Kommentare til Luftige boller

se opskriften her

Birte  -  2023-11-12 10:50:23
Mange skriver det ikke passer med varmegraderne, men det gør det når du følger opskriften 100 procent. Mange vælge jo at putte ekstra ingredienser i, så skal man nok holde øje med hvornår de er perfekte. De bliver lækre og luftige, hvis opskriften følges skridt for skridt.

Ulla L. Pedersen  -  2023-08-08 22:00:31
Først gang jeg prøver denne opskrift på boller. Blev bestemt ikke skuffet. Flotte blanke velsmagende og luftige boller. Ikke sidste gang jeg bruger den opskrift.

Skippergården  -  2023-02-04 20:27:14
Uhmmm😍Fødselsdagsboller med succes hver gang 👍🏻👍🏻 i familien, nu på 10. år🇩🇰

  -  2023-01-20 17:15:14
de smager mega godt

Belinda   -  2021-06-23 13:15:43
Synes ikke de bliver luftig. Øv øv. Men smager udmærket

Gurli a.s.  -  2021-06-14 16:17:50
Hvad gør jeg forkert... Når jeg bager boller sprækker de og de ser ikke pæne ud, bager dem ved 200 grader...?. Tak for mange gode opskrifter. Vh gurli

Diana  -  2021-05-20 12:57:03
Absolut den lækreste opskrift til: pølsehorn, boller, chokoladeboller ja kun fantasien sætter grænser - har brugt opskriften tidligere da jeg havde café og bagte boller til begravelser bla. 200 stk ad gangen. Altid et hit så tak for denne fantastiske opskrift - ps. Bruger både rester af cremefraiche, ymer, surmælk og hvad der ellers trænger til at blive brugt og resultatet er godt hver gang

  -  2021-02-05 09:05:59
Tak Thorvald - jeg gir` gerne en bolle eller to sku du komme forbi (-:

  -  2021-01-16 19:06:02
FOLKENS! Hvordan opbevare I jeres nybagte boller?

  -  2021-01-10 16:27:16
denne portion dej, kan aldrig give boller på 100 gr.

Heidi  -  2020-10-15 14:20:02
De bedste boller og en virkelig nem opskrift. Laver ofte pølsehorn og boller ud af en db portion

Ma  -  2020-04-19 22:09:47
Sorry men 180 C varmluft???????? Mine fik 15 min. Og de er sorte? Det kan da ikke være rigtigt?

Izabella  -  2020-04-08 16:22:22
Lækkere boller, virkelige luftige og nemme at lave.

Claus hansen  -  2020-03-23 10:13:50
En rigtig god opskrift Jeg kommer ost på så bliver det nogle rigtig gode osteboller jeg blander lige lidt aromat i osten familien er vilde med dem de når sjælen fryseren

Thomas Nanboe  -  2020-03-18 10:43:41
Tilsæt 3 tsk. Sukker og 1 1/2 tsk. Salt i stedet for 1 - 1 , samt 1/2 tsk kardemomme. = Mere smag

claudia fischer  -  2019-04-28 16:22:32
De er alletiders!! Har bagt dem 3x på en uge, da familien vil have mere!! Idag kommet lidt chia frø i og drysset med solsikkekerner. Hos mig hæver kun 2x 30 min. Tid i min ovn kun 17 min varmluft

Henning  -  2019-04-22 16:39:06
Så blir det bare ikke meget bedre. Lækkert uhmmm

Maiken G  -  2019-01-27 08:42:54
Fantastisk opskrift, har lavet disse, og har lavet med havregryn i, og har lavet med kærner i, og har lavet med gulerødder i. Kan ikke mislykkes, putter lidt mindre mel i når jeg bruger kerner eller havregryn. Tak for opskriften 😁

Claus  -  2019-01-18 16:55:36
kan man mon skifte mælken ud med youghurt naturel?

Nikoline  -  2018-11-13 08:57:16
Kan de fryses?

Bodil  -  2018-10-29 14:24:49
Kan jeg udskifte noget af smørret med olie ?

Anonym  -  2018-08-18 18:47:27
Virkelig gode boller!!! Bliver helt perfekte, selvom jeg snød med hævetiden

Kurt  -  2018-08-14 11:20:02
Hvordan opbevare man dem bedst?

