Kommentare til Abehjerne (pastaret)

se opskriften her

anni bertelsen  -  2022-10-02 17:52:53
Barnebarnets ynglingspise, men fedt med fedt på...

Johnny  -  2020-03-03 14:24:26
Nem og hurtig opkrift hvis du ikke har så meget tid til aftensmaden eller bare gerne vil have noget hurtig og nem mad.

Rasmus Hildebrand  -  2020-01-27 22:19:20
Syntes meget tung tænkes det skyldes de 5 dl piskefløde

Fritze  -  2019-12-08 18:43:31
Det er en super god grund opskrift med plads til at eksperimentere. Når jeg laver den, er det med hvad jeg har i huset eller hvad jeg har lyst til når jeg køber ind. Jeg plejer dog at varme fløde med osten så det bliver en flydende oste sovs og tilsætter krydderier efter humør, før jeg hælder det over pastaen og så ekstra ost på toppen

Pia Larsen  -  2019-09-24 18:05:46
Jeg bruger fuldkornspasta og får salat og grovflute til. Jeg er ikke til fed mad som sådan men med en god salat til er det en god ret og manden elsker den.

Sannie  -  2018-09-13 12:43:00
Man kan bruge kaffefløde istedet for piskefløde der er meget mindre fedt i og smager stort set af det samme.

  -  2017-04-20 16:25:29
Virkelig lækkert, smager bare himmelsk.. Dog putter jeg altid mere fløde i end der står da jeg godt kan lide at der er en form for sauce. :)

Sheila8  -  2016-11-07 15:45:45
Smagte godt, dog puttede jeg noget mere ost ovenpå end hvad der stod i denne opskrift.

  -  2016-09-22 23:39:25
den blev bare rigtig lækker med porrer i tynde strimler som jeg smed i panden da baconen var brunet og i steddet for piskefløde brugte jeg karolines madlavningsfløde 12 % ... smagte bare rigtig godt

Carina   -  2016-06-16 18:47:22
Har lige lavet den til mig og min søn. Er det meningen der skal skal være så meget væske...?

Nicole (12 år)  -  2016-04-30 19:16:44
Har lige lagt fadet i ovnen, er rigtig spændt på resultatet.

Natascha  -  2015-11-06 11:29:37
God basisret, hvor man kan tilføje hvad man kan li - jeg er glad for at tilføje champignoner, frisk spinat og rød peber :)

  -  2015-09-23 19:04:30
smager godt, men er efter min smag for fed, ville tilføje noget mælk i stedet for alt fløden

  -  2014-06-28 20:31:24
er det meningen at der skal være meget væske?

Louise  -  2014-06-25 17:48:51
Hmm synes ikke rigtigt det smager af noget. Til dem der sammenligner det med pasta carbonara: det er slet ikke det samme.

Mie  -  2014-06-20 12:53:17
Jeg har lavet denne ret tusinde gange, og det gode ved den er at den kan varieres på tusinde måder, derudover er det BILLIG mad 5 kr for pasta, 10 kr for skinke og 10 kr for bacon, 15 kr for ost og 10 kr for cremefine = mad til minimum 2 personer for 50 kr. + DET MÆTTER. Det eneste minus er fedtindholdet, men til de sidste dage på måneden fejler den intet !

  -  2014-01-08 21:15:26
ganske fin ret , når jeg laver den plejer jeg bare at at smide fløden i en gryde tilsætter ost og krydrerier og lader det simre noget tid . til sidst tager jeg så denne oste sovs og hælder over retten inden den ryger i ovnen :) .

