Kommentare til Gulerodsboller

se opskriften her

ls  -  2018-01-22 13:26:05
det er gode men de mangler mælk

Ditte S.  -  2017-05-16 16:16:19
Fantastiske boller 😊

Victoria Egholm  -  2016-11-10 07:13:47
Jeg har givet dem 40 minutter inden jeg rullet dem til boller og derefter giver jeg dem 1/2 timer. Men de er mega god

Zahra  -  2016-04-12 03:36:52
Jeg fik lavet denne her opskrift må nok sige at de blev rigtige gode jeg fulgte opskriften som stået bortset fra at jeg brugte tør gær hvilket svarer til 17 gram tør gær som skal aktiveres med 1 tsk sukker. Tag dem ikke ud før 20 min. Jeg tjekkede dem ved 15min og de var ikke gennembagte. Tusind tak for en rigtig god opskrift!

Nico  -  2015-10-25 17:41:17
Super gode boller! Skal bruge denne opskrift igen en anden gang, måske med lidt rosiner og valnødder eller hasselnødder i stedet for solsikkekerner :)

Sarah  -  2015-09-28 14:26:13
Virkelig gode boller ;)

Emma  -  2015-05-09 23:21:08
Jeg bytter altid 1/3 eller 1/4 del af melet ud med havregryn - sundere og stadig lige så lækre!

kir  -  2015-01-26 14:13:45
lækre boller, ingen ekstra mel så godt :)

Malou  -  2015-01-18 16:30:57
SÅ LÆKRE!!!! Og meget nemme at lave! :)

Louise  -  2015-01-13 16:37:49
Lækker boller, nem at lave og så lækker luftig :)

Kristina  -  2014-10-09 17:14:00
Super nemme/ luftige boller. Smager mums. Vi laver dem til madpakken samt som et stk brød til aftensmaden. Kan varmt anbefales.

Iben  -  2014-08-15 15:09:03
Mums. Erstattede 250 g hvedemel til 250 g groft rugmel og omkring 100 g hvedemel med 100 g havregryn. Derudover puttede jeg også lige så mange hørfrø i som solsikkekerner. Sunde og lækre.

F  -  2014-05-13 10:58:35
Er det fryseegnede ?

Inge  -  2014-04-11 15:45:42
Det er meget irriterende at for at få opskriften printet ud kommer der 4 sider før man får opskriften

Pia  -  2014-04-07 11:51:49
jeg syntes at de gulerodsboller smagte rigtig godt de er nogen a de bedste jeg har smagt længe, jeg vil klart andbefale dem til andre og til sukkersyge passenter da der ikke er noget sukker i, ja min karakter til de boller er mere end 10...

Ss  -  2014-02-13 16:57:14
Bollerne er hårde og tørre og er ikke spiselige efter en dag. ØV!

Sara  -  2014-01-11 17:13:50
TOTALT GODE BOLLER! Elskeer dem, kan klart anbefales👌 Mega lette og lave og mega gode,mums. Giver en KÆMPE tommel-opper! -Sara

Bagemor(d)  -  2013-12-10 12:27:50
De er virkelige lækre, jeg bytter dog rundt på melet og altid med fuldkornsmel så de mætter mere ☺️ Manden og ungerne elsker dem.. Lige nu er de i ovnen med svesker, solsikkekerner, durummel, havregryn og fuldkorn.. Mums:)

Charlotte Fischer   -  2013-10-02 10:22:20
Super gode boller, jeg har dog kun kommet 1 dl solsikkekerner, samt en 1/2 dl hørfrø Det virker rigtig godt, det er ikke sidste gang de bliver bagt

tina  -  2013-08-21 16:12:50
det er bare de bedste boller ever, man kan også komme squash i istedet for gullerødder, og skifte solsikkekernerne ud med groft mel uhmm

Rose  -  2013-06-27 17:57:46
Lette. Smager godt. Gulerødder giver en fin farve. Lige noget for børnebørnene og de andre

Niels  -  2013-05-13 15:00:08
Fik 24 store lækker boller brugte 250 g grahamsmel og 750 g hvedemel det blev de ikke ringer af mums 10 herfra :-)

  -  2013-05-07 13:44:23
Skal der så meget mel i ?

