Kommentare til Gulerodskage med ostecreme

se opskriften her

Mie Emilie  -  2024-03-27 20:24:25
Jeg får at vide, at jeg laver "verdens bedste gulerodskage", når jeg bruger denne opskrift. Laver den i Ø28 på 50 min. Svampet, saftig og masser af smag. Jeg pynter af med græskarkerner og citronskal - og godt med citronsaft i smørcremen!

  -  2024-02-26 12:33:00
Skøn, dejlig og svampet kage, MEN der står at ostecremen IKKE er fryseegnet og dertil vil jeg sige JO den er. Det er afprøvet og den skal bare piskes let op igen så bliver den som frisklavet.. Har gjort det masser gange..

Anette  -  2023-05-17 21:33:12
Dejlig svampet kage. Jeg lavede den i en rund form, og gav den 60 min (efter 45 min. Var den flydende i midten).

Alma  -  2023-05-01 15:35:29
Rigtig god kage, jeg anbefaler den

Svitlana  -  2023-04-01 14:11:45
Det er den bedste opskrift. jeg brug den nu i 10 år- men i dag i stedet for brun farin brugt jeg lys sirop. ved en fejl. høber den blive alligaved spisseligt :)

Lea  -  2023-03-12 14:59:47
Mega lækker kage! Svampet og god ostecreme

Per  -  2022-10-16 15:59:43
Pynt evt. med hele eller hakkede valnødder, eller ristede hasselnøddeflager

katarina  -  2022-09-30 21:43:20
Den blir perfekt med 250 gram farin og 35 minuter i ovnen. husk citronen tilsidst.

Nadia  -  2022-09-25 14:01:31
Jeg giver den 20-30min. Så bliver den god svampet

  -  2022-09-23 11:47:54
Jeg tilføjer dog 30 g hakkede valnødder :)

Pdh  -  2022-09-19 10:40:31
Den bedste gulerodskage ever, kan ikke tælles hvor mange x jeg har bagt den♥️♥️♥️

  -  2022-08-19 09:45:07
Jeg savner citron i cremen.... ingen gullerodskage uden det lidt sure i cremen til at bryde det søde 😀

Kasper  -  2022-06-07 14:30:12
Det går udmærket at fryse smørcremen. Vi delte en kage i fire dele og delte cremen op i fire små poser. tøede fint i køleskab og kunne sagtens påføres. Det er så et spørgsmål om hvor længe det holder sig i fryseren.

Heise  -  2022-05-30 18:24:48
Jeg bruger at lave den a la Cajun Så den bliver flækket. Og får et ekstra lag, Phil.. ost som er med chilli, så prikker den lige lidt på tungen. Og med Pecan nødder på toppen Fra GoCajun

Mutti  -  2022-05-05 14:04:41
Prøv at komme 1dl hakkede mandler, og 100 g mørkt chokolade 72% i og serverer den med cremefraiche. En lidt luksus udgave.

Elisa^﹏^  -  2022-04-01 17:50:28
Den er mega god

  -  2022-03-22 20:09:34
Jeg har lavet dem til muffins og frosset dem ned. Det er lykkes fint at fryse dem med ostecremen på 😄 Skønt lige at kunne tage en op til en kop kaffe, når man er lidt lækkersulten 😜

Pernille  -  2022-03-17 18:00:28
Min kage har stået længe nu i ovnen - sætter den sig når den køler af ?

  -  2022-03-13 21:01:55
Super lækker kage. Nem at bage. Har bagt den mange gange og folk spørger ofte efter opskriften.

Caroline   -  2021-12-29 11:58:39
Jeg har bagt kagen. Det er en rigtig nem og håndgribelig opskrift. Kagen smager super fantastisk, og jeg er helt tosset med letheden i kagen. Ostecremen er top verdensklasse, og når jeg smager på den får jeg en helt speciel følelse. Jeg vil derfor forslå Alletiders Kogebog at lave en ostecremeskage med gulerodscreme.

Klara  -  2021-11-26 16:42:55
Min gad ikke at bage ordentlig inde i ovnen. Den er helt våd efter næsten en time

Mark  -  2021-11-22 11:04:58
Jeg har lavet den kage et utal a gange den blir altid mega lækker. Jeg smider mindst 700gram gulerod i også 45 min i ovnen. den blir altid super svampet og go. Vores ovn er ad ældre dato og varmer måske ikke så godt mere.

  -  2021-11-02 21:27:41
Jeg bagte engang denne kage for at tage med i skole og alle elskede den så bagte jeg den igen til en sommerfest og alle var måløse over jeg kunne bage så god en kage. #verdensbedsteopskrift

Bente KjærTruelsen   -  2021-11-02 17:03:23
Virkelig god konsistens, men jeg synes den mangler lidt i smagen. Jeg kom ostecremen ovenpå som jeg havde pisket længe.

Per  -  2021-10-21 19:36:45
Smørret til ostecremen skal være rigtigt smør

  -  2021-10-20 17:59:34
et spørgsmål skal det være flydende smør?

Anette  -  2021-10-04 20:12:18
Synes der plejer at være hakkede valnødder i?!? 🙂

Karen  -  2021-09-24 08:38:09
Jeg lærte under uddannelse, at bruge denne opskrift. Syns den er nem. Ostecremen kan erstattes med smørcreme, med samme smag.

Connie  -  2021-09-22 05:58:29
Den her kage gave mig førstepræmien i vores lokale konkurrence på Lundø.. Den er simpelhen tæskelækker.. 😉

  -  2021-08-21 15:06:15
Jeg er enig med all de andre. Rigtig god opskrift. 👍

Anne-Charlotte  -  2021-08-19 20:31:46
Virkelig god og populær kage! Alle var vilde med den! Jeg 3 doblede dog ostecremen :P lækkert :D

jeg elsker kage:)  -  2021-08-16 10:38:22
haha mega lækker syndes det var bare lidt for lang tid i ovnen🙂👌

  -  2021-08-16 10:34:37
lækker kage :P

nadin  -  2021-08-16 10:34:05
lækker kage og dejlig svamped=)

guccihunden  -  2021-03-31 10:08:51
Skøn kage. Dog steg den ret meget i forhold til formen. Den blev dog meget lækker og luftig. Ved ikke om jeg fik rørt smør og flormelis for lidt. Kunne se i andre opskrifter den skulle piskes til den blev luftig nærmest som æggehvider og sukker Ved ikke om det var det der gjorde den man kunne smage smørret gennem flødeosten. Men alt i alt en lækker kage og god opskrift.

Emma Pedersen  -  2021-03-22 12:54:36
Kagen er mega lækker

Sara Diya  -  2021-03-13 09:31:07
Den bedste kage!

Mette   -  2021-02-09 19:43:34
Perfekt opskrift, ingen ændringer. Perfekt kage, der altid får kæmperos, når jeg har den med nogen steder. Jeg tror altid jeg har bagt for meget kage, men alt bliver spist!!

melanie  -  2021-02-06 10:00:46
Den er helt fantastisk, hele familien ELSKER den :-)

  -  2021-01-19 13:36:08
Wow er hel vild med den 😍😍

sofia   -  2021-01-18 12:53:01
jeg skal til at lave den for 2 gang den er så god det er helt klart min yndlings kage

Torben V   -  2021-01-17 10:28:51
Plejer at putte lidt knuste valnødder i. Og de hele velnødder er også fine til pynt på toppen af ostecremen. Virkelig en lækker gulerodskage. 5 stjerner herfra.

Maria  -  2020-12-28 16:49:35
Let at lave og super lækker!

