Kommentare til Banankage

se opskriften her

Morgan Green  -  2016-09-22 17:29:36
Jeg putter en teskefuld ren kanel, og rosiner der har ligget i mørk ROM i, det smager deeeejligt 😆

Lena  -  2016-08-19 12:42:22
Endelig en sukkerfri kageopskrift som fungere for mig! Selv far var vild med den! (Jeg tilføjede dog en lille skefuld fiberHUSK ) men det var der ingen som opdagede, hihi

Andreas  -  2016-04-18 13:04:41
den er også god med chockolade

Mina  -  2015-10-06 20:57:08
Perfect Fit kan erstattes med smør/margerine og sukker. 100g sukker og 50g margerine svarer ca. til 70g Perfect Fit. Så i denne kage skal der 100g sukker og 50g ekstra margerine i - altså i alt 100g margerine :)

Per  -  2014-10-26 17:31:40
Perfect Fit er en sukker og fedt erstatning, dvs. at du kan undvære sukkeret helt og samtidig nesætte mængden at fedtstof

Den uvidende  -  2014-10-10 15:26:41
hvad er perfect fit? o.O

mig  -  2012-11-11 14:18:37
hvor mange gradr skal der være i ovnen??????????

Line M  -  2012-10-31 11:17:15
Kagen fordelt i muffin-forme og så med et stykke lys Marabu chokolade på til sidst, efter at den er bagt. Mums! Jeg når ikke engang at pakke dem i fryseren inden drengene har inhaleret dem:)

Marie  -  2012-06-28 11:31:52
Lavede den helt uden sukker og med en teske kanel. De var et stort hit i vuggestuen :-)

Camilla og Lene  -  2012-06-05 16:18:59
Er der nogle der ved om den kan fryses?

Line  -  2012-01-11 10:18:55
Hvad er Perfect Fit, hvor kan det købes og hvad kan det erstattes med? :-)

alle97978  -  2011-09-01 17:08:58
den var god

Maria  -  2011-07-31 17:47:21
Jeg brugte 50 gram olie i stedet for margarine, brugte 10 gram flydende sød i stedet for 70 gram perfect fit, og tilføjede 1 dl kærnemælk for at gøre den lidt mere vamset :-) Derudover har jeg brugt chokolade med 86% kakaoindhold, hvilket bestemt ikke gør den ringere :-) Super god kage til os der skal passe på kalorierne :-)

Hannah  -  2011-03-12 15:43:12
hvor meget sukker skal man bruge hvis man ikke har perfect fit??

Heidi  -  2011-02-13 19:32:48
Super god! Jeg tilsatte kun 2 tsk. sukker og 40 g margerine. Lavede dem som muffins og gav dem 14 min ved 190 grader varmluft. De blev rigtig gode :)

smukke naja  -  2010-08-08 11:49:08
jeg håber den kommer til og smage himmelsk!!!! jeg er kun 11 så jeg vil håbe på det bedste. glæder mig til og smage.

Per  -  2010-04-03 17:38:00
Perfect Fit klumper når det bliver pisket med æg, så pisk æggene med vanille og put Perfect Fit i sammen med melet.

Skorpionen  -  2010-04-02 18:36:31
Hjælp. Hvordan undgår man at en del af perfect fit´en bliver til en stivnet masse? Syntes jeg har prøvet alt muligt nu men det sker hver gang. Jeg sørger ellers for at alt har stuetemperatur og jeg har prøvet at komme sødemidlet i lidt efter lidt eller på èn gang. Samme resultat. Kagen bliver ellers skidegod alligevel men da perfect fit jo er ret dyrt, så irriterer det mig grænseløst at jeg står der med en næsten størknet klump i bunden af skålen hver gang. Mener ellers jeg er ret skrap til at bage men lige det her driller. Jeg ville ellers gerne prøve at lave marengs også, men jeg tør ikke rigtigt for det bliver vel det samme?

mrsantino  -  2010-03-20 16:14:28
Jeg glæder mig til at smage den, men syntes ikke den fylder meget i formen som jeg kunne tænke mig.

