Kommentare til Bløde fødselsdagsboller

se opskriften her

Asger  -  2021-04-18 14:35:40
De var mega gode man skal bare bruge 1 l vand mere😎🤢

Birgit  -  2021-03-12 17:47:56
...jeg brugte også koldthævning, det fungerede perfekt.

Birgit  -  2021-03-12 17:47:11
Virkelig gode boller: Jeg brugte lidt mindre bagetid, og kom kardemomme i dejen, det kan bestemt anbefales til en ellers godt opskrift ;=)

  -  2021-03-06 12:08:42
Hvorfor blive mine boller seje? De hæver fint og ser flotte ud. Men kan ikke bides af👎

Anne Marie  -  2021-02-20 10:30:36
Jeg bruger altid denne opskrift med held. Til ostebord blander jeg en stor spiseskefuld fiber husk i væsken, lader den trække lidt så skal der kun bruges 8oog mel og så kommer jeg 30-50 g sukker i. Når bollerne bliver flade kan det skyldes at gæren får det for varmt når det puttes i vandet som kun skal være håndlunt.

-  -  2021-01-21 15:13:29
Jeg har prøvet denne opskrift både med 900-1000 g mel og med en del mindre, men de bliver bare flade hver gang. Hvad gør jeg forkert😅?

Line  -  2021-01-19 11:35:56
Det er uden tvivl de bedste boller man kan bage! Jeg er blevet fast bolle bager til alle arrangementer hos både familie og venner!

Ditte  -  2021-01-07 14:23:15
Lige et par svar til spørgsmål herinde (er ikke forfatter, men har bagt dem mange gange :)). 1. Ja, de kan sagtens koldhæves. Blot brug halvdelen af gæren (25 gr), og opbevar dem i køleskab indtil 30 min før de rulles og hæver videre. 2. Hvis de først skal spises dagen/et par dage efter de er bagt, så gør dem våde og læg dem ind i en varm ovn (fx 180 grader) i ca. 5-10 min.

Christina   -  2020-10-14 07:55:42
De er klart de bedste boller jeg har lavet, og familien er vilde med dem. Det er ikke en rigtig fødselsdag uden disse skønne bløde boller, som jeg har bagt de sidste mange år. Jeg har sommetider suppleret med gulerødder, rosiner, grahams mel eller hvad jeg lige havde, og de smagte super godt.

Thea  -  2020-09-30 10:09:46
Det er min ynglings opsrift! Jeg er forfærdelig til at bage, men selv når jeg ødelægger dem, smager de SÅ godt :DD

Milo  -  2020-05-10 12:46:34
De smager perfekt! Bløde og lækre ligesom fra bageren.

Lisbech  -  2020-03-04 15:57:42
Kan man koldhæve denne type boller?

Helle  -  2020-02-22 10:03:05
2 æg i dejen + 1 tsk. salt, og så skift 1-2 dl vand ud med mælk (gerne sur mælk), så er de fuldkommen perfekte!!

jane  -  2020-01-10 12:20:52
Hvordan opbevarer jeg bollerne så de ikke bliver tørre. Jeg har bagt et hold og i gang med nr 2, men de skal først serveres på søndag til brunch.

Pernille  -  2019-12-28 15:47:45
Kan man lave dejen dagen før og sætte den på køl på 25 går gær?

Lind  -  2019-12-27 11:32:00
Skøn opskrift 😃 De er godkendt til natmaden nytårsaften

Susanne  -  2019-12-14 11:57:20
Super flotte og lækre. Jeg smeltede smørret. Fik 27 boller og vejede dem af så de var mellem 62-65 gram stykket.

Emma   -  2019-12-07 06:41:35
skal margarinen smeltes

Amalie  -  2019-10-27 20:58:43
Helt klart beste boller nogen sinde!!!!!!!

Melene   -  2019-10-22 11:18:51
Kan dejen laves dagen før man skal bruge dem ??

Rabia.  -  2019-08-20 00:44:15
Virkelig dejlige velsmagende boller!!

Bjørg  -  2019-08-03 16:07:07
Bruger altid denne opskrift, bollerne er et hit til fødselsdage!

Emilie   -  2019-07-15 11:57:24
Jeg bager udelukkende disse boller, og får som regel 24 større boller ud af opskriften. Jeg lader dem som regel hæve lidt længere (45-60 min. ) per gang, så gæren trænger mindre igennem. Det er meget forskelligt hvor længe de skal bage, alt efter ovnen, så husk lige at holde øje med dem første gang

Heidi  -  2019-03-31 16:15:14
De hér boller er ALTID et hit i vores familie og slår ALDRIG fejl! Jeg har troligt bagt dem til hver festlig anledning gennem flere år. Jeg erstatter dog margarine med smør og vand med sødmælk 😀

Pierre  -  2019-03-23 17:54:40
Jeg bruger sødmælk og 2 æg i dejen.. Absolut ingen hindring.. :D

Nathalie.   -  2019-03-15 13:24:48
Helt klart favorit bollerne! Har bagt disse 10+ gange, og det er en succes hver gang.

Tine  -  2019-01-18 12:23:37
Jeg laver altid disse ! Lækre luftige og bløde boller som er nemme at lave for enhver. Jeg skifter som regel med at putte enten gulerødder eller chokolade i. Men bollerne er bestemt også gode uden noget

Knud  -  2018-12-30 11:29:54
Vil i lige flette ind at jeg brugte 3 dl letmælk og 2 dl vand

Knud  -  2018-12-30 11:19:12
Vi lavede den med 25g gær og kun 50g sukker. Æltet i maskine i 20 minutter, og dejen hævede til dobbelst størrelse (ca ½ time). Grundet en lang køretur, hævede de formede boller på pladen køligt bag i bilen i ca 1½ time. 225 grader i ca 12 minutter. Og så havde vi nogle fantastiske boller til fars fødselsdag.

Nicolaj  -  2018-10-28 06:31:09
Fin opskrift. Bollerne blev dejlig bløde og luftige. Dog syntes jeg at smagen af gær trængte for meget igennem. Så næste gang vil jeg lade dem hæve længere tid og så kun bruge 25 gr gær istedet

Per  -  2018-09-28 13:30:25
Der bruges 2 æg i denne opskrift, 1 til dejen og 1 til pensling

Pia  -  2018-09-28 05:42:45
Jeg vil også gerne vide, om det æg skal i dejen, eller om det skal bruges til, at pensle med. På forhånd tak for hjælpen 👍

Christina  -  2018-09-02 08:23:10
Rigtig gode de er meget søde efter min smag også brugte jeg mælk istedet for vand de er også gode dagen efter 😊

Nadja  -  2018-08-17 13:22:20
Kan dejen laves dagen før, stå på køl natten over, og rulles ud og hæve dagen efter?

  -  2018-08-14 12:30:49
Har brugt denne opskrift til pølsehorn, pizzasnegle og boller de sidste 3-4 år. Bliver altid de bedste :)

Niko Tingkær Fibiger  -  2018-08-03 12:35:29
Super gode boller og fik bagt 30 af dem og først synes jeg at det blev hurtig færdig da der står i opskriften at de skal have 12-15 minutter men opdagede at de ville blive sorte hvis jeg lod til have indtil 11 minutter så 8 minutter var de perfekte og brune som billedet. Men ellers rigtig god boller og gav nemlig nogle af dem til min nabo og de var vilde med dem :)

Jonas  -  2018-08-02 15:12:10
LM Ja det skal der.

LM   -  2018-05-23 16:51:32
Jeg spørger måske dumt - men skal der et æg i dejen også???

Maibritt  -  2018-05-18 15:03:03
Det er simpelthen den bedste bolle opskrift. Har bagt efter denne opskrift mange gange. Hver gang et perfekt resultat. Tak for en skøn opskrift.

Helena  -  2018-03-11 02:54:49
Verdens bedste, dejlig blød og smager himmelsk

Michael  -  2018-01-09 22:40:30
Med en lang æltning på maskine er ca. 900 g mel rigeligt. Det er jo fødselsdagsboller, så har jeg justeret sukker op til 125g, men en smags-sag naturligvis. Vejer boller af til ca. 70g dej per bolle, så der bliver 24 stk, der kan ligge på 2 bageplader uden at "vokse sammen" under bagningen. Sprøjt evt. lidt vand i bunden af ovnen 2-3 gange under bagningen, så bollerne ikke flækker i overfladen. Alt bidrager til, at bollerne bare ser pænere ud, specielt når det er til en fødselsdag med gæster :-) Og brug nu altid verdens bedste danske smør. Det smager bare bedst !

