Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kommentare til (God samvittighed) - Cookies

se opskriften her

Signe  -  2020-08-05 15:00:01
Absolut yndlings cookies opskrift. Laver dem altid med 100 gram mørk chokolade. De bliver så lækre. De smager på ingen måde "sunde", men er bare en rigtig god chokolade chip cookie 🍪

Lene J Hansen  -  2020-03-18 13:55:02
De bliver bagt 10-12 gange årligt. Vi benytter glutenfrie melprodukter/ havregryn. Oftest blander jeg hvad jeg har- mængden af havregryn er dog altid konstant. Meget taknemlig opskrift. De holder dog sjældent længe her i huset.

mette   -  2017-05-01 12:53:46
rigtig god opskrift de smager mega godt . de smager også godt med tranebær i og mandler ....

  -  2016-06-28 11:20:23
Rigtig god opskrift. Med fuldkornsrismel og glutenfri havregryn kan alle spise dem, også dem med gluten allergi

Heidi  -  2016-05-02 16:05:51
Mega god opskrift til en børnefamilie. 😊Bruger kun en trediedel farin og halv oliemargarine og halv vand, i stedet for olie Kan man bruge fuldkornshvedemel i stedet for grahamsmel?

carina Jensen   -  2015-12-03 19:44:32
Kan man bruge æggeblommer pasteuriserede :)

Mette   -  2015-10-28 16:39:28
De er rigtigt gode, men antallet stemmer ikke :) Jeg puttede nødder i og undre mig for dejen flød ingensteder den var ret fast ? Men de er så lækre, næste gang ryger der kokos i

Hannah   -  2015-07-17 19:07:36
Jeg syntes rigtig godt om at denne kage er et alternativ til hvedemels kager. De smager super lækkert og rigtig godt. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg benyttet denne opskrift :)

Anders  -  2015-02-23 15:40:07
Småkager er aldrig sunde, men når der skal hygges og det skal smage godt - så hold for guds skyld ikke igen med kalorierne. Vi lever kun én gang, og kedelig mad er spild af tid.

Elizabeth  -  2014-02-07 11:35:22
Super nemme og lækre cookies! Og som mange andre har skrevet, en rigtig god basis opskrift, som man kan videreføre til lige det man selv kan lide. Jeg kom omkring en 90 gram brun farin i, en smule honning og så næsten 1 dl olie, men erstattede en smule af det med vand. Plus, i stedet for 100g grahamsmel, så fordelte jeg det på 60g graham og 40 g. hvedemel. Samt 50 g. mørk chokolade og hasselnødder! Super lækkert! Men fulgte opskriften for 25 stk cookies, og der kom kun 12 stk. ud af det, så næste gang må der bare laves en større portion ;)

Emilie  -  2013-07-15 22:39:32
Hvor længe holder kagerne sig "friske" i en kagedåse?

Sara  -  2013-06-16 15:21:23
Super lækre med både nødder og mørk chokolade. Faldt i go jord hos familien, så de vil helt sikkert blive bagt igen og igen.

merete  -  2013-04-20 08:03:38
De er mere end virkelig gode. De er så nemme at lave og hver gang børn og voksne har fået dem har de skullet have opskrift

LiridonaOgArlind  -  2013-04-08 17:18:24
Super god opskrift. Dem skal vi da bage igen.

  -  2013-03-22 15:01:04
Jeg kom sødestof i i stedet for sukker og så frosne hindbær. Det er en rigtig god basisopskrift som man selv kan arbejde videre med.

  -  2013-02-24 20:18:46
Syntes de smager for meget af rapsolie... :) Ellers gode! :)

Cilia  -  2013-02-20 21:02:54
De smager super dejligt! Første gang jeg lavede dem var en aften jeg havde super meget lyst til noget lækkert. Jeg gik i gang, men kunne kun få 12 ud af det, selvom jeg lavede "klatterne" små - lidt øv. Ved ikke om jeg har gjort noget galt, men det blev desværre kun til 12 og de skulle have i hvert fald 20 min. i alm. ovn hos mig, og selv da de blev taget ud var de lidt kagedejs-agtige. En tur i køleskabet og de stivnede. Men familien elsker dem og det gør jeg også! Det bliver en dobbelt-portion næste gang ;) MUMS!

Louise  -  2013-01-24 21:10:12
Mine bliver helt bløde. De har det som der står i opskriften og er kølet af, inden jeg har puttet dem i bøtter. Nogle der får dem sprøde?

Jeanette  -  2012-10-18 12:44:12
Jeg puttede, ligesom mange andre, kun 100 g farin i. Halvdelen af olien erstattede jeg med vand, og i stedet for almindelig chokolade brugte jeg 70 % med appelsinskal i chokoladen. 15 min i min ovn var mere end rigeligt, så de blev lidt brændte i kanten, men super fin opskrift!

