Kommentare til Rabarbertærte

se opskriften her

Signe  -  2017-04-21 16:28:30
Jeg har lavet den en gang før, og laver den nu igen. Jeg vil bare sige at det var en kæmpe succes her hjemme, og det syntes gæsterne ihvertfald også. Kan klart anbefales! Et lille tip, hvis i tager det dej som skal blive til fletværket og ruller ud, er det meget lettere bagefter så at skære strimlerne ud.

Jenni Christiansen  -  2017-04-01 18:03:05
Kan den fryses?

Ida  -  2016-06-13 15:17:40
Den ser vildt lækker ud den her tærte, men kan den fryses? Jeg skal holde stor fest til sommer og det letteste vil være at lave dem på forhånd og så fryse dem ned, men med æggehvidemassen ved jeg ikke helt om det er en god ide?

  -  2016-05-22 12:52:31
Jeg har lavet den rigtig mange gange. Den er lige god hver gang! Men jeg har svært ved at lave dejen ovenpå så fint i strimler

Rikke  -  2015-09-16 12:51:12
Alt for lidt dej til både bund og gitter - næste gang laver jeg min. 50% mere! Ellers ser den lækker ud! Glæder mig til at smage den lige om lidt, når den er kølet af!!😛🍰

Maria  -  2015-05-19 20:05:00
Kan kompotten laves dagen før?

Susanne  -  2015-04-26 16:57:35
Smagte fantastisk lavet præcis efter opskrift.

Helene  -  2015-04-11 00:15:53
Kan man mon bruge smør til dejen?mener jeg gjorde det for et år siden

  -  2014-06-29 21:42:05
Fantastisk tærte lækker frisk og svampet .. :-))

Lene  -  2014-06-12 16:03:58
Virkelig god tærte, brugte tærtedej, som kan købes i de fleste supermarkedet, det kan anbefales

Carsten  -  2014-05-27 23:58:27
Uhm den blev god og er værd at vente på. Den mætter godt 😊

Carina BO  -  2014-05-24 12:41:54
Super lækker tærte til et 10-tal! Den var meget populær i familien! Dog tager den en del tid, men resultatet er det værd!

Lise  -  2014-05-23 09:46:05
Den bedste rarbabertärte, jeg nogensiden har smagt. Super let at lave selvom det tager lidt tid. Ingen problemer med hverken dej eller fyld - og jeg fulgte opskriften bortset fra, at jeg tilföjede äbler (ikke kogte).

Katrine  -  2013-07-13 14:32:41
Tærtedejen var umulig for mig at flytte fra bordet til tærteformen. Nu har jeg smadret både tærtedej og -form... -.-

  -  2013-05-25 13:42:40
Gitte- Super lækkert nem at lave. :)

Mumitrolden  -  2013-05-25 10:38:45
Hej alle! Fantastisk tærte <3 den hjælper på min ledgigt <333 loooove it!!! Knuzz Mumi

  -  2013-05-19 17:53:46
Hvor meget vand har i putte i ??

anonym  -  2013-05-06 19:25:09
Tror den bliver god.. Jeg har tilsat æbler til det giver den en ekstra smag :)

  -  2013-03-08 10:30:24
Kan man lave det med færdiglavede dej og evt. hvilken slags?

Tove  -  2012-09-19 00:20:29
Jeg har lavet den flere gange - succes hver gang. Jeg har erstattet halvdelen af rabarberne med frosne jordbær, som jeg koger lidt inden rabarberne kommes i, sammen med vanille. Så bliver tærten helt dessert-agtig - især hvis den serveres med lidt god vanilleis.

Anna  -  2012-08-11 15:46:18
Den er vildt besværlig at lave! Men når kompotten først er i gang kan man tage sig en hviler. Den smager fint går jeg ud fra. Men der mangler vand til dejen og meget lidt til kompotten.

nina  -  2012-06-14 09:14:13
Rabarberkompotten var hvinende sur, jeg måtte tilsætte yderligere 50 gr sukker. Det var også nødvendigt at varme margarinen for at få dejen til at hænge sammen. Bunden blev lækker, selv om makronlaget ikke var markant. Kagen blev lidt for tør, der skulle have været mere rabarber i forhold til dejen. Den smagte godt alligevel, men der gik meget flødeskum og græsk yogurt til at få den spist. Den rakte til 4 personer

Rikke   -  2012-06-10 15:57:18
Er der nogen der har erfaring med om tærteform eller springform er bedst?

