-08-01 11:17:58
Vandet er ikke til at komme i selve dejen, det er til at pensle med til sidst. :-)

Anna Duc  -  2013-04-28 16:49:36
Jeg har brugt denne opskrift mere end 10 gange nu, og har kun været glad og tilfreds hver eneste gang. Jeg plejer at skære pærerne ud i halvstore terninger, da jeg foretrækker dem sådan. SUPER dejlig med is eller fløeskum til.

Noa  -  2013-01-19 19:47:44
HJÆLP?! Kan man bruge æbler fra haven, istedet for pærere?? svar ønskes hurtigst mulig!

Ane  -  2012-09-24 12:45:17
hvis man har nogen mini tærte forme kan man få en mini tærte hver -så ser de meget sødere ud :)

Hmm  -  2012-08-15 10:48:06
Denne kan bestemt ikke anbefales. Den er smagsforladt i forhold til andre pæretærter. Prøv fx "Den BEDSTE pæretærte" som også findes her på kogebogen. -LANGT mere smag og altid en succes.

  -  2012-05-28 23:42:19
Super god, og rigtig let at lave. Jeg lavede en blanding af hakkede mandler, havregryn, honning og sukker, som jeg lage over i de sidste ti min. af bagetiden. Det var rigtig godt.

Svend  -  2012-04-09 17:26:05
Hvad er meningen med at skrælle pærerne? Det har jeg glemt, vi må se hvordan den bliver. Det er vel i skrællen den lille smule sundt, der findes i denne tærte er?

Sarah  -  2012-04-08 20:28:59
Lækker, lækker pæretærte! Hele familien elskede den :)

julie  -  2011-12-17 22:51:53
jeg har lige bagt den, men uden vand som forslået af susan, og så lidt ekstra mel, + kanel og finhakkede mandler på, det blev en succes med noget let creme fraiche til. denne opskrift skal da helt klart have 10, men finjusteringerne er sku gode ;)

Lotte  -  2011-10-10 14:07:47
jeg lod dejen være næsten flydende - så den kunne hældes i, min erfaring med tærtedej er, at det er næsten umuligt at rulle ud og vil sige at den blive meget fin og lækker :-)

Dianna  -  2011-10-09 23:03:13
Den er i ovnen nu.... men hvorfor falder dejen ned over pærene...? det ser helt ødelagt ud..?

tigerwilde  -  2011-03-25 08:46:00
Ingen problemer med dejen her, brugte susans opskrift uden vand. dejlig mums kage :)

Anne-Silke  -  2011-03-07 16:23:06
Sikker hit hjemme hos os.... Super god tærte.... Har bagt den 5 gange på 14 dage :-)

Tina  -  2010-12-19 11:57:15
En mørdej laves normalt sådan her. 150 g mel, 100 g smør og 1 æg eller lidt vand. Her skal den jo bare være dobbelt op da der også skal være til låg

Anita 15-10-10  -  2010-10-15 12:15:52
god opskrift, kan med fordel komme lidt chokolade i bunden, inden du kommer pærerne på, og så lige drysse lidt kanel ovenpå kagen.

frk. anne  -  2010-10-06 13:49:25
den er så god!! og så med lidt chokolade i.. så bliver den mums!

n  -  2010-10-01 16:02:50
kom ingefær i dejen så bliver det ikke meget bedre(:

Susan  -  2010-04-18 11:56:23
Rettelse til dejen: I stedet for 1 æg bruges 1/2 æg. Der skal ikke vand i dejen.

bolette  -  2010-03-17 11:25:00
creme fraise til er også rigtig godt :-)

jens-aage  -  2010-02-21 16:39:57
Istedet for at have bøvl med fed dej man ikke kan styre uden en masse mel så smør din tærteform med lidt flyd. margarine del din dej i to og op i formen med det og pres det ud med knoer og finger læg den sidste dej (låget )på et stykke bageperpir og form igen med fingerne det er nemt. Riv 100 g.rå marci. bland 1 sps. fløde og lidt mandeles. i og smør på underste bund. smør til sidst med fløde og drys med sukker, det bliver gyldent og dejligt og det smager.

malene  -  2010-02-12 10:14:15
den er super god med mørkt chokolade

Kathleen  -  2010-01-08 06:33:23
Den smager perfekt lige som den er, uden kanel. Sukker på toppen skal være rørsukker :-P mmh og så er jeg solgt. Min far laver altid denne opskrift. Er det ikke fra Karolines køkken?

  -  2009-12-22 18:19:12
Jeg bruger em smule revet muskatnød i denne opskrift. Det giver virkelig en fantastisk smag.

Hornslet  -  2009-10-25 11:17:13
Perfektpære tærte min mand har bestilt den igen og kanel gør den kun endnu bedre.

Heidi  -  2009-10-17 20:48:30
Ingen tvivl om at tærten smager super skønt; har lige taget den ud af ovnen. Men må indrømme at dejen er svær at arbejde med. Jeg kom mere mel i, prøvede at rulle den ud i/på vitawrap, prøvede at rulle den ud i/på en skraldepose, prøve at rulle den ud imellem 2 stk bagepapir, men der var ikke rigtig noget der gav et godt resultat. Og den gik totalt i stykker da jeg lagde den i fadet og over pærerne. Men den smager godt.