Tine  -  2012-06-24 16:11:33
Skønne cookies. Har bagt dem 3-4 gange og alle jeg serverer dem for beder om opskrift :) Jeg putter lidt reven appelsinskal+saft i, mørk chokolade og hasselnødder. Og så bruger jeg cirka 100 gram farin i stedet for 150. Yummi!

  -  2012-06-08 15:57:16
Et lille tip: Jeg syntes ikke rigtig min dej hang sammen, så jeg puttede lidt naturel yoghurt i, og det fungerede super godt! Thumbs up til denne sunde og dog meget lækre opskrift

Den gode bager  -  2012-04-27 11:19:38
Kan stærkt anbefales. I stedet for grahamsmel, puttede jeg hvedemel i. Jeg puttede også en halv appelsins skrald i. Og så puttede jeg kun 100 g farin i, for jeg tror det ville blive for sødt. De smagte rigtig godt. Og jeg er kun 12 år....

.....  -  2012-04-27 10:00:58
Kan man godt bruge olivenolie?

.....  -  2012-04-27 09:29:00
Skal der slet ikke smør i? Hvis der ikke skal er jeg glad!:)

Signe  -  2012-03-10 14:41:02
super lækre cookies, jeg bagte dem med 1 tsk. honning.

Maren  -  2012-03-09 17:00:36
Uha, uha - ville endelig lave nogle, der var lidt sundere: ½ olie ½ juice samt 100 gr brun farin ellers alt det gode - men kom til at tage speltmel i stedet for grahamsmel - ingen succes (hi, hi)

Anne-sophie  -  2012-03-03 14:00:35
de er virklig gode, - men der bliver ikke så mange som der står:-) så lav dobbelt potion

Kristine  -  2012-02-08 14:57:19
Første gang jeg lavede dem, var det med 100 gr. hakket chokolade og nødder, og anden prøvede jeg med 50 gr. det var måske lidt bedre da det godt ka blive lidt for sødt? men jeg har lavet de kager så mange gange at jeg ikke har tal på dem de er SÅ gode, jeg har prøvet t lave dem med mine elever, Det var et HIT!!!:)

sofie  -  2012-01-29 13:14:51
super god

  -  2011-12-17 00:16:56
De er bare så godt :) - Men jeg har ikke særlig god samvittighed, nu hvor jeg er igang med 3. portion i denne uge ;)

Irene  -  2011-12-14 11:32:41
De er rigtig gode som de er. Jeg reducerede olien til ca 3/4 dl og halverede farinen men ellers som opskriften sagde. Mine flød overhovedet ikke ud, men de smager fantastisk.

Julia.  -  2011-11-22 12:49:19
Jeg har nu lavet den flere gange og er vilde med dem. Jeg har en far der er Diabetiker, og da der også skal være til han, putter jeg kun 80 gr farin i. Til gengæld putter jeg 78% chokolade, jordnødder og appelsin, skal og saft. Det gør dem virkelig gode.:)

Milla.  -  2011-11-17 14:07:34
Det er en kanon god opskrift. Har dog 1/2 brugt halv olie, halv mælk for at få mindre kalorier. :D

josefine.fc  -  2011-11-05 16:38:43
Gode cookies, og ja de flyder meget ud, så rigelig plads rundt om hver klat. Jeg er i sommerhus, så havde lidt alternative ingredienser. Det blev halv farin og halv hvis sukker, normalt hvedemel, 1 dl havregryn, mandler, hasselnødder, 82% mørk chokolade og kokos. Virkelig gode! Så opskriften egner sig rigtig godt til at blande det i man nu har og godt kan lide. En knivspids salt til at bringe kontrast til det søde vil være mit forslag til forbedring.

JensenMK  -  2011-10-26 21:20:49
Super opskrift.. Er et stort hit i hjemmet her. :) Kan varmt anbefales...

Tine  -  2011-09-20 19:29:05
Lækre kager. Jeg gav den hele armen og tilsatte lidt hakkede hasselnødder, revet appelsin og lidt mørk chokolade. Derudover brugte jeg 100 gram farin, lidt mindre olie og hvedemel i stedet for grahamsmel, som jeg ikke lige havde. Men de blev RIGTIG gode, og skal helt sikkert bages igen :)

  -  2011-08-03 12:48:39
Hvor mange bliver der? Lyder super lækkert! :)

Birte  -  2011-05-30 08:49:19
Hej jeg har endnu ikke bagt kagerne, men vil lige sige til dem der bruger KOKOS og mener de gør dem SUNDERE, Kokosmel indeholder ca. 678 kcal pr. 100 gram - Chokolade indeholder "kun" ca. 536 kcal pr 100 gram. Kokosmel indeholder 66% fedt - Mørk Chokolade indeholder 29% fedt. Hvad er sundest? Kokos er USUND!!!!!!!!