Inge  -  2013-02-26 19:30:58
Virkelig superlækre boller - mums!! Jeg erstattede også lidt af melet med havregryn og dryssede med henholdsvis havregryn og solsikkefrø. Første gang jeg har givet en opskrift 10 herinde.

johnnyboy  -  2013-02-10 20:11:48
Hold da kæft ! hvor er de gode

Maria  -  2013-02-02 14:30:13
HJÆLP hvad skal de have i en varmluftsovn??:o

Sanne  -  2012-11-26 13:59:14
Super gode og lækre boller. Vi har kun brugt opskriften og bare puttet mel i på gefülen, men resultatet er fantastisk ALTID. Vi frøs en masse ned inden vores datter som til verdenen så vi altid havde noget lækkert at byde gæsterne :D Og alle der kommer og smager dem elsker dem. Jeg tænker som nogen også skriver, så kunne man komme noget groft mel i så de bliver en anelse sundere og så har vi somme tider lavet dem mere som et flute til os selv til madpakker :)

  -  2012-11-25 09:22:11
rigtige gode boller, kan varmt anbefale denne opskrift.

Nikita  -  2012-10-16 15:48:36
Er det varmluft? Eller alm ovn?

Christian  -  2012-09-14 17:33:55
Tak for en god opskrift

Mor's  -  2012-08-28 13:13:37
De er bare så gode, jeg plejer at erstatte noget af melt med 2,5dl havregryn og 2dl rugmel plus en god håndfuld hørfrø.. Barnet og manden elsker dem!!

  -  2012-08-07 16:23:02
Jeg har gjort nøjagtigt som opskriften sagde, men jeg synes slet ikke der var nok væde da Jeg æltede den. Måtte tilføje ekstra lunkent vand. Men de står til hævning nu så må jeg se hvordan de bliver :)

T  -  2012-05-06 11:25:40
En dejlig og nem opskrift, der lykkes hver gang. Jeg bruger den tit som grundopskrift. Jeg bruger f.eks. forskellige meltyper, forskellige gryn,kerner eller nødder.

Den barslende.  -  2012-04-25 10:23:04
Så er bollerne i ovnen, er meget spændt på at smage dem men de ser simpelthen så lækre ud og dejen var rigtig nem og lækker at forme!!

MKO  -  2012-04-12 17:15:00
Udskift olie med ymer og tilsæt 800 g hvedemel og 200 g groft mel så har du super lækker fedtfattige boller. Har lige bagt 150 stk til fryseren.

amso  -  2012-04-08 08:56:43
Rigtig god nem opskrift. :) Bollerne bliver dejlig bløde, og smager rigtig godt. Et lille trik til dem som gerne vil have nybagte boller et par dage efter de er lavet. 30 sek. i mikroovnen, så smager de som friskbagt :D

Anders  -  2012-03-19 20:33:28
Hej Chef, det er 2 gang jeg laver denne opskrift! Synes den er så nem, og samtidig kan jeg variere hva jeg vil putte i den. Mange tak for deling. Stor hilsen Anders

Karina  -  2012-03-14 12:06:55
Bollerne er virkelig gode! Jeg kom en stor håndfuld havregryn i, som jeg lod trække lidt i vandet inden jeg tilsatte de øvrige ingredienser.

  -  2012-03-10 17:15:30
kan man godt lave dem uden olie eller hvad

20-01-2012  -  2012-01-20 18:08:18
Super nemme at lave! Smager fantastisk og bliver ikke tørre dagen efter!

Frida   -  2011-11-28 20:22:38
yummi! Meget lækre boller!

Christina  -  2011-11-10 16:11:13
Virkelige gode boller.. Var lidt forundret over at dejen var meget klistret, men da de var bagt var de super gode.. Kan anbefales at puttes på en bageplade med en ske..

TM  -  2011-10-24 14:22:13
JEg kan ikke lide solsikkekerne. Jeg brugte istedet 600g hvedemel, 450g grahamsmel og 50g rugmel, det er sundt og smager godt:D Mmmmmm...

josephin   -  2011-10-13 17:51:35
er der kun opskriften :o

Dennis  -  2011-04-02 16:37:54
topklasse opskrift... jeg laver den dog lidt om.. 300 gram grahamsmel og kun 700 gram hvedemel samt en go' håndfuld 5 kornsblanding. : ) også genial som dej til pølsehorn med samme hævetider : )

NICOLINE KLOSTER!  -  2011-03-03 17:15:59
BOLLERNE ER FANTASTISKE!.. OG SMAGER HIMELSK ...PRØV DEM!!..

Lykke  -  2011-01-25 15:46:26
Lækker, lækker , lækker - de for lækre :) Super boller som virkelig er et hit her.

lene  -  2011-01-22 17:03:39
Man kan ikke bruge den mængte mel som står i opskriften, men ca 700 gr

Heidi J  -  2011-01-21 17:17:47
Puttede Rosiner i istedet for solsikkekerner og det var stor succes til børnefødselsdagen.

Bjerre  -  2011-01-18 10:14:26
Super skønne boller, har lavet dem flere gange, og skal i gang med en ny portion igen i dag.