Thomas  -  2017-12-03 09:42:26
Min 5' gang jeg laver dem! Perfekte hver gang. Dog bedst med køkkenmaskine

Line  -  2017-11-21 20:16:21
Hold da op! Det er bedste boller jeg nogensinde har bagt! skide god opskrift! Valgte dog at tilføje sesamfrø efter jeg penslede bollerne :).

Katja  -  2017-11-04 14:08:55
Har brugt denne opskrift mange gange efterhånden.. Bruger altid flydende margarine.. Det virker.. Derudover varierer jeg med groft hvedemel, og forskellige kerner.. Hver gang blir de super gode..

Katja  -  2017-11-04 09:44:18
Har brugt denne opskrift mange gange efterhånden.. Bruger altid flydende margarine.. Det virker.. Derudover varierer jeg med groft hvedemel, og forskellige kerner.. Hver gang blir de super gode..

Evy  -  2017-11-02 19:38:49
Det er verdens bedste boller, når de har været en tur i fryseren er de lige så gode som nybagte 👍

  -  2017-10-09 18:15:54
Det er de bedste boller jeg nogensinde har lavet og smagt! Jeg har kun fået gode anmeldelse af dem. Jeg bruger aldrig andre opskrifter op fødselsdagsboller end den her.

Marinela  -  2017-10-04 13:49:36
Rigtig god fødselsdags boller ❤

Winnie Fox  -  2017-08-06 22:44:15
Kan man bruge disse boller til at lave en kagekone?

Sandie   -  2017-08-06 14:39:08
Verdens bedste boller har brugt denne opskrift siden den kom frem og den skiller IKKE og er da slet ikke tør. Man skal ikke putte alt med i hver gang, man skal sørge for dejen er klistret som der er beskrevet. Verdens bedste boller alle jeg kender Vil have opskriften 😂 men holder den tæt til kroppen, for de er de bedste og folk nyder dem stort hver gang 💜

Sahar  -  2017-07-30 13:43:00
Min datter med feber der ikke spiser noget, ønskede boller. De her er hun (og hendes mor) rigtig glad for 😊Mange gange tak🙏🏼

H.m  -  2017-07-29 09:55:40
Bliver overrasket over, hvor gode de egentlig blev.. kan stærkt anbefales..

Lykke Jensen  -  2017-06-25 10:12:28
Det her er DE BEDSTE boller! Har brugt opskriften mange gange efterhånden og folk siger de er så lækre. 😉

Netti  -  2017-04-20 20:10:24
Super opskrift! Dejlige bløde boller hver gang!

Kaj Jensen   -  2017-03-25 11:38:27
Ikke det bedste jeg har prøvet.... Dejen er tør og tung samt skiller i lag :-(

jane  -  2017-02-05 13:22:01
Er de frysevenlige?

  -  2017-01-29 10:17:20
De bedste boller jeg længe har bagt. En god idé kan være at komme Kardemomme i dem. Måske også bruge sødmælk i stedet for vand.

Dd  -  2017-01-28 19:11:39
Hvor mange grader skal den være på, hvis det er varmluft?

Cecilie  -  2017-01-24 13:47:12
Mums! Virkeligt lækre. Jeg brugte dog lidt mindre mel (ca. 750g) - og smeltede margarinen. Fik 24 lækre boller ud af det.

Nanne  -  2017-01-19 20:39:55
Kan andbefale smeltet eller blødt smør da det er en smule nemmer at arbejde med😘

benjamin p  -  2017-01-07 10:15:58
De beste boller og de er luftige

Thomas M   -  2016-12-10 11:19:46
Har efterhånden bagt dem 4-5 gange! Super gode boller! Komplimenter til bageren hver gang :)

Al  -  2016-11-16 18:12:24
Bedste luftige boller

Stine Bryde  -  2016-11-15 17:49:04
Jeg er ellers ikke en ørn i et køkken - men jeg har netop bagt 60 af disse boller til min fødselsdag i morgen, og MUMS hvor er de lækre og bløde. Opskriften passede til punkt og prikke, og de er nemme at lave :)

Søs   -  2016-11-06 15:27:18
Super gode boller 👌 Med varm cacao og flødeskum , sådan en efterårs dag 😊😀

ela 2016-10-02  -  2016-10-02 20:52:57
fantastiske boller . har prøvet dem flere gange.

Jacob blæsbjerg   -  2016-09-18 13:20:33
Super opskrift ❤️👍👌👌

Birgitte   -  2016-09-10 23:18:04
Super gode og luftige boller. Fik ros fra hele familien og de 7 årige drenge som fik dem til børnefødselsdag. Fulgte opskriften med flydende margarine. Puttede lidt vanilje i og dryssede med "pynte sukker" i anledning af fødselsdag. Vil helt klart bruge opskriften igen, så luftige og lette som bagerens ;-)

Tommy  -  2016-09-10 07:54:42
Bruger i et æg til dejen og et æg til at pensle med?

Esther  -  2016-09-04 12:02:08
virkelig lækre boller! de er både søde, salte og luftige !

stefaniekehlers  -  2016-08-29 12:31:13
De lækreste boller. De får SÅ meget ros. Og alle kan bage dem. Har brugt dem til fødselsdag o.lign. i 5 år nu. Mindre sukker og udskiftning af en del af melet, giver gode "grov" boller, til f.eks. madpakker, morgenmad osv.

Evy  -  2016-08-16 15:56:46
Rigtig god opskrift vi bager dem hver 14 dag børnebørnene elsker dem.🌞

Kristine  -  2016-08-11 11:45:10
Kan man lave dem dagen i forvejen, eller bliver de kedelige?

Julie  -  2016-07-23 13:46:06
Der kommer desværre ikke så mange boller som skrevet med ellers en rigtig god opskrift

Marlene  -  2016-06-28 15:07:18
Rigtig gode boller... Har lavet dem tre gange nu... Jeg smelter margarinen og bruger ikke så meget mel som der står det svinger mellem 800 og 900 g...

Mette B   -  2016-06-04 23:19:11
De bedste boller. Så luftige og gode👌

Mariannr  -  2016-05-26 09:03:32
Super gode og lækre boller. Altid gode at servere. Kan absolut anbefales. Jeg smelter smør / margarine, tilsætter 3 dl. Af vandet, så smør / margarine køles.

Tine  -  2016-05-18 08:20:07
Jeg udelod margarinen helt og det blev stadig verdens bedste luftige og bløde boller. Jeg tilsatte til gengæld ca. 1 tsk. kardemomme.

  -  2016-05-10 14:45:24
Skal der virkelig 1000 gram i???

marlene  -  2016-04-13 18:06:42
helt uden maelk?

Brian  -  2016-04-13 15:03:30
Opskriften overraskede også mig, super lækre boller. Jeg lod køkkenmaskinen ælte dejen længe, ca 15-20 min og lod dejen hæve længere, indtil den var ved at flyde over. De skal helt sikkert laves igen, evt. med manitoba mel!

Helle  -  2016-04-10 09:39:00
Rigtig gode!!! Min weekendopskrift fra nu af.. Kan med fordel laves med lidt grovere mel

  -  2016-04-01 12:59:45
det skal smeltes :)

Kenneth   -  2016-03-26 12:59:27
Margarine skal bare stå ude så det bliver blødt 😉

Lisbeth  -  2016-03-23 13:05:44
Jesper- Jeg har lavet den nogle gange både alm. og med rosiner og med chokolade knapper og jeg smelter margarinen/smøret, den ene gang brugte jeg dog sådan noget flydende margarine, det så lidt specielt ud, men de blev gode alligevel :)

Jesper  -  2016-03-17 07:37:09
Er der ikke en sød person, der har bagt bollerne, som kan svare mig og de mange andre der har spurgt, om smøret/margarinen skal smeltes før det blandes i dejen?