  -  2011-04-27 17:46:52
Hej, ingen tvivl at jeg bager dem idag, med alle de gode kommentare, kan jeg ikke lade være, jeg syntes også det er mega sejt at du finder på dine ejne opskrifter ^^

  -  2011-04-20 12:32:06
Det jeg gjorde for at gøre den 'sundere' var at bruge kokos istedet for chokolade. Det giver den samme søde smag ;)

Mathilde  -  2011-04-14 14:24:20
Namnam:) Jeg er kun 9 år og fik lov til at bage dem selv. De blev også lidt for hårde... Men ellers var de NAM!:D

Michelle  -  2010-10-15 10:17:24
Super dejlige kager! Et Lille tip ;) naar dejen er lavet rulles den ud som en poelse i den oenskede stoerelse I et stykke bagepapir eller lignende. Der efter puttes den i fryseren. Naar man skal bruge en cookie tager man den ud og skaerer skivernaf dejen. Paa den maade har man altid cookies til sine gaester :) bagetiden er nogenlunde den samme. Jeg brugte rugmel, appelsin chokoladenog havregryn. Mums

julie  -  2010-08-30 16:21:50
de er super gode, fantastisk opskrift, et godt tip er at putte lidt kakao pulver i istedet for chokoladen (hvis man nu lige står og mangler noget chokolade) så bliver de ligesom choko brownies, prøv medlidt kokos

Freja  -  2010-08-30 15:41:37
Jeg må hellere lade være med at lave dem, fordi de smager simpelthen så godt. især med m&m's :) jeg er kun 15, og kan uden problemer lave dem ..

Stine  -  2010-08-01 15:40:43
Det må jeg nok sige, de er godt nok gode. har prøvet at variere dem med både hakkede m&m`s,hasselnødder og orangechokolade- Supergode!!!!

julie  -  2010-07-02 15:30:32
super lækker opskrift, jeg erstatede halvdelen af olien med appelsin juice de smagte fantastisk`!!!! genial opskrift

Martha  -  2010-06-21 13:04:15
de er fantastiske. jeg havde ikke grahamsmel, så brugte 75 g. hvedemel og 75 g. rugmel. det virkede fint (:

Kathrine  -  2010-04-27 23:01:10
De er bare enormt gode, jeg blev meget positivt overrasket! Er dog enig i, at 100 g. farin smager lige så godt :-)

Medina15  -  2010-03-22 17:53:05
Småkagerne flød ikke ud, som jeg havde forventet, og måtte blive i ovnen i længere tid, men de blev rigtig gode alligevel! Kan klart anbefales, namme :D De smager fantastisk med kokos :D

Jonas  -  2010-03-21 20:51:02
Genial opskrift, lavede dem med almindeligt mel, da jeg ikke havde andet:) og det bliver helt sikkert ikke sidste gang:)

Julie  -  2010-03-20 21:07:39
Jeg syns umiddelbart ikke rigtig at mine smager af noget. Og har ellers fulgt opskriften til punkt og prikke ? Øv

helene  -  2010-02-24 14:45:57
super gode. en virkelig god og hurtig måde at lave dem på. min børn og mand sloges om den sidste småkage:D men syns nu der skulle lidt mere olie i , den blev lidt svær at røre chokolade og nødder i..

Juliane  -  2010-02-19 01:10:11
Havde mistet opskriften og fandt den!! De er nemlig bare super gode og jeg har ledt efter opskriften længe, og har heldigvis fundet den. Det var godt fundet på. Tak!

Katharina - 13 år  -  2010-02-12 11:09:46
De lyder gode, men vil kun bage halv portion, da min mor og jeg er på slankekur. :-) P.S. Jeg troede voksne var gode til grammatik, de her kommentare kan jeg ikke lade hver med at rette.

kirstine  -  2010-02-07 16:29:46
Halløj. Har lige bagt kagerne. De smager helt vildt godt. Godt fundet på!

mette <3  -  2009-12-28 15:44:41
hejjjjj... DET ER EN SUPER OPSKRIFT, MEN JEG SYNTES NAVNET SKULLE ÆNDRES TIL HAVREGRYNS COOKIES, DENNE GANG HAR JEG KOMMET SMARTIESS I, OG DET ER MEGA GODT!!!!!

Charlotte  -  2009-12-05 19:53:23
Sikke en smuldre dej. Har fulgt opskriften til punkt og prikke men den er godt nok svær at samle. Mine flyder slet ikke ud. Men de smager rigtig godt

marianne hansen  -  2009-11-08 13:04:03
hej super gode,men hej tilsatte saft fra en appelsin, og det var bare lækkert.