Malou  -  2017-07-01 13:52:54
Super god og nem grund opskrift.. Jeg har skiftet sød mælken ud med mini mælk, tilsat et pr revne gulerødder, 100 g af melen med spelt mel, tilsat et pr håndfulde havregryn og en håndfuld solsikke kerne. Super mættende, lidt sundere og stadig lækre og luftige 😊

Tina L.   -  2017-03-19 18:03:46
Bedste og mest luftige boller jeg nogensinde har bagt.

Jan  -  2017-02-12 14:15:55
Det er da utroligt mange kommentarer til en enkel og ligetil bolledej. Dr bliver ikke 12 boller men kun 10 af dejen hvis man vejer bollerne a 100 G. Jeg vil påstå at man er kugle skør hvis man står og vejer sine fødselsdags boller ud pr. 100 G. Bag nu bare de boller og sig til gæster eller børn at de skal smage sådan fordi det er nogle helt specielle boller netop du har bagt 😋 Put endelig gulerødder,agurker, arsenik eller speltmel i hvis i lyster. Jeg er sikker på at med 27 G smør og 5 tykke skiver ost + 7,2 spk marmelade kan man ikke smage forskellen. Med venlig hilsen Jan

Heidi  -  2017-01-08 16:44:55
Vi laver altid både boller og pølsehorn af denne opskrift, jeg putter dog en tsk oliven olie i hvilket gør den helt fantastisk at arbejde med:) Putter også gerne sesam frø ovenpå. Stor fan af denne opskrift vi bruger den hver gang vi bager.

Sanne  -  2016-11-23 14:58:18
Hælder altid 1 dl hørfrø i, det elsker vi bare her. Super gode boller

  -  2016-10-23 18:58:14
Utrolig lækre luftige boller 😋

Birgitte  -  2016-10-21 14:47:32
Er ved at boller af opskriften, men vælger altså at bage dem ved alm ovn. Bager aldrig mit brød med varmluft. Ifølge Claus Meyer udtørre det brødet at bruge varmluft og er enig med ham

Jan  -  2016-01-31 13:51:36
Rigtig god opskrift og de levede helt op til overskriften, luftige og lette, 21 min ved 180

Stine  -  2016-01-24 16:09:51
Super lækre boller, synes dog kun de skal have 12 min i min ovn ☺️ Jeg har tilføjet lidt revet gulerod så er de altså også rigtig lækre 👌🏼

Maiken  -  2016-01-22 16:39:16
De blev rigtig gode - erstattede ca. 100g af melet med fuldkornsmel. Dog blev mine ikke helt så luftige, som jeg kunne have håbet, men jeg var også lidt utålmodig med gæren og kom til at opløse det i lidt rigelig lunt mælk, så det er nok det. Super lækker dej, som ikke klistrede til bordet eller fingrene! Den var virkelig dejlig at arbejde med!

Anni  -  2016-01-14 07:57:01
Kan man smelte smøre i en gryde og komme i eller ???

Claus R  -  2015-12-27 10:00:01
Har prøvet dem flere gange...de bliver forrygende!...men nu tænker jeg, hvordan med revne gulerødder og solsikkekerner, kan man komme begge dele i og i givet fald, hvor meget i forhold til angivne opskrift?

Denni  -  2015-12-07 06:48:05
måske man skulle prøve en anden fremgangs metode, for jeg har kun succes med dem :)

Jon Briones Rasmussen   -  2015-10-14 14:51:27
Udsøgt fornøjelse

Tulle  -  2015-06-23 16:20:33
De er super lækre har aldrig haft klager over dem! :) Minnie du må gøre noget forkert fordi jeg har lavet dem 50 gange hvis ikk mere og de har aldrig været tunge eller noget som helst :)

minnie  -  2015-05-19 12:50:51
utrolig dårlige boller. De er ikke luftige eller lette de er tunge og ligesom sten. Har prøvet og lavet dem 5-6 gange nu og gjort det samme HVERGANG og alligevel bliver de ekstrem dårlige .. anbefaler dem ikke..

Marianne  -  2015-02-03 03:48:08
Super nemme og utroligt lækre boller..... Til jer der spørger om man ka bruge margarine!!!! Man bager da ikke med magarine...!!!!