Anders Thy  -  2013-09-09 21:12:04
Abehjerne, never again... Prøv at tilsætte noget ordenligt mad, f*cking freakz

Familien Jørgensen  -  2013-04-19 18:05:49
Dt var bare det bedste måltid mad nogensinde mener den ældste pige Har aldrig smagt noget lignende mener den yngste pige Og mor mener at det var rigtig lækkert og nemt at lave

mig  -  2013-04-16 17:33:01
smager super godt og det nemt at lave.(jeg er 12 og kan selv lave det)

katten  -  2013-03-24 13:12:47
det ser så lækkert ud <3

  -  2013-02-08 20:07:09
Nem og god smager ekstra godt med lidt majs og ærter ;DD

Lene  -  2012-11-03 12:34:37
I stedet for fløde kan man tilsætte cream fraice med et par dråber vand, det smager også godt. Syntes det er bedre at bruger cream fraice da der så ikke er tilsat så meget fedt.

cille  -  2012-10-18 18:55:59
et godt tip: brug 400 gram prov pastaskruer. 6 dl. fløde, så lidt fedt som muligt. 200 gram bacon. 400 gram skinke i strimler. 100 gram reven mozzarella ost. og i stedet for at putte osten oven på så smelt den sammen med fløden. så bliver rettern både sundere og bedre.

Jannie  -  2012-10-11 09:11:52
Kedelig ret som var tør og ret fed. Men børnene kunne lide den :O)

Thomas  -  2012-09-30 19:56:51
Hvordan kan denne madret komme i "billig kategori" Jeg har endnu den glæde til gode at finde billig ost og bacon !!!

Christina   -  2012-09-08 05:36:24
smager fantatisk

christina   -  2012-08-01 18:26:16
det lyder lækkert må prøve laves :)

Luna  -  2012-06-12 23:35:56
Som 17 årig har jeg lige lavet mad til familien, og jeg valgte at lave den så alle kunne lide de , ingen grønsager (da jeg hader dette) gik efter opskriften så min søster gad havde den da hun godt vil havde pasta, og kartofler i den anden halvdel så mig og min far også gerne vil havde den. Og dne smagte FABSTATSIK dog gør ekstra bacon ikke noget, men det er en ret man kan putte lige hvad man vil i, desværre glemte jeg hvidløgene :) men helt klart en ret jeg kan anbefale :)

Rasmus Olsen<3  -  2012-05-16 12:40:03
Det smager skide godt og ser lækkert ud og der skal bare massere af ost i jeg elsker den ret men får den ikke så tit:( Men når jeg kommer hjem fra skole skal jeg se om jeg må lave den skide gode ret<3:-*"

chistarina  -  2012-04-15 08:51:53
det er min ynglings ret glæder mig til at spise den idag mmmmmmmmmmmmmmmmm den smager bare så lærkert :)

Elefantmusen  -  2012-04-03 18:17:08
Den smager meget godt, og er virkelig nem og hurtig at lave

christian  -  2012-03-21 14:15:35
retten er virkelig lækker har prøvet den med kalkun strimler og dt smager virkeligt godt :)

mig  -  2012-02-17 16:47:29
hvor lang tid skl den cirka have i ovnen

amalie<3  -  2012-02-17 11:42:02
der hvor retten er i fadet på billedt hvor mange personer er den til :o)

Lotte  -  2012-01-28 11:37:37
Min søn er helt vild med det, vi for det 1 gang om ugen

Martin  -  2012-01-18 15:50:23
billigt, nemt og lækkert

Mimse  -  2012-01-07 18:44:22
Uuhm den smager dejligt!!!

Christina  -  2011-10-04 16:17:26
Lyder lækkert. Men kan man bruge mælk i stedet for fløde? Så den ikke bliver nær så fed.

Lasse  -  2011-06-28 13:03:12
protein, kalorie og kulhydrat fordelingen i denne ret er perfekt hvis man gerne vil være stor og stærk (kalorierne skal til for overhovedet at vokse, og kulhydrat mængden er perfekt til at man optager alt proteinet). hvis bare man får sine vitaminer og motion kan man spise denne pastaret så meget man vil :D medmindre man ikke er interesseret i at tage på ;)

Bølle  -  2011-06-27 17:06:40
Kan fløde erstattes med lidt mælk?