Nanna  -  2020-12-19 19:58:50
Jeg gjorde klog i at læse anmeldelserne på kagen. 35 minutter for mig var helt perfekt! Den var lige som den skulle være, og det bliver den faste opskrift, når jeg bager gulerodskage 😍

Rebekka  -  2020-11-20 12:36:45
Jeg kom en tsk. stødt ingefær, en håndfuld chokoladeknapper (70%) og skallen fra en appelsin i dejen. Det gav et fint strejf af julestemning :-)

Ellen  -  2020-11-10 12:58:38
Jeg kommer reven skal fra en halv citron og saften også i Ostecremen, den giver lige det bid, som jeg synes cremen mangler. Ellers Super kage - men som flere andre - dog kun bagt i 40 minutter, og HUSK IKKE VARMLUFT .. ☺

Rie  -  2020-11-06 09:35:12
Den bliver ekstra ekstra god hvis man deler kagen på midten, putter cremen i, og stiller den på køl natten over... muuuums

Cille  -  2020-10-31 22:07:11
Virkelig lækker opskrift, dog skal den slet ikke have så lang tid i ovnen.

Maria  -  2020-10-01 10:14:30
Den bedste opskrift på gulerodskage :-)

  -  2020-09-10 11:11:31
Den skal bagen lige 5 min for lidt, så den er dejlig blød og fugtig, også i køleskabet til dagen efter, og først der smøre den køleskabs kolde creme på, så er den perfekt

Markus   -  2020-09-02 22:11:04
Den her er alt for fed og sød i min optik. Lidt mindre brun farin og lidt mere mel. Ikke nær så meget flormelis i cremen, den har slet ingen syrlighed tilbage med alt det flormelis

Rita   -  2020-08-01 02:33:52
Anbefaler man putter 1dl mælk i dejen efter de revne gulerødder og rører det sammen. - så bliver den ikke så tør

billig bob  -  2020-07-21 10:05:11
rigtigt god kage skal klart bages igen

Stephanie  -  2020-07-17 08:57:32
Nogen der ved om den kan fryses uden cremen?

Peter  -  2020-07-12 21:43:28
Gulerodskage med olie

Høne  -  2020-05-13 19:32:52
Slap to 9-årige løs i køkkenet med denne opskrift, og det kom der altså en helt fantastisk og lækker kage ud af :) Jeg tænker, at man med fordel kan stille ostecremen i køleskabet noget tid inden man smører den på.

Maria kassem  -  2020-05-01 16:52:31
Det er min yndlings kage og hele min familie ber mig om at lave den hele tiden Elsker den opskrift ❤️❤️

Sebastian   -  2020-04-09 10:58:43
Jeg det er en mega god kage men den skal ikke have 45 min. I ovnen😂

Silke  -  2020-03-19 12:19:08
Jeg elsker kage den er så god den er også dejlig svampet

  -  2020-01-30 07:54:47
Til stor bradepande. Altså den der hører til ovnen. Skal jeg så bare og doble, opskriften op

En anden familie fra bryggen, kbh  -  2019-09-13 17:57:30
Fantastisk opskrift Fast indslag til næsten alle fødselsdage gennem 3 år. Holder HVER gang. Perfekt krumme, holder sig fugtig uden at blive klæg i op til flere uger. Permanent vanedannende og altid rost af gæsterne. Gir den dog kun 40 min i ovnen selvom jeg opdaterer den til 20 personer (og andre flødeoste fungerer ligeså fint, Cafe backstage, skælskør;-)

Amalie  -  2019-07-06 09:55:58
Jeg har brugt denne opskrift 100 gange, og den er en sikker vinder hver gang! Vi elsker den herhjemme.

Mia  -  2019-06-28 20:28:28
En virkelig tør fornøjelse. Den er slet ikke klæg og fugtig som en gulerodskage bør være. Den er tør og gummiagtig. Og fik endda kun 30 min i ovnen og ikke de 45 min som anbefalet. Æv. Og har lavet den til gæster. Næsten flovt at servere sådan en tør kage.

Cafe Backtage (skælskør)  -  2019-04-23 11:56:47
Den sælger godt i vores café. Det er den mest fantastiske kage, men jeg plejer nu at bruge det dobbelte af flødeosten og det er kun Philadelphia flødeost der fungerer. Derudover plejer jeg at toppe af med (smuttede) hakkede mandler som ristes af på en panden.

Heidi MRS   -  2019-04-19 00:16:16
Nem og lækker.. Bagetiden holder, og kagen er frisk i flere dage.. Kan med fordel bages dagen før. Jeg hakker mandler, valnødder og hasselnødder ca 250 g og putter i, og ekstra kanel.. Har bagt kagen 4 gange nu, og den er blevet lige god alle gange, alle gæster og familie er tilfredse

silkeborg  -  2019-04-10 18:32:37
tak for lækker opskrift. Har nu bagt den kage 3.gang.

Hadia  -  2019-03-01 18:42:05
Jeg har lavet denne kage 1000 gange, og den er altid en succes!

Sonja  -  2018-12-15 11:16:20
Kan man fryse den med ostecremen på

Irene   -  2018-10-15 09:51:10
Fantastisk kage! Fulgte opskriften men kom lidt hakkede mandler i. Den blev svampet, luftig og holdt sig frisk i mange dage. Absolut en kage vi kommer til at lave igen!

Gunnar  -  2018-08-19 19:13:41
God opskrift! Dog skal de ikke have 45 min i oven det er for lang tid!.. som andre også skriver så nøjes med 30-35 min😉

Sigrid  -  2018-08-09 16:57:08
Er det grov revet gulerødder eller er det din revet

Anette  -  2018-07-05 10:52:28
Kan kagen fryses ned?

  -  2018-04-04 12:58:19
hvilken flødeost er det

Anne .....  -  2018-02-14 21:08:25
Lækker kage ...men bagetid 45 min er for lang ...mærker altid med en strikkepind når dejen slipper et kagen bagt ...ca 30 - 35 min. ....

Maria  -  2018-02-11 10:43:05
En fantastisk kage! Jeg bruger lidt mere olie (ca ½ dl) så det ikke bliver tørt :-)

Kagetossen😁  -  2018-01-28 19:00:02
Det er en super lækker kage og jeg kom også lidt revet citronskal i cremen. Jeg synes dog godt at kagen kan trække lidt mere krydderi. Jeg tilsatte valnødder. Den smagte rigtigt dejligt og var tilpas i konsistensen, lidt stampet. Jeg fulgte opskriften 100%.

Julie  -  2018-01-19 16:03:57
Virkelig lækker opskrift, har lavet den 2 gange nu og begge gange har været lige gode :D muuums

Miky  -  2017-11-10 21:19:41
Opskriften smager fantastisk og er virkelig næm at lave. Den smager dejlig i muffenforme og så med kun 25-30 minutter i ovnen

Miky  -  2017-11-10 21:15:37
Opskriften smager fantastisk og er virkelig næm at lave. Den smager dejlig i muffenforme og så med kun 25-30 minutter i ovnen

Linda  -  2017-10-19 23:16:00
Det er en helt fantastisk kage, der har meget smag. Jeg kom revet citronskal i frostingen. Jeg bagte 1/2 kage i en rugbrødsform og resten i en muffinsbradepande. Det kan anbefales! Den er bare MUMS!

Ukendt   -  2017-10-15 17:31:11
Jeg har fulgt opskriften fra punkt til prik, men min dej gad ikke hæve mere end 1 cm og havde brændt på i bunden mens den stadig var våd indeni. Dårlig opskrift!

Marjun  -  2017-10-12 19:35:36
Fantastisk god kage. Lavede til 12 personer og der var så meget at både min kæreste og jeg havde med på arbejde dagen efter, og der var masser af ros

Hanne de lony   -  2017-10-10 04:26:18
Dejlig nem kage som alle stort set kan lide og kan holde sig i mange dage uden at blive tør

Ny kage  -  2017-08-12 08:24:31
Med chokolade og jordbær og lidt lakrids og halvdelen med slik og glasur.