Paaskelilje  -  2015-01-21 15:23:57
nå ja! glemte at sige: Jeg har altid varieret opskriften med let forskellige ingridienser, for jeg køber aldrig sødmælk. Sidste gang brugte jeg almindelig letmælk med enten var det sukker eller smør. I dag prøver jeg opskriften med mini-mælk og piskefløde! Degen hævede godt og har rigtig god konsinstens! Dejlig luftig!

Paaskelilje  -  2015-01-21 15:20:35
Opskriften lever op til sin titel! En sjældenhed som denne gang passer!! :) Fantastiske boller! Har bagt dem før og skal bage dem igen lige om 30 min :) - til tøsehygge med veninden! Nu vil jeg så prøve at bage dem med Dortes forslag om solsikkekerner!

Christina  -  2015-01-20 13:58:47
Nu har jeg brugt denne opskrift i flere år og det bliver godt hver gang. Man kan nemt juster i opskriften hvis man fx, vil have nogle bolle der også er lidt grovere Alletiders kogebog er generelt super godt

Linda Skjødt   -  2015-01-16 17:02:43
Elsker den opskrift. Bruger den altid til boller og pølsevogn. Guf!!!

marianne  -  2015-01-05 19:00:50
Desværre blev bollerne pæne at se på men utrolig tørre - som om de var en uge gamle allerede da de kom ud af ovnen. Hvad har jeg gjort forkert ?? har fulgt opskriften 100%

  -  2014-12-19 15:36:37
Super gode boller også med forskellige kerner

en bruger  -  2014-12-17 20:13:04
hej, bagte dem præcist som der blev skrevet! Fantastisk opskrift! Tak for det!

Bente  -  2014-11-19 17:12:35
Jeg kommer reven ingefær i, smager fint også behøver man ikke sukker

Thorvald  -  2014-10-05 16:23:23
Svar på Mie Binderups spørgsmål af 06.08.14: Selvfølgelig kan du komme gulerødder i. Udskær gulerødderne i wienerpølse-store stykker og halvér disse og kog dem ca. 5 min. Efter afkøling indrulles rødderne i dejen, som man gør ved pølsehorn (se hvordan andetsteds), så har du alletiders "vegetar-horn" !

Thorvald  -  2014-10-05 16:02:46
Hej BOLLE-FANS ! Som indsender af denne opskrift skal jeg takke mange gange for alle de positive feed-backs, men det er ikke mig, som skal tilskrives hele æren; jeg stod blot med en ordentlig klump dej efter at have bagt pølsehorn efter Lilians opskrift. I stedet for at smide den overskydende dej ud, blev den rullet ud til boller, som blev smidt i ovnen efter pølsehornsbagningen. Enkelte anmeldere synes at have mislykkedes med opkriften som evt. kan skyldes brug af en for gammel og "halvdød" gær (brug en frisk, der ikke har udløbet sidste salgsdato), gæren er måske opløst i en for varm væske (max. 37 gr. C), ovntemperaturen er forkert, selv om knappen står på 180 gr. C (check din ovn med et stegetermometer), en for lav temperatur "koger" dine boller, og en for høj brænder dem af. Jeg har f.eks. forsøgt at bage bollerne i en 400 gr. C varm pizzaovn; dette resulterer i en knasende, mørkebrun skorpe med et klægt indhold af rå dej. Dette kan ikke anbefales ! FØLG OPSKRIFTEN, SÅ KAN INTET MISLYKKES !!! Kærlig bollehilsen THORVALD

dorte  -  2014-08-25 09:37:55
rigtig gode boller.. super nemt og husk og lade dem hæve i alng tid nok.. så bliver de dejlige luftige .. Jeg er klart en hvid bolle elsker (kan misforstås) og synes de er flotte i farven og super fine inden i når de er færdig lavet.. er også nem at arbejde med Thurms up herfra Dorte 31 år

Lisbeth  -  2014-08-10 19:35:52
De bedste fødselsdagsboller! :)

Lisbeth Zankel  -  2014-08-07 20:21:34
Super lækre og nemme boller

mie binderup  -  2014-08-06 00:56:54
Ka man komme gulerødder i og hvis ja hvor mange 😊

Susie  -  2014-07-23 15:46:07
Deciideret dårligt! Fulgte opskriften helt præcis, og er rigtig god til at bage som regel, og bollerne blev bittesmå, hævede slet ikke, og var ikke gennembagte.