Kennie  -  2011-06-26 17:29:20
Det smager sindsygt godt.. dog kan osten godt blive lidt for meget.. så måske halvt så meget ost, men helt klart noget der kan anbefales! det er en meget billig ret, og den smager slet ikke som jeg forventede den ville!

guller  -  2011-05-21 15:27:30
vildt god ret!!!! fløde sovsen smager himmelsk!!!

Friis .  -  2011-05-17 17:05:29
Lækker ret ;D .. Og ja, den er fed,, :-) vil man undgå det, skal man nok finde en anden ret... Og det der Cabonada, er altså ostesovs :-) Som den her er LANGT fra ;D ..

joan  -  2011-05-08 16:53:40
det er en super lækker ret . jeg efterhånden har lavet rigtig mange gange . - men i stedet for fløde og ost . har jeg tit brugt mornay sauce . eller begge dele for den sags skyld . men ja super lækker ret .

VRÅ  -  2011-03-23 15:31:04
prøv med nudler løg og hvidløg det er super mumsser

  -  2011-03-04 06:06:09
den er go men man skal husk at vene pastarene

jakke  -  2010-12-19 15:52:39
uhmm det lyder lækkert det må jeg prøve en dag

  -  2010-11-07 15:16:38
Hvis man syntes retten er usund, så er der heldigvis så mange andre retter man kan lave. Men jeg kan nu altså godt li at få noget "usundt" en gang imellem. Jeg har tit lavet ligene retter, bare med frisk pasta, friske champignoner, skinketern, fløde, porre og muskatnød. Så vi vil være usunde i aften og lave denne ret. Glæder mig til at smage den.

dreng på 10  -  2010-10-10 11:20:46
smager vildt godt en af mine livretter

Tina Nielsen  -  2010-08-29 19:19:52
FANTASTISK!!!!! nam nam nam kunne blive ved med at spise til jeg revnede

GTK  -  2010-08-06 13:30:38
* god IDE´, at lade det TRÆKKE lidt, inden spisning, da retten bliver lidt mindre "tynd" af det. (:

Christina  -  2010-08-05 20:18:35
Super god ret.. Er ikke sidste gang jeg laver den :)

Michela  -  2010-07-22 17:01:24
Det lyder altså som om det er samme person der har skrevet mange af de her kommentarer, bare under et nyt navn hver gang. Så er det lidt svært at tage seriøst :(

Pia M  -  2010-07-07 18:50:30
Super ret - let og hurtig at lave! Tilføjede et bundt forårsløg, 2 fed skivet hvidløg, 2 tsk timian og 2 tsk oregano, til baconen og svitsede det med - Super smag! - prøver med madlavningsfløde næste gang da "sovsen" med alm fløde var lidt tynd.

Joe  -  2010-07-06 18:51:15
jeg prøvede den hvor jeg kom til at bytte om på bacon og ovnen, det blevet et noget interessant resultat.

Nannapiien<3  -  2010-07-02 15:26:02
vil gerne prøve at lave den, selv om der er kommet noget kretik:'( jeg prøver at lave den til min bedste;P (jeg er 13 år)

Per 22  -  2010-04-30 18:08:13
Og efter min mening efter at have lavet det og spist noget af det... så er fløden ikke nødvendig... bare der er en sjat mælk eller sådan i bunden så det ikke brænder fast og kan fugte lidt under bage tiden

Per 22  -  2010-04-30 18:00:11
Det er weekend og jeg magter ikke at lave noget besværligt... så faldt over den her og den lyder ret god jeg har bare valgt at stege Oksefars i lidt Chilli og Hvidløg i stedet for Skinke strimler (ikke fordi jeg er kræsen men lige det jeg havde taget op til aften) Jeg vil sige dine smagsløg kommer ikke i den 7'ende himmel... men det smager godt og dejligt nemt at lave

  -  2010-04-07 16:34:55
Smager dejligt! Jeg puttede friske hakkede tomater og ærter i. Og så erstattede jeg halvdelen af fløden med bouillion, for at spare lidt på fedtet...det smagte fantastisk.