Helle  -  2016-03-11 19:20:58
Rigtig gode!!! Min weekendopskrift fra nu af.. Kan med fordel laves med lidt grovere mel

  -  2016-03-06 17:25:15
Absolut den bedste opskrift på boller 👍🏻👍🏻

  -  2016-03-02 08:03:53
Jeg bruger denne opskrift altid 😊 Jeg sys det er den bedste side og bedste opskrift! 😊

Helle L.  -  2016-02-21 08:18:03
Dejlig opskrift! Får det dog aldrig mere end til 20-25 stykker

Lise  -  2016-02-17 09:52:26
Jeg har bagt disse skønne boller igen og igen de sidste fem år - idag kom der solsikke- og hørfrø i, det gør dem ekstra lækre! ;-)

Morten Lindkvist  -  2016-02-03 15:05:27
Har lige bagt boller sammen med ungerne på denne blæsende kyndelmisse dag og de har fået følgende karakterer: Emma 9 år Mega Nice, Mai 6 år De bedste boller i hele verden og Farmand Av maven, jeg har spist for mange ;-) Husk at servere varm kakao til.....

Helle L.  -  2016-01-20 21:26:22
Dejlig opskrift! Får det dog aldrig mere end til 20-25 stykker

Pia Carlsen   -  2016-01-12 09:33:49
Bedste boller ever elsker dem de bløde luftige boller ❤️ Laver dem til alle fødselsdage vi holder 😋

Meyer   -  2016-01-10 11:29:46
Så fandt jeg igen, hurra !!den bedste bolle opskrift, fik ikke lagt den ind som fortrukket men det er den nu ! Det er den bolle som for mig er en "rigtig gammeldags fødselsdags bolle, hvor der skal smør og varm kakao til.

Lisbeth B. 4.1.16.  -  2016-01-04 23:21:08
Jeg bruger smør i stedet for margarine og lidt mindre sukker. Super lækre boller.

Charlotte Jensen  -  2016-01-04 21:59:45
De smager sindssygt godt og så lækre disse boller ;-)

freja  -  2015-12-05 10:21:15
skal smørret smeltes??

Kristian  -  2015-11-24 21:22:18
Bedre end BOLLEMIX!!!

Lucy  -  2015-09-16 17:00:43
Rigtig boller! Elsker dem!👌🏻💖

Em  -  2015-09-15 19:52:21
Uden tvivl de mest luftige boller jeg nogensinde har fået.. Brugte dog ikke 100g sukker måske blev det til ca. 70g, tilsatte kardemomme og ca 1 tsk salt. Jeg brugte en køkkenmaskine og tilsatte mel uden mål til dejen stadig klistrede lidt.

Tenna   -  2015-08-26 11:40:22
Jeg laver altid denne opskrift til fødselsdage. Putter dem i fryseren, tager dem op og luner i ovnen. Får stor ros hver gang for hvor luftige og lækre de er ☺️

Lindgaard   -  2015-08-04 16:26:47
Super lækre boller. Det er ikke sidste gang jeg laver dem, tak for den dejlige gode opskrift

Christina  -  2015-07-16 19:23:58
Disse er blevet mine go-to boller til alt! jeg varierer dem med forskellige ingredienser alt efter hvad de skal bruges til. Lige et bager-grundforløbs-tip til al slags gærdej: tilsæt fedtstoffet til sidst og ælt den til den er godt smidig, så bliver dejen bedst, da fedtstoffet godt kan kvæle gærcellerne hvis det tilsættes væsken inden melet er tilsat. Fedtstoffet skal smøre glutendtrengene ogngøre dejen smidig hvilket den først kan gøre når glutenet er dannet under æltningen af melet :)

Mette  -  2015-07-13 09:44:36
ualmindeligt gode boller, som mine gæster som regel spiser alt for mange af pga. den dejlige smag og konsistens. Bager dem altid, når vi får gæster til fødselsdag og andre lejligheder. Lille tip: brug smør/kærgården i stedet for margarine.

Louise  -  2015-07-09 09:45:36
Er det mig der er helt væk fra vinduet eller skal magarinen/smørret i uden at være smeltet?

S  -  2015-05-25 19:54:09
Synes ikke at dejen hævede ret meget, og den var meget klistret og svær at arbejde med. Tænkte, det her går aldrig godt. Men blev meget overrasket! Smager fantastiske, og er bløde. Luftige er måske dog så meget sagt. Havde sat den til 15 boller og fik dog kun 7 ud af dejen.

Meee  -  2015-05-12 23:21:03
Rigtig lækker boller i love them

Nur  -  2015-04-25 11:57:08
De dejligste bløde boller! Enorm gode ;)

pernille  -  2015-04-25 10:08:01
Jeg bruger olie istedet for margarine det gør dem endnu mere luftige. Lækre boller.

AstridDV  -  2015-04-19 10:58:51
Jeg har brugt opskriften mange gange og jeg synes den giver nogle rigtig lækre hvedeboller. Jeg plejer for det meste at tilføje revet gulerødder, lidt kerner og kardemomme.

annabella  -  2015-04-03 18:47:20
Perfekte lette smagfulde fodselsdags boller. virkelig god opskrift kan varmt anbefales. Delinging herover giver sma fine boller perfekt til fosdelsdags, men man kan elvfolgelig lave dem storre til sandwichs.

Esben   -  2015-02-28 13:18:32
mums.. en tsk kardemomme så er den helt i skabet :-)

Sirup👅  -  2015-02-15 14:50:59
Super lækre boller!!! Mega bløde og en fantastisk smag!👏👏 de anbefales

J. Weber  -  2014-11-02 10:21:07
Super gode! Dette er blevet min faste opskrift på boller herhjemme. :)

Lisbeth  -  2014-11-01 16:53:20
Super nemme og rigtig gode boller - der absolut skal laves igen og igen :-)

Pia  -  2014-10-12 19:43:00
Fantastiske boller! Har brugt denne opskrift mange gange efterhånden, og den slår aldrig fejl! Super lækre og bløde :-)

  -  2014-10-04 08:29:02
Ikke mindre end fuldstændige fantastiske boller. Bager dem altid til fødselsdage, da jeg ved de er et sikkert hit. Lidt mindre sukker og et skvæt kardemomme ❤️

Chrisser  -  2014-08-12 22:20:57
Super lækre boller, jeg fik 34 flotte boller ud af den her opskrift, fulgte den fra punkt til prikke :)

Chanel  -  2014-08-01 09:13:48
Så lækre! Et lille skvat kanel i dejen og et drys sukker på toppen af bollen før de bliver smækket i ovnen, og så er de lige i øjet!

Marianne  -  2014-07-26 12:04:27
Skal smøret smeltes?

  -  2014-07-11 08:20:15
Fantastiske boller. Tilsæt lidt ekstra sukker, så er de helt perfekte.

  -  2014-06-29 19:25:16
De bedste boller!! Har lavet dem så mange gange !!! Jeg putter lidt karademunde i og nogle gange river jeg et par gulderødder i så lækkere!! Og de er ligeså gode selvom de har været frose ned..

miranda  -  2014-06-21 20:56:50
Bagte de her til en fødselsdag og alle var super imponeret! De sagde at de var bedre end bagerens. 10 fra mig !

Maria  -  2014-05-13 12:58:44
har lige lavet dem med det sukker der stod og de smager virkelig dårligt der er alt alt alt for meget sukker i

maria  -  2014-05-13 12:55:36
dejen er hellt hård tror ikke det bliver godt

Nur  -  2014-05-03 23:36:36
Beste boller ever! :)

Sus  -  2014-04-13 19:21:36
Uden æg og med mælkefri margarine, får man også super bløde og allergivenlige fødselsdagsboller. Pensles med sirup og vand for den skønne gyldne farve :-). Kan varmt anbefales.

Mikkel  -  2014-04-13 14:29:25
Dejlig bolle:) Især med glasur og krymmel, så er det lidt ligesom fastelavnsboller.

Vildt gode!  -  2014-04-13 10:10:14
Nu har jeg lavet dem, og de er virkelig gode! De er så bløde og lækre mums :D De er endda stadig bløde efter nedfrysning :D

Amalie  -  2014-03-23 14:37:02
De smager mega godt 😄

tabarak   -  2014-02-13 16:54:44
jeg har lavet dem til min fødselsdag de smager fantastiske

L.T  -  2014-02-11 18:31:25
lækker boller men måtte komme 200 gr mel mere , selv om jeg kun kom 5 dl vand i Hved ikke hvad de er der gør dem så bløde, men mon ikke det er ægget man kommer i

Mia  -  2014-02-01 16:19:51
Super lækre boller. Jeg tilsætter 1 1/2 teske kardemomme og en smule mere salt. SÅ GODT

Laura  -  2014-01-30 13:08:44
Rigtig god og nem opskrift! Jeg bruger en smule mindre sukker og ingen æg og det fungerer rigtig fint. Har også nogle gange kommet lidt havregryn i. Et par gange har jeg fået et par meget hårde boller fordi jeg har været utålmodig og ikke æltet længe nok :P Men ellers plejer jeg at få de lækreste bløde boller!

