Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kommentare til Fyldt oksemørbrad

se opskriften her

Henrik H  -  2017-01-01 12:14:27
Stegetiden passer slet ikke. Jeg havde købt en ret slank oksemørbrad (1100 gram) til brug nytårsaften (i går aftes), skar den næsten igennem, puttede fyldet i og bandt den sammen. Men efter 30 minutter ved 175 var den stadig rå i midten (fyldet var ikke varmere end at man sagtens kunne holde sin finger der). Den skulle have mindst 50 minutter, før den var stegt medium.

David  -  2016-07-24 12:07:36
Brugt som Nytårs menu nu i 4 år, og vil bruge den som fætter og kusinefest menu i august, kan simpelthen ikke blive bedre.

Lisa  -  2015-05-26 13:09:33
Vi lavede denne mørbrad i lørdag, vi brugt en kalvemørbrad, afkortede dog stegetiden lidt. Vi serverede hasselbagte kartofler til, saucen lavede vi med resten af fyldet (havde lavet ekstra med vilje), i stedet for creme fraiche brugte vi creme fine, det smagte skønt og gæsterne roste maden.

Henrik Hansen  -  2015-01-01 13:21:19
super lækkert og virkelig god smag. min mørbrad var så lang at jeg måtte dele den i 2. men uha da :) fik også ros af gæsterne :)

Bettina 1965  -  2012-12-28 10:14:27
Har lavet denne skønne ret, de sidste to år til nytårsaften, ville så iår finde en ny ret, men tror nu nok jeg tyr til denne her endnu engang :-))) for den findes altså ikke bedre. Her laver vi flødebagte kartofler til, og så en elle anden salat. Godt nytår herfra.

lilleviborg  -  2012-12-27 19:14:22
smager også rigtig godt i en svinemørbrad

Helle  -  2012-01-01 19:03:57
Den var kanon, vi spiste op og havde det helt dårligt bagefter.

Anette  -  2011-08-13 14:12:43
Virkelig lækkert, og sovsen blev bare super uden at tilsætte andet end det, der står i opskriften. Ikke sidste gang vi har lavet denne ret :-)

  -  2011-03-08 18:28:30
smager helt fantastisk. men kartofletoppen som man kan se, kan der blive påført en opskrift på denne:) for kan ikke finde en nogen steder:(

  -  2011-01-20 11:40:51
Super god opskrift, tak! Jeg lavede råstegte kartofler til samt letgrillede pastinakker. Som bouillon brugte jeg en flydende fond: oksekød med en smule rødvin i. Super delikat.

  -  2010-09-03 13:21:34
Hej. Hvilken slags boulion bruger i?

Conny  -  2010-05-08 22:39:07
Brug stegetermometer - ønskes rø/rosa, skal middertemperaturen være 55-58 grader, og helt gennemstegt - 65 gr., så kan man vælge hvor længe man ønsker den stegt - om rød/rosa-helstegt. Jeg synes at 56-58 grader i midten af stegen, er perfekt til at det kan "tykkes med øjenvipperne"

Mama4  -  2010-01-10 00:02:34
Lækker og nem ret! Tak for denne :) (jeg anbefaler på det varmeste, at bruge oksekød fra Argentina)

tine frænde  -  2009-12-28 19:54:10
hej fremragende opskrift....lavede den for 2 år siden til nytår og har i år osse tænkt mig at skal lave den og fejre den med ind i år 2010.....:-)

  -  2009-11-17 10:50:14
hvor længe skal mørbrad på 2,5 kg have i ovn ?

Camilla  -  2009-07-06 20:08:26
Det er bare en helt vildt lækker opskrift!!! stor succes:-D

Kimze  -  2009-03-14 15:54:15
Man kan sagtens lave den dagen før, bare den står på køl.. Jeg har flere gange lavet den med roastbeef i stedet for oksemørbrad - det er også rigtig lækkert! Og jeg kan også anbefale pinjekerner, som også er virkelig lækkert!

janni  -  2009-02-09 16:42:00
Kan man forberede den om morgen og så bare smide den i oven inden gæsterne kommer?

  -  2009-01-23 15:58:17
Det er simpelthen den bedste opskrift. MUMS!!! Har lavet den nogle gange nu, med stor succes hver gang.