Per  -  2010-02-02 07:23:50
Perfect Fit er et sødemiddel/sukkererstatning, kan skiftes ud med ATWEl

Vibbe  -  2010-02-01 15:31:35
Hvad er Perfect Fit? PLZZ er der ikke nok nogle der vi skrive hvad det er? Skal nemlig lave kage til hygge aften:=)

bageren  -  2009-10-07 14:39:08
Flad kompakt kage. Ikke særlig god

ummMuslim  -  2009-08-24 18:16:02
dette er en kage der vil noget. mums. en af de bedste kager jeg har smagt, uden tvivl. min søs lavede den. jeg tog en bid og var solgt. en af de bedste.

Sabrina Jensen  -  2009-08-24 12:05:43
Har nogen bananer liggende som er blevet lidt brune og man ikke gider spise, men hvis jeg putter dem i denne kage, mon ikke de så forsvinder :D Og så den perfekt til min kæreste som har sukkersyge :D

Pernille  -  2009-05-30 23:01:38
Min kæreste kan simpelthen ikke undvære den kage.... Den er virkelig hurtig og nem, selv børnene kan være med. Vi bager den som muffins. Dog på 190 varmluft i 14 min så de bliver gyldne. Chokolade stykker er et seriøst hit i kagen.

benjamin  -  2009-03-27 14:57:30
den er også go med 80%chokolade

Per  -  2009-03-08 08:40:45
Til karina n. Perfect Fit og Atwel er næsten det samme, og her gør det ikke så meget om det er det ene eller andet, men ellers kan du ikke bare bruge et andet sødemiddel. Perfect Fit og Atwel er fedt og sukkererstatning, og derfor er det også muligt at nedsætte fedtmængden, men det søder jo som xxx gram sukker, og det du har søder måske mere.

karina n.  -  2009-03-07 12:26:48
jeg er nok dum men er perfect fit sødemiddel. jeg har noget sødemiddelpulver som ikke hedder dette men hvis jeg ska putte 70g i så er det hele glasset.så jeg tænker at det må være forkert. men nogen der ved noget please svar

L&S  -  2009-02-05 14:42:26
rigtig rigtig rigtig rigtig god kage også super god med chokolade og nem at bage dog bagte vi dem som muffins P.s. også god med chokoladeglasur

Janni  -  2009-01-24 16:28:49
Har lige sat den i ovnen.. Mig og datteren glæder os til at smage den i aften når vi skal hygge os..

andersson  -  2009-01-19 20:28:26
Jeg tog det halve af kagen med på job og er nu ,nød til at tage resten med i morgen:)Mine kollega var vilde med den...

hello  -  2009-01-19 14:47:16
hvor meget sødemiddel skal der i?

*Ann-Britt*  -  2009-01-03 09:32:25
Verdensklasse.... Alm. sukker kan oss bruges!!!!

Ann-Britt  -  2008-11-21 10:07:28
Super god kage..... Hmmmmm!!!

Mig  -  2008-11-20 15:15:31
den er god, og jeg syntes også, at i skulle prøve den med en anelse kanel.

  -  2008-11-15 11:33:35
behøver man bruge sødemiddel kan man iik bare bruge sukker ?

Gitte  -  2008-11-12 18:16:32
Chokoladen putte da bare oven på når kagen kommer ud af ovnen så smelter det fint , kan evt smøger ud med en kniv

Rikke  -  2008-11-01 15:32:05
har lige lavet kagen, den er i ovnen det dufter herligt.. Jeg havde ingen margarine så puttede olie i istedet, er spænt på resutatet.. Har desuden tilføjet lidt marabue chokolade 2 rækker, resten skal så ovenpå:-)

freya og annika  -  2008-10-31 13:27:36
vi skal til at prøve den tror den er rigtig god let at bage for os på 10 år.

mig  -  2008-10-29 14:07:50
kan sukker bruges lige så vel, som sødemiddel??