Helene  -  2014-01-29 13:29:51
Skal margarinen smeltes i en gryde først? :-)

  -  2014-01-28 05:15:11
Er i gang med at bage dem :-) Men har svært ved at se hvordan der skal blive 30 stjerner uden at de bliver meget små.. Er der nogen der vejer dem af inden de skal hæve sidste gang?? Jeg har desuden brugt kærnemælk og mindre sukker, sukker, så er meget spændt :-)

Dorthe  -  2014-01-17 17:48:16
Det er nu 4. År i træk at min gamle farmor beder om at jeg bager disse boller til hendes (i år 96 års) fødselsdag :) familien spiser gerne 3 stykker hver, hvis ikke mere. Jeg bruger halvt vand/halvt mælk og halverer sukkermængden. Lige en knivsspids kardemomme og lidt ekstra salt, så synger englene. Tak for god opskrift :)

Abdel Ben  -  2014-01-06 23:43:36
De er super gode

  -  2013-12-14 21:14:14
De bedste boller jeg nogen sinde har lavet

jvj  -  2013-11-21 16:24:28
skal man bruge så meget mel

Lene  -  2013-11-14 20:12:34
Jeg bagte x 1,5 i en stor bradepande. Efter 40 min var kagen er bagt

bonk  -  2013-11-07 17:29:36
Rigtig gode boller. Jeg bruger 400g hvedemel, 400g fuldkornsmel og 200g havregryn, det gør dem bestem ikke dårligere... ;) idag skal jeg prøve dejen, dog unden fuldkorn og havregryn, til kaneglsnegle..

Gitte  -  2013-11-07 09:50:25
Jeg har været igennem mange opskrifter på boller - og denne her ér og bliver altså den bedste! Selvom der bliver tilføjet grovmel - havregryn - chokolade, så slår de aldrig fejl. Selv min gamle bedstemor, som er mester i at bage, sagde at det var nogle af de bedste boller hun havde smagt. ;-) - Dejen fungerer desuden også utrolig godt til pølsehorn. :-)

Bitten  -  2013-10-29 13:37:34
Opskriften blev jeg anbefalet af min datter Tine. Har bagt 60 stk i dag til mit barnebarns fødselsdag. De er bare super lækre.

bonk  -  2013-10-21 15:40:04
Rigtig gode boller. Jeg bruger 400g hvedemel, 400g fuldkornsmel og 200g havregryn, det gør dem bestem ikke dårligere... ;) idag skal jeg prøve dejen, dog unden fuldkorn og havregryn, til kaneglsnegle..

Jan Sørensen  -  2013-10-19 17:03:41
Super gode boller, bløde og lækre, selv i første forsøg. Tilføjede en teskefuld kardemomme. Tak for en virkelig god opskrift.

  -  2013-10-18 13:39:59
Der skal ikke sår meget mel som de skever Men de er gode nok

Pernille  -  2013-10-13 16:18:28
Tusind tak for en simpel og lækker opskrift!:) har lavet dem i mikro ovn med stor succes!!;) grill funktion og tyve min senere... Mums! Tak

Kenneth E  -  2013-10-07 14:32:31
De er fantastiske :) vil helt sikkert bruge den her opskrift igen næste gang

Christina  -  2013-09-23 14:19:48
Jeg prøvede dem med en veninde, og de blev rigtig gode :) Smeltede margarinen ud i vandet så det var nemmere at arbejde med, og sørgede for at gæren ikke var for kold da det blev blandet med vand og smør, så det ikke køler vandet for meget ned. Vil nu prøve en anden version hvor 200 g mel er erstattet med fuldkornshvedemel, og vandet erstattet med mælk!

karina m j  -  2013-09-20 12:19:36
Jeg vil gerne prøve lave boller i dag , imorgen min søn skal hold fødselsdagen og kommer 16 gæster. Spændende om boller er god :-)

Kristina  -  2013-09-15 11:05:04
Fantastiske boller, der altid falder i god jord.

  -  2013-08-04 11:18:09
HUSK: 2 tsk kardemomme;-)

  -  2013-07-11 22:12:09
en times hævning og en times efterhævning, i stedet for en ½ time skaber ikke overhovedet tværtimod. de bliver mere luftige og saftige :)

nelly  -  2013-06-27 13:53:45
de bedste og nemmeste boller til jeg til dato har prøvet :-) kan varmt anbefales. super bløde og luftige.

  -  2013-06-27 13:51:33
absolut en af de nemmeste og bedste opskrifter jeg til dato har prøvet.super lækre luftige bløde boller.mums

  -  2013-06-15 20:52:47
Rigtig rigtig gode og dejlige

Willy og Malene  -  2013-05-12 18:54:30
Bedste boller vi nogensinde har bagt.

Hævning  -  2013-04-21 21:33:20
Kan jeg lade bollerne hæve over natten? Evt. hvis jeg bruger mindre gær og sætter det i køleskabet?

Henrik  -  2013-04-07 13:39:20
SUPER boller.. Fulgte til punkt og prikke og de var SUPER lette, luftige og bløde.. Næste gang prøver jeg at smide vaniliesukker i for at give dem et ekstra pift.. :-D

Eva  -  2013-04-04 17:26:05
de er rigtig gode. jeg andbefalder jer til at putte kanel i.

Theresa  -  2013-03-31 15:50:04
Første perfekte bolle opskrift! Nu kan jeg også være med, selv Svigermor roser... Skønt og tak!

Hej  -  2013-03-30 12:17:50
Fantastiske boller! De er super lækre, bløde og smager så godt..

Sissel E. H.  -  2013-02-21 15:55:27
Yummy!!!!!! Boller som var de fra en Morten korch film!

Ana  -  2013-01-31 19:40:03
Den bedste opskrift!!!! Nemme at lave plus at smagen er fantastisk.

Matilde  -  2013-01-18 17:55:17
Jeg er normalt mega dårlig til at bage boller.. Men dem her, de bliver gode hver gang! De er luftige og lækre.

Pia  -  2013-01-08 20:54:52
Jeg har ledt længe efter den ultimative opskrift på GODE boller...! HER ER DEN SÅ!!!!!! Hold nu op de smager godt og er så lækre og bløde!! Muuuuuuums.........!!!!!!

Mansse  -  2013-01-04 05:58:40
Super opskrift. Jeg lavede halv opskrift og det var super nemt, de smager godt og er luftige. :-) Tak!

Jørgen  -  2012-12-19 20:43:49
Jeg har lige lavet disse boller, og da jeg så var færdig så valgte jeg at tømme ryggen lige i æ ble. Men super opskrift, kan kraftigt analbefales.

Louise  -  2012-12-18 10:40:03
Hmm.... Min dej gad ikke hæve. Nu er bollerne i ovnen og de virkede tunge. Er spændt på det færdige resultat.

Josephine  -  2012-12-09 14:27:16
Perfekte boller - jeg bruger dog ca. 50-70 gram mindre mel,sådan at dejen klistrer til min hånd, hvis jeg ikke arbejder hurtigt. Jeg putter også ½ tsk kardemomme i, og gider ikke at pensle dem :o) MEGET GOD OPSKRIFT, tak for den!

marco eli sørensen   -  2012-11-16 08:56:16
tak for det.. de er så gode har lige bagt dem :)

Anne  -  2012-11-12 13:56:11
Meget lækre og luftige (også dagen efter de er blevet bagt). Troede opskriften gav 30 meget små boller men jeg lavede 28 halvstore ud af dejen. Var ikke helt sikker på om ægget skulle i dejen men det skulle det åbenbart :) gode blev de i hvert fald.

  -  2012-11-09 18:19:57
skal der både æg i dejen og til pensling, eller kun pensling?

Lise-Lotte  -  2012-10-20 11:43:47
De er super lækre :)

hejsa  -  2012-10-13 13:02:59
de er mega lette at bage og d smager fantastisk tak for opskriften:-) tip: tilsæt 3 dl grahamsmel i stedet for 3 dl hvedemel det gør em lidt mere spændende.