Susanne  -  2011-01-13 21:18:53
Super dejlige boller! Har ikke tal på hvor mange gange jeg har bagt dem :)

præstegården  -  2011-01-08 13:38:46
gær hedder yeast på engelsk - og bagepulver som der er en der har brugt hedder baking powder. Har lige æltet dejen for første gang, brugte pinjekerner og valnødder i stedet for solsikkekerner - glæder mig til at smage.

Liza  -  2010-11-07 11:59:18
Vi har lavet dem, virker fint som Rundstykker :o)

mig!  -  2010-09-23 16:06:04
Mig & min veninde bager dem hver eneste dag, vi elsker dem!! Livet ville ikke være værd at leve uden de her guddommelige gulerodsboller<3 nam, nam!! Prøv at putte flødeskum ovenpå, det er virkelig noget der vil noget. Du kan også putte rødbeder i, i stedet for gulerødder(:

Slankekurpigen :)  -  2010-09-19 14:47:18
Men kan også bruge bagepulver de bliver lidt mere blødere end med gær :)

  -  2010-05-09 13:16:01
Bollerne smager rigtig godt

Gitte  -  2010-05-04 11:52:26
Er ved at bage dem nu. Har delt dejen op. Så har jeg tilsæt 250g grahamsmel og 250 hvedemel i den ene halvdel... Er spændt på hvordan de bliver...!

Jones  -  2010-05-02 01:06:04
Jeg laver dem med 250 g grahamsmel og 750 g hvedemel, det gør dem lidt mere grovkornet, og man kan med fordel strø lidt salt over dem efter de er blevet penslet, men opskriften er også god som den er.. meget let og resultatet er super hver gang.

Rikke :-)  -  2010-04-26 17:25:15
Det her er klart den bedste opskrift på gulerodsboller jeg har oplevet! :-D de er super lækre og de holder sig friske og lækre mange dage ;-) Vil fremover kun bage disse boller :-D

Susan  -  2010-04-07 14:01:48
Når bollerne formes, kan som en ekstra lækker ting dyppe bollerne i en skål med solsikkekerner, så den får en bund med kerner. Det smager rigtigt godt.

Zerti  -  2010-01-26 17:58:15
Fantatisk boller.. Bliver ved med at være dejlig bløde. Ligegyldig om de står ude på køkkenbordet eller varmes op fra frost.. +++++++ herfra (laver dem uden solsikkekerner og de er lækre)

Signe  -  2009-10-24 14:11:26
Jeg synes at de er utrolig lækre. Tilføjede mange flere gulerødder i opskriften og det gjorde dem bestemt ikke dårligere! Der skulle lidt mere salt i, synes jeg :)

den-unge  -  2009-10-19 15:11:52
Bollerne er super lækre, jeg puttede sesam frø oven på sidst, drengene var helt vilde med dem.

Gitte  -  2009-10-17 11:28:02
Gulerødderne kan skiftes ud med revet græskar. Det er jo swæson for græskar lige nu.

ria og nanny  -  2009-10-10 17:02:05
vi syntes at dejen klistre meget men at de eller er lette at lave. kh de to piger

Dennis  -  2009-09-24 17:54:06
Laver dem nu for 10ende gang, og har hver gang smidt dbl så meget gulerod og dbl så mange kerner i.. nam nam..

  -  2009-08-02 15:09:43
Super gode boller!! Jeg tilsatte pinjekerner, hørfrø og solsikkekerner og brugte lidt fuldkornhvedemel og grahamsmel - de blev rigtigt gode... jeg holdt dog 150 g mel tilbage og selvom de var ret klistrede blev de bare vildt lækre. !!

Apollonia  -  2009-07-24 10:56:12
Har puttet 3 tsk salt, ellers gode boller og sunde.

AndersC  -  2009-05-24 21:03:44
Meget lækre boller og super nemme at lave, jeg skifter 200g. af melet ud med noget groft f.eks. grahamsmel så mætter de godt.

Jess  -  2009-05-03 15:08:01
Super nemme, er lige i gang med at bage dem. I stedet for hvedemel puttede jeg grahamsmel i. Og gulerødder, squash og hørfrø. de ser super lækre ud, kan anbefales.

Maibritt  -  2009-03-29 16:20:24
Er i fuld gang med dem lige nu... Håber virkelig de bliver gode... De står og hæver.. :) Lækkert lækkert lækkert

christian  -  2009-03-25 11:49:53
Rigtig gode boller, men vil stærkt anbefale at skifte 3-400g hvede mel ud med grahamsmel eller fuldkornshvedemel.. Ellers tak for en god opskrift

Trine  -  2009-03-22 07:50:14
super nem opskrift :) bager disse boller gang på gang... og så smager de altså bare godt.

