Kommentare til Klatkager

se opskriften her

Bodil  -  2023-01-25 13:14:24
Her hos os får vi klatkager med saftsovs og bacontern til det smager fantastik

Steen Hedegaard  -  2022-11-10 12:30:09
Vi fik klatkager hos min oldemor, når vi var på ferie i starten af 1960'erne. De blev serveret med solbærsyltetøj. Klatkager er jævnligt på programmet, når vi skal have en kødfri dag. De er et hit med hjemmelavet havtornmarmelade. Det skulle I prøve.

Josefine   -  2022-03-20 14:39:44
De kan bestemt også anbefales at laves glutenfri for folk med cøliaki, udskift hvedemel med istedet rismel og har man også laktose allergi, så brug plantemælk fx havremælk istedet for alm mælk. De bliver SÅ lækre som dessert også bare uden noget på.😋

Lisbeth  -  2021-05-18 09:48:25
Prøvede opskriften for første gang i går, og det bliver bestemt ikke den sidste. MUMS 😋.

Poul Erik  -  2021-02-19 17:28:30
De smager også fortrinligt med mørk sirup og kanelsukker på.

Thomas O.  -  2020-12-17 16:56:41
Jeg har brugt den opskrift en del. Og i aften bruger jeg den igen 😉 de er super

Jytte  -  2020-12-04 13:30:22
Dem lavede min bedstemor for 50 år siden til mig og jeg har hid til sjus’s mig frem til en konsistens der kunne hænge sammen når de kom på panden. God appetit

jan  -  2020-11-10 17:16:59
denne er den beste har prøvet mange

Liselotte  -  2020-11-08 16:50:38
Ja klat kager smager godt da enligt smagte det

Jørgen Vestergaard  -  2020-11-05 00:06:00
Honning som tilbehør er det bedste (for nogen), og dansk honning som tilbehør er det bedste for den danske fauna!

ellen minke  -  2019-12-26 22:00:02
kan de fryses

Signe  -  2019-11-10 10:32:47
Jeg elsker klatkager og jeg har prøvet mange forskellig opskrifter. Men det her er den bedste

Inger   -  2019-10-14 08:52:16
Lækkert med klatkager. Jeg måtte dog komme 2 spsk. mere mel i før at konsistensen var rigtig

Karen   -  2019-08-16 00:58:22
jeg laver dem i vaffelmaskinen

camilla  -  2019-05-25 15:26:39
de smagte rigtig godt og det er en god måde at bruge resterne af rigsengrøden

William  -  2019-01-07 12:01:09
De smager gooooodt 😋 mine unger siger at jeg skal lave dem hver weekend nu😳

Mariane  -  2018-11-08 17:56:04
Kan nu bedre lide klatkager af en rest havregrød. Tilsæt et æg, et par skefulde mel og lidt vanillesukker.

Palle  -  2017-10-08 16:05:43
4 spsk. hvedemel, så er de nemmere at vende på panden

Birgit  -  2017-10-08 15:16:40
Fin og nem opskrift. Smager dejligt!

  -  2017-10-06 16:43:03
De er de beste nogen sene 😋😉

  -  2017-10-04 18:01:38
Det er nogle af de bedste klatkager jeg har smagt, men nu har jeg jo også selv lavet dem😂😘

Karin  -  2017-03-19 11:22:30
De smager fantastisk 😘

TOM  -  2017-02-07 09:41:02
Ja klatkager smager godt

Birthe   -  2016-12-27 16:33:14
De kan fryses , nem dessert eller til kaffe. Lige til at tage op .

  -  2016-11-23 20:52:20
Lækker opskrift de blev perfekte. Kan de fryses??

Pia Abrahamsen   -  2016-10-31 18:09:30
Super fin opskrift. Nem at gå til :-) Min søn har glutenallergi, så vi lavede det med en glutenfri "hvid" mel, og det blev en succes :-) Bestemt ikke sidste gang, at vi gemmer det overskydende risengrød ;-)

Helene  -  2016-10-23 12:06:39
Super god opskrift. Brug kun "rigtig" grød, god og fast ikke flydende købe-shit :-)

John  -  2016-02-16 17:19:37
Put nogle havregryn i så bliver de rigtig gode

heicub  -  2015-05-09 13:53:09
Rigtig lækre.....godt tip : lav dem forholdsvis små (spsk str) og steg dem ved svag varme, så går de ikk i stykker og er nemme at vende. Da jeg fandt ud af det gik det nemmere :-)

  -  2015-02-19 12:38:13
Klatkager de smager af nam nam prøv at smage dem

susanne  -  2014-12-04 13:06:08
super gode og nemme og lave smagen er også god

Birgit  -  2014-11-23 19:28:31
Jeg kom alle ingredienserne. I en skål brugte håndmixer i 3. Min og dejen var perfekt. Og husk at lave 3 klat kager ad gangen og brug en tynd paletkniv til at vende med så går de ikke itu det er allertiders opskrift. Og de smagte himmelsk især efter en tur i skoven på en råkold novemberdag. :-D

  -  2014-11-16 10:46:47
De er super gode. Vent med at vende dem til de er næsten gennemstegt, så skiller de ikke.