Lise  -  2010-03-24 08:18:39
Abehjerne - ja det ligner det og det smager sku også sådan BRAD :-(

Hansen  -  2010-03-01 22:25:12
Lavede den som beskrevet, hældte dog alt fedtet fra baconen og brugte kun 250 ml maizena madlavnings fløde, med en smule karry i. og så kom jeg lidt grovhakket frisk persille på (under osten). MUMS. godt for både børn og voksne.

GTK  -  2010-02-20 01:52:19
Super dejlig og nem opskrift! Laver den af og til, og alle kan lide den, og syntes at den smager godt. Vi putter alle ingredienserne i + MORNAY SOVS, lidt MÆLK, GULERØDS STRIMLER & OREGANO!, det smager bare skønt. :)

  -  2010-02-01 11:04:07
det ville være godt med ketchup

Feen  -  2010-01-30 18:58:20
Super dejlig, og meget nem. Med ting man ofte har i køleskabet :) 10 herfra

line  -  2010-01-17 19:19:32
det er bare yndlings retten.. også hvis man er træt en dag og ikke orker at lave det helt store.. det smager også rigtig godt uden bacon.. :)

Heidi  -  2009-12-02 18:02:46
Har lavet denne ret i går. Synes ikke det smagte af meget. Kom ærter og lidt tomatstykker på også. Måske jeg skulle have husket godt med presset hvidløg

Anne  -  2009-11-02 17:49:10
Det er en ekstrem fed ret. Man kan halvere kalorieindholdet og få en (synes jeg) endnu bedre smag frem- Jeg brugte frisk pasta 1 pepeperfrugt 2 ml. str. gulerødder (jeg kogte dem lidt inden) 1/2 pore 1 fed hvidløg Det er en let ret!! Man kan med fordel ofte komme grøntsager i, det giver en god smag og børn elsker det! I en alm kødsovss bruger jeg halvt kød og halvt grønt. En slankeudgave vil være med grovpasta, kaffefløde og lidt mere grønt!

Simone  -  2009-10-19 13:53:57
Jeq vil lave denne ret i aften. Min far er restauratør, så jeq skriver liqe hva han oq resten a familien synes om den.. :)

Pulver-Heksen  -  2009-10-13 16:59:42
Har her til aften valgt at serverre denne ret for familien. Min søster på 9 år var vild med den, og syntes at den skal vi havde hver aften! Min mor og far var nu også godt tilfredse, men syntes dog den er lidt fed..:) Jeg mig selv syntes godt om denne ret, især det med at den er nem og hurtig at lave!:D

Jensen70  -  2009-10-08 16:14:35
Ikke dårlig...... Bestemt noget vi laver igen.. :o)

Anne-Mette  -  2009-09-03 04:29:43
Denne kan vi ikke anbefale. Smager af bacon og fløde.

madkvinden  -  2009-07-12 12:55:01
det er utrolig nem ret og smager godt men det kan blive for meget med den fløde .

Helle  -  2009-06-17 16:43:53
Til Harpen som er utilfreds og siger: Det er da ikke noget børnene kan blive sunde af!!! Og hva så, de kan li det.. Slik, chips, sodavand og blive kørt i skole, er sku da heller ikke sundt.. Livet er sku da for kedeligt hvis man hele tiden skal tænke på hvad der er sundt... Læg mærke til HVOR mange der kan lide retten!!! PER det smager himmelsk ;-) Porrer og hvidløg er godt i retten.. 10 med pil opad...

AnjaE  -  2009-05-14 12:28:03
Nem, hurtig og lækker ret.

Tanja  -  2009-04-08 10:50:27
Prøv at putte frosne ærter i, samtidig med bacon´en - det smager helt fantastisk :)

Flat-M  -  2009-03-25 17:31:35
DET ER EN KANON RET HAR LAVET DEN FØR DEN ER VELSMAGENDE OG JA NEM AT LAVE PERSONLIGT FORTRÆKKER JEG AT BRUGE RØGET MEDISTER SAMMEN MED BACONEN OG DRYSSER EN SMULE FRISKT HAKKET PERSILLE OG BASILIKUM HEN OVER..