Tobias  -  2012-10-12 21:54:25
Jeg har lavet den her, der skal bruges til en brunch, de er super gode og nemme! :) men brugte kun 50 g sukker!

  -  2012-10-10 12:15:51
Hold nu op, hvor er de fantastiske!!!!!! De blev super flotte og smager fremragende

C  -  2012-10-07 11:35:58
Lyder som en god opskrift. Men jeg synes der mangler lidt i beskrivelsen. Skal margarinen smeltes? Skal ægget bruges til at pensles på, eller skal der både æg i dejen og et til pensling?

monika  -  2012-09-25 21:34:23
Fik kun til 13 boller, men da de så var hævet færdig var de simpelthen så store så de godt kunne være delt i 3 næsten :-) virkelig lækre!

trille^^  -  2012-09-23 17:45:08
super nemme at lave, og tager næsten ingen tid :) puttede noget chokolade i vilket kun gør dem bedere, de kan klart anbefales.

Debbie  -  2012-09-19 21:39:00
kanon opskrift!! og super nem.

Anja   -  2012-09-18 08:51:17
synes det er de bedste boller. laver dem hver gang jeg skal have boller

  -  2012-09-08 23:26:23
Med så meget gær, skal dejen hæve meget mere end 2x 30 min og så bliver smagen meget bedre.

Laura  -  2012-08-21 17:31:03
Super lækre - men dog skulle der bruges lidt mere mel end der står i opskriften, men fik 'tommel up' fra mine gæster, de var meget positive overfor dem.

Musen  -  2012-08-17 15:28:32
Mmm... Bare de bedste boller jeg har smagt!!! Også har jeg i det hele taget svaghed for fødselsdagsboller 10 fra mig

Perfektionisten   -  2012-08-12 22:10:59
det er den bedste bolledej jeg nogensinde har arbejdet med, jeg bruger dog 10g gær mere, så er det de perfekte boller, dejen er også helt perkekt til brunsviger dej. TIP. til brunsviger, når dejen har hævet prikkes den med fingrespidserne, nævnt fordelt, her efter smøres remoncen på. ryst 3 spk. brun farin sammen med en toppet spk. hvedemel, og drys det over når, den er halvvejs bagt ;) det giver en perfekt brunsviger. venlig hilsen Perfektionisten :D

Mig  -  2012-08-05 10:45:13
SÅ lækre boller!!!! De kan virkelig anbefales

Anna  -  2012-07-29 18:05:58
Sikke en masse gode anmeldelser, de lyder også super gode! har fødselsdag i overmorgen så vil helt klart lave dem der! ;-)

T. Camilla  -  2012-07-25 11:26:04
Simpelthen de lækreste boller! Har brugt denne opskrift det sidste år, og alle i min omgangskreds bruger den efterhånden også.

11 Juli.  -  2012-07-07 19:07:00
De skal prøves!

Mette  -  2012-07-02 14:16:15
Erstat halvdelen af vand med eks. A38, det giver en skøn smag

Mads  -  2012-07-01 16:59:36
Skift evt. noget af hvedemelet ud med grov rugmel. Giver noget mere tekstur, uden at de bliver hårde tørre.

  -  2012-06-23 15:55:42
kan man godt lave dejen og bollerne aftenen før, og så lade dem hæve natten over? Eller "overhæver" de så? -bare for at de kan være varme til tidlig morgen..

Frk. Jensen  -  2012-06-23 11:47:08
Åhh det dufter i mit køkken. Har lavet dem et par gange før og de er fantastiske.

Ane  -  2012-06-16 16:53:45
Super gode fødselsdags boller! 2 gang jeg laver dem! bare duften mens de står og hygger sig i ovnen! TIP -- Man kan putte lidt solsikke olie i det gør lige lidt extra (;

Amanda hj  -  2012-06-09 20:34:50
dejen er ikke særlig god har aldrig prøvet sådan en hår dej har brugt mindre sukker og mælk i stædet for vand

Sandra  -  2012-06-09 20:29:19
Bruger den opskrift til pizza,franskbrød,boller,jamen alt hvor den bruges.

Familien Nielsen   -  2012-05-20 17:47:40
Fantastisk opskrift! - De skal laves til min søns 1års fødselsdag i næste måned!

Rudi  -  2012-05-11 18:19:13
Jeg har lige bagt bollerne selv. Som nogle skriver, kan man nok godt bruge mindre sukker. Jeg synes ikke at man skal kunne smage at der er sukker i, og det kan man med de her. men kunne sagten bare anvende 75 eller 50gram istedet for 100gram. Gode boller, værd på vagt hvis de bages på øverste rille , de bliver hurtigt mørke. Mine det ene hold er kul sorte, men smager dog ikke udbrændt.

Mejer  -  2012-05-10 08:41:26
Det er absolut de bedste boller jeg nogensinde har lavet. Fantastisk! Tak :)

A. Kofod  -  2012-05-05 17:08:25
Super lækre boller!

Olivia  -  2012-05-02 13:00:02
ADVARSEL!!!!!! Dette er de bedste boller ever! :-D.

  -  2012-04-28 17:16:45
jeg lavet bollerne,men gær her i uk er ikke så godt som i dk så de blev ikke gode:-(

Heidi Boel  -  2012-04-21 21:56:14
Super lækre lette boller.. Mums tak for lækker opskrift

Snulle  -  2012-04-14 12:52:59
Fantastiske boller.. Elsker dem bare og mine gæster elsker den også ;) kan varmt anbefales ;)

  -  2012-04-11 12:40:03
De bedste boller "ever" lette at lave,og bliver bare gode hver gang...Jeg laver dobbelt-portion og bruger den anden til pølsehorn til madpakken.. (jeg river gullerødder i)

Christina  -  2012-04-08 15:13:43
Absolut de bedste boller jeg har bagt og smagt - dog skulle der mere mel i end skrevet :)Penslede dem dog kun med æggeblommer, det giver en meget pænere farve.

Pip  -  2012-04-08 06:29:54
Syntes absolut ikke, at vores kommentarer her er overdrevet. De er de BEDSTE fødselsdagsboller... Skal lave 60 af slagsen igen igen igen idag, til min føds'dag i morgen. Får man lyst, kan man nøjes med det halve sukker. Ikke alle ovne er ens, så hold lige øje med det første hold, så har du styr på dine egne boller ;-)

Lea  -  2012-04-04 19:57:09
Jeg har lavet dem over 10 gange, og de er virkelig gode, og dejligt usunde haha. Kan klart anbefales..

Alberte  -  2012-03-30 13:47:15
Kan man godt lade dem hæve natten over??

  -  2012-03-23 11:28:29
vi bruger altid denne opskrift, og drysser havregryn eller andet oven på.

Maria  -  2012-03-23 00:43:29
En god idé er først at smelte margarinen/smørret, og derefter blande det sammen med vandet. Når det har den lune temperatur, udrører man gæren heri. Så er det nemmere at have med at gøre.

Nicky  -  2012-03-17 22:56:43
Rigtigt lækre boller - brugte sigtet speltmel (ca. 900g) og fik to plader (ca. 30 boller) ud af det. Jeg lod dem hæve ca. 1 time den sidste gang for ekstra størrelse.

mig   -  2012-03-15 16:34:22
En virkelig lækker og luftig dej at arbejde med, bruger kun denne opskrift efter jeg fandt den :)

mig   -  2012-03-11 12:53:21
En virkelig lækker og luftig dej at arbejde med, bruger kun denne opskrift efter jeg fandt den :)

Tanja  -  2012-03-08 09:14:25
Jeg bruger denne opskrift hvergang jeg bager boller. Jeg tilføjer også nogle gange kardemumme eler gullerødder alt efter hvad de skal bruges til. Vi ELSKER dem i vores familie :)

Sofie  -  2012-03-02 22:13:14
Det er mine yndlings fødselsdags boller!

Jacqueline  -  2012-02-28 11:39:28
Min kæreste fylder år imorgen, så jeg vil klart prøve denne opskrifr.. bløde boller ? Niiice

Lillian  -  2012-02-25 12:14:11
Ganske ok boller. Jeg tilsatte vanille, kardemomme og rosiner og erstattede vand med mælk.