Maja Ploug  -  2017-06-16 18:21:04
Nøj hvor er det bare en lækker kage!! 😋 Jeg bagte den på 180 grader i varmluftovn, og gav den 10 min mindre end der står i opskriften, og så tilsætte jeg lidt mere gulerod. Den smager fantastisk og er rigtig lækker svampet. Den vil jeg varmt anbefale andre at bage.

  -  2017-05-23 20:22:28
Det er en god kage

  -  2017-05-17 20:27:07
Det er en god kage

Julie  -  2017-05-16 11:48:27
Er det i en forvarmet ovn??

Alberte  -  2017-05-14 11:47:30
Godt fånet på

Stine  -  2017-05-02 12:10:57
Fantastisk lækker kage, som altid er meget efterspurgt til fødselsdage, fester og andre ting!

Ida F.  -  2017-04-28 11:46:53
Hvilken olie skal man bruge? Er olivenolie ok, eller er den for gennemtrængende i smagen?

Lone  -  2017-04-22 14:49:31
Den er rigtig god.

Camilla  -  2017-04-16 18:24:18
Jeg kom lidt appelsin skaldyr i frontingen. Det smager mega godt, og det passer sammen med gulerødder og påske. ;) god påske

Lone  -  2017-04-16 09:06:11
Den er rigtig god.

Mette S  -  2017-03-03 18:54:49
Farinen er for gennemtrængende. Citron og revet øko citron er som en anden skriver et must.

Sk  -  2017-02-25 22:23:24
Super lækker kage! Som en anden også foreslog tilføjede jeg valnødder og øko abrikoser. Det var bare mums!! Bag den - du vil ikke fortryde ?

Tove  -  2017-02-25 11:07:44
En dejlig opskrift. Jeg tilføjer skralden af en øko. citron og ca 25-30 gram hakket nødder. Kommer ca. 29 gram i små muffin forme og har de fantastiske gulerodskage muffins. Ca. 49 stk. Bager dem 18 min på 180 grader i varmluft. De blev højt rost af børnehavebørn samt deres personale..

Marianne   -  2017-02-15 11:53:15
Bliver ofte spurgt om opskrift når jeg bager denne. Syntes at se på flere kommentarer og have hørt at den ikke skal have så længe i ovnen for så bliver den tør. Jeg tager aldrig selv tid, men mærker efter med en tandstik. Når kagen slipper er den færdig. Jeg bruger gerne halv olie og halv tykmælk. Tror idéen med de hakkede nødder skal prøves, når mine børn er lidt større. Som flere siger så er cremen ekstra lækker med lidt citron saft i, derudover pisker jeg gerne omkring 1-1 1/2 dl. Fløde og vender forsigtigt i cremen (som også er pisket helt blød med en håndmixer), med en dejskraber, det giver en ekstra luftig og lækker creme :)

22 januar 2017  -  2017-01-22 10:35:58
Super dejlig kage.passer med indgredienserne i mål.....super hit ..skal helt klart bages igen..

  -  2016-11-05 14:19:14
Virkelig god kage!

Nina wadstein  -  2016-10-14 14:28:27
Bliver rigtig god hvis man putter ca 50-100g grofthakket valnødder i😛

Emma  -  2016-10-13 22:56:49
Lækker opskrift - specielt med hakkede hassel- og/eller valnødder i dejen. Dog skal bagetiden justeres, her var kagen i hvert fald færdig allerede efter 25 minutter!! :-)

Sana  -  2016-10-09 12:56:25
Hej er der nogen der ved om man kan lave kagen i en 26cm springform? :)

Malene.  -  2016-10-05 12:28:23
Super lækker kage. Dejlig nem at lave. Populær hos familien og kollegaerne.

Camilla  -  2016-09-25 09:51:14
Hej! Ved i om denne kage kan fryses ned? ☺️

Lærke  -  2016-09-24 12:01:28
Gulerodskagen smager super godt! Det er nok den allerbedste gulerodskage jeg har lavet nogensinde!

Jette  -  2016-07-16 09:27:46
Er vild tør påandendagen.

  -  2016-06-30 16:17:25
Det er en mega god kage! Den smager fantastisk Og perfekt

Thomas R.   -  2016-06-30 14:12:19
Bland masser af grov hakkede nødder, mandler, tørrede abrikoser i. Det er VILDT lækkert. 1 tsk. Vanille sukker er prikken over i'et. 5 stjerner.

Pia  -  2016-06-25 18:30:53
Bedre at angive gulerods mængden i kopper revne.

Sara  -  2016-06-15 17:22:04
Hej kan man lave denne med philadelphia ost?

Sol  -  2016-05-08 12:26:12
Har ikke min køkkenvægt her. Så, måske svært spørgsmål, men hvor mange (store) gulerødder skal til 375g? :/

  -  2016-03-29 22:43:46
Kan man bruge noget i stedet for 60 gram brun farin

Sarah 11 år ❤️😜  -  2016-03-23 17:27:44
Jeg syntes godt man kunne have puttet lidt mindre brun farin ,olie og gulerødder i men ellers var den meget vel fungerende og god iser ostecremen men den manglede noget surt den er for sød tilføj fx citron drypper det er meget godt og en meget god påske kage lavede ostecremen grøn med frugt farve og satte små kyllinger,kaniner og påskeæg på kagen 👌så god kage fortsæt god påske 🐣🐰🐥

  -  2016-03-17 16:02:36
Kan man bruge noget i stedet for 60 gram brun farin

Maria  -  2016-03-05 13:02:19
Kan jeg undlade æg

  -  2016-01-07 19:06:03
Revet citron og saft er et MUST i ostecremen!

Anton  -  2015-11-15 18:45:23
I kunne skrive, at det er kagen, der skulle køles af, for jeg har kogt cremen, og den kan ikke bruges. :-(

Karo  -  2015-11-07 19:34:53
Elsker den kage især med nalnødder og rosiner :)

Susanne   -  2015-10-24 11:24:32
Elsker den kage 😍

Charlotte Dandanell  -  2015-10-20 09:46:43
Det er den bedste gulderodskage jeg har smagt, hold nu k... 😊

Majbritt Skaarup   -  2015-08-17 13:06:02
Skal smøren smuleres eller smeltes til ostecremen???

nyborg  -  2015-08-08 18:12:03
jeg synes det er meget god opskrift det er tiende gang jeg laver denne kage

Ida  -  2015-07-12 18:36:39
Virkelig genial kage! smagte så godt at da kagen var spist blev jeg straks dagen efter sat til at bage den igen! :D

hejmeddig  -  2015-06-17 15:28:31
bedste kage i verden

Mariane  -  2015-06-15 07:48:41
En af de bedste kager og mega nem ;-p Stor ros fra alle, er ligeså god efter flere dage.

Anna Lund Jensen   -  2015-05-18 23:42:43
Det er en rigtig god kage. Jeg tilsatte lidt valnødder i dejen og citronsaft/skal i ostecremen.

  -  2015-04-05 14:36:28
En rigtig god kage opskrift

  -  2015-03-09 23:39:35
Elsker denne hjemmeside. Fordi jeg kan valge til hvor meget personer jeg vil lave kage til :)

eva   -  2015-01-31 17:04:58
kagen er virkelig god og alle elsker den. men der er dog også meget fedt i. vi bagte den igår og nu bager vi den igen. jeg har bagt den måske 5 gange :)

Charlotte   -  2015-01-22 17:24:09
Har bagt min første gulerodskage i dag nogensinde. Fulgte den her opskrift. Serverede den for to bagere der begge gerne ville have opskriften. Den er super god! Måtte dog give den lidt længere tid i ovnen end der står.