  -  2009-03-24 16:50:28
Skal grøntsagerne man vælger at putte i, steges lidt først?

  -  2009-03-21 18:23:55
den samger rigtig godt og den er god til en aften hvor man ikke rigtig har tid eller orker lave det helt stor den kan varmt anbefales...

sofie rasmussen  -  2009-02-17 16:15:44
Mega lækker og nem ret især med porrer i:)

Lone   -  2009-01-19 13:53:45
Prøv med kaffefløde istedet.

Mathias  -  2009-01-14 18:47:04
istedet for fløde brug monay "ostesovs"

Jonas  -  2008-11-26 13:30:27
Det ser fandme godt ud - det laver jeg sgu i aften !

Dorthe  -  2008-11-11 12:28:09
Super ret. Jeg kom Brokoli i det smagte skønt.

heiii  -  2008-10-15 17:41:50
oj en lækker ret mums den får et 10 tal

PernilleK  -  2008-09-23 18:07:13
Fantastisk ret min farmor har lavet den til mig hele mit liv :D og er 15 nu (: Hun kommer også majs i uuuhm :D

  -  2008-09-01 18:25:37
Rigtig god hverdagsret. Brugte madlavningsfløde 7% i stedet og brugte porrer. Kan kun anbefales!

Trunterne  -  2008-08-17 19:27:53
super god, vi elsker den. vi serveret den for 8 menesker. vi lavet også en med fisk og grønsager i stedet for skinke og bacon... og vi tilsatte cremfine i stedet for madlavnings fløde da det ikke feder nær så meget. :D Til en anden gang vil vi prøve og komme mere krydderier i fiskehjernen. Super!

nicklas  -  2008-08-05 22:09:58
jeg lavet abehjerne her til aften jeg må sige det er noget af det beste jeg har smagt længe det får et stort 12 tal af mig

Maria, 17 år  -  2008-07-23 12:31:03
Det er en herlig ret! :D Første gang jeg lavede den, var min kæreste med, og han er vild med den! Vi skal også lave den i aften, hvor nogen af hans venner kommer over :P UHMm!!

Rikke  -  2008-07-09 21:24:32
Hvis man ligger en bund af hakket spinat inden man hælder pastaen i fadet smager det endenu bedre, og ellers synes jeg der mangler lidt grønt=)

maydagirl  -  2008-07-07 21:41:07
giv den lidt oregano,persille og dild det giver den friske smag tilbage

S-Maria  -  2008-04-11 17:22:50
Har selv en opskrift på siden der minder om denne (Caspers fars pastaret)... Der er bare mindre fløde i, og tilsat lidt hvidløg og grøn pesto... mmm... Men det her smager også ganske udmærket :o)

Mr ipkiss  -  2008-03-18 09:21:42
jeg har lavet den der hjemme. og jeg tror aldrig jeg har smagt noget bedre. det er som om mand er kommet til drømmeland. hvis du sidder der hjemme en dag og ikke ved hvad du skal lave. så tag lige og lav abe hjerne. det er hurtigt og nemt. og så smager det vidunderligt.

Nitta  -  2008-02-06 16:27:56
Det smager rigtig godt med majs i :)

Søren Sej  -  2007-11-04 14:20:34
Super lækker og nem ret... Min ynglingsret og så tager det jo ikke særlig lang tid heller. Mums mums mums... Jeg bliver jo hel sulten :)

Heidi  -  2007-10-09 11:29:00
Kan man ikke bruge madlavningsfløde i stedet for alm. fløde?

Mathilde  -  2007-10-08 19:01:33
Kunne meget godt tænke mig at prøve den :)

Nicolaj  -  2007-10-07 17:45:01
Den er god men jeg har samgt noget der er bedre end der. Men det er meget net og hutigt vis nu du skal til gymnastik som jeg går til så er det noget godt mad.

bill boesen  -  2007-09-27 16:26:43
nå så er jeg bare sur

musen  -  2007-09-12 11:03:02
lyder spændende vil lave det i aften

Pernille  -  2007-09-01 15:44:07
Det Smager Mega Godt :D

helle  -  2007-08-28 10:06:17
den smager rigtig godt

Bamsen  -  2007-08-04 13:24:19
Uhm, jeg havde godt nok aldrig troet at abehjerne smagte SÅ godt! Altså abehjerne? Det lyder virkelig adrrrk, men det smagte helt igennem fantastisk.