Fødselsdagsbarnet  -  2012-02-10 20:54:19
Margarinen skal bare røres ud i dejen - ikke smeltes. :)

Daniel  -  2012-01-29 13:09:28
Fantastiske gode og bløde boller. Perfekt til en fødselsdagsfest. Der kan med fordel blandes knuste chokolade stykker i for at få chokolade boller. Derudover kan man nøjes med 2 teske sukker i stedet, og komme sesamfrø ovenpå, så har du rigtig gode mad/burger boller. Det er den eneste bolle opskrift vi bruger.

:)  -  2012-01-26 13:23:42
helt fantastiske boller! de er rigtig lækre bløde indeni! kan helt klart anbefales!

Sarah  -  2012-01-26 10:56:51
De er bløde og luftige og bliver flotte og runde, når de er hævet. Jeg vil helt klart lave dem igen, men måske vil jeg tilsætte lidt mere salt, så de får lidt mere smag. Og mine skulle ikke have 12-15 minutter. Højst 9-10 minutter. Jeg lavede halvdelen og fik 15 stykker.

Kristina  -  2012-01-19 17:50:44
Hej vil bare lige sige at de er super gode. Kan klart anbefales 10 her fra :)

  -  2012-01-16 18:54:07
Bare fordi der står at man skal bruge 1000g betyder det ikke at man skal bruge det helle :)) put lidt mel ad gangen.

  -  2012-01-14 10:18:56
Super gode..

Jean Larsen  -  2012-01-06 15:12:15
Jeg elsker simpelthen denne opskrift! -Men jeg vælger altså at putte en ordentlig omgang revet gulerødder og solsikkefrø i også... Så kan jeg gå og hyggespise dem uden pålæg også :)

Sasja.  -  2011-11-28 17:30:21
Er lidt i tvivl. Skal margarinen smeltes inden den kommes i? Kunne umiddelbart ikke læse mig til hvad jeg skulle gøre med den. :)

Fam. Breum  -  2011-11-16 21:27:27
Vi puttede lidt hvedeklid i boller i stedet for noget af melet, og kom 1 tsk kardemomme i, det fik dem til at smage himmelsk!!! de er SUPER!!!

Lars Erik  -  2011-10-28 13:47:38
Prøv aterstatte vand med mælk. Hertil tilføre lidt kardemomme til opskriften

  -  2011-10-26 09:09:28
Absolut de mest fantastiske boller :)

Mig. (-;  -  2011-10-21 20:18:50
Jeg er igang med at lave de her boller for 2. gang, for når først man har smagt dem, så bliver man afhængig! B-D De smager simpelthen pragtfuld! Så jeg kan sagtens anbefale dem! P.S Jeg bruger nok kun 50. g. sukker max! Og de smager ligeså godt :D

MiuckMax  -  2011-10-16 11:30:57
Lækker opskrift! Var ikke 100% tålmodig med hævningen men bollerne blev virkelig mums, vil klart bruge denne opskrift en anden gang jeg lige står og mangler mælk :) kom desuden 2 dl. 5-kornsblanding i og solsikkekærner på toppen.. :)

Louise  -  2011-09-29 16:21:41
Ja, prøv med lidt kardemomme i dejen - så bliver de lidt ligesom teboller... Smager HELT kanon.

  -  2011-09-17 14:13:03
Helt ok, men lidt overvurderet i kommentarerne, de er ikke verdens bedste men helt fine til børnefester, mht. at lave dem er de også okay nemme, opskriften kan dog til tider være misvisende mht. sukker! Bollerne bliver meget søde i det, 50-75 g er nok. Ellers er de fine, også uden at blive penslet med æg, hvilket jeg aldrig har gjort.

Sandra  -  2011-09-09 15:29:12
Bruger dejen til alt, pizza,franskbrødsdej,boller,kanelsneglempølsehorn ovs bruger dog kun lige en skefuld sukker ikke 100gr synes den bliver for sød men den er virkelig supper god den opskrift. Æg kan også undlades

olsen74  -  2011-09-06 13:45:30
så er de bagt super næmme at lave at de smager super godt tror jeg vil prøve at lave dem mede kanen sukker næste gang

Anette  -  2011-08-27 09:57:08
rigtig rigtig gode

RR  -  2011-07-23 16:18:53
Suverænt de bedste boller. Jeg tilsætter lidt kardemomme så de får lidt mere smag og bager altid i alm. ovn (altså ikke varmluft), da jeg så er sikker på, at de får den bløde "fødselsdagsbolleoverflade" :-) Perfekt opskrift og man kan jo altid tilsætte en håndfuld rosiner, chokolade eller solsikkekerner, men de her ER nu bare lækre som de er.

julau  -  2011-07-10 07:57:16
Det besdste tip er, at alte dejen længe. Jeg kører den på røremaskinen i ca 10 min, og så kan det faktisk ikke gå galt, og så lad endelig dejen være lidt klistret end at give den for meget mel!

Helena :D   -  2011-07-06 16:23:32
Jeg har bagt bollerne til min fødselsdag, som er idag :P. De blev rigtig gode ;D

  -  2011-07-03 19:40:47
Super lækre boller.. Især med rosiner og kardemomme hvis man kan lide det :)

E.Bekker  -  2011-07-02 11:38:10
Har lige afløst min gamle superopskrift. Det er bare en fantatisk opskrift

Bent  -  2011-06-03 17:12:12
Vældig lækkert.

  -  2011-05-26 02:38:56
rigtig god bolle. dog brændte første plade på selv om de kun var i ovnen i 10 min ved 200 grader.

Mig  -  2011-05-25 13:15:41
Prøv dem med chokoladeknapper... Det smager vildt godt!!

marie  -  2011-05-25 09:59:16
Super gode boller!

sandra  -  2011-05-13 12:42:32
har lige lavede dem, 2 gange uhmmm hvor er de altså bare gode (: skal også lave dem på min fødselsdag..

Christina  -  2011-04-20 21:06:03
Super lækre boller.. min kæreste skulle prøve at bage for første gang og de blev bare helt perfekte så nu går han bageamok :D lækkert lækkert lækkert

pip  -  2011-04-06 05:36:38
Har bagt dem flere gange, og har været lige heldig HVERGANG. Jeg ændrer dog opskriften med det halve sukker og ændre 1/4 af melet til feks grahamsmel eller speltmel eller andet jeg har, men så skal de hæve 5-10 minutter mere. Opskriften er også kopieret til alle omkring mig. Skal bages på lørdag til fødselsdag, yummi glæder mig allerede.

AnnikaK  -  2011-02-18 20:52:31
kommer olie i, i stedet for margarine, de er bare super lækre mums

Louise  -  2011-02-18 11:36:11
woow de boller er fantastiske, jeg søgte efter boller som var dejlig bløde og på ingen måde tørre og det fik jeg .. Jeg kan kun give den 10 ud af 10 :) Fantastisk opskrift !!

  -  2011-02-15 13:36:20
Super lækre boller der lige faldt i svigermor og svigerfars smag :-) Tilsatte lidt kardemomme i dejen. Mums de var gode..

b. noer  -  2011-02-09 21:07:34
rigtig gode boller, men kan kun få 20 stk.

Sofie  -  2011-02-09 11:07:46
Mums. De blev rigtig gode. Dejligt bløde - giv dem lige i underkanten i ovnen, så bliver de mest bløde og lækre. Pep dem lidt op med kardemomme og lidt revet citronskal.

D.08/02-2011  -  2011-02-08 18:59:39
Bollerne er virkelig kanon gode. Mine børn elsker dem :)

Vic og Sac´s mor  -  2011-02-05 23:13:41
Fantastiske boller, gik rent hjem hos alle gæsterne og skal helt sikkert laves igen:-)

Bianca  -  2011-02-01 14:51:03
Nu er det anden gang jeg laver dem idag, man kan også sagtens putte chokoladestykker i, det er også rigtig lækkert og solsikkekerner, så de er lidt sundere :) Tak for en god opskrift.

kage elsker  -  2011-01-27 19:23:37
mmmh smager så godt tog lidt chokolade stykker i smagte meget godt

-  -  2011-01-21 11:46:18
Det er virkelig gode boller! jeg lavede dem på min fødselsdag, og gæsterne var helt vilde med dem! De kan ihvertfald godt anbefales :)

conny  -  2011-01-07 21:14:59
tror det er første gang jeg har succes med at bage boller uden de blir tørre..har lige bagt dem til min søns fødselsdag imorgen(han er 6)og han fik under bageprocessen en prøvesmagning, så kommer han ud i køkkenet gir mig en kram og siger: mor det er godt nok nogle lækre boller du har bagt til mig jeg tror mine gæste bliver glade...større kompliment kan man vist ikke få..mums de er lækre

M.C.  -  2011-01-06 17:15:23
Super Duper boller helt vildt de er også dejlige bløde :D De smager af drøm og de er mega lækre, de er endda bedre en bagerens. Dem elsker jeg bare og stå og droppe dem i munden ;) Jeg skal helt klart lave dem igen =D

Louise  -  2010-11-30 15:53:35
Så er mine boller i ovnen. De ser gode ud. Dog blev der kun 20 stk. - Måske har jeg gjort noget forkert?