Line  -  2012-12-03 19:41:01
et ekstra æg, og det passer fint... de skiller stadig nemt, men lidt tålmodighed, også er de perfekte :D

  -  2012-09-14 21:42:39
Smag er super men de bliver alt for tynde. Skal steges meget langsomt på pande for ikke at gå i stykker. Fandt ud af at de var nemmere at smide på bagepapir og i ovnen.

Lisa og Lotte  -  2011-10-31 17:05:20
Før var vi trætte og deprimerede, så prøvede vi disse klatkager, nu har vi det meget bedre. Tak for hjælpen klatkager!

  -  2011-09-25 17:08:39
Super opskrift, de bliver sprøde og lækre.

julenisserne  -  2010-12-15 09:04:03
Super lækre klatkager! -prøv evt. med rigtig vanilie :)

Stephanie  -  2010-02-22 11:07:04
Man må IKKE smage en dej til, når der er alm. æg i ! - Hvis den skal smages til, skal det være med pasteuriserede æg ! Bare lige en reminder :)

Jeppe  -  2010-02-14 11:53:36
Lav dem i en æbelskivepande, så behøver man ikke bøvle med at de går i stykker

Jeppe  -  2009-10-03 12:53:02
De er super lækre:D! jeg synes osse de skilder forholdvis nemt, så bare tag lidt ekstar mel i :D! mmmmh

linn hollbaum redekop  -  2009-09-06 11:11:58
hej jeg har hørt at man skal have smør i. skal der det eller hvad? hilsen linn der har prøvet at smage sådan en før i skolen

  -  2009-02-02 15:09:31
det er en super god opskrift og de smager godt mvh søren peter

veronica 4a 2009  -  2009-01-14 20:30:04
hey de er vildt gode man skal bage passe på man ik putter for meget mælk i det kom vi til men de er gode. ps. de er brst med syltetøj på hejhej

mumimor  -  2009-01-04 11:55:53
Hvis de skal være mere julede kan man blande saft- og skræl i fra enten appelsin eller citron, man kan også skifte vaniljen ud med tilsvarende kardemomme.

Nicoline-Mor og Far  -  2008-12-22 12:49:02
Det vil vi lave i eftermiddag, det er næsten bedre end pandekager... Kunne godt være vi skulle ha risengrød lidt oftere... God jul

Runa  -  2008-10-05 16:42:04
Disse er de bedste klatkager jeg hidtil har smagt, og de kan varmt anbefales! De kan endda blive endnu bedre med en ske hyldeblomstsaft blandet i dejen.

En der har fridag  -  2008-03-26 10:38:41
Klatkagerne smager også godt, hvis man lige blander lidt kokosmel i uhm!

Farmor  -  2008-02-05 22:49:46
Tip fra oldemors kogebog: Kom ikke for meget fedtstof på panden ad gangen, for så bliver klatterne for bløde og skiller ad under vending.

anne  -  2007-11-22 17:13:03
ja det var første gang jeg har prøvet at lave klatkager men rigtig super gode det er ikke sidste gang uhm dejlig

Ann Dragør  -  2007-09-24 19:43:06
de er neme at lave og smager godt..... men man skal ha tålmodighed under stegning ellers går de i stykker

en fra 7 klasse  -  2007-02-19 20:45:27
jeg hader risengrød men kan godt lide klatkager(: <3

Mor til 3  -  2006-12-24 08:24:47
Supergode serveres juleaftendag om morgenen - rester fra risengrøden skaber igen stor glæde

en mor  -  2006-12-10 20:31:34
risengrød er hit....men der er altid rester som er ærgelige at kyle ud, derfor er disse lækre klatkager en løsning. Kan dog ikke se af opskriften om æggene skal piskes op eller bare sammen!? enjoy

mig  -  2006-12-02 16:04:01
det er nemme at lave og smager vildt godt. men de skiller lidt ad. men skal nok bare lige lære det....:-) heeh

weeslie  -  2005-01-01 01:01:01
de er bare et hit - vi elsker dem - intet mindre. Pas på ikke at stege ved for høj varme - hellere lidt længere ved lavere temperatur.

cvj80  -  2005-01-01 01:01:01
De er super lækre, og nemme at lave, de var et hit hos familien