Kommentare til Boller verdens bedste

se opskriften her

Bente  -  2022-09-10 19:10:51
Syntes lige det var længe siden at der var en kommentar, om at det VIRKELIG er de bedste boller. Bum!

Heidi   -  2018-08-28 08:22:04
Absolut verdens bedste boller. De er både luftige og smager helt fantastisk

Carina andersen   -  2018-06-20 20:59:01
Jeg har lavet dem gentagende gange. Og også brugt dejen til pølsebrød. Det kan varm anbefaledes.

Mie trebbien  -  2018-03-22 16:36:08
Super gode boller, de bliver revet væk når de bliver lavet. 😍

Kirsten  -  2017-11-23 19:57:56
Dine boller er fantastisk. Tak

Laura   -  2017-11-18 10:49:13
Simpelthen fantastiske. Jeg brugte 20 g. sukker og 0,5 tsk kardemomme, og det er de bedste boller, jeg nogensinde har lavet. 😍🍞

Alberte  -  2017-10-23 16:50:18
Super gode boller det er de boller jeg laver hver gang jeg bager boller

Steen  -  2017-09-11 17:30:46
Nadia, din væske er for varm. Brud kold væske og lad dejen hæve længere, så bliver krummen også mere sammenhængende.

Jesper  -  2017-07-24 13:02:40
Margarine kan kun bruges til at smøre cykler og døre der knirker med. Brug smør.

Nadia   -  2017-01-09 17:13:34
Anden gang jeg laver de her boller, men de hæver slet ikke? De bliver bare tunge og hårde.. Prøvede igen fordi jeg troede jeg havde lavet en fejl, men gør altså præcis som opskriften beskriver

Camilla  -  2016-11-08 14:00:58
Ser bare lækkert ud 😊

Mette B   -  2016-09-18 11:46:26
Super gode boller ☺️☝️

  -  2016-08-28 13:21:40
Kan man bruge smør i stedet for margarine

Maja   -  2016-04-02 12:05:45
Super lækre og bløde boller! Brugte 1 dl 8% fløde da vi ikke havde mere mælk, fungerede fint. Tusind tak for en lækker opskrift, klart anbefalelsesværdig:D

Sussi  -  2016-01-31 12:40:49
Super gode boller 👌 Men jeg lagde 4 dl mælk i også 2 tsk kardommen. Børnene ælskede det.. :)

Sara Madsen   -  2015-07-29 17:31:52
Prøvede dem idag og de blev rigtig gode. Puttede dog 1 1.5 teske kardemomme i og sys godt de kan tåle lidt mere sys ikke der er så meget smag i dem. Evt tror jeg også de egner sig godt med rosiner eller chokolade i. Fik 15 boller og kunne nok ha fået lidt flere. Lod dem hæve i lidt over en time. Formede og hæve igen i ca 30min. Super lærke! Dem laver jeg gerne igen! :)

Morten  -  2015-07-16 21:08:50
nu jeg jeg prøvet og bage dem også det blive gode jeg puttede solsikkekerner i og det var godt

Kurt A.  -  2015-06-01 14:40:46
Super gode boller og virkelig nemme at bage.

anders  -  2015-02-05 09:21:45
de ser gode ud og smager nok også godt

Maria  -  2014-12-29 17:35:02
Efter at have læst alle de rosende ord, lavede jeg bollerne tidligere idag og hvilken en skuffelse - smagte ikke af en skid .... så jeg vil lede efter en anden opskrift på boller til næste gang.

Maria  -  2014-10-17 14:46:58
Fin opskrift. bortset fra at mælk og fedtstof ikke skal blandes sammen, og så derefter gær i. da det indkapsler gærcellerne. :-)

Lone  -  2014-09-27 14:48:03
Ih altså hvor er de bare Super gode mumse boller

  -  2014-08-21 16:23:19
Brug kun 4 dl mælk og det hele passer ;)

  -  2013-11-24 23:41:44
Super nem og lækker opskrift! Og utroligt nemt at lave om til mad boller og brød også! :)

  -  2013-10-20 10:27:26
Skiftede margarine ud med smør og bruger en anelse mere mel - Det er et HIT :)

Marguerite  -  2013-05-09 10:16:19
Super boller. vil lige sige at forhold mellem mel og væske næsten altid svinger. Det afhænger af hvilken type mel og hvor "tør" den er.. Mel er altid et ca. mål

Fatima  -  2012-12-31 10:58:43
Virkelige gode boller:) bagt dem 3-4 gange indtil nu og super tilfredse hver gang :) kan varmt anbefales

  -  2012-12-13 16:25:40
hvad er en knsp?