Maria  -  2014-07-13 10:33:08
Jeg brugte 2 tsk salt og 4 tsk sukker og 50 gram gær istedet for = FANTASTISK !!!

Birgitte   -  2014-07-07 14:38:21
Jeg er skuffet over denne bolle! Havde lavet den til en børnebrunch, men den blev tør og mindede mest om en scones. Havde nok været super med chokolade og kardemomme:)

Tania  -  2014-06-19 20:07:48
Fine boller, men ikke noget specielt

  -  2014-02-26 10:51:00
Og vil lige nævne, at jeg gav dem kun 20 min :-)

  -  2014-02-26 10:49:58
Prøvede opskriften i går, og fulgte opskriften til punkt og prikke. Mine blev dog lidt tørre - hvad har jeg min gjort galt??

Lisbetogtorben  -  2014-02-01 11:16:20
Jeg kan ikke forstå at du kan få 12 boller a 100 gram , når jeg kan få 20 boller med dobbelt opskrift, blot har jeg kun brugt 950 gram mel (manitopa) italiensk mel , bollerne er temmelig store, så jeg glæder mig .......

Lykke  -  2014-01-12 12:13:07
Super lækre boller der holder sig friske længe og ikke bliver kedelige efter en tur i fryseren. Jeg bager dem tit:)

Lykke  -  2014-01-11 20:19:17
Super lækre boller der holder sig friske længe og ikke bliver kedelige efter en tur i fryseren. Jeg bager dem tit:)

Aalborg  -  2013-12-28 17:34:54
Min varmluft virker ikke. Men kan man bruge almindeligt på 180 grader? og hvor lang tid blive det? Jeg er ved og hæver det op nu.

Tobias  -  2013-12-18 14:54:23
Hvor mange æg skal jeg bruge i dejen? V.H Tobias

HC i Ølstykke  -  2013-11-18 12:04:04
Jeg har efterhånden prøvet mange opskrifter........MEN denne her opskrift er bare den bedste. MUMS... også efter flere dages opbevaring, hvis der er nogen i overskud!!!!!!!!!! Karakter 10

  -  2013-10-28 21:28:47
De skulle så kun have ca 15 min .

Anna Vilstrup  -  2013-10-15 13:35:57
Er igang med at bage bollerne nu. Bliver lige nød til at tilføje at det er en fantastik dej. Det er sjældent den bliver så lind og lækker. Jeg har puttet chokoloade i og glæder mig vildt til at smage. Uhhm.

  -  2013-07-05 04:24:24
Til dem der blander gæren med salt+sukker for at spare opvasken og undgå at varme mælken. SKAM JER! Man dræber gæren hvis den kommer i direkte kontakt med salt. Derfor blander man gær og sukker i lunet mælk, derefter halvdelen af melet INDEN man kommer salt i. :-) Bare et godt råd fra mig til jer der har problemer med at få dem til at hæve ^^

  -  2013-06-17 13:19:10
jeg er simpelthen såååå dårlig til at bage, de blev liiiiidt sprøde. og jeg erstattede 300g af hvedemelet med fuldkornshvedemel. (til 24 pers) men jeg synes dejen var alt for våd, så jeg kom mere hvedemel i. aner virkelig ikke engang hvordan en dej skal være når den bliver sat til hævning:D help anyone

Jessica  -  2013-04-07 11:37:45
Har lige sat bollerne til at hæve, og må sige at dejen er fantastisk let at arbejde med! :-) glæder mig til at smage dem !

anti bager.   -  2013-04-03 18:04:39
Vi havde ikke nok mel, så vi brugte over ½ istedet for mel så havregryn :)

Tiki  -  2013-03-12 12:04:49
Har nu prøvet at bruge dejen til både boller, pølsehorn og pizzasnegle.. Synes ikke den er specielt god. En smule tør og den smager ikke af noget. Søger videre efter den perfekte dej opskrift.

