Kommentare til Fyldt oksemørbradse opskriften herHenrik H - 2017-01-01 12:14:27 Stegetiden passer slet ikke. Jeg havde købt en ret slank oksemørbrad (1100 gram) til brug nytårsaften (i går aftes), skar den næsten igennem, puttede fyldet i og bandt den sammen. Men efter 30 minutter ved 175 var den stadig rå i midten (fyldet var ikke varmere end at man sagtens kunne holde sin finger der). Den skulle have mindst 50 minutter, før den var stegt medium. David - 2016-07-24 12:07:36 Brugt som Nytårs menu nu i 4 år, og vil bruge den som fætter og kusinefest menu i august, kan simpelthen ikke blive bedre. Lisa - 2015-05-26 13:09:33 Vi lavede denne mørbrad i lørdag, vi brugt en kalvemørbrad, afkortede dog stegetiden lidt. Vi serverede hasselbagte kartofler til, saucen lavede vi med resten af fyldet (havde lavet ekstra med vilje), i stedet for creme fraiche brugte vi creme fine, det smagte skønt og gæsterne roste maden. Henrik Hansen - 2015-01-01 13:21:19 super lækkert og virkelig god smag. min mørbrad var så lang at jeg måtte dele den i 2. men uha da :) fik også ros af gæsterne :) Bettina 1965 - 2012-12-28 10:14:27 Har lavet denne skønne ret, de sidste to år til nytårsaften, ville så iår finde en ny ret, men tror nu nok jeg tyr til denne her endnu engang :-))) for den findes altså ikke bedre. Her laver vi flødebagte kartofler til, og så en elle anden salat. Godt nytår herfra. lilleviborg - 2012-12-27 19:14:22 smager også rigtig godt i en svinemørbrad Helle - 2012-01-01 19:03:57 Den var kanon, vi spiste op og havde det helt dårligt bagefter. Anette - 2011-08-13 14:12:43 Virkelig lækkert, og sovsen blev bare super uden at tilsætte andet end det, der står i opskriften. Ikke sidste gang vi har lavet denne ret :-) - 2011-03-08 18:28:30 smager helt fantastisk. men kartofletoppen som man kan se, kan der blive påført en opskrift på denne:) for kan ikke finde en nogen steder:( - 2011-01-20 11:40:51 Super god opskrift, tak! Jeg lavede råstegte kartofler til samt letgrillede pastinakker. Som bouillon brugte jeg en flydende fond: oksekød med en smule rødvin i. Super delikat. - 2010-09-03 13:21:34 Hej. Hvilken slags boulion bruger i? Conny - 2010-05-08 22:39:07 Brug stegetermometer - ønskes rø/rosa, skal middertemperaturen være 55-58 grader, og helt gennemstegt - 65 gr., så kan man vælge hvor længe man ønsker den stegt - om rød/rosa-helstegt. Jeg synes at 56-58 grader i midten af stegen, er perfekt til at det kan "tykkes med øjenvipperne" Mama4 - 2010-01-10 00:02:34 Lækker og nem ret! Tak for denne :) (jeg anbefaler på det varmeste, at bruge oksekød fra Argentina) tine frænde - 2009-12-28 19:54:10 hej fremragende opskrift....lavede den for 2 år siden til nytår og har i år osse tænkt mig at skal lave den og fejre den med ind i år 2010.....:-) - 2009-11-17 10:50:14 hvor længe skal mørbrad på 2,5 kg have i ovn ? Camilla - 2009-07-06 20:08:26 Det er bare en helt vildt lækker opskrift!!! stor succes:-D Kimze - 2009-03-14 15:54:15 Man kan sagtens lave den dagen før, bare den står på køl.. Jeg har flere gange lavet den med roastbeef i stedet for oksemørbrad - det er også rigtig lækkert! Og jeg kan også anbefale pinjekerner, som også er virkelig lækkert! janni - 2009-02-09 16:42:00 Kan man forberede den om morgen og så bare smide den i oven inden gæsterne kommer? - 2009-01-23 15:58:17 Det er simpelthen den bedste opskrift. MUMS!!! Har lavet den nogle gange nu, med stor succes hver gang. Dortebsj - 2009-01-01 