AM  -  2007-07-25 12:36:59
Super god ret.. Men bliver kun bedre af at tilsætte Rød peber, tomatet og lidt chili..

Frede  -  2007-07-17 17:23:37
efter min mening er retten for fed ...

Josephine<3  -  2007-06-19 13:51:04
jeg har smagt det før, og dengang smagte det bare mums! nu skal jeg se om det stadig er som jeg husker det :D

kaare  -  2007-06-07 23:29:30
vil man have lidt mindre fedt i er kalkunbacon et godt alternativ, og den kraftige (men dejlige - et sted) kan sagtens undværes!

Mette  -  2007-05-10 14:17:28
Utrolig dejlig ret.. lavede den med stor succes på min ungdoms pension .. :D kan stærkt anbefales

MIG!!  -  2007-05-07 19:06:00
hvis man er til peperfrugt kan man prøve at tilsætte det ..!Det smager mega godt

madmor83  -  2007-04-29 20:06:07
Det er en god ret! Dog bruger jeg hvis lavet på denne møde pølser i stedet for bacon da jeg syntes bacon smagen "overtager" for meget... Den smager også godt med hakket oksekød.

Sarah  -  2007-04-23 17:51:44
Er en ½ liter fløde ikke meget at bruge?

Mirjam  -  2007-04-19 17:16:58
Lækker ret! Har lavet det 3-4 gange før, og skal lave det i aften oss... Jeg kender noget lignende, som jeg kalder mosters pastaret, men det hedder vist Cabonada! (Eller noget i den stil)

Elisa  -  2007-04-14 15:08:08
det kaldes også pasta carbonada, men det smager godt ligemeget hvad navnet er!!

migh stefanie  -  2007-03-02 18:45:27
jeg er et barn og jeghar lavet den til mine forældre...og nøj den smagte godt

KANA  -  2007-02-23 18:30:07
God ret som er superlet at lave..

11 Årig Piige HELENA  -  2007-02-21 15:43:15
Min livret er/var Pasta med kødsovs, og jeg endte Sq med at blive lidt træt af det så jeg tænkte at hvad med noget pasta bare anderledes. Så gik jeg ind på den her side og fand Abehjerne, Og så en dag jeg skulle lave mad ville jeg prøve ABEHJERNE for det Var Sq skægt og så ret lækkert ud. Jeg lavede det: Det blev min livret og vi får det MEGET tit nu.. Dejlligt ikke ?

Helle  -  2007-02-14 20:13:26
Okay.. jeg havde virkelig set frem til det her.. men ØV.. enten smagte det helt vildt af bacon og ellers havde det ingen smag. Det har fået 3-point herfra.

mig  -  2007-01-29 14:50:02
den smagte rimeligt godt

Piqebarnet  -  2007-01-22 15:52:07
joan : så længe vi kan forstå hvad hun skriver så gør det da ikke noget der er en fejl Eller...? det er bare min mening men his dig da ikke op over sådan noget .

Gitte  -  2006-12-30 22:06:09
den var bare rigtig god, og så med frisk paste....hmmm

aab-pigen  -  2006-12-27 14:08:50
den var okaa

Sarah  -  2006-12-21 16:37:07
Har lige printet den ud. Så må jeg se om den kan bruges. Når jeg har lavet den går jeg ind på siden igen og giver den karakter. Lige en ting til: det er rigtig godt du har sat et billed ind, for når man tænker abehjerne har man jo ikke lige et billed af en lækker pastaret.