Rudi  -  2012-10-17 11:46:01
Virkelig gode boller :-)

Pia  -  2012-07-17 15:24:34
Super lækre boller. Fik dem da vi var i byen, og måtte straks hjem og lave dem selv. Desværre havde jeg ingen æg, så undlod. DESVÆRRE blev mine boller små beton boller på størrelse med nektariner. Er der nogen der ved om det er ægget skyld;) Mvh

Grith  -  2012-06-24 13:10:09
Super gode boller, jeg kommer nogle tørret tranebær i, så smager de ekstre godt....giver dem 12 i karakter

Nille  -  2012-06-07 17:47:57
Super gode boller. Jeg skifter lidt af mælken ud med kærnemælk (ikke den del, der skal varmes med smøret - så klumper den) og 1/5 af melet ud med fuldkornsmel - det bliver de endnu bedre af! Hvis jeg laver dobbeltportion, bruger jeg kun 75 gram gær - de hæver rigtig fint alligevel.

  -  2012-05-10 12:27:13
Opskriften er nem - og bollerne smager virkelig godt!! Dem skal jeg helt sikkert bage igen! :)

pipzen  -  2012-04-20 16:34:30
intet mindre end verdens bedste boller. bager dem hver gang vi skal have boller

Bane  -  2012-03-22 10:47:21
Hej Alle, Spørgsmålet her har "plaget" mig i mange mange år...HVORDAN får man dog SÅ flotte ens,runde og luftige boller som på billedet. Det er aldrig lykkes for mig, at få sådanne flotte boller. Er der nogen her som kan fortælle hvordan man gør??

Tine  -  2012-02-21 18:37:57
Jeg erstatter ofte 50 g af hvedemelet med fuldkornshvedemel. Og når dejen skal æltes kommer jeg havregryn på bordet - så bliver det nogle lækre semi-fuldkornsboller der sagtens kan serveres på morgenbordet :)

Mimi  -  2012-02-09 13:56:00
Sindssygt fantastiske boller!

Liselotte  -  2012-01-14 10:30:22
mængden af mel passede perfekt, da jeg brugte 2 dl A38 i stedet for sødmælk 1/2 mælk - så passede melen - SUPER lækre boller!!!

Claus T  -  2012-01-10 21:02:29
Super gode boller der smager super også dagen efter er de svampede, MUMS...

  -  2012-01-10 17:42:03
Bare superboller :-) vi vil putte cheddarcheese på. Ja vi vil

Brian B  -  2011-10-30 09:48:32
RIGTIG gode, og lette boller. Som også andre har skrevet, en håndfuld rosiner, skader absolut ikke :-)

Helle  -  2011-10-02 15:35:41
Super lækre boller. Prøvede at blande lidt havregryn i dejen i stedet for lidt at melet og det var en succes ;)

Birthe Bagge  -  2011-09-12 15:46:02
det er verdens beste boller,jeg er ikke så god til at bage boller men de her blev flotte og rigtig gode,tak for det,hej fra Birthe

maria   -  2011-09-08 15:21:49
jeg må jo prøve den

Tine  -  2011-07-05 18:45:25
Rigtig gode boller! Jeg er normalt tilhænger af Maizenas "Quickboller" men disse boller er jo så meget lækrere og nemme at lave. Jeg synes det passede fint med væske og mel, brugte bare ca. en håndfuld mel mere da dejen skulle æltes på bordet og formes til boller.

Betina  -  2011-06-27 22:15:54
Rigtig go bolle-opskrift. De var dejlig nemme og lave, blev store og luftige og gik rent ind til familie-føsdagen :O)

Silke  -  2011-06-13 12:51:53
smager mega godt;D de er også meget gode hvis man putter lidt groft rugmel i dem.... ;p kan helt sikkert anbefales.

Mikkel  -  2011-06-08 16:34:24
Jeg har også tilføjet mere mel, men ofte skyldes det at man ikke ælter dejen nok. Bliv ved med at ælte, så skal det nok blive fint uden at komme mere mel i.

Victoria  -  2011-04-30 12:58:52
De smager vildt godt, og de var nemme og lave!:D

Helle  -  2011-04-09 20:08:09
Det er de Bedste boller jeg nogensinde har både smagt og lavet!

Iben...  -  2011-03-18 12:04:43
Rigtig gode boller..