Lonnie  -  2008-10-04 18:43:31
Denne kage kan laves helt uden brug af sukker erstatning. Jeg kommer 200g mørk chokolade i (uden sukker) og tilsætter 1 dl græsk yougurt eller cremefraice. Den bliver sød nok af bananerne som helst skal være meget modne. den er blevet min lørdagsslik og resten af familien er vild med den.

Marianne  -  2008-09-21 12:49:51
Rigtig god kage... Selvom man er diabetiker.. kan man sagtens nyde et lille stykke :) Kan klart anbedales

sandra  -  2008-09-20 13:12:09
hej camil man kan enten bruge ATWEL elller sukker

køkken-pigen  -  2008-09-06 13:35:46
man behøver heller ikke smelte chokoladen først. køb chokolade knapper beregnet til overtræk til konfekt etc. fordel dem over kagen mens den er lun så smelter de stille og roligt og så breder man den smeltede chokolade ud med en palet kniv. jeg arbejder dagligt i storkøkken og gør altid sådan. det er langt det nemmeste.

ditte og linette og lærke og anna  -  2008-09-06 12:40:28
den er meget lækker men der står jo ikke hvor mange personer den er til:) men ellers er den meget lækker

Til dig med smeltet chokolade  -  2008-08-09 15:42:46
man kan bare sætte en skål med chokolade på kaffemaskinen og så smelter det, værer er det ikke. jeg er kun 15 og det gør jeg xD

Heidi  -  2008-07-09 15:58:52
Den er super god :) mig og min familie og kæreste EEEELSKER den :D

Astrid (:  -  2008-04-29 13:32:59
Jeg har ikke bagt den endnu, men leder efter den perfekte banankage og så, så jeg jeres komentare til den her og nu er jeg sikker på at det bliver den her (: Hehe.

Vivi  -  2008-04-18 13:14:45
Den er overdrevet god! Mmm

tonni  -  2008-04-11 11:48:20
skal man putte banan i?

Æblekind  -  2008-03-23 10:21:51
Den ti gange bedre uden chokolade!! men ellers mums:)

  -  2008-03-22 14:41:11
banankage er altid en succes, men prøv at tilsættes lidt hakket chockoladestykker. YUM-O

Morten  -  2008-03-18 18:43:11
Hej, jeg har et spørgsmål vedrørende dpbbeæt potion! - hvis dejen er godt bredt ud i fadet. Er det så ca den samme bagetid?

granitten  -  2008-03-10 23:46:28
opskriften kan laves med flydende sødemiddel, såsom Natren,er nem at bage i en silikoneform, man behøver ikke engang at smøre den. rigtig god kage

Mette  -  2008-02-19 13:21:54
Super lækker kage, den skal helt sikkert bages igen.

Mette  -  2008-02-12 13:42:15
Kan man bruge flydende sødemiddel i kagen?

Os (: <3  -  2008-02-06 17:27:52
Det er en super god kage, men den smager af bagepulver når den er varm men ellers super god. (: en 8'er. Prøv den ! (: Det er nok med 30 min.

krella  -  2008-01-28 13:04:21
Lyder lækker! Frem med forklædet, og så igang. Jeg bager den i store muffins forme istedet.

Sabine  -  2008-01-20 16:59:45
Den er super god. Har spist 3 stykker nu, tror jeg tager to til i aften :-D

Sabine  -  2008-01-20 13:24:33
Uh, den skal helt klart bages idag! Vender tilbage med det endelig resultat(-:

Nikita  -  2008-01-07 21:57:05
Prøv med hakkede nødder og lidt ekstra banan. perfekt kage som altid falder i god smag.

Nielsen  -  2007-11-12 16:24:30
Mmm... Virkelig god...

Nielsen  -  2007-11-12 16:21:24
Mmm... Virkelig god...

lone  -  2007-10-28 09:04:12
god konsistens

Louise  -  2007-10-15 16:19:13
Rigtig god banankage! Jeg bagte den også i 40 min. Det synes jeg bare var bedst.