Sascha/sjasmina  -  2005-01-01 01:01:01
Så skalvi så have detigen idaag eheh.. Fik overtalt min far:P

Lise  -  2005-01-01 01:01:01
Det smager skønt hvis man tilsætter både porer og gulerødder

Per  -  2005-01-01 01:01:01
Der er fløde i retten, men jeg tror jeg undlød at tage så meget fløde med på tallerknen, og nej der skal ikke staniol over retten

dram  -  2005-01-01 01:01:01
Skal der virkelig så meget fløde i? På billedet ser det ud som om der intet fløde er tilsat - og skal retten dækkes med staniol mens den er i ovnen?

marianne  -  2005-01-01 01:01:01
lækker ret, men vil helt klart putte en masse friske grøntsager i. Alt kan jo bruges

Mette  -  2005-01-01 01:01:01
Nam nam... det smager godt og er nemt at lave :-D

Sjasmina <3  -  2005-01-01 01:01:01
Det er så lækkert ver gang jeg skal lave mad prøver jeg At overtale mine forældre til at jeg må lave det(F.eks idag skal jeg lave det) :) MUUUMS !

Trine :o)  -  2005-01-01 01:01:01
Lækker ret og hurtig at lave. Prøv at bruge et fed hvidløg det smager bare super samtidig med porrer!

Susan  -  2005-01-01 01:01:01
Meget nem, og lækker

..  -  2005-01-01 01:01:01
prøv evt, at tilsætte kylling i..

Trukcer musen  -  2005-01-01 01:01:01
Abeskøn ret ; ) Og vildt fedt navn. Abehjerne

meyer  -  2005-01-01 01:01:01
at kalde det dyr mad er en fornærmelse og at kalde det mad er en endnu større fornærmelse

christine  -  2005-01-01 01:01:01
jeg elsker denne ret men jeg plejer at kalde den pasta romaneo, det lyder lidt pænere end abehjerne

Jeanette  -  2005-01-01 01:01:01
Det er en kanon god ret, smager skønt

Maiken  -  2005-01-01 01:01:01
Den smager abeskønt Ps er kræsen

seppe  -  2005-01-01 01:01:01
nu når retten bliver rost så meget så må man vel heller selv smage det ;)

Pige på 11 sascha  -  2005-01-01 01:01:01
Vi skal have det idag ;) d.8/2

En pige på 11 Sascha  -  2005-01-01 01:01:01
Jeg viil bare sige jeg er en pige på 11 og laver selv abehjerne og det er min livret ;p mums og så siger min bror altid hvis jeg skal lave mad "skal vi så idag have næsehorns snot" Eller lignene :) Giver i karakter 10 med stor pil op af :p

harpen  -  2005-01-01 01:01:01
det er da ikke noget mad børn kan blive sunde af

dodie  -  2005-01-01 01:01:01
mmmmm??? - ost! så er det skide godt

Salling  -  2005-01-01 01:01:01
Det er ikke lige min livret

Anne & Michael  -  2005-01-01 01:01:01
Denne ret brugte vi til en teenagefest og de var vilde med den! Vi har bare kaldt den noget lidt andet end 'Abehjerne', hvilket lyder lidt afskyeligt!

dorthe  -  2005-01-01 01:01:01
dejlig ret -endelig noget børnene vil ha`

Chili13-Barn  -  2005-01-01 01:01:01
jeg syntes at det er en nem, hurtig og lækker ret!

Katia  -  2005-01-01 01:01:01
Tilsæt eventuelt lidt karry eller et stykke blåskimmelost og få en mere cremet og lækker ret

Annette  -  2005-01-01 01:01:01
Er en himmelsk fundfuld med frisk pasta, men vil undlade osten næste gang

Bamsen  -  2005-01-01 01:01:01
åh jo - prøv med frisk pasta

Bamsen  -  2005-01-01 01:01:01
Kaldes også "Forever"

Gitte  -  2005-01-01 01:01:01
Det er fint med porrer, men i det hele taget kan man jo bare bruge hvad man lige har i køleskabet af friske grøntsager

milla  -  2005-01-01 01:01:01
prøv at tilsætte kalkun i strimler det smager også godt