Petra  -  2014-12-10 17:25:59
KAN KLART ANBEFALES! Jeg lavede denne gulerodskage til min kæreste, som han skulle have med på arbejde - det blev en dobbelt portion med ekstra creme, mmh. Den bliver ekstremt lækker og svampet! Jeg tilføjede dog lidt ROSINER i dejen og lidt CITRONSAFT og CITRONSKAL til cremen. Næste gang vil jeg prøve med lidt nødder, som kan give lidt mere bid - hvilket andre også har anbefalet herinde.

Berit  -  2014-11-04 22:54:42
Hvis man vil gøre cremen super lækker - så pisk den allerførst - rigtigt længe. Stil den så i køleskabet og inden den skal på kagen skal den igen piskes længe. Dette gør cremen så lækker og luftig.

sana  -  2014-10-16 18:39:37
Kan denne kage bages i en springform på 26cm i diameter? :)

  -  2014-10-13 21:16:15
Super lækker kage. Laver den bestemt igen..

Køkken 1  -  2014-09-14 19:45:18
Kan varmt anbefale med is og jordbærgrød oven på, istedet for ost. Dette er vinder kagen ved OL!

Maria  -  2014-09-10 21:13:59
FANTASTISK kage - nem og lækker!!

  -  2014-06-13 19:23:29
Ostecremen skal sættes på køl efterfølgende til den blir rigtig stiv .. Sikkert det mange glemmer

Koneko  -  2014-06-12 09:59:58
Super lækker kage.. Min personlige favorit.. :9

Lene  -  2014-04-18 21:21:07
Super god kage men ostecremen blev meget tynd , jeg brugte buko light , kan det være derfor ? Er der nogen der har haft samme problem eller en løsning?

Lion  -  2014-04-03 00:13:03
Min kæreste overvejer, at gifte sig med mig pga af denne opskrift og mine veninder er besatte af mine kage kunstner jeg har herfra. Så Tak xxx

Malene  -  2014-02-26 18:45:08
Jeg bruger æblemos i stedet for olie, konsistensen er den samme, og gør kagen lidt mere "sund", selvom set selvfølgelig ikke er det man skal tænke på når man spiser kage 😀

Sara  -  2014-01-01 21:54:39
Dette er en fantastisk opskrift! Har bagt den utallige af gange til familie og venner og de er helt vilde med den! Dog kom hakkede nødder i dejen. Dette ville gøre den perfekt!

Nicki Rasmussen  -  2013-12-19 15:35:00
En af de absolut kedeligste kager jeg nogensinde har smagt, den er tør som bare pokker og så er 45 minutter alt for meget (kagen blev sort flere steder). Hver sin smag er hvad jeg går ud fra gør sig gældende her

Nikka  -  2013-11-23 14:41:55
Bedste gulerodskage!

Anita  -  2013-11-17 21:43:10
Så lækker en kage! Det min anden gang jeg laver den nu, og den er SÅÅÅÅÅ LÆKKER!!! Mums! Og gæsterne synes den er så lækker!

  -  2013-11-17 15:43:45
Total lækker kage

Christina  -  2013-10-28 22:18:46
Normalt er jeg ikke særlig vild med gulerodskager men den her opskrift/kage er den bedste rulerodskage jeg nogensinde har smagt. Har lavet den flere gange til mig og min kæreste og vi spiser flere stykker om dagen man kan ikke lade være. DEN ER SÅ LÆKKER. :D

Teresa  -  2013-10-07 17:11:17
Elsker jeres hjemmeside og gulerodskage+kanelkage

  -  2013-09-21 19:33:12
Hele familien elsker den kage .........!!!!!!!!!!!

Lotte  -  2013-09-17 14:35:41
FANTASTISK lækker opskrift, MUMS! :-) Prøv og lave den i muffinsforme, det har jeg gjort en del gange, og det er et stort hit hver gang.

fam Kristensen  -  2013-08-31 22:19:55
Jeg havde en form på 26*39 cm. Jeg tog 1½ gang dej, men bibeholdt 1* ostecreme - fantastisk

Sanne  -  2013-08-16 11:06:14
Jeg erstatter den ene dl olie med minimælk og kagen smager stadig fantastisk..

veebee  -  2013-08-11 20:18:00
Min første gulerods kage.. og den bedste nogensinde.. fuglene og mine gæster sang. tak

Helena  -  2013-08-04 20:59:52
Hej Jeg er ved at prøve den her opskrift, og jeg har laver gulerodskage mange gange men jeg har bare aldrig puttede brun farin i i kagen, Ellers putter jeg resten af ingrediensers som står i opskriften men ikke brun farin. Men til dem der har prøvet den der opskrift, så ville jeg lig spørge kan man smage brun farin i kagen?? Tak på forhånd!:D

  -  2013-07-26 17:05:13
Den er bare så mega go, den her kage. Den kan sagtens spises lige så lystigt med lidt mindre olie:)

Nadia  -  2013-07-15 18:19:31
Til ostecremen droppede jeg smørret og brugte kun 80 gram flormelis. Det blev super godt :-)

  -  2013-06-07 10:33:15
Fantastisk kage. Har bagt den rigtig mange gange og alle er vilde med den. :0)

lotte   -  2013-05-09 14:16:39
super god kage, med en fantastisk smag. brugte både sqaurs og gulerødder( mums) og drysede nødder ovenpå ostecremen. Helt fantastisk, kan klart anbefalde den ......... :-)

  -  2013-05-01 14:14:39
Hvornår skal man lave ostecremen?

Sara  -  2013-04-27 18:19:48
Jeg syntes at den kommer til at smage alt for meget af olie !!! 2 dl er for meget olie at putte i !!!

Jette  -  2013-04-03 18:02:00
God grundopskrift. Smager forrygende og er svampet og lækker! Dog kom jeg 1/2 teske kardemomme i dejen og desuden undlod jeg smør i frostingen, og jeg synes heller ikke at alt flormelisen var nødvendig. Man kan jo selv smage til.. Som sagt, rigtig god grundopskrift!

  -  2013-03-27 15:10:00
Super lækker kage ! Jeg ville lige spørge om jer der har bagt den i springform: Hvor stor var springformen og hvor meget fyldte kagen i den?

Harry P  -  2013-03-26 16:43:30
Ret ordinær kage. Gulerødderne smages næsten ikke. (Svært at se formålet med at komme natron i - når der bruges bagepulver!) Husk endelig at bruge vindruekerneolie el. lign. Ostecremen rigtig fin, bedst med citronsaft i stedet for vaniljesukker.

Theis  -  2013-03-22 20:31:39
Pift den op med valnødder, det er lækkert! Til folk med varmluft ovn: jeg har erfaret at sen skal have 170 i ca 30 min

  -  2013-03-19 17:56:17
Min hævede slet ik, den var total flad. Hvad gjorde jeg forkert

RM  -  2013-03-02 01:48:21
Jeg har lavet dem som cupcakes og har så bagt dem ved 180 grader i ca 20 minutter pr plade. Og så en lækker frosting af flødeost, citron, flormelis og en smule smør. Et hit til fødselsdage eller til at have med :)

:(  -  2013-02-08 23:07:52
Ostecremen er SÅ lækker! Det er anden gang jeg bager denne kage men det ender med at kagen ser fin ud på toppen og i bunden men inde i kagen er der lidt dej SELVOM den har fået over 50 min.!!! Hvad gør jeg forkert?? Please hjælp!

Michelle  -  2013-02-06 15:25:37
Absolut den bedste kage EVER!!

Anja  -  2013-02-06 14:08:45
Hvilken olie bruger I?

mig  -  2013-01-09 10:20:40
Kan opskriften bruges til muffins også?

Carina  -  2012-12-16 20:48:17
Hvor lang tid kan den holde sig i køleskab??