Sabine Bergsbo  -  2013-03-05 14:27:55
fantastisk lækre boller, kan slet ikke lade være med at gå og nippe til dem, perfekt til fødselsdag :)

Mie  -  2013-03-01 12:55:26
Hmmm... Blev desværre lidt skuffet, måske pga. af alle de positive kommentarer. Har bestemt opskrifter der er bedre end denne, med meget mindre fedststof. Men de var da lidt over middel!

freyja   -  2013-02-20 12:47:29
jeg var hjemme alene og så fandt jeg dem her og jeg lavede dem... men pointen er at de er de mest vellykkede boller længe

Tania  -  2013-02-05 00:19:18
Har lige æltet dejen sammen, har tilsat solsikkekerne og frø og olie i stedet for smør - glæææææder mig til at samge dem, især nu hvor jeg har lært alle de gode kommentar

Anna Pedersen  -  2013-02-03 14:28:26
uhm mums... skuper gode boller og luftige! det blev til lidt flere her da dejen hævede for vildt

Heidi  -  2012-11-13 12:43:00
Har lavet opskriften på pølsehornene mange gange, havde ikke lige overvejet at man selvfølgelig også kunne bruge den til boller. Så det vil jeg glæde mig til, når der skal bages både det ene og det andet i morgen!!

Tina  -  2012-11-11 08:16:57
De mest fantastiske boller - jeg brugte minimælk og flydende Becel og det er de bedste boller jeg har fået. TAK FOR OPSKRIFTEN

Britta  -  2012-11-08 17:27:06
jeg kan anbefale at man smelter smøret sammen med noget af mælken og tilsætter det sidste mælk oven i det varme mælk og smør når det er puttet i skålen, så det bliver lunken.

JaneEvelyn  -  2012-11-07 12:50:50
Fantastiske boller, også selvom jeg glemte at pensle dem ;-) Tak for at du delte denne opskrift!

Cecilie Brønderslev Bertelsen  -  2012-11-03 10:43:18
De er bare gode jeg sto op og lavede dem muu:)

Naz  -  2012-10-26 17:47:53
Dejlige luftige boller. Lavede dem med letmælk, lidt kardemomme og med 550 gr mel og æltede i 10-12 minutter. De blev godt luftige ;)

Malene Steen   -  2012-10-22 17:55:15
Jeg elsker denne opskrift, men jeg synes bollerne skal have lidt mere mel og gær, for at de bliver perfekte!

  -  2012-10-19 19:52:46
De er bare så gode...!!!!

Alice  -  2012-09-28 15:57:12
Fantastiske Boller, jeg er Henrykt! de er smukke, lækre og nemme! Tak for en herlig opskrift og gode tips fra alle jer andre ! ;) jeg fik et absolut forrygende resultat ud af både de normale,og dem med tilsat gulerod og solsikkekerner. mmh mums.

Hh1986  -  2012-09-17 18:50:53
Rigtig gode, kom dog lidt ekstra sukker i også lavede jeg en portion med kanel og en med blåbær nam ;)

Miaou  -  2012-08-30 20:59:54
Så er de bagt. Jeg ændrede opskriften en smule, jeg brugte kærnemælk og skummetmælk, jeg smeltede smøren i mælken og tilføjede solsikkekerner og en smule kardemomme. Og så tror jeg nok jeg brugte en smule mindre mel, fik ikke lige vejet det. Men det var en utrolig behagelig dej at arbejde med, bollerne hævede en del og blev rigtig gode :)

frederikke  -  2012-07-20 15:52:11
lige nu hæver dejen håber de bliver gode :-)

Kamilla Hyttel  -  2012-07-10 16:42:24
Min favoritopskrift som lykkes hver gang. De er nemme at forme og smager fantastisk! Og så er de nemme og hurtige at slå op!

Simone  -  2012-06-26 21:05:30
Super lækre boller, helt klart de bedste jeg har bagt! Og den slår bare aldrig fejl. Hverken som boller eller pølsehorn. MUMS :)!