Mie  -  2011-08-03 19:56:33
Det er en fantastisk opskrift. Ingredienserne supplerer hinanden rigtig godt. Jeg har ingen erfaring med denne slags tærter, men tror at de der har problemer med dagen ikke ælter den nok.. Min blev i hvert fald perfekt - dejlig svampet og sød :)

R.Kiel  -  2011-06-16 19:27:07
Jeg kom til at bruge bagemargarine fordi det var blødt lige nu og her hvor jeg ville bage den. Med det resultat at der skulle meget mere mel i end hvad oopskriften siger. Men ellers en dejlig nem og hurtig tærte. Mmmmm lige med lidt vanilleis til.... mmmm

Helga  -  2011-05-30 10:44:49
brugte lidt mælk til at samle dejen og rullede den mellem 2 lag bagepapir. den absolutte letteste og hurtigste kage/tærte jeg har lavet . Den er super lækker.

kokken  -  2011-05-22 11:42:36
hvis man ikke lige har makroner kan man bruge 2 tsk vaniliesukker

nicolai  -  2011-05-15 16:14:08
hvor lang tid tager det ??

Henriette  -  2011-05-04 09:18:17
Jeg er helt enig med folk i, at dejen smuldrer lidt. Jeg brugte becel original i stedet for fast margarine, og tænker at det måske er dér fejlen ligger. Problemet blev løst ved at brede dejen ud i tærteformen med fingrene i stedet for at rulle den ud og lægge i formen. Tog noget tid, men fantastisk resultat! Tip til toppen: Rul dejen ud ml. 2 stk. bagepapir (hvis man kan - min kunne godt, men kunne bare ikke flyttes til formen uden at gå fra hinanden) og fjern det øverste stykke. Klip strimler af bagepapir med dej, og brug bagepapiret som stabilisator til når strimlerne skal lægges på tærten. Tærten "hæver" lidt i ovnen, men falder sammen igen når den kommer ud, så vil råde til at finde en form hvor der er lidt vej til toppen. Selv brugte jeg en springform - og kun dej halvvejs op, og det var rigeligt.

Oline(:  -  2011-03-24 16:02:39
Kagen er super, men dejen er svær at rulle ud, så jeg endte med at smuldre degen over.. :)

  -  2011-03-20 18:06:32
Jeg giver den bestemt et 10 tal... Mine gæster er også helt vilde med den og hver gang der kommer gæster bliver kagen bagt :O)))

hans  -  2010-06-19 18:05:19
skal dejen forbage inden fylde kommer i????

lise  -  2010-06-12 16:30:47
syntes det er en rigtig dårlig dej at arbejde med, smuldre dej vil jeg kalde det, men det dufter dejligt, og den smager sikkert også godt..:)

Frederikke  -  2010-06-05 15:56:07
Lyder lækker, den vil jeg lave med det samme :D

louise ø. k.  -  2010-05-27 16:41:24
idé når i ruller dejen ud, så gør det på et stykke bage papir på den måde er det lettere at få op i formen, da man bare(når det er rullet ud) vender over i formen:)

louise ø. k.  -  2010-05-27 16:31:53
genial tærte! hvad angår dejen så behøver man altså ingen mælk, den bliver fin uden:D det er bare som andre tør deje de kræver ehm massage:) denne tærte skal bruges til min fødselsdags hygge i aften glæder mig allerede:)

Lisbeth!  -  2010-05-26 10:46:46
Det er den bedste rabarbertærte jeg har smagt!.. Jeg brugte lidt mælk i dejen og jeg synes at det er genialt med de makroner:-)!..

nonka  -  2010-05-23 15:51:34
VI ER GODE TIL AT LAVE DEN ! hvis i har problemer med dejen gør i det fuldkommen forkert ! venlig hilsen nonna og tonka (:

fie  -  2010-05-16 15:57:05
super god!!!!!!!!!!!!!! den smulre lidt men det smager bare mere hjemmelavet og det er jo godt.

Diana  -  2010-05-16 09:04:48
nem at lave og smager dejlig!! og rart at kunne bruge nogle af alle de rabarber fra haven :o) Tak for en god opskrift. -Diana

sannew  -  2010-05-14 10:03:57
man kan også koge rabarberne og sukkeret med lys balsamico eddike - det smager helt fantastisk :)

Cocolulu  -  2010-05-07 15:16:21
Super lækker tærte. Pas på med ikke at putte for meget vand ved når du koger rababerne ;)

Ellen  -  2009-06-21 14:37:17
Den er helt perfekt! Super tærte

Lasse  -  2009-06-20 18:00:43
En rigtig dårlig dej der smulre. Helt umuligt at til at lave det flettede mynster.

natascha engelhard  -  2009-06-07 15:01:07
vi har bagt den med fuldkorns amo dej, i stedet for den oprindelige dej og det smagte også super godt også sparer man lidt tid i stedet for at skulle vente en tme på den oprindelige dej og i stedet for creme fraiche kan man btroge vanille creme mmmmmmm... i kan tro det smagte lækkert give it a try..