Rosa  -  2010-11-20 17:28:29
Lækre boller, blev rigtig vellykkede :)

  -  2010-11-06 19:42:45
mam! de er min kærestes ynglings!

Amanda  -  2010-11-05 20:26:32
brug mælk i stedet for vand det bliver de perfekte af !! :)

babyparadis  -  2010-10-17 12:46:33
suveræne boller super nemme og dejlig bløde. top karakter herfra

Grydgaard  -  2010-10-14 19:47:49
De boller er bedre end min mormors, og hendes boller har jeg altid været helt vild med, men nu har jeg fundet dem her og de er endnu bedre!! Så perfekt!! dog ikke brug så meget sukker som der står, da de bliver for søde ellers, men ellers er de mere end perfekte !!!

Oskar.  -  2010-10-10 16:14:46
De er super gode, har bagt dem op til flere gange! Men man kan dog også putte lidt fuldkornsmel i såde bliver lidt sundere. ;-)

musterfa  -  2010-09-26 08:54:18
det er sku lækert;)

  -  2010-09-17 12:49:28
Fantasiske nemme boller, smager endnu bedre med lidt kardemomme i mums... Også velegnet til både at putte rosiner eller chokolade i..

Lisbeth  -  2010-09-09 11:19:42
Er vild med disse boller.. Jeg eksperimenterer med dem en gang imellem, og det går bare ALDRIG galt..

pialj  -  2010-08-29 11:56:45
Hej - har lavet disse boller masser af gange, jeg laver altid 2-3 kg. mel, så jeg kan fryse dem ned til søndagsmorgenmad. De boller der fryses ned bager jeg kun 10-12 minutter, så bliver de rigtigt lækre, når de skal bruges igen. Personligt syntes jeg, at det er for meget sukker i, så jeg bruger kun 25g. per kilo mel. ALLE elsker disse boller, og opskriften er delt ud til mange. Tak Sofie fordi du har delt denne opskrift med os ;-)

LisaL  -  2010-08-16 19:09:26
De er jo så gode og holder sig helt fantastisk selv et par dage efter!!! Dem skal vi helt sikkert bage igen SNART..

signe  -  2010-08-13 15:04:40
Hejsa;). Opskriften ser super nem ud og billedet af boller ser virkelig mums ud - men kan bollerne godt holde til at være op i 2 dage inden de bliver spist, altså bliver de da hårde og tøre?

mira  -  2010-07-20 15:35:00
Det bare verdens bedste boller:)de bare dejlige bløde. den her opskrift har jeg bare ventet længe på! :)

Heidi  -  2010-07-08 09:11:07
Super gode boller, holder sig friske :-)

I.Chrisensen  -  2010-06-25 17:44:44
Det er nok de bedste boller jeg nogen sinde har bagt, man skal passe på med melet - ikke for meget. Prøv at komme kardemomme i - mums.

mor.til.to  -  2010-06-18 13:59:13
det er den bedste opskrift på boller jeg nogensinde har prøvet. efter jeg fandt denne opskrift bager jeg rigtig tit. og alle der har smagt dem elsker dem. og så elsker mine to drenge at være med til at bage, vi kan næsten ikke vente til de er færdige, for de smager bare så godt, vi laver mange og fryser halvdelen ned og når vi bager tit er der altid boller til enhver lejlighed det er skønt. og så er det billigere når man bager selv. Tak fordi du deler opskriften med alle os andre.

Freja og Sofie  -  2010-06-10 20:13:20
hmm... min veninde og jeg har lyst til at spise ost. tror vi laver disse boller, til efter-aftensmads-snack....tak for tippet - du er bare alle tiders ;)

Hanibal:  -  2010-05-29 21:13:57
utrolig gode har lige spist 25 af dem selv. smager meget godt. (man skal ikke røre pladen med fingerne lige efter man har åbnet ovnen). så skal min kæreste hans have resten:B

Stephanie  -  2010-05-03 23:01:58
Mums de bedste boller ever. Mine hjemmelavet boller plejer normalt a mislykkes men disse blev bar perfekte, dog har vi varmluftsovn så de fik 200grader i 10,3min :)

  -  2010-04-01 14:17:15
Okay, dem prøver jeg. Håber de bliver gode - holder fødselsdag i morgen :)

Josephine P  -  2010-03-18 17:26:43
suuuuuper gode, stadig min yndlingsopskrift: Men jeg kommer nu altså et lille skvæt olie i, og et drys kardemomme :)

janne  -  2010-03-01 13:33:03
jeg skiftede ca halvdelen af hvedemelet, ud med grahamsmel.. så bliver de bare ekstra gode. :-) og min familie er vilde med dem.... bare et lille forslag til jer..

Tina Hansen  -  2010-02-27 09:40:09
Intet mindre end fantastiske! Min familie har altid brugt denne opskrift, men jeg havde desværre mistet den, så lykken var stor da jeg fandt den herinde. Tak!! :)

christina  -  2010-02-25 11:25:51
Så er de ved at hæve...er spændt på resultat da jeg ikke havde mere sukker brugte jeg lidt honning plus tilsatte kardemomme. Håber de bliver gode:)

Christinalp  -  2010-02-21 16:34:24
Løb tør for mel, så blandede også havregryn i dejen... Mmmmmmmm!!

Vibe  -  2010-02-21 10:42:26
Det er bare de bedste boller jeg har prøvet at bage. De er bare så bløde og lækre og de fik megen ros :o)

Kusinerne  -  2010-02-06 12:44:18
Super lækre boller! De smager fantastisk og er dejlige luftige. Der bliver 30 boller pr. dej. Vi puttede en god gang kardemomme i og det kan anbefales :)

DB  -  2010-01-28 17:35:44
Nej hvor er de bløde og lækre! Jeg puttede 1 tsk kardemomme i dejen så de smager af endnu mere (: Super dejlig konsistens!

fenja  -  2010-01-11 11:16:26
det er nogle gode boller især med chokolade stykker i, der er nu også gode med rosiner!!!.

sandra  -  2010-01-08 14:39:11
VERDENS BEDSTE BOLLER, de lykkes altid for os, og alle i familien er vilde med dem, og opskriften er så nem at vi kan den ud af hovedet, vi bruger den i hverdagen til morgenmad til børnene, og til fødselsdage.

Pip-Herlev  -  2009-12-25 08:38:19
Kan varmt anbefales, er så nemme, og smager for vildt godt. Spar lidt på sukkeret og nøjes med halvsdelen, bollerne er lige gode.

Mal  -  2009-12-08 06:44:32
De lyder rigtig gode, men kan man bruge bagepulver i stedet for gær og i såfald hvor meget?

linesofie  -  2009-12-04 20:40:44
VERDENS BEDSTE FØDSELSDAGSBOLLER uden tvivl. tak for opskrift:)

Annette Jørgensen  -  2009-11-16 12:37:51
De var bare super gode

Simone  -  2009-11-07 12:27:44
Rigtig gode boller. Jeg puttede lidt ckokolade i. Fantastisk! :)

sofie  -  2009-10-22 11:06:34
Ja, skift endelig magarinen ud med smør - det er jeg selv begyndt på ;)

HF  -  2009-10-21 18:33:33
Rigtig god opskrift - brugte kun haldelen af sukkeret - og fik ikke helt 30 boller...

sandra  -  2009-10-16 11:44:12
her i hjemmet elsker hele familien de her boller, jeg bager dem altid når vejret er dårligt eller der er fødselsdag.

hey  -  2009-10-10 11:40:26
kan man bruge smør i steden for magarine?