Sonny  -  2011-03-05 12:05:56
Put kun mel i en dej, til at den kun lige slipper bordpladen. Så er man helt sikker på en god dej. Super boller.

per-silkeborg  -  2011-02-22 17:32:11
kan ikke få det til at hæve onligt hvad har jeg gjort galt er ikke den stoer bager fulte opskriften

<3   -  2011-02-06 15:27:27
fantastisk gode til fødselsdage og virker rigtig godt sammen med delvist fuldkornshvedemel

Sascha  -  2011-02-06 08:55:20
VIRKELIG gode boller.. Det ér tilpas med 500g mel - Det gør dem vildt luftige hvilket er lækkert!

ULrich   -  2010-11-18 14:47:31
Kan man lave dem med tørgær og hvorleders skal man så gøre?

Clara Andersson  -  2010-11-02 18:03:16
virkelige lækre boller! Hilsen Clara og Peter

Bolette  -  2010-10-27 12:58:28
Denne opskrift er da helt fantastisk. For første gang i mit liv kan jeg nu bage store flotte velsmagende luftige boller som folk går helt i svime over. Har måtte videregive opskriften til næsten alle der har smagt dem. Bager altid dobbeltportion og putter en håndfuld rosiner i halvdelen af dejen, så jeg får en pladefuld med rosiner og en uden. Mums!

AC.  -  2010-10-22 17:50:50
suber gode boller men det er et endu bedre fransbrød

Amanda  -  2010-10-11 11:47:15
sjovt- jeg manglede væske i forhold til mel!

daibar  -  2010-10-10 15:52:52
well, 24 gr. bagepulver virkede fint, det gik lyn stærkt og det blev okay. manglede lidt væske men det kan virke hvis man mangler gær. 24 g til 500 gr mel..ca.

Daibar  -  2010-10-09 18:34:44
jeg har puttet 2 æg i, desværre så var min gær blevet dårlig, så jeg prøvede at bruge ca. 24gr. bagepulver, jeg melder tilbage med resultatet.

rutt  -  2010-09-05 12:24:07
Forstår ikke, at I skriver at der skal mere mel i? Det skal der altså ikke, - og 500 gr. er nærmest i overkanten. Fantastisk opskrift! Brug gerne surt (kærnemælk, yoghurt o.lign.), så holder de sig længere uden at blive tørre :)

kian elsker boller og kager   -  2010-08-12 17:01:02
har hørt de skulle være luftige så det er perfekt skal jeg have prøvt

Kasper  -  2010-08-05 11:30:07
super nemme super lækre! men man skal bruge lidt mere mel end skrevet

Silke  -  2010-05-12 11:40:43
Alt for maget mælk i forhold til mel.. skulle bruge meget mere mel!!

christian  -  2010-04-23 17:40:16
jeg manglede ikke mel! det passede perfekt med alle ingredienserne!!

Hermann  -  2010-04-18 09:29:04
Hejsa. Jeg bagte dobbelt portion - og der manglede mel i forholdse til 'væsken' .. (:' - Men ellers, super lækre!

Maja  -  2010-03-30 12:04:37
Super lækre boller.. dog syns jeg ikke at der var så meget smag i dem, men de var lette lækre og luftige :)

Bettina  -  2010-03-28 13:39:12
Jeg lavede bollerne igår. De blev simpelt hen så lækre og store, fik en masse ros af mine gæster for dem! :-) Jeg lavede dobeltportion (24 stk). Jeg brugte dog ikke kardemomme, da jeg ikke havde noget, men savnede det ikke. Og så penslede jeg med mælk. Derudover brugte jeg kun 50 gram gær, trods dobbeltportionen, da jeg synes bollerne tit kan komme til at smage for meget af det. De hævede fint alligevel og blev ret store da jeg bagte dem i ovnen. God og nem opskrift, kan varmt anbefales!

Julie..RJ  -  2010-03-24 15:03:11
De er simpenhen så gode.. nam nam

Eva  -  2010-02-11 16:20:14
Lyder lovende :-) Min søster lavede dem her sidst vi mødtes og viste mig opskriften. Smager supergodt!

frederik  -  2010-02-09 16:07:54
det er verdens bedste boller, min farmor bagte dem engang for satan de er skide gode alle børn elsker dem de smager så godt med smør på og de ser så sexyede ud

helle lykke   -  2010-01-24 17:49:22
har ikke prøve dem i nu er ved at bage dem

Line  -  2010-01-20 15:50:25
Så har i da gjort det fuldstændig forkert hvis i manglede mel! ;-) Jeg brugte nok over 50 g. mindre mel. og de er blevet såååååå udsøgte... Det er bare med at have hånden skruet ordenligt på!