Emma&Line  -  2009-06-03 15:48:03
den er sgu svær at lave opskriften er ikke lige til at finde ud af :P

Anne-Marie  -  2009-05-18 10:10:08
Lavede tærten i weekenden. Rabarberne skal koges ved svag varme og kun til de lige nøjagtigt er møre. lad dem køle af i gryden - har jeg fra "god mad let at lave". Den saft der blev tilbage i gryden bagefter gemte jeg, som jeg inden servering rørte sammen med græsk yoghurt - og det var bare SUPER godt til tærten :) Den er rigtig god. Min dej blev dog meget klistret. så jeg trykkede den ud i formen. Den dej der skulle bruges til fletværket - tilsatte jeg så mel indtil det var muligt, at rulle dejen ud og skære i strimler. Et ekstra lille fif, som passer super til rababer er at komme lidt mørk hakket/pålægchokolade på dejen, når den er lagt i tærteformen - MUMS ;o)

Itachi  -  2009-05-09 10:48:39
den er verdens beste tærte. det var også første gang jeg har lavet tærte :D

Alice  -  2009-05-07 19:45:30
Rigtig god tærte, jeg trygger bare dejen ud i formen, så er det kun fletværket oven på kagen, der skal rulles ud.

nana  -  2009-05-04 18:15:15
Jeg prøvede tærten med butterdej,det smagte ikke.

helle  -  2009-04-26 16:44:22
glæder mig til at prøve den lyder god

Marion  -  2008-10-10 14:41:32
Super lækker tærte, stort 10 tal. Hvis man lægger dejen på et stykke bagepapir og så lægger vita wrap over, så er det altså super let at rulle den ud. god fornøjelse.

Dorthe  -  2008-05-31 17:26:11
Mhhh den smager virkelig godt!!!

jasmin jul  -  2008-05-14 21:19:52
rigtig god tærte

Jan  -  2008-05-06 12:52:49
Jeg har bagt den flere gange til stor glæde for familei og kolleger. Jeg bruger også vanille i dejen og hvis man syntes så smager cremfraice hammer godt hvis den røres med vanillesukker.

Matte  -  2008-01-25 11:09:31
smager virkeligt godt. Rørte lidt sukker i creme freichen så den ikke var så sur. mums

Louise  -  2007-08-25 10:44:38
Super lækker tærte. Den kan sagtens fryses.

Grethe  -  2007-08-06 12:05:58
virkelig helt perfekt. Vi bager den meget ofte, men har tilført en håndfuld hakkede nødder, det gør ikke smagen ringere . et klart 10 tal fra mig

kirstine  -  2007-07-30 14:31:04
hov jeg glemte at skrive at vanilieflødeskum er bedre en cremefraiche =O)

kirstine  -  2007-07-30 14:28:00
ummm sikke en dejlig tærte. Jeg fik nogen rabarber af min flinke nabo, og så bagte jeg den til min dejlige familie. Det var et hit, men jeg tilføjede og så lidt/ en del vanilie.

nadia  -  2007-06-27 15:14:27
rigtig god men meget svært at rulle dejen ud

peder  -  2007-06-03 16:27:16
den er god

Lizette og Mathilde  -  2007-05-28 10:40:17
Kan den fryses?

Heidi  -  2007-05-12 13:49:57
Hvor længe skal rabarberne koge med sukkeret?

Signe  -  2007-03-28 21:27:25
Super tærte! Jeg lavede den med jordbær/rabarber fyld og det var så lækkert! Nem og fin at lave. kan absolut anbefales!

amalie og katrine  -  2005-01-01 01:01:01
smager rigtigt delikat -især med cremefraiche til. men er ikke let at lave og tager rigtig lang tid! men alligevel ti et 9-tal:)

Rebecca Isabell  -  2005-01-01 01:01:01
-Ej hvor den tærte bare er god ! den er lige til et 10 tal :-D

  -  2005-01-01 01:01:01
Tærten smager utrolig godt og er let at lave

hhuhhu  -  2005-01-01 01:01:01
mm!! ser meget lækkert ud

Rikke  -  2005-01-01 01:01:01
Tærten er helt til et 10-tal...bare husk at bruge lidt mælk til dejen

Carina  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækker tærte. Markronerne giver en dejlig sprød fornemmelse

Jonas Klinck  -  2005-01-01 01:01:01
Jeg brugte butterdejs plader istedet for dejen, meget nemt og resultatet er blevet virkelig lækkert. Lige til et 10-tal.

lene  -  2005-01-01 01:01:01
der magler lidt væde i dejen for at man kan ælte og rulle den ud, men lidt vand virker. den bliver rigtig god.