  -  2012-06-20 20:01:26
De bliver vildt hurtigt tørre :(

Bagermester Mille  -  2012-06-20 07:19:51
ET LILLE TIP TIL HÆVNING: Skru ovnen ned på det laveste den kan (ca 40 grader) og sæt skålen med dej i ovnen. HUSK at dække dejen til med noget husholdnings film!! Det samme kan med fordel gøres når de færdig trillede boller skal hæve. husk dog at dække dem til med en MEGET LET fugtet klæde.

Laura  -  2012-06-07 20:40:02
Super dejlige boller. Meget luftige og utroligt nemme at lave! Jeg lavede en portion til 24 stk. Jeg skar dog ned for smøret og brugte 150 g, og brugte minimælk istedet for sød. Smager skønt alligevel, og kan ikke forestille mig at de smager meget anderledes end dem med ekstra smør og sødmælk. 1 æg er også rigeligt til pensling, jeg brugte ca et halvt æg til 24 boller og de er rigtig fine! Mange tak for opskriften, den vil helt sikkert blive brugt igen!

Manjsche  -  2012-05-11 19:49:09
Jeg brugte letmælk, hvilket fungerer lige så godt som sødmælk.. Desuden kom jeg ca. 30 gram mindre smør i, og vejede bollerne af til 65 gram, hvilket jeg finder mere passende i størrelsen :)

Manjsche  -  2012-05-11 19:47:02
SUPER opskrift. Der behøves IKKE sukker i opskriften, de hæver super fint uden og smager skønt :-)

Tove  -  2012-05-02 08:53:28
Jeg vil rigtig gerne føre dene opskrift til min kogebog, og printe den ud, men jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg gør, jeg har kunnet gøre det mange gange før??

Bollebageren :-)  -  2012-04-15 18:06:28
Rigtig gode boller, har i stedet for sødmælk taget 2 dl letmælk, derudover har jeg taget 1 dl kærnemælk, hvilket gør dem endnu bedre. Tak for en god opskrift.

hende den seje  -  2012-04-09 16:10:12
De ser dejlige ud håber de bliver gode

Nadja  -  2012-04-04 10:43:59
de boller er super lækkere! jeg lavede 2 potioner dej hvor jeg i begge dej brugte mini mælk og ikke sød mælk, og det fungerede rigtig godt. jeg lavede pizza snegle ud af den ene dej og boller ud af den anden, i bolle dejen kom jeg guleroder i, og det smagte sååå mums! jeg havde ingen problemere med at få det til at hæve. det er helt klart en opskrift jeg skal prøve igen.

Nillesj  -  2012-03-05 11:06:57
Hov ja, mit tip: Jeg er gået over til bare at opløse gæren i salt+sukker, så behøver jeg ikke lune mælken. Og så bruger jeg flydende margarine i stedet for at blødgøre smør. Det fungerer fint, dejen hæver og efterhæver alligevel super, bollerne smaget stadig skønt (og det sparer lidt tid og opvask).

Nillesj  -  2012-03-05 11:04:32
SUPER gode boller. Det har været min faste opskrift det sidste halve års tid - og de bliver en succes hver gang! Nogle gange laver jeg bollerne mindre (har prøvet med 60,70,80 og 90 gr.) og tilpasser bagetiden, det fungerer fint. Jeg laver dem nogle gange med kardemomme (samme mængde som salt), det smager himmelsk bare med smør på til en kop te ;o) 10 herfra!!

Sheila   -  2012-02-28 15:27:00
HOLD NU KAJE DE BLEV STORE!! :D haha.. Rigtig mandeboller.:D Men de smager fantastisk, jeg lod dem hæve en time og nu hvor jeg står og skal lave portion nr. 2 laver jeg dem nok liiidt mindre. Kan ikke forstå dem der ikke kunne få dem til at hæve.:O glæder mig til at se om de er lige så gode kolde.^^ Tak for en dejlig opskrift.

Maac  -  2012-01-26 07:21:17
Kan man bruge almindelig mælk istedet for sødmælk? :)

  -  2012-01-17 14:54:01
Jeg brugt let mælk istedet fordi jeg ikke havede sødmælk

  -  2012-01-17 14:53:21
DE smager fantastiks og man kan godt bare skrue op på 200 grader. ummh gode med rosiner eller glasur oven på.