KK  -  2010-01-18 13:56:59
Fine boller. Melmængde er hel fin. Den er lidt slimet i første omgang, men når den har hævet er den perfekt. Smager dog lidt af gær, 50 g lyder også lidt i overkanten - måske man skulle prøve med lidt mindre.

Musse  -  2010-01-10 13:59:46
Kanon opskrift til nogle rigtig gode boller. men hvis man er til små boller skal man ikke regne med antallet.

louise fra kolding  -  2009-12-05 09:42:56
skal der kardemomme i? behøver man det

Monica  -  2009-11-18 16:14:29
smagte sygt godt, men igen - for slimet.. der skal mere mel til :-)) men ellers kan de KLART anbefales. hurtige og nemme boller.

bodil  -  2009-09-25 08:05:17
det er jordens bedste boller, endelig kan jeg bage boller,også fine at fryse.

k  -  2009-09-14 12:08:57
- herlig opskrift. med de lækreste boller jeg er opvokset med :)

A4911  -  2009-08-22 15:59:07
De er OK og mægden af mel er også OK. Jeg lavede ½-delen som ruller med rester fra gårsdagen chili con carne i, det passer de perfekt til.

Sarah og Charlotte   -  2009-08-10 11:24:21
verdens bedste boller!!!

Den Gode Bager  -  2009-06-29 14:49:10
De her boller er bare super lækre. Jeg puttede lidt mørk chokolade i og det hjalp den kun til at blive bedre.

  -  2009-03-15 15:14:50
Der skal forholdsvis lidt mel i, men dette giver en smidig dej og nogle rigtig godt luftige boller.

Camilla  -  2009-02-26 15:37:15
Der skal nok lidt mere mel i ellers er de super :)

os 3   -  2009-02-21 13:23:45
nemme at lave og håber at de smager godt :)

  -  2009-01-06 20:45:06
Er verdens beste boller ligsom mor kune lave dem super....

pia  -  2008-11-06 11:46:24
Jeg er ikke god til at bage - det går altid galt, men de her kan VARMT anfales! Luftig og lige til at gå til mht ingrdienser...Jeg bagte en dobbelt portion - og for mig rakte melen fuldstændig. Tak

Jill  -  2008-09-27 11:59:33
Hold da op nogle lækre boller man får bagt med denne opskrift.. et 12 tal fra mig af :o)

kokken  -  2008-03-08 10:32:08
skønde boller, dejlig nemme

Mette  -  2008-02-18 11:34:19
Super gode boller.. Jeg kom en dl havregryn i, og brugte ca 450 g hvedemel. De blev virkelig lækre..

Mennesket  -  2008-01-22 12:00:26
Kan de bruges til madpakke med f.eks tun i ???

Berit  -  2008-01-15 14:20:10
kan de fryses?

Dinooli  -  2007-11-17 17:06:27
Jo mindre mel, jo bedre bliver det. 500 g. er lige på grænsen, det er genialt. Så flet, jer der tuder.

karen  -  2007-10-14 11:27:54
Virkelig lækre meget luftige boller, der smager lidt som hveder. Erstattede margarinen med 72 g majsolie og havde ingen problemer med at dejen var for våd selvom jeg kun brugte knap 500 g mel.

Miq til Diq  -  2007-10-09 19:47:21
Jeq har ikke lavet dem i nu, men de lyder til at være oka! ´

Søs  -  2007-10-04 13:30:53
hvorfor sååå slimet?!!? men, ellers gode

karina  -  2007-08-03 16:57:14
super god

Andreas  -  2007-04-21 13:37:32
smager de godt?????

Thomas  -  2007-04-04 19:06:44
god opskrift. Brug 550-600 gram mel istdet, så er i udover problemet med for lidt mel!!!!

Marianne  -  2007-01-19 12:44:57
de er rigtig gode de kan anbefales

Marianne  -  2007-01-19 12:42:52
de er rigtig gode de kan anbefales

fine  -  2005-01-01 01:01:01
udemærkede boller Bagte dobbel potion og manglede også mel i forhold til væske

alberte  -  2005-01-01 01:01:01
de var da rigtig gode godt arbejde SKOV

kokke tøzzen  -  2005-01-01 01:01:01
super lækre og luftige.

marianne  -  2005-01-01 01:01:01
dejlige og nemme boller

Jeppe  -  2005-01-01 01:01:01
Super gode boller. Bagte 82 stk. ved at gange opskriften med 4. Brugte 125g sukker. Mængden af mel synes dog ikke at stemme med mængden af væske, idet dejen skal indeholde langt større mængder mel.