Kommentare til Varm kartoffelsalat

se opskriften her

Elian  -  2023-11-09 07:57:27
Efter min smag, så er 1,5dl eddike lige i overkanten, men en super god opskrift.

Rene Durin  -  2023-04-20 22:48:24
Måske bare fordi jeg ikke spiser så meget løg, med over ½ Kg løg til "kun" 1 Kg kartofler lyder som en fejl - Men man kan jo justerer som andre osse forslår - Jeg søger dog den opskrift jeg fik hjemme i 80'erne og denne er den tredje og mest lovende jeg har fundet pt. på nettet mht. den "Gamle" version fra jeg var barn...

  -  2023-01-13 13:33:37
SUPER opskrift...

Jan Guldbæk Ditlevsen  -  2022-01-31 19:38:15
Der skal alt for meget sukker i iflg opskriften. (150g) Nøjes med 70 g. det er rigeligt - og brug kun den halve mængde løg.

Merethe Bøtker  -  2021-12-18 18:26:22
ALT for meget sukker, 50 g er rigeligt! Det smagte mere af brune kartofler end kartoffelsalat - øv…..

Maibritt  -  2021-10-15 06:52:03
Når alle mænnerne kommer til pølsegilde kommer jeg en masse stegte bacontern i. Det kan de god lide

  -  2021-09-27 16:31:46
smager godt , måtte bare lige tilsætte piskefløde da jeg syntes den blev lidt for tynd

Kirsten Lorentzen  -  2021-09-26 18:22:35
Smager super godt, ligesom i gamle dage.

Yvonne  -  2021-08-17 17:15:17
Super god opskrift

Kurt  -  2021-06-30 09:38:31
Perfekt opskrift-undlader dog helt sukker, som er ganske unødvendigt

Rud Andreas  -  2021-05-10 15:42:06
Super god , med et tilpas bid .

  -  2021-05-10 15:37:56
super god , som så meget andet , tilpas den efter egne smagsløg .

Obiwan  -  2021-03-05 11:20:21
Det er sådan den skal laves og man kan jo altid justere mængden af både sukker og eddike efter smag og behag. Det er omkring 45 år siden min far lærte mig at lave denne skønne ret. Vi bruger dog også en klat sennep som smagsgiver.

  -  2021-02-21 16:15:46
Den er da rigtig god :D

Joan  -  2021-02-04 18:21:34
Opskriften indeholder al for meget sukker og for stor en portion løg.

Solrød strand  -  2020-12-29 20:22:22
Jeg vil sige at den er lige som jeg husker den, super god😃 Dem der mener der er for meget sukker eller andre ting, ville det måske lige som alt andet mad at smage til undervejs, så den til sidst har den smag du mener den skal have. Dorte

Palle  -  2020-12-10 08:01:34
En kommentar til alle de kloge Åger. Fordelen ved madopskrifter er, at de er vejledende. Modsat bageopskrifter, som skal følges slavisk.

Maria  -  2020-11-16 15:08:36
Det med folk skriver at der er for meget eller for lidt sukker i - bare følg opskriften, den er perfekt som den er. Lige dele af sukker og eddike skaber netop balancen. Hilsen ernæringsassistenten

Michael.  -  2020-10-13 22:26:17
Jeg lærte at lave denne ret af min farmor i Rønne, da jeg var 15 og det er nu 48 år siden. En sjat fra flasken og drys lidt fra posen, venter lidt og smag til. Ingen videnskab.

Dorthe Jensen  -  2020-10-12 17:24:21
God og nem opskrift,smager som i gamle dage

Britta  -  2020-07-05 18:18:33
Lidt for sød, men smagte rigtig godt med lidt ekstra eddike, en tsk sennep og lidt ekstra piskefløde.

Kurt’s køkken  -  2020-06-03 17:12:16
Den er rigtig god. Ligesom mormor og mor lavede den.

frøken jensen  -  2020-05-29 16:02:31
Smager bare godt, har altid spist varm kartoffelsalat med røde pølser

Marianne Graf  -  2020-01-30 20:56:17
Brug Max 100 gram sukker, da den er alt for sød, tilsæt en smule sennep, ellers fin

  -  2019-11-01 16:16:45
Alt for meget sukker !! - det er jo ikke dessert!!

Zuz  -  2019-09-22 16:38:53
Hvis i skal jævne kartoffelsalaten så brug købt kartoffelmos pulver, det er super godt👍

Margrethe  -  2019-03-11 10:06:26
Alt for meget sukker .

PH  -  2018-10-23 12:00:17
Lidt mindre edikke, lidt chicken stock i stedet

Birte  -  2018-02-25 16:03:54
Jeg bruger samme opskrift, dog kommer jeg en skefuld sennep i. Herligt.