Kirsten  -  2009-10-10 00:46:26
Jeg stod og svedte over dejen, og var helt sikker på det nok skulle blive en succes. Men NEJ, det blev betonklumper i stedet for et par lune luftige fødselsdagsboller . Skuffet er jeg :(

anders skive½  -  2009-09-23 23:24:58
de lugter godt... de har stået i ovnen i 10 minutter nu

Slikmunden  -  2009-09-15 19:22:33
Har bagt dem 5 gange og de er så gode !!!!!!!! xD MMMmmmmm

pipzen  -  2009-09-09 16:18:49
hold da op hvor er de gode, første gang jeg har fået ros for minee boller af min mand, bageren... de er virkelige nemme at lave og bliver rigtig flotte

diana  -  2009-09-07 10:39:30
De er bare super gode friskbagte. Jeg pensler med kold kaffe. det gør dem mere mums :)

..  -  2009-09-06 14:04:50
Jeg fik også kun 18 boller ud af dejen, men her efter de har hævet anden gang er de også blevet lige så store som en blanding af krydderboller og mega burgerboller :D ups, var bare bange for at lave dem for små.

Tuuni  -  2009-08-26 17:00:58
De er verdens bedste og blødeste boller jeg har smagt.. Jeg bruger altid den her opskrift, når jeg bager boller.. MUMS

slikmunden  -  2009-08-19 10:54:07
De er super lækre !!!!!!! prøv at pensle me både æg og mælk så bliver de de flotteste boller og de bedste

Prinsessen  -  2009-08-18 18:57:57
VIRKELIG gode boller, de bedste af de bedste - folk har spurgt efter opskriften :)

Julie A  -  2009-07-01 11:53:33
Mine står og hæver lige nu, glæder mig rigtig meget til at smage dem, når nu de har fået alle her her dejlige kritikker:) mums da

sandra  -  2009-06-27 18:37:09
De er super lækker, har også brugt dem til pølsehorn og fyldte boller med madfyld, mums de er gode og bare så nemme at lave.

...  -  2009-06-23 23:31:49
Jeg har sat den til at lave opskriften til 30 boller, men der er kun blevet 17 meget små boller, hvilket ikke er særlig heldigt, når man en sen aften står og bager til næsten morgen, og regner med at der bliver 30.. Men håber da at de bliver gode, det ser de ihvertfald ud til.. :-)

  -  2009-06-05 16:00:23
de skal prøves jeg er udlært bager men vil prøve noget nyt

Mia  -  2009-06-01 21:03:25
dejlige luftige boller :) Synes dog der var alt for meget sukker i...

Jacqui  -  2009-05-22 20:22:13
det her lyder skønt. Dem vil jeg lave imorgen

Line  -  2009-05-05 20:46:46
Verdens bedste boller! Har bagt dem mange gange, og selv min mor der er "bollemester" synes de er super gode!

Birthe  -  2009-05-04 14:05:49
Super gode boller som man kan lave igen og igen. Har lavet dem flere gange og de kan varmt anbefales :-)

vanessa  -  2009-05-03 16:18:13
put 2 spiseske fulde kanel i det er mumsss og smør ikke margerine og olivenolie

Sara  -  2009-04-29 11:47:21
Mmmm.. Total succes, og jeg er ellers ikke en ørn i køkkenet;-)

Anna og Josephine  -  2009-04-12 11:57:23
FANTASTISKE BOLLER!! Har aldrig lavet nogle så gode som dem Ö MUMS :D:D

Pia  -  2009-04-10 15:42:55
Dejen er fantastisk rar at arbejde med når den har hævet. Mine er i ovnen nu, og jeg kan ikke vente! Nybagte boller om 10 minutter! (:

  -  2009-04-05 10:46:34
super gode boller har bagt dem rigtig mange gange. hvis man lige drysser nogen sesamfrø på toppen bliver de endnu bedre

Marianne  -  2009-03-22 16:45:00
Super boller. Der blev rost og talt om de boller hele aftenen!

Vinni  -  2009-03-08 19:30:04
De er supergode. Kom 1 dl. ymer i og nogle kerne, de er bare helt fantastiske. Den skal helt sikker bruges igen.

nordkvist82  -  2009-03-01 22:20:40
har efterhånden lavet en del boller men har aldrig været hel tilfres...MEN de her er de bedste boller der findes luftige og bløde vil bruge denne opskrift fremover....brugte dog ikke alt melet

Henriette Petersen fyn  -  2009-02-26 18:55:55
Hej. Super gode boller der varmt kan anbefales. det er anden gang jeg bager dem nu.Tak for en super opskrif.

  -  2009-02-25 16:59:13
skal der virkelig 1000 g mel i??

katja  -  2009-02-20 13:47:38
Jeg har bagt disse bollede de sidste 10 år og familien ELSKER dem! De kan sagtens fryses ned (når de er kølet af) Hvis de skal spises dagen efter pakker jeg dem i poser når de stadig er en lille smule varme, så beholder de det bløde. og så pensler jeg med mælk. SUPER OPSKRIFT

Lene  -  2009-02-08 12:02:53
Kan de fryses ned?

Dorthe  -  2009-02-07 17:10:09
Har nu lige bagt disse boller og må sige de er fantastiske og dejlig bløde ..Dette må absolut blive de bedste boller jeg har lavet hidtil.

cecilie  -  2009-01-31 15:01:50
virkelig lækre bløde boller.. rigtig super :)

Markerne  -  2009-01-19 15:33:00
De er gode. alle pigerne elskede dem til min 8 års fødselsdag.

  -  2009-01-07 12:36:33
De er helt fantastiske erstattede de 100 g sukker med 50 g brun farin og kom kardemomme i de forsvinder nu som dug fra himmelen

Lise D  -  2009-01-03 15:14:33
Super lækre boller - simpelthen de bedste jeg indtil nu har bagt! Man kan med stor frodel erstatte noget af melet med 1½ - 2 dl. 5 korns blanding.

sanni  -  2008-12-30 13:26:24
dejen er godt nok nem og den mærkes også rigtig blød og lækker nu hæver dejen lige så glæder mig rigtig til de engang er fædig mummsss

sandra  -  2008-12-30 12:42:54
uha det lyder som nogle rigtig lækker boller, og i det min søn fylder 1 år i morgen(31.12.08) så vil jeg da bage dem i dag så de er klar til i morgen kl 10, uha glæder mig.

Martin  -  2008-11-29 08:20:13
dette her er kanon boller, det er alt hvad jeg har at sig.

  -  2008-11-22 17:47:18
den er super denne opskrift. dejlige bløde og lækre boller, jeg har lavet dém nogen gange nu. og til tøsens føsda troede gæsterne ik at det var hjemme bag. men det var de. kan helt klart anbefalet. uhmmmm.

kokketøsen  -  2008-11-08 11:21:15
Det er simpelthen en himmerigsmundfuld.. Dejlige bløde og lækre. Kan varmt anbefales

  -  2008-11-08 08:49:12
jeg har ledt med lys og lygte efter en bolle li som dem man får hos bageren. jeg vil nu prøve denne og håbe at den her blir sådan. karina n

Simone  -  2008-10-16 10:56:34
Det var underligt. Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke, og hvis der var noget de boller ikke var, var det bløde! Hvordan kan det være?

Pia.  -  2008-08-24 14:46:54
De er simpelthen så lækre. MUMS dejlig bløde og god smag, skal helt klart lave dem igen

Mie  -  2008-08-11 19:35:52
Den opskrift bruger jeg fremover. Har lige lavet dem og det er perfekt.

jonas  -  2008-07-04 14:31:58
Skal ægget i dejen eller bruges til at pensle

  -  2008-06-20 15:22:50
hmm jeg har fødselsdag på søndag og vi holder fest imorgen .. de lyder vildt gode så dem vil jeg lave :P

  -  2008-06-18 21:43:54
Super gode og bløde boller. De var enormt nemme at lave og blev dejligt luftige. Brugte kun 50 g sukker og det er rigeligt.

Emm B. Jensen  -  2008-06-04 12:52:59
Jeg er ved at bage dem. Dejen hæver nu! Jeg kan bare ikke vente. (: Det dufer dejligt af gode boller.. (:

stine  -  2008-03-13 17:53:21
fantastiske boller også god dej til kanelsnegle

Hej  -  2008-02-26 18:38:59
De lyder rigtig gode. Det vil jeg helst sikkert prøve,

A. Christensen  -  2007-12-04 22:48:11
Fantastisk. Her kan selv de tandløse være med. En rigtig god bolle også som eftermiddagsmad til de mindre.