Sanne  -  2011-12-26 20:13:22
Jeg brugte 6dl mælk! Jeg synes at de 3 var for lidt. Ellers smagte de lækkert

Thilde & Kathrine!(:  -  2011-11-29 08:49:46
Super gode. Vi afprøver dem til . klasses nisseløb!xD Ho Ho Ho... Knus Thilde & Kathrine!<3

Anne-Grete  -  2011-10-25 19:57:09
Jeg lavede bollerne forleden, nøje, hvor var de da bare gode. Nu har jeg lige lagt dejen til endnu et hold.. Denne gang med revet appelsinskræl og chokoladestykker.. Spændende..

Jens Benjamin Hansen  -  2011-10-23 18:47:14
Fantastiske boller, prøv dem og du er garanteret en smagsoplevelse

Marissa  -  2011-10-15 13:59:21
Kan man ikke bruge helt almindelig mælk som f.eks. skummetmælk og letmælk? :D De lyder mega gode vil prøve og bage dem nu C:

Marissa  -  2011-10-15 13:15:27
Kan man ikke bruge helt almindelig mælk som f.eks. skummetmælk og letmælk? :D De lyder mega gode vil prøve og bage dem nu C:

Marissa  -  2011-10-15 11:39:34
Kan man ikke bruge helt almindelig mælk som f.eks. skummetmælk og letmælk? :D De lyder mega gode vil prøve og bage dem nu C:

Pernille Vejvad  -  2011-09-26 12:18:44
Helt fantastiske gode boller - jeg brugte 50 gr gær til en enkelt portion og fik op til 22 flotte store boller ud af det. Smagen er perfekt.

rebekka t m  -  2011-09-22 17:19:52
det er iratererne at de skal hæve så lang tid ;D

Mikkel  -  2011-09-22 14:44:49
Min kone holdt "tøjparty", og jeg bagte boller til de deltagende nabokoner. I aften står den på "tøjparty" igen, og deltagende har forlangt boller til kaffen igen. Sidst troede de at jeg havde købt boller hos bageren. Datteren på 5 år og jeg er i fuld gang. Har givet et rent 10-tal.

Søs  -  2011-09-06 21:08:33
Første gang jeg bagte bollerne brugte jeg skummetmælk, og 80 g. grovmel. de var gode, men et par timer var det mega tørre!! 2. gang jeg bagte dem, fulgte jeg opskriften fra punkt til prikke, sparede dog på sukkeret, da der jo også er sødmælk i. og så lod jeg dem hæve næsten dobbelt så meget som der stod. Har nu de mest fantastiske og luftige boller, håber de bevare det, da min forlovede har fødsesldag imorgen :-D

Mig  -  2011-08-28 11:48:13
Mmmmm, de var lækre! Tak for det! :-)

JMB  -  2011-07-04 14:49:06
Indtil videre ser det absolut godt ud... perfekt dej - super hævning - står nu til 2. hævning - glæder mig til slutresultatet.

Mie, 13 år  -  2011-06-30 11:58:13
Kan ikke forstå at mange af jer har problemer med at få det til at hæve. Det er faktisk første gang jeg har bagt boller alene, men resultatet er bare super :D

Ida-Marie:  -  2011-06-29 15:24:09
Det er bare de mest fantastiske boller jeg har smagt længe.. Alle andre boller der er bagt i sin tid herhjemme er altid efter et par timer blevet stenhårde og meget tørre.. tak for den

Cathrine 2670  -  2011-06-03 02:12:21
også gode som grovere boller med groft mel,gulerod og havregryn smør kan erstattes med margarine..

nanotech  -  2011-06-01 00:15:53
Når jeg bager de her boller smuldrer jeg altid gæren og blander den med sukker og saltet. Så bliver gæren flydende og kan blandes med koldt mælk. De hæver fint. Man kan med god samvittighed erstatte halvdelen af melet med 100 gram havregryn og 200 gram grahamsmel!

DEN SEJE   -  2011-05-16 12:42:30
verdens bedste og luftige boller. Super

Carsten  -  2011-03-30 18:44:18
prøv at komme 2 spsk creme fraiche i . det bliver de absolut ikke dårligere af...

Steen  -  2011-03-19 15:10:03
De er nemme at lave og smager rigtig godt. Jag lader dem altid hæve lidt ekstra, så bliver de endnu mere luftige.