Helle  -  2012-12-11 13:04:43
jeg bytter den ene dl olie ud med 1 dl mælk istedet for og resultatet blive lige så godt :)

NInna  -  2012-11-28 23:40:27
Super lækker Kage:) Har lavet den MANGE gange nu efter hånden:) Dog undgår jeg at komme kanel i.. men det er smag og behag:) Smager også godt med lidt nødder i:)

Nadia  -  2012-11-21 13:31:08
Har set at mange har problemer med frostingen :-) hvis bare man tilføjer 20 gram smør mere og bruger RIGTIG smør, ikke smørbar, så bliver den altså super luftig og god - også med elpiskeren! (Har brugt philadelfia som flødeost)

pia  -  2012-11-20 20:30:33
Hvor længe skal de have i oven hvis man lave muffins i stedet? Og på hvor mange grader?

Jo  -  2012-11-17 12:16:10
denne kage er et stort hit herhjemme til trods for en ikke kage elskende kæreste, som dog tager godt for sig af denne. Jeg tilføjer gerne lidt rosiner, ekstra gulerod, nødder og laver halv rugmel/halv hvedemel for at give den det ekstra, og når svigerfar kommer bliver den brune farin erstattet med 2/3 dele "diabetes sukker" som perfectfit/atwell eller dryslet fra hermasetas, og det smager stadig fantastisk. Lavede den endnu engang igår fordi der skal holdes fødselsdag idag, og ved den bliver spist i løbet af no time. tak for en kanon opskrift, lige som gulerodskage skal være!

Søs  -  2012-11-08 18:06:32
Denne kage er super! Jeg var lidt nervøs for kagen da den var nybagt, da den var meget luftig og tør, men efter en nat i køleskabet (pga smøreosten) var den helt perfekt "svampet". Jeg skar den over på langs og lagde smørcremen mellem lagene, hvilket kan anbefales. Det ser SÅ fint ud! Desuden tilføjede jeg revet citronskal til cremen, for at få den lidt mere frisk, og det blev super lækkert. Helt sikkert en opskrift jeg vil beholde og bruge i fremtiden.

Louise  -  2012-11-01 14:04:13
Super lækker kage som er dejlig svampet og frisk, selv på 4 dagen :) Det er ikke sidste gang den blev lavet..

Kageelskeren  -  2012-10-18 14:10:11
Jeg har lidt problemer med målene :( Jeg lavede en dobbelt portion (24 pers) i en ca 40*35 bradepande, og kagen blev okay, men alt for 'stor'/luftig. Så prøvede jeg igen, denne gang med målene for 20 pers, og resultatet blev ikke meget bedre. Jeg vil gerne have, at den bliver lækker og svampet, og ikke for stor og tør. Er der nogen der har en ide om hvilke mål jeg skal bruge, til min 35*40 bradepande??

Amanda  -  2012-10-07 12:58:09
Skal den ikke på køl når der er flødeost på?

Sofie  -  2012-09-22 11:08:06
En rigtig god opskrift! Jeg har selv erfaret, at man skal piske det ekstra godt, da kagen bliver meget luftig og så smager den himmelsk!

fluddi82  -  2012-09-04 17:49:19
Ja den kan godt fryses ned, har i hvert fald ikke været et problem for mig. Bager den om lidt og smider den i fryseren til lørdagen. Uden ostecreme. Har også haft den i fryseren med ostecreme, det gik også fint:-)

Jeanet  -  2012-08-29 00:04:14
hvis man gerne vil lave kagen til muffins, er der så nogen der ved hvor lang tid de så skal have i ovnen?

Jeanet  -  2012-08-29 00:01:24
hvis man vil lave kagen til muffins, er der så nogen der ved hvor lang tid de så skal have i ovnen?

Johanne  -  2012-08-18 10:45:01
Jeg lavede denne kage igår og den så super fin ud! Duften var helt enorm! Derefter frøs jeg den ned for at den ikke skulle spises eller blive tør :D nu venter jeg bare på at den tør op så den kan nydes med lækker ostecreme på!

Nette  -  2012-08-04 11:44:03
Dette er seriøst den bedste kage jeg nogensinde har bagt. Den er nem og lave og smager himmelsk. Og så er den dejlig blød og bliver ikke tør. Kan helt klart anbefales! :)

Pinar  -  2012-07-19 22:08:09
Kan man fryse kagen ned

mig  -  2012-07-16 19:41:09
Jeg undrer..... bare når man fordobler opskriften til 24 personer, så skriver den stadig det samme mål på bradepanden som ved 12 personer.????????????????????

lise  -  2012-07-16 13:57:46
hvor lang tid tager det at lave den?

Sandra  -  2012-07-15 16:27:59
Kan man ikke fryser kagen ned, hvis man ikke putter ostecremen på :)

  -  2012-07-05 02:41:37
kan ikke anbefale at bage den ien springform

  -  2012-06-13 16:39:32
Super lækker.. Jeg lavede den i en silikone springform, i ovnen ved 175C i 55min ca. Så skar jeg toppen af og kom cremen imellem og så på med toppen igen. Helt perfekt. Og som mange skriver kan man jo selv vælge at tilføje nødder og rosiner og evt varierer glasuren ved at komme lidt citron eller appelsin saft i. I hvert fald go lige meget hvad ;)

To piger  -  2012-06-10 15:07:21
Den var meget let at lave, i sær for børn . Min søster er 8 år og syntes den var nem. Den smager rigtig godt, og cream cheesen er rigtig lækker ! Kan stærkt anbefales :)

amso  -  2012-05-25 20:02:16
Super lækker kage...!! Jeg brugte flødeost med ananas-smag, kan anbefales..! Det giver lige lidt mere friskhed til kagen..! Alle var vilde med den. :D

Rubine  -  2012-05-20 23:19:15
Denne fantastiske kage, kan med fordel laves dagen før den skal spises. Synes at den bliver mere svampet, når den har stået natten over UDEN GLASUR.

  -  2012-05-13 09:39:23
rigtig god kage... har lavet den mange gange, og alle er vilde med den... :-)

marle  -  2012-04-30 23:18:24
super god kage :) Havde den med på arbejde og alle spurgte om de måtte tage et stykke til....

Olesen  -  2012-04-16 20:03:47
Super god og nem kage. Må jeg komme med et forslag om at (føj til min-kogebog)knappen flyttes op så man ikke skal igennem alle kommentarer for at kunne gøre det?

  -  2012-04-12 14:00:23
man kan ikke sige ord så god af den jeg syntes i skulle blive kokke når i bliver stor lov mig det og bag flerer af jeres fantastiske kager:)

amalie   -  2012-04-09 13:36:31
jeg er 13 år og har lavet denne kage i skolen den var super god og lavede den til mor og far og de var vilde med den. vil grene prøve med lidt nødder til.Elsker den!!!

Jovanovic03  -  2012-04-07 23:41:51
Jeg har bagt denne kage til min familie Idag, spiser ikke den slags selv men den blev rigtig god. Den på billede her ser dog ikke så appetittelig ud når cremen bare er slasket udover det hele ;) lav noget pænt på toppen, det gør det godt i kroppen! Ha..

ditte  -  2012-04-04 17:25:15
Kagen ser virkelig dejlig ud, og har tænkt at lave den. Men jeg har en stor bradepande, og ved ikke om jeg skal lave dobbelt posion?

Marianne A.   -  2012-03-18 00:34:15
Kan kagen bages i forvejen og fryses ned? Med eller uden ostecremen?

Sabrina  -  2012-03-15 00:05:25
Jeg lavede den lige efter opskriften, og den blev rigtig god! Pas på med at give den for meget i ovnen!

Maj  -  2012-03-12 10:21:40
Den smager, som en drøm. Har lavet den 2 gange på en uge. NAMME NAM!!!