Stella  -  2007-10-06 19:32:39
Når jeg har bagt kagen, så ligger alt bananen sig i bunden. hvordan undgår man det?

lousie & christian  -  2007-09-15 17:47:32
yndlings kage;)

Orbie og Patip  -  2007-08-21 15:20:01
den er bare så god!!

Malene og Maria  -  2007-08-02 16:41:05
Den er bare SUPER : )

Toft.  -  2007-07-31 10:07:41
Jeg prøvede denne opskrift igen, men kom en banan mere i. Revet chokolade og sukker istedet for sødemiddel. Den blev simpelthen den bedste banankage jeg har smagt. MUMS!!

Trine  -  2007-07-30 12:04:37
Den er god, og den holder sig frisk længe. Jeg brugte speltmel (både noget fint og noget groft), brugte mindre margarine, mindre sukker og en banan mere. Kagen blev rigtig god, og ikke så usund som mange andre kager..

Sofie Maria  -  2007-07-05 21:43:15
Super lækker kage! Brugte halv hvidhvede halv alm men, o,5 dl. flydende becel istedet for magarine og 3 bananer. Den bedste banankage jeg nogensinde har smagt!

Mathilde  -  2007-05-11 10:36:11
Kan også tilsættes hakkede nødder - mums :o)

mathias og alexander  -  2007-04-26 15:32:21
husk at putte glassur på hihihihihihihihihi

Tigermouse  -  2007-03-30 16:08:11
Super god - også hvis man bare laver den med 85g sukker. Hvis den skal være ekstra svampet, kommes bare 1 ekstra banan i :) Jeg puttede desuden chokoladestykker i - MUMS!

Ida  -  2007-03-29 16:26:50
skal formen ikke smøres ??

Mia igen  -  2007-02-26 20:33:14
gummi-banana muffins, men trods det er smagen fabelagtig

Mia  -  2007-02-26 20:22:07
Prøvede at lave dem som muffins, men de blev helt bløde og ville ikke ud af formene... øv for det dufter godt

Karen  -  2007-02-23 18:38:34
mine børn plagede mig helt vildt da de fik et stygge.... den er kanon gog!!!!

Toft.  -  2007-02-23 12:48:19
Godt børnene kunne li den, jeg synes godt nok det blev noget gummi agtigt noget.. ikke nok banan i heller..

Toft.  -  2007-02-23 11:34:25
Den er i ovnen nu...vi er spændte ungerne og mig...om den kan hamle op med vores anden opskrift vi plejer at bruge..

Kæresterne  -  2007-02-21 21:57:50
Mega superen kage til den dejlige aften! :)

Mitra  -  2007-02-18 12:12:39
Kanon god kage. Bagte den i muffinsforme i 12-14 min ved varmluft (som en anden har skrevet man kunne). Jeg prøvede så at tilsætte 25 gram margarine og 70 gram sukker i en af mine portioner, og jeg kunne ikke smage forskel...

Line  -  2007-01-28 14:38:55
Den er også mega god med nutella istedet for chokolade

oliver  -  2007-01-24 17:58:43
jeg har selv smagt den og den er super lækker den bedste kage jeg nogensinde har smagt jeg gir den 1111111998stjerner

Amanda  -  2007-01-13 19:49:25
rigtig god. nem at lave !

til mig  -  2006-12-18 11:09:22
du skal putte noget katofelmel i dejen så den bliver mere stiv i det

Frida &Charlotte  -  2005-01-01 01:01:01
Vi skal til at bage den om lidt, vi har bare ikke noget bagepulver. Håber man kan bruge sukker i stedet. Vi skulle rigtig bruge en opskrift Charlotte har men så tænkte vi at der sikkert var en bedre på denne hjemmeside. Vi er tit herinde og vi tror den bliver go'. Prøv også deres hindbærsnitter ! De er gode !! :D

josse<333333 love simon  -  2005-01-01 01:01:01
håber den er god <33

alberte okw magnus  -  2005-01-01 01:01:01
den er super nice

Sabrina  -  2005-01-01 01:01:01
Verdens bedste banan kage...! Bager den hele tiden, man bliver aldrig træt af den!!!

stinne  -  2005-01-01 01:01:01
Glæder mig! Glæder mig! Glæder mig! Den ser bare SÅÅÅÅ lækker ud :-)

anna  -  2005-01-01 01:01:01
den ser god ud og er god at lave hvis f.eks.en som mig på 11 år er alene hjemmeog vil bage en kage.