TP  -  2009-10-26 21:53:12
sidder her og overvejer om jeg skal lave disse cookies, men syntes at det lyder underligt med at man skal bruge grahamsmel? kan ikke forestille mig at de smager godt så? kommenter gerne tilbage

shiva  -  2009-10-22 21:06:20
meggga gode alle i på min skole 3elsker dem så jeg har travlt hver aften med at bage =P loooove ít

Miig <33  -  2009-10-18 14:43:04
hvor mange bliver der til

Michelle  -  2009-09-28 22:07:51
Opskriften er en fantastisk grundopskrift og man kan jo lave den om som man vil. Jeg stod lige og manglede et "sundere" alternativ til den almindelige udgave så det er dejligt at finde din opskrift her. Jeg har så valgt at skifte den mørke chokolade og nødderne ud med tranebær og hvid chokolade og en smule appelsin saft.. De er endnu ikke kommet ud af ovnen men her dufter fantastisk så det kan kun blive godt :)

Lise  -  2009-08-19 12:53:56
En rigtigt god grundopskrift! Jeg erstattede olien og farinen med 75 g honning, 1 spsk olie og 1 spsk vand, for at formindske kalorierne lidt.

Henriette  -  2009-08-13 16:47:32
Rigtig sprøde og lækre. Dog vil jeg anbefale kun at bruge 100 g farin.

Mette <3  -  2009-06-26 16:12:54
super gode!! men jeg brugte rugmel istedenfor fuldkornsmel og rosiner istedenfor chokolade og nødder... de var super gode prøv dem!!! :-D

Camilla  -  2009-05-30 14:20:47
Det lyder lækkert! Den vil jeg prøve at lave, men jeg vil ændre på opskriften for at gøre den sundere og anderledes. Tænkte på lidt vand istedet for olie, kanel, appelsinsaft/appelsinskal, og så ændre lidt på mængden af farin og chokolade. Nu må vi se :) Måske bliver det en helt ny opskrift? Mvh.

Elvira  -  2009-05-17 15:42:39
Rigtig godt alternativ til de normale cookies, når man er lækkersulten :) Jeg undlod olien, og erstattede det i stedet med en smule vand, og så halverede jeg andelen af farin. Dertil brugte jeg hasselnødder og god, mørk chokolade. Kan klart anbefales! PS: mine flød ikke ret meget ud, ved ikke om det har noget med olien at gøre; at jeg undlod den?

Kristina  -  2009-03-22 15:57:23
De var fantastiske - og man har god samvittighed uanset hvor mange man spiser!

Signe  -  2009-02-02 15:48:52
MUMS siger jeg bare! Mørkt chokolade (som jeg ellers ikke kan lide), så smager de MUMS! Dog skulle mine have næsten dobbelt så meget i ovnen.

Cille  -  2009-01-03 22:55:48
Jeg bagte kagerne i dag med alm. mel, kun 80 gram farin og 82% chokolade. Jeg blev positivt overrasket!! De skal helt klart laves en anden gang. Tak

Reachel   -  2009-01-02 11:13:39
They are great, I love them and my kids love them to. vel done(:

  -  2008-11-19 19:58:57
De smager helt fantastisk godt. Jeg putter dog kun 80 gram farin i og bruger så også lidt appelsinsaft hvis jeg putter reven appelsinskal i. Har lavet dem mange gange og er blevet afhængig. Tusind tak for opskriften Karina

  -  2008-10-30 11:12:29
Fantastisk opskrift.. alle er vilde med dem..

Eva andrea  -  2008-10-09 14:12:46
hm ja de er ualmendelige gode...

Britta  -  2008-09-20 18:40:51
Super gode cookies :D Jeg nøjedes også med 100gr farin, brugte fuldkornsmel (da det var det jeg havde og 3 dl musli i stedet for havregryn. Og så med ca 50 g hakket chokolade. Det var bare mums :D

  -  2008-07-26 15:53:57
Jeg er vild med dem, men jeg skal altså have nødder og chokolade i - og meget gerne af god kvalitet! De er simpelthen et hit hos alle! :o)

benthe  -  2008-03-11 07:13:56
Hej karina! Nu har jeg bagt kagerne flere gange, alle er vild med dem. River blot lidt appelsinskal i dejen, og reducerer farinen til 100 gr. Supergode.

  -  2008-03-05 18:23:14
den smager rigtig godt også uden chokolade og nødder!! og man kan sagtens bruge alm mel..

marianne  -  2008-02-09 17:44:11
supergode. Prøvede med lidt kokos. Det var en succes

Anne  -  2007-12-05 19:27:22
Jeg bagte dem med 78% chokolade. De var KNALD gode. Dog flyder de mere ud hvis du bruger det billege mørke chokolade , end marabou chokolade.

benthe  -  2007-11-29 11:58:42
Meget flot og et godt alternativ til de ellers fede kager. Som diabetiker 2, vil jeg erstatte det halve af farinen med Atwell eller lign. Reven citron eller appelsin vil også smage godt heri.