Marwa  -  2012-03-08 04:38:11
Lækker kage!! Alle var vild med den!! Smager rigtig godt hvis den li kommer en 15-20 min i køleskabet. Bagte den i lige knap 25 -30 min. Synes ikke den havde behov for mere.

Malene  -  2012-03-05 16:57:46
Jeg har lige bagt kagen, og ved ikke hvordan den kommer til at smage... Jeg har ændret lidt på opskriften, og puttet den i en rund form istedet, så nu venter jeg bare på den kommer ud og kan spises! :-D

lilly  -  2012-02-19 13:18:50
Skal til og bage den. Men har ikke mere kanel. :( Prøver uden.

  -  2012-02-04 16:20:18
Den er såååå lækker, men kun hvis du kan finde ud af at lave den! :P

Isabell  -  2012-01-25 20:12:22
Lyder lækker, den skal afprøves!!!!

Jassmin  -  2012-01-19 20:45:55
Jeg venter på min kage i oven!! Og det dufter skøøøøøøøøønt!!!!

Ann  -  2011-12-06 12:03:47
Den bedste kage ever!! Og det kommer fra en som bager hele tiden. ;)

linda 11.11.2011  -  2011-11-11 19:38:15
den smager bare godt - har fuldt opskriften fuldstændig :).....det er ikke sidste gang at jeg laver den. Har aldrig turde gå i krig med en gulerodskage da jeg tænkte "gulerod"....men denne her er rigtig dejlig, og ostecremen gør jo også sit :)

blikkenslageren  -  2011-10-26 20:24:13
Utrolig lækker kage, jeg brugte Philadelphia light til cremen. og fulgte opskriften nøjagtig med undtagelse af at jeg bagte den i 40 min. ved 175 grader med varmluft. Perfekt resultat 10* herfra..

fluddi82  -  2011-10-25 15:03:58
Til dem der syntes cremen blev for flydende: Husk at smøret kun skal være blødt, det må ikke smeltes inden, ellers bliver massen for flydende og vil ikke "størkne".

fluddi82  -  2011-10-25 14:57:19
Fuldstændig fantastisk kage. jeg lavede dobbelt portion til min 40*30 bradepande i forbindelse med vores rejsegilde hvor der kom 80 mennesker. Selvom jeg havde masser af andre lækre kager så var det den her der gik flest af. Folk var helt vilde med den!!!! Og flere spurgte efter opskriften!!!! Jeg synes personligt godt man kan skære lidt ned på mængden af ostecreme, men det er jo op til enhver. Men herfra får den fuld bonus for suveræn kage. MUUUUUUUMS!!!

  -  2011-10-21 13:32:52
den er rigtig rigtig god. jeg tror ikke jeg har smagt en så god gulerodskage før!(;

  -  2011-10-01 14:26:51
den smager godt =)

Mig  -  2011-09-28 13:20:46
Kunne godt tænke mig en mere fast creme... er temmelig flydende!!

Helle   -  2011-09-21 15:01:26
hold da op den er go, dejlig svampet, og fløde cremen, jamen mmmmmm det er mums... kan kun sige PRØV DEN, og så er den let at bage....

  -  2011-08-16 19:13:47
Jeg havde ingen friskost hjemme men mascapone brugte 250gr i stedet for og det var virkelig lækkert kan varmt anbefaldes

Nesa  -  2011-08-13 00:18:35
Jeg har bagt mange gange kagen. Det er lækre og alle elsker den.:)

kriss  -  2011-05-20 21:17:27
Super dejlig Kage, man kan godt tage lidt mindre farin og olie i kagen :)

sukkermus  -  2011-05-18 17:24:10
min kæreste elskede den !!!!!!!!

Line  -  2011-05-06 23:38:50
Super god kage :) Jeg elsker den virkelig. Synes cremen smager ekstra godt med noget limesaft, hvilket er et friskt pift i den søde creme!!

Andrea  -  2011-04-03 19:32:38
god svampet kage med god flødeost, kunne ikke lade vær med at spise flødeosten så god er den og vi spiste næsten hele kagen på en dag. Alle i familien kunne lide den, man ville kunne sælge den på en café eller rasturant. Hvis jeg skulle have en café eller rasturant ville jeg helt klart sælge den

Louise  -  2011-03-31 15:47:06
Det er en genialt god kage. Falder altid i god jord uanset hvem man serverer den for. Kan også sagtens laves som cupcakes med succes.

Julie kageglad  -  2011-03-12 15:48:13
er en dejlig kage, jeg kan godt finde på fra tid til anden at tilsætte lidt rosiner og hakkede valnødder, det giver et lækkert twist hvis man er til det ;)

June123  -  2011-03-08 17:43:07
Fantastisk opskrift, kan kun anbefales! Den overgår samtlige gulerodskager jeg har smagt, og det skal lige siges at jeg har smagt mange! mmmh

TwinMaia  -  2011-02-28 21:28:02
Fantastisk god og let kage :) Jeg brugte dog kun 1 del olie og 1 del mælk og puttede lidt nødder og rosiner i :) Lavede flødecremen på en anden måde (flødeost, citronsaft, flormelis og vand). Efter denne opskrift er jeg færdig med at lede efter den perfekte gulerodskage :)

Anonym  -  2011-02-15 08:53:18
Jeg skal til at bage den. Ønsk mig held og lykke, I kage-glade mennesker. :-)))

K  -  2011-02-10 00:24:28
Kan de laves som muffins (altså i små papirsforme), og i så fald, hvor længe skal de så bages? ku godt bruge et svar hurtigst muligt, da jeg skal lave 40 "stykker" kage til på lørdag nemlig :)

Bageren  -  2011-01-25 19:34:26
Dette er verdens bedste gulerodskage. Det er også en af de bedste kager overhovedet. Den er utrolig let og luftig, men samtidig meget svampet. Jeg synes at ostecremen bliver bedst ved brug af ananas ost, min crem blev grynet ved brug af Philadelphia. Mine erfaringer er at ingredienserne i cremen skal have stuetemperatur.

Alex & Kirstine!  -  2011-01-16 18:08:36
Udsøgt smagsoplevelse, en rigtig kageelskers drøm! Den skal bages igen, og igen, og igen :)

Camilla  -  2010-12-23 17:51:47
Virkeliige en go' kage! KAn stærkt anbefales! :D

kakus  -  2010-11-21 13:21:47
føjføj hva faen er det for noget med ostecreme.. det smager ikke specielt godt men.. med en anden slags creme gør den uhmmm mums ik??? :P.... men elsker gulerodskage hehehehehehe hahahahahaha

Mette  -  2010-11-14 11:10:34
En virkelig god kage, der har høstet meget ros. Jeg puttede lidt hakkede mandler i (valnødder, mandler og hasselnødder), skiftede halvdelen af olien ud med mælk, og havde ikke natron så brugte bare 2.5 tsk bagepulver i stedet. Derudover lavede jeg ostecremen lidt anderledes (400g. Philadelphia (evt. light), 4 spsk. vand, 100g flormelis, 4 tsk. citronsaft, og 4 tsk. revet økologisk citronskal). Jeg bagte den i en varmluft ovn ved 175 grader

Krestina Hansen  -  2010-11-13 12:18:22
Jeg bliver simpelthen nødt til at dele den her oplevelse med jer :) - det er første gang nogensinde, at jeg har kunne bage en gulerodskage som faktisk hævede og blev svampet!!!! Jeg er simpelthen SÅ stolt og glad for at jeg kunne finde en opskrift jeg kunne bruge til noget :). Så en stor tak til den som lagde opskriften ud :) Jeg vil lige komme med et råd, som er et stort hit herhjemme hos drengene: Hvis chokolade i stedet for den der ostecreme. Men jeg vil hellere have oste cremen på, så jeg undlader at komme det på hele kagen, men kun til dem som vil have det :)

Sofie  -  2010-11-07 14:02:12
Super lækker kage. Fugtig og svampet, lækker smag. Kan varmt anbefale den! For lidt ekstra kant, er det lækkert at eksperimentere lidt med krydderier, f.eks. kardemomme. Det gør den lidt mere luksus. Desuden kan man sagtens droppe olien helt, og jeg bruger altid mere reven gulerod end anvist. Ostecremen gør den såså lækker, så den vil jeg ikke mene, at man skal spare på. Dog puttede jeg ikke smør i - det er helt unødvendigt! I stedet blander jeg 200 g. flødeost, 2 spsk. vand, 50 g. flormelis, lidt presset citronsaft og noget vaniljesukker. Det synes jeg smager meget bedre og er mindre fedt. Nyd kagen!