Per  -  2005-01-01 01:01:01
Opskriften er beregnet på at man bruger ATWEL men har du ikke sukkersyge kan almindeligt sukker også bruges.

camil  -  2005-01-01 01:01:01
er det sukker man skal putte i eller ATWEL...? ples svar, hvis er ved det ?

Katja  -  2005-01-01 01:01:01
Jeg bagte kagen i en lille bradepande i stedet i 25 mins, men resultatet blev en meget flad kage.. syns' egentlig ikke smagen er i nærheden af guddommelig men den kan da spises! :)

Gry  -  2005-01-01 01:01:01
en rigtig god kage, hurtig og nem at lave. Den skal prøves!

lærke  -  2005-01-01 01:01:01
ej, den er er bare go.. mmMmm

Charlotte Anderberg  -  2005-01-01 01:01:01
Den skal bages nu! :)

Rikke  -  2005-01-01 01:01:01
Jeg vil bage den idag. Er sikke på at den smager godt!!! Den ser perfekt ud på billedet.

Mette  -  2005-01-01 01:01:01
uha den smager bare virkelig godt!!!

marianne  -  2005-01-01 01:01:01
rigtig god kage... min mand var vild med den... den bedste undskyldning ever... prøv at lægge hakkede hasselnødder og chokolade i oven i bananerne...

Rasmus  -  2005-01-01 01:01:01
SKØN ! Smager bare godt !

Rita  -  2005-01-01 01:01:01
Super dejlig, nem at lave og den smager bare godt !

Helle  -  2005-01-01 01:01:01
Denne kage er en af de bedste, jeg har smagt ! Jeg lavede den til min familie, og den var spist inden dagen var omme. Mine børn bad mig straks bage en til. Så denne anbefales !

Bille  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig god, der behøver ikke at komme chokolade på. Jeg bagte dem i små mufins forme 12-14 min. 160 grader med varmluft

heidi  -  2005-01-01 01:01:01
hvis man har problemer med at smelte choklolade så brug mørk pålægchokolade

Per  -  2005-01-01 01:01:01
Chokolade må ikke koge, den skal blot smeltes, dette kan gøres i vandbad.

Trine  -  2005-01-01 01:01:01
Det lyder som, en rigtig god kage, jeg tror jeg vil bage den en dag, eller måske i aften:-)

elsebeth  -  2005-01-01 01:01:01
prøv evt. at tilsætte 100 g fromage fraich

bentethorup  -  2005-01-01 01:01:01
opskriften brugt som gulerodskage og med æbler.Meget god.

sarahslott  -  2005-01-01 01:01:01
i kunne godt lave opskriften på smeltet chokolade hvis man er dårlig til at bage eks.(kåge grader og hvor længe den skal kåge altså chokoladen) Hilsen sarah sarah jeg er ikke god til at bage

mig  -  2005-01-01 01:01:01
hvad gør jeg hvis den skal være mere fast og ikke så luftig

Tina  -  2005-01-01 01:01:01
Hmm.. den lyder lækker, kunne da være man skulle finde forklædet frem, og se at komme i gang :o) Mums, skal nok blive god

mehtap  -  2005-01-01 01:01:01
jeg har smagt den og den smagte herre godt

mig  -  2005-01-01 01:01:01
Lad vær med at putte frugtfarve i kagen for det ødelægger smagen

anette  -  2005-01-01 01:01:01
En kage der er hurtigt spist i det lille hjem

Louise  -  2005-01-01 01:01:01
Jeg bagte den i 40 min v. 175 grader i varmluft, perfekt!

Sidsel og Lene  -  2005-01-01 01:01:01
Ja, den er god, også uden chokolade