Dortebsj  -  2009-01-01 21:11:03
Her i familien blev der dømt : for meget persille ! prøver opskriften med en anden kryddersmør næste gang.... for hold da fast en nem og hurtig opskrift

Kurt  -  2008-12-31 10:02:07
Bruger i klar bouillon?? eller okse

Maria  -  2008-12-28 18:37:38
Fantastisk. Super smag og nemt.

mad dame  -  2008-02-07 10:36:03
SHIT den er go....!!!!!!!!!!!!!!!!! det er min livret nu...

  -  2008-01-06 12:48:33
den bliver rigtig god i webergril

Per  -  2007-12-29 20:20:25
Det under kødet er de ristede svampe som vi brugte som tilbehør.

marc  -  2007-12-29 17:26:14
Hvad er mon det der ligger under kødet?

morsingboen  -  2007-10-26 16:22:41
Det er pokmer ikke til at støve en oksemørbrad op i nykøbing. Kan en svinemørbrd ikke bruges i stedet for?

charlotte  -  2007-08-15 11:47:10
passer det med mængden af kød? Jeg skal lave den i morgen til min fødselsdag...

Heidi  -  2007-02-04 19:14:34
tak for en herlig poskrift

Susan H  -  2007-01-19 16:10:30
Fantastisk. Har også prøvet med pinjekerner istedet for valnødder..... Super...

Anette  -  2007-01-06 12:26:02
super opskrift - jeg fik 10 kokkehuer for denne ret nytåsaften 2006

Susanne  -  2007-01-01 09:06:33
Lækker nytårsmenu. Det er længe siden jeg har fået SÅ mange roser. Meget , meget lækker og sikke en sovs.

Marie-Louise  -  2006-12-31 15:11:52
Vi prøvede den nytårsaften 2005 - og den bliver gentaget i år ;)

Lone  -  2006-12-30 23:35:39
Har nogen prøvet at putte fyldet fra "Indbagt oksemørbrad med champignon sauce" i?

Morten  -  2006-12-29 20:20:54
Fantastisk smag og super hurtig, ikke mindst sovsen

erik  -  2006-12-29 20:15:27
den ser rigtig lækker ud

hanne  -  2006-12-29 19:13:44
denne ret skal prøves nytår 2006, det lyder simpelhen så lækkert

hanne  -  2006-12-29 19:12:25
denne ret skal prøves nytår 2006, det lyder simpelhen så lækkert

Karin  -  2006-12-28 19:00:53
Det lyder let og enkelt....vi prøver den også nytårsaften 2006!

Marianne  -  2006-12-28 13:31:28
Med alle disse positive kommentarer prøver vi den nytårsaften 2006 - Godt Nytår til alle

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Super opskift

Per  -  0000-00-00 00:00:00
På billedet har vi brugt ristede svampe (kantereller og østershatte) og kartoffeltimbaler (revne kartofler, æg og fløde bagt i små kokotter).

Lone  -  0000-00-00 00:00:00
Også rigtig god på grillen

Vibeke  -  0000-00-00 00:00:00
Serveret med stor succes!!! Smagte virkelig lækkert.

Torben  -  0000-00-00 00:00:00
Super opskrift. Har brugt den to gange nu, med stor succes hver gang!

Ulrik  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig flodt resultat.Ude ved 53 grader det tykkest sted

Bjarne  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg føjer mig til koret: det er en rigtig god ret!!

Peter  -  0000-00-00 00:00:00
Fantalastisk

Skagen  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er godt som tilbehør..?

charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
denne opskrift er bare rigtig god.. min søn som ellers er meget kræsen elsker den..

Tove i British Columbia, Canada  -  0000-00-00 00:00:00
Tusind Tak. En herlig ret. Gaesterne var imponerede. Godt Nytaar.

John  -  0000-00-00 00:00:00
Simpelthen et superhit, gæsterne var bare vildt imponeret

Kim og Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Super god, stor succes hos vores gæster. Der blev spist op.

Susan  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er bare super. Nem og så kan det meste tilberedes i forvejen.

Anne-Marie  -  0000-00-00 00:00:00
Fremragende!

Nis Linnet  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god opskrift med kort tilberedning