Lone Højgaard   -  2018-01-20 18:33:29
Hvis man bruger 150 gram sukker , bliver de så søde , at de næste er uspiselige

Pia  -  2017-07-23 18:36:18
Helt som jeg husker den fra min barndom, jeg jævner den med lidt mazena

Tor  -  2017-04-19 23:11:06
Jeg gør det således når jeg laver den. Koger kartoflerne uden salt Lader dem køle af. Når jeg laver lagen undlader jeg fløden. Løg svitses og der bruger jeg gryden fra kartoflerne. Kommer smør i gryden De må ikke få farve men de skal blot være bløde tager cirka 10 minutter. Når løgene er klare tilsættes vand og eddike. Jeg tager et glas og kommer lidt under en halv del eddike i og er halvt​ glas vand i gryden. Når det koger tilsættes sukker og smages til under vejs. Kartoflerne skæres i skiver og kommer i gryden. Lad det stå med låg i cirka 10 minutter uden det koger. Husk at vende det hele rundt i gryden så løgene bliver blandet med kartoflerne. Det overskydende lage hældes ud ligesom når du hælder vandet fra kartoflerne. Jeg lader altid den sidste del af lagen blive i bunden af gryden men det kan man selv vurdere hvor meget man vil lade tilbage. Jeg hælder gerne det meste fra så det ikke sejler rundt på tallerkenen når man øser op. Konen mener at den smager præcis som da hendes mor lavede den da hun var barn

Mrs Dandanell  -  2017-04-09 14:22:22
Den er super god især når ens mand er en sukker gris 😊

Lis  -  2017-03-01 19:57:27
Rigtig god opskrift.Smager godt med lidt piskefløde måske lidt mindre sukker vil helt sikkert bruge opskriften igen.

M  -  2017-01-09 19:42:33
Kan kun give Michael og de andre ret som pointere, at retten indholder for meget sukker / eddike !

  -  2016-12-16 18:39:44
Rigtig god opskrift, smagte dejligt, mindes min barndom :-) ♡

  -  2016-10-26 18:19:36
Smager supergodt.

Ole  -  2016-04-17 21:40:41
Reducer eddike og vand til hver 1dl..

Michael  -  2016-04-04 08:23:16
Skær 30% af sukker og eddike, så er den super.

Palle  -  2016-01-04 12:21:13
Brug hvidvins- eller æblecider eddike, ikke så "hård" i smagen som lagereddike

Merete  -  2014-10-12 19:18:39
Sukker kan uden vindere halveret !

Mads  -  2014-08-01 20:02:15
Synes den er for sød - næste gang vil jeg lave den med noget mindre sukker

Hans Lund  -  2013-11-20 19:26:32
Eddikemængden er nok/måske lige i overkanten - smag til undervejs - og vi har en i familien der ikke kan tåle løg og de blev så erstattet med revet peberrod - og det lykkedes

Ib 2013-03-20  -  2013-03-21 19:57:37
Er rigti god, har brugt lidt længer kogetid, jeg brugte sukkerastatning. Den vil jeg brug fremover.

Steen  -  2013-01-27 19:25:35
Det er alt for meget sukker

Rune  -  2012-11-14 19:35:04
Efter min mening, ALT for meget eddike, ellers udemærket.

proppen  -  2012-08-24 09:27:19
hejsa. det er da bare lige den opskrift når minderne skal frem. men er den ikke lidt tynd? jævned den lidt med maizena så det kan hænge ved kartoflerne.

Jonna  -  2012-06-11 20:32:20
Den er som en varm kartoffelsalat skal være

Lise  -  2011-12-30 15:08:45
Tak for den dejlige opskrift. Jeg havde helt glemt den, da jeg i mange år led af mavesår- og så skal man holde sig fra eddike, nu kan jeg så spise det igen- men jeg synes godt nok der er meget sukker i den? Må prøve at komme lidt mere fløde i og så håbe det går. I alle tilfælde tak til dig der har lagt den ind.

H.D.T.  -  2011-02-16 10:24:11
RNu laver jeg den til rigtig god lige som den min mor lavede da jeg var barn.

Ruth  -  2011-02-12 20:05:22
Efter min mening er den for sød og næste gang vil jeg prøve med noget mindre sukker.

Karin Madsen  -  2010-06-16 01:02:38
Jeg lavede den hos min moster i Thy tilbage i 1961, mens jeg var husalf der. Det er den helt rigtige varme kartoffelsalat. Hvis i synes den er for skarp i smagen, så kan i jo regulere eddike og piskefløde, så smagen passer efter jeres smag. Maden skal jo smages til. Jeg bruger altid piskefløde og smør, når jeg laver mad og bager.

  -  2009-09-09 17:54:47
Rigtig lækker kartoffelsalat, som vores mor lavede den ;-)

Di na  -  2009-09-06 19:04:05
smager rigtig godt prøv at skifte eddiken ud med citronsaft, så er den ikke så skarf i smagen

jshvest  -  2009-01-22 11:45:21
Den bliver rigtig godd hvis der bruges aspargeskartofler

mtth  -  2008-12-13 10:37:39
helt klart den bedste katoffelsalat jeg har smagt. tak.

autzen  -  2008-10-20 12:09:17
akkurart som min gamle bedstefar lavede den ...smager rigtig godt...tak fyn

  -  2008-08-19 14:56:20
jeg skal prøve den den ser lækker ud og så er den hurtig at lave og kan passe sig selv jørgen