  -  2010-10-20 00:19:46
synes æg på en kage lyder lidt vammelt..

  -  2010-10-14 20:54:00
Kagen kan fryses, ikke glasuren. Hvis den er grynet kan det være fordi smøret ikke er blødgjort nok, så skal der bare piskes til cremen er helt glat. Jeg bruger "rigtigt" smør, ikke kærgården eller lign. og philadelphia ost, og så kommer jeg smøret i direkte fra køleskabet og bruger en el-pisker til cremen bliver glat. Har prøvet at det blev for flydende fordi jeg havde bjødgjort smøret for meget inden. Kanon god kage 10 fra mig og alle mine kollegaer :-)

Asmus  -  2010-10-10 15:55:33
Vi skal lave den nu og jeg glæder mig

Anne  -  2010-10-05 20:25:02
da jeg ingen flormelis har, vil jeg høre om man kan bruge noget andet end flormelis i glasuren? sukker fx.. :)

i køkken  -  2010-09-11 10:16:29
Savner at pladestørelsen bliver ændret, når man ændre på antal personer. Pas på og brug din sunde fornuft:-)

GS  -  2010-07-05 22:54:07
Jeg har bagt den to gange og skal bage den igen i morgen. Den er virkelig god. Der er nogle, der har spurgt, om den kan fryses. Det kan den godt med eller uden glasuren. Det gør ingen forskel.

Kathrine  -  2010-07-02 15:25:25
Hvorfor en olie bruges der?

Lars Lorrat  -  2010-06-17 21:19:25
super kage... rigtig tasty og spicey !

Filippa  -  2010-06-05 18:31:19
En helt vidunderlig opskrift... og så er den idiotsikker! Jeg er ellers ikke meget værd i et køkken, men denne her lykkes hver gang! Selve kagen bliver rigtig lækker og svampet, og cremen giver lige det sidste! (Jeg ELSKER den creme...)

Cath  -  2010-04-29 12:13:41
Luftige kager, prøv disse råd: pisk æg og sukker luftigt inden du kommer de andre ingredienser i. Måske skal kagen bage lidt længere? Stik ikke i kagen for at se, om den er færdig, når du bruger bagepulver, for så falder den sammen, ryst den i stedet for at se, om den er fast i midten. Skal den bages med varmluft eller almindelig?

Louise:)  -  2010-04-28 18:26:47
Super lækker kage, især med rosiner og mandler i:) Ja jeg spørger også om den kan fryses? og er det med eller uden ostecremen?

Helle  -  2010-04-12 21:11:58
Kan den fryses?

Simo   -  2010-04-07 13:53:26
Hvordan får man kagen til at blive luftig? Min kage bliver lidt sammenpresset.. Hvilket tegn skal ovnen stilles på?

Vennida  -  2010-03-31 18:32:52
Prøv med Mascarpone istedet for naturelost og smør.. 250 g mascarpone, 1 dl cremefraiche... så er den perfekt

Helle Poulsen og fam.  -  2010-03-24 16:23:26
Vi elsker simpelthen denne kage, den er nu printet ud og der bliver ikke bagt andre gulerodskager her ;O)

Alfi  -  2010-01-21 19:10:16
Normalt bruger jeg Amo,s den bedste,(og den er Rigtig god) men den er ikke til at opdrive i øjeblikket, så nu prøver jeg denne når i nu siger den er så god. Men min ynglings ostecreme Skal på toppen, det er den der gør den så super lækker. I får lige opskriften her, som også er fra Amo. OSTECREME 200g. Flødeost neutral (Philadelphia light er super), 2 spsk. vand, 50g flormelis, 2 tsk. citronsaft, og 2 tsk. revet økologisk citronskal piskes sammen og stilles køligt. Smøres på den afkølede kage. Ps. For dem der ikke kan lide ost, kan jeg oplyse at man overhovedet ikke kan smage at der er ost i. . vand

Filippa  -  2010-01-17 18:17:14
Uhm, super kage, elsker glasuren! Og så kan man også lade som om, den er liiidt sund, ikke?

  -  2009-12-22 20:45:13
kan man bruge bagpulver istedet for naturin???

Camilla  -  2009-11-16 18:56:17
Er virkelig en lækker kage. 3 mennesker fik den spist på 2 dage! Jeg bagte den i en stor springform, hvor den skulle have lidt over en time på 185 grader.

sofie  -  2009-10-21 22:01:40
den helt perfekte opskrift på gulerodskage

Lone  -  2009-10-04 17:23:48
Simpelthen den bedste gulerødskage:) Stort 10-tal herfra.

  -  2009-10-02 16:49:11
Jamen, hvis man vil have nødder og rosiner i så kan man jo bare bruge en opskrift med mødder og rosiner dem er der jo også mange af.

tulle  -  2009-10-02 10:20:24
hov den mangler da 1 dl rosiner og 50 g solsikkekerner eller hk nødder, ved toppingen synes jeg det halve er alt rigeligt. men det er en super god kage, som er frisk i flere dage.

MK  -  2009-09-20 19:00:48
citronskræld fra 1/2 økologisk citron i glasuren gør den rigtig lækker frisk og glasuren bliver skærefast hvis man stiller den på køl et par timer inden servering, hvilket gør den bedre :O)

Glindvad  -  2009-09-10 14:31:31
Jeg har nu prøvet at bage kagen, med 1 dl olie og 1 dl mælk, og den var bare rigtig god! Alle der smagte syntes at den var god, så den kan klart anbefales.

Martin  -  2009-09-06 14:17:01
Lavede halv portion - rigeligt stor til ca. 6 personer ;-) Ca. 30 min. ved 180°C i en 'rugbrødsform'. justerede også opskriften lidt: Skiftede en fjerdedel af olien ud med letmælk Tilsatte nødder (macadia + valnødder - alle slags kan nok bruges; finthakkede) Svarende til ca. 75g ved fuld opskrift Havde ingen flødeost - så jeg droppede 'glasuren' Meget-meget god kage....

  -  2009-07-29 23:27:36
Hvilken ost bruger i? Aktså hvilken mærke

Natascha  -  2009-07-23 12:11:38
Bagte denne lækre sag igår! Den får 10/10! Synes dog fyldet var lidt for flydende, så vil nok kun putte halvdelen af smøret i næste gang, så den er mere fast. Men PERFEKT kage ellers!

Arne  -  2009-06-20 09:02:02
Netop denne opskrift fik jeg for ca. 30 år siden med 35 g. hakkede valnødder og 1. dl. rosiner. Der var betegnelsen "amerikansk gulerodskage". En dejlig kage - og lidt af en kaloriebombe! Som lærer lavede jeg den engang imellem til en hyggetime, hvor jeg dog for sjov kaldte den ostekage. Nogle elever var noget skeptiske over for det med "ost" - dog kun indtil de havde smagt den.

  -  2009-05-22 22:54:30
Nem - hurtig og ungerne synes den er super... en anden lille finesse er at den passer fantastisk godt til sådan en fiks bageform med låg - lige til at tage med i klassen

kris  -  2009-05-11 13:57:31
Hvor lang tid skal den have i en springform?