Esther1  -  2009-10-05 14:19:29
Jeg har lavet i stakkevis (efter stormvejr og mange nedfaldne pærer) - den kan nemlig fryses! Supergod og enkel opskrift

Klara  -  2009-08-26 23:14:42
Uhmm, kan det også fryses?

Louise  -  2009-07-26 18:36:28
Jeg er vild med INGEFÆR... Prøv at komme ½ tsk stødt ingefær i dejen... Det syntes jeg er lækkert, i stedet for det altid er kanel...

Nina M  -  2009-03-28 09:18:01
Prøv at fordel smuttede hakkede mandler og lidt kanelsukker ovenpå pærerne inden dejen fordeles ovenpå. Det er superlækkert.

Ditte  -  2009-03-26 20:02:31
Supergod og let at lave. Ingen problemer med dejen. Godt tip: skær små marcipanbrød i skiver og læg dem under pærerne - det er favoritten hèr i huset. Mums mums!

cokie-kid  -  2009-02-20 16:13:49
Dejlig, afslappet nydelse, til en rolig aften i hjemmet. Kan anbefaldes

Linda  -  2008-12-02 20:54:19
har lavet den mange gange havde også problemer med at rulle den ud, men imellem to stykker bagepapir med lidt mel og så gik det dejen vail let at få af og i formen´, rigtig go..

de tykke :D  -  2008-09-24 14:41:53
super opskrift min veninde og jeg elsker den!!! :D

Anna  -  2008-08-29 17:23:07
En rigtig lækker og nem opskrift. Specielt med alle de gode råd til dejen. Godt med mel og så rullede jeg dejen ud på en pose som det er foreslået hvilket fungerede rigtig godt.

fjotte  -  2008-07-20 10:33:57
en af mine lærere på bagerskolen sagde put toms chokoladefrøer underpærene.. det skal da prøves

lotte  -  2008-05-23 08:50:27
Rul dejlen ud på en ny (affalds) pose eller lig, så er den meget nem at "flytte" over i tærtefadet når den er rullet ud og den hænger så ikke fast i bordet... :)

Samsø  -  2008-03-19 10:11:34
rigtig god men når den er varm... Ja jeg er ikke vild med varme pære men gode

Camilla  -  2008-02-24 14:11:07
jeg kunne ikke rulle dejen ud, som der stod man skulle. dejen var alt for klistret,også selvom jeg puttede mere mel i. :( øv

emsen122  -  2007-10-17 16:56:07
har æavet den og den er kanon god. Man kan også bare spise den uden creme fraiche eller piskefløde

betulle  -  2007-09-24 15:21:39
Super med lidt revet marcipan indeni :-)

Sanne  -  2007-09-17 16:22:24
Prøv at bræk lidt chokolade i stykker og drys over inden "låget" lægges på tærten

Brynhild  -  2007-09-17 07:44:45
Jeg kommer lidt kanel i dejen og lidt nødder og evt. rosiner i sammen med pærerne, så er den superlækker.

Per  -  2007-09-17 07:34:18
Jeg er begyndt at rulle mørdej ud på witawrap, så sider dejen ikke fast til bordet og den er nem at løfte over i tærtefadet, men denne dej var stadig lidt svær at rulle ud, men det gik jo som det kan ses.

benthe  -  2007-09-17 05:17:45
syltede pærer på dåse kan også sagtens bruges. Til Per: brug masser mel når du ruller ud, er måske nødt til at komme på rulle og bord op til flere gange.

Per  -  2007-09-13 08:06:47
Dejen var lidt vansklig at arbejde med, selv om jeg satte den på køl en god time inden jeg rullede den ud blev den meget hurtigt blød igen, Jeg tror at den skal have lidt mere mel, eller lidt mindre smør, og smørret behøver ikke være blødt, og sæt så dejen på køl ½ time inden den rulles ud.

Helle  -  2007-04-08 09:40:47
super god tærte - prøv den

Charlotte  -  2007-01-03 11:56:58
Smagte godt med vanilie is rørt op som soft ice

stine  -  2006-12-09 20:12:53
super med kanel - men også marcipan

sille  -  2005-01-01 01:01:01
jeg kom lidt kagecreme i inden den blev bagt....... meget syndigt guf guf : )

Mette  -  2005-01-01 01:01:01
Den er rigtig god og let at lave. Jeg brugte dog lidt mere mel for at få dejen til at hænge sammen.

Chris  -  2005-01-01 01:01:01
Den er rigtig god og kan kun anbefales med kanel på også

signe-experten  -  2005-01-01 01:01:01
lidt kanel på, og den er lækker

fjotte  -  2005-01-01 01:01:01
den er rigtig god. nogle syntes det er bedre med is til.

Inge Lise  -  2005-01-01 01:01:01
God ide med kanel på toppen

jylland  -  2005-01-01 01:01:01
kom lidt ristede,groft hakkede nødder oven på ,drys evt.lidt kanel ovenpå

Elisa  -  2005-01-01 01:01:01
Den er god til en eftermiddag, hos bedste