21:11:03 Her i familien blev der dømt : for meget persille ! prøver opskriften med en anden kryddersmør næste gang.... for hold da fast en nem og hurtig opskrift Kurt - 2008-12-31 10:02:07 Bruger i klar bouillon?? eller okse Maria - 2008-12-28 18:37:38 Fantastisk. Super smag og nemt. mad dame - 2008-02-07 10:36:03 SHIT den er go....!!!!!!!!!!!!!!!!! det er min livret nu... - 2008-01-06 12:48:33 den bliver rigtig god i webergril Per - 2007-12-29 20:20:25 Det under kødet er de ristede svampe som vi brugte som tilbehør. marc - 2007-12-29 17:26:14 Hvad er mon det der ligger under kødet? morsingboen - 2007-10-26 16:22:41 Det er pokmer ikke til at støve en oksemørbrad op i nykøbing. Kan en svinemørbrd ikke bruges i stedet for? charlotte - 2007-08-15 11:47:10 passer det med mængden af kød? Jeg skal lave den i morgen til min fødselsdag... Heidi - 2007-02-04 19:14:34 tak for en herlig poskrift Susan H - 2007-01-19 16:10:30 Fantastisk. Har også prøvet med pinjekerner istedet for valnødder..... Super... Anette - 2007-01-06 12:26:02 super opskrift - jeg fik 10 kokkehuer for denne ret nytåsaften 2006 Susanne - 2007-01-01 09:06:33 Lækker nytårsmenu. Det er længe siden jeg har fået SÅ mange roser. Meget , meget lækker og sikke en sovs. Marie-Louise - 2006-12-31 15:11:52 Vi prøvede den nytårsaften 2005 - og den bliver gentaget i år ;) Lone - 2006-12-30 23:35:39 Har nogen prøvet at putte fyldet fra "Indbagt oksemørbrad med champignon sauce" i? Morten - 2006-12-29 20:20:54 Fantastisk smag og super hurtig, ikke mindst sovsen erik - 2006-12-29 20:15:27 den ser rigtig lækker ud hanne - 2006-12-29 19:13:44 denne ret skal prøves nytår 2006, det lyder simpelhen så lækkert hanne - 2006-12-29 19:12:25 denne ret skal prøves nytår 2006, det lyder simpelhen så lækkert Karin - 2006-12-28 19:00:53 Det lyder let og enkelt....vi prøver den også nytårsaften 2006! Marianne - 2006-12-28 13:31:28 Med alle disse positive kommentarer prøver vi den nytårsaften 2006 - Godt Nytår til alle Mette - 2005-01-01 01:01:01 Super opskift Per - 2005-01-01 01:01:01 På billedet har vi brugt ristede svampe (kantereller og østershatte) og kartoffeltimbaler (revne kartofler, æg og fløde bagt i små kokotter). Lone - 2005-01-01 01:01:01 Også rigtig god på grillen Vibeke - 2005-01-01 01:01:01 Serveret med stor succes!!! Smagte virkelig lækkert. Torben - 2005-01-01 01:01:01 Super opskrift. Har brugt den to gange nu, med stor succes hver gang! Ulrik - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig flodt resultat.Ude ved 53 grader det tykkest sted Bjarne - 2005-01-01 01:01:01 Jeg føjer mig til koret: det er en rigtig god ret!! Peter - 2005-01-01 01:01:01 Fantalastisk Skagen - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er godt som tilbehør..? charlotte - 2005-01-01 01:01:01 denne opskrift er bare rigtig god.. min søn som ellers er meget kræsen elsker den.. Tove i British Columbia, Canada - 2005-01-01 01:01:01 Tusind Tak. En herlig ret. Gaesterne var imponerede. Godt Nytaar. John - 2005-01-01 01:01:01 Simpelthen et superhit, gæsterne var bare vildt imponeret Kim og Helle - 2005-01-01 01:01:01 Super god, stor succes hos vores gæster. Der blev spist op. Susan - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er bare super. Nem og så kan det meste tilberedes i forvejen. Anne-Marie - 2005-01-01 01:01:01 Fremragende! Nis Linnet - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god opskrift med kort tilberedning |