Barbara  -  2009-04-13 11:16:32
Hej... Ostecremen skal bare blandes i en skål... jeg har prøvet at lave min med Philadelphia Light, noget citronsaft og flormelis. Jeg har bare smagt den til... ikke gået efter noget bestemt mål. Cremen smøres på, når kagen er kølet af, ellers bliver den for blød... den smelter eller sådan. :o) Man kan putte forskelligt i f.ex. hakkede valnødder eller andet... jeg prøver mig frem indtil jeg synes der er nok i. Den er god!! Glæd jer.

Cecilie  -  2009-03-18 10:40:29
hold op hvor er den lækker! min lillebror på 3, vil aldrig smage når vi bager, men han er tosset med den her! bestemt ikke sidste gang den bliver bagt.. desuden er den meget nem. (:

connie  -  2009-03-12 21:09:34
Hejsa Vil bage kagen i weekenden, men er i tvivl om ostecreme skal tilberdes i gryde eller bare skal røres sammen kold. Glæder mig til at prøve den...

K-8260  -  2009-01-16 09:21:05
Den er så god! Kan stærk anbefales til en god kop kaffe for uventede gæster:D

Camilla  -  2008-11-23 22:30:58
Hvor mange nødder kommer I i kagen?

Lene og Jeppe  -  2008-10-05 00:46:17
Super lækker og svampet kage, fulgte opskriften, og den er bare perfekt!!!

Luna  -  2008-09-25 19:05:24
Jeg skal bage denne kage i weekenden, men er lidt i tvivl om farin er brun farin eller om der menes sukker? Håber nogen kan hjælpe:-)

Amanda  -  2008-08-10 14:16:10
JEg har netop bagt 3 af dem-dog uden glasuren, da jeg ikke er så vild med flødeostglasur (med eller uden citron advr!) Må indrømme jeg er lidt skuffet, med så høj karakter og mange fine anmeldelser regnede jeg med en perfekt kage. Konsistensen er også til et 13 tal, den er rigtig dejlig svampet!! Men den mangler noget smag, har ellers puttet nødder i (både en med valnødder og en med peanuts i)... Så måske forsøger jeg mig med chokoladestykker eller mere sukker eller flere krydderier-men det er jo selvfølgelig en smagssag.

Heidi  -  2008-06-12 19:39:41
Møf...... Den er bare for god.

Helena - 03  -  2008-06-07 14:08:44
Jeg hader når der er rosiner i en gulerodskage. denne opskrift er garanteret god! Jeg glæder mig til at smage den!! :)

trine  -  2008-05-17 12:35:41
super kage. jeg putter 1 dl rosiner, samt ca 35 g solsikkekerner i også, pynter den med hakkede valnødder, mums

SUMI  -  2008-04-27 16:30:45
hej jeg har bragt kagen, men min kage blev for tør, kan nogen fortælle mig hvorfor, kan det være jeg har brugt en lille bradepande, jeg brugte helt præcis de mål som står opskriften.

la fraise  -  2008-04-15 17:09:31
simpelthen den bedste nogensinde. Jeg har prøvet de andre opskrifter på gulerodskage her på siden, men det mislykkedes hvergang.Den her fortjener topkarakterer.

Stine  -  2008-04-04 13:30:17
Når du nu ikke har natron, kan du komme tilsvarende mængde bagepulver i.

Signe  -  2008-02-23 18:06:27
Hm... hvis jeg nu ikke har noget natron, er der så en måde at lave den på? Mere bagepulver, ej vel? What to do?

Julie  -  2008-02-23 17:41:52
Vil klart anbefale at komme kokos oven på glasuren. mums.

Anne Marie  -  2007-12-02 15:49:12
Super lækker og nem kage :-)

bianca  -  2007-11-27 16:17:54
Rigtig god kage, især ostecremen på toppen er mums.. Kunne dog godt forestille mig at den ville være god med lidt citron eller lime i! Jeg synes 45 min var for meget i ovnen, den blev ikke helt så svampet som jeg synes den skal være. Men den får bare lidt mindre næste gang :-)

lærke  -  2007-11-12 19:58:33
super lækker kage, TIP : put chokoladestykker i . det gør den perfetk!

Mor til tre  -  2007-11-10 13:32:08
Sådan gør man det!! Den er jo super god og ryger hermed i gemmeren til næste gang der skal bages gulerodskage. Tilsatte også rosiner og hakkede valnøddekerner. Muuuuums ;-)

Rikke  -  2007-09-28 09:08:02
Prøv at bage den i springform og derefter dele den på midten som en lagkage og put flødeosten imellem lagene. Helt perfekt - og endnu bedre efter en nat i køleskabet!

peder  -  2007-09-07 16:28:46
Er det brun farin man skal bruge?

hafsa  -  2007-08-31 14:16:06
den smager lækkert MAN

Simone  -  2007-08-30 12:58:10
ok, mange tak. Men da jeg lavede ostecremen blev den helt grynet. Jeg tror at det var flødeosten jeg kom i som var grynet. Er det normalt at flødeost ser sådan ud? den smagte forresten godt, og som i sagde - slet ikke af ost:)

SS  -  2007-08-30 12:53:55
Til Simone! Som nævnt smager cremen overhovedet ikke af ost, jeg kan heller ikke lide ost, men det her er godt

Simone  -  2007-08-27 21:33:30
Har lige et spørgsmål til den. Jeg er ikke den helt store ostefan, og jeg ville lige høre om den bliver for sød måske, hvis man laver "almindelig" glasur ud af flormelis og putter på?

Simone  -  2007-08-27 21:31:46
Vil snart prøve at bage kagen:)

Daniel  -  2007-05-28 17:45:04
jeg er 10 år og har bagt kagen sammen med min mor. Den er bare mums og er ikke svær at lave!! men den smager bedst når den har stået koldt et par timer. den får karakteren 10 :D

Louisa  -  2007-04-14 13:53:17
Dette er uden tvivl verdens bedste kage!!!! Der bliver aldrig levnet så meget som en krumme... Jeg laver den dog ikke i brandepande, men i springform og så tilføjer jeg hakkede nødder og pynter med valnødder... så bliver den ligeså indbydende som den er lækker

Lisbeth  -  2007-04-12 13:19:43
RIGTIG god kage. Jeg bagte den til min datters dåb og den var et stort hit. Er nu igang med at bage den igen og tager dern med i knægtens vuggestue i morgen. Jeg vil lige sige, at jeg normalt ALDRIG ville lave en kage med flødeost på, da jeg bare HADER ost. Men da jeg alligevel skulle lave 3 kager til dåben, så kunne denne her godt blive den ene af dem. Jeg må indrømme, at det overhovedet ikke smager af ost, men bare er super lækkert! Prøv den.

Marie  -  2007-04-09 15:43:03
Utrolig lækker kage! Men cremen drillede mig lidt. Den blev for flydende? Nogen ideer til hvorfor? Brugte jeg måske en forkert ost? Jeg må indrømme, at jeg forsøgte at spare lidt på flormelis og smør i begyndelsen, men jeg puttede resten i, da det begyndte at drille...

Marcus  -  2007-03-28 12:03:51
En herlig kage, og som allerede er nævnt, svampet og smagfuld uden at blive for sød grundet ostecremen på toppen. Jeg tog mig dog visse friheder med nævnte creme og brugte Kvark i stedet for smør og tilføjede i øvrigt frisk citron. Solsikkekerner i kagen er også ganske gode :)

maria_a  -  2007-03-09 11:16:54
en super god kage som varmt ambefalles ,kan bruges både til fest og hverdag

mille  -  2006-12-15 11:21:29
jeg erstattede al olie med cheasy A38 og erstattede ca halvdelen af hvedemelet med grahamsmel. Den er stadig god i denne sundere/slankere version.