....  -  2011-03-13 18:49:21
de smager virkelig godt :D

Sanne  -  2011-03-04 16:52:45
kan man bruge letmælk i strdet for sødmælk?

Maiken  -  2011-03-01 14:52:43
Jeg vil prøve den, den lyder så lækker! Er 12 år, så håber den bliver nem at lave :) Vil prøve at putte nogen små cokolade stykker i.

rene  -  2011-01-29 13:17:06
hvis i ikke kan få den til at hæve kan det være at i har kommet mælken alt for varmt ned i gæren, husk den skal kun lige lunes.

Rune 1988  -  2011-01-16 10:50:16
Virkelig gode boller. men valgte at give den 8 efter som jeg fulgte opskriften meget nøje og ikke kunne få dem til at hæve ordentlig.. har ikke så meget "bolle" erfaring men kunne det hjælpe at putte mere gær i?

Helene Århus  -  2010-12-30 19:11:40
nøøøj de er bare gode... kan varmt anbefales

Mia  -  2010-11-27 16:25:55
De bedste boller jeg nogensinde har prøvet at bage! Og jeg har efterhånden prøvet mange!

smilende-sussi  -  2010-10-17 08:11:19
Utrolig lækre boller! Med en smule kardemomme i bliver de endnu lækrere :O)

connie  -  2010-10-15 13:57:19
super lækre boller ;) jeg lod dem ikke hæve så længe som de skulle og der er perfekte.... ;)

  -  2010-09-28 17:55:30
vi syntes de tager meget lang tid at lave !!!!

Conny  -  2010-08-25 00:14:51
"smelt" becel i en gryde, hæld den kolde mælk på, så har den rette temperatur til gæren der skal udrøres i blandingen, tilsæt resten. Super-super gode boller, også ristet i ovnen i stedet for flytes.

Josephine  -  2010-08-23 20:28:33
mmh super lækre boller jeg prøvede dem også med mini mælk i stedet for sød mælk og de smagte stadig rigtigt godt :) <3

maria  -  2010-08-18 09:32:30
har ikke brugt andre opskrifter end denne siden jeg fandt den. Jeg har fået meget positiv respons når jeg har lavet dem. kan varmt anbefales

Sussi B.  -  2010-08-01 12:02:26
Lækre boller. Super nemme at lave, holder sig friske. Kan abselut anbefales ;O)

Sofie  -  2010-06-23 19:42:32
bollerne smager også rigtig godt med kardemomme i;)

  -  2010-05-23 12:14:21
verdens bedste boller! :D

perkeren :)  -  2010-05-04 15:28:33
fantastiske pølsehorn og boller. fik bagt begge dele. De smager smupper godt. tak for opskriften.

Annica  -  2010-04-27 11:22:03
Smagen var god, men jeg synes ikke at jeg kunne få dem til at hæve:(

Line og Tenna :-)  -  2010-03-13 16:09:53
Vi syntes det er dejligt at dejen er varm når man ælter! xD Vi har lige sat bollerne til at hæve, og vi tror de bliver perfect! C: Held&Lykke! (:

  -  2010-02-27 15:45:15
Hej alle sammen 26-2 2010. Birthe og min dreng martin. bagte vi bollerne det er de mest fantastiske boller jeg har prøvet. hvis i tager en plade chokolade og skær det i tern og putter i dejen til de skal bages får i samtidig de meste fantastiske lækre chokolade boller de er bedre en fra bageren prøv det. Hej hej alle

Anna  -  2009-12-21 10:04:10
de er super gode, de har sådan en lidt sød smag (rigtig dejligt) helt klart mine favorit boller!!

Lise  -  2009-10-24 14:52:37
De er bare kanon gode, kan virkelig anbefales :)

Julie  -  2009-10-05 20:49:37
bollerne ser meget beddere ud i virkeligheden end på billet

Dorte  -  2009-03-13 10:50:17
vildt gode boller, specielt med solsikkekerner i...

Lisbeth Rosleff Sørensen  -  2009-02-14 10:15:53
De boller er bare fantastiske, selv tre dage efter i en plastikpose er de bare super lækre. Så jeg siger prøv dem og du vil ikke fortryde.