Miiig  -  2009-03-05 23:01:09
Er virkelig skuffet! De smager ikke af noget som helst, samt bliver det sådan nogle små tørre stenhårde klumper :S - Kunne seriøst smadre et vindue med dem! Hvad har jeg gjort galt? Lod dem hæve den time som de skulle, samt lod dem også efterhæve i de 20 min :S

M  -  2009-02-23 17:51:09
brugte halvt tykmælk og vand. En hel tsk salt, 2 tsk sukker og 1 tsk kardemomme, og skiftede solsikkekernerne ud med knuste valnødder.

Jensen  -  2009-01-31 20:16:47
Dejen er også fantastisk til pølsehorn

Lise  -  2008-12-05 11:31:35
De er super gode skal til at lave dem for 5 gang tror jeg. Totalt lækre gulerodsboller der varmt kan anbefales :op

Ny i faget  -  2008-10-25 17:55:46
Disse boller bliver gode selvom man ingen bagefærdigheder har ! Det kan anbefales at bruge pinjekerner eller valnødder istedet for solsikkekernerne

13  -  2008-09-22 16:03:22
de er for gode de boller! har lavet dem utallige af gange! :)

Maria  -  2008-09-15 20:49:36
Knald-go'e boller :-)

Jeppe  -  2008-09-04 16:43:07
Hej, er en 21-årig knægt der vil våge sig ud i at bage for noget nær første gang siden hjsmkundskab i folkeskolen. Hvilken slags mel skal der i?

Rasmus  -  2008-08-16 11:01:45
Mmm.. ja sku lige tjekke opskriften inden jeg Igen sku igang med disse fatastiske boller.. Klart 10tal herfra;)

Maria  -  2008-08-11 17:17:06
Prægtige boller :-)

fra os!  -  2008-07-31 13:33:37
umm de var gode!!!! det var mine børn der bagte dem og det er lige så om at de bliver bedre af det!!

KJ  -  2008-07-08 14:25:08
foreslår at man tilfører mere salt selv...Ellers gode boller!

:)  -  2008-04-23 09:32:25
hvad hedder gaer paa engelsk, og kan jeg bruge noget andet i stedet for

Katrine qualmann herlufsen  -  2008-04-18 12:12:19
de er bare super gode. jeg kom dem i mufins forme så var de lidt sjover og var stadig væk gode.

lisbeth_wk  -  2008-04-17 08:43:51
Tilføjede valnødder da jeg ingen solsikkekerner havde - kan anbefales, rigtig lækkert.

Alemat  -  2008-02-26 09:20:21
Smager oragtfuldt - Prøv at putte halv rugmel halv hvedemel i - MUMS

Mai  -  2008-02-23 18:03:10
De bliver vildt gode, jeg tilføjede ekstra solsikkekerner og det gjorde ikke spor

  -  2008-02-14 13:35:51
det var en rigtig gode opskrift,(:

Madmor  -  2008-02-10 11:48:04
Prøv at bytte gulerødderne ud med hakket spinat, ungerne elsker dem og så er de jo dejligt sunde

susanne  -  2008-01-11 14:48:07
sunde og lækre omkring tiende gang jeg bager dem nu, og omgivelserne er også glade for dem.

kristina.  -  2008-01-02 12:28:39
mums de er bare super gode. jeg fik 45 små madpakke boller.min søn elsker dem med en ostehaps til. jeg puttede også revet æble i...super opskrift...tak ;o)

Charlie  -  2007-11-27 23:37:11
Uhm, hvor er det bare gode. Hvis man ikke går efter "sunde boller" så kan det anbefales at man drysser en lille bitte smule sukker på, efter de er penslet med æg, det gør dem lidt mere sprøde og det smager bare rigtig godt

Heidi  -  2007-10-06 12:56:34
Nej hvor er de bare gode. Det er anden gang jeg laver dem nu. Ungerne er vilde med dem og til os som skal tabe os,er de jo ogsåsuper sunde og lækre :-)

den der elsker og bage  -  2007-08-13 14:41:33
de er bare super gode ,.. kan spise så mange af dem ??

trihe  -  2007-05-20 16:41:01
kedelige

  -  2007-05-09 19:53:26
De Smager bare vidunderligt, og så er jeg ikke en gang så god til at bage :-)

Malene  -  2007-04-12 14:11:03
De smager bare helt fantastisk...:-)

Helle  -  2007-03-25 21:02:29
Superlækre!!

Elli (Tyskland)  -  2007-03-09 11:30:55
De bedste hjemmebagt boller jeg kender. Hver gang jeg kommer til at savne DK :) Meget nemt og man kan slet ikke lave en fejl!

Britta  -  2005-01-01 01:01:01
Skønne boller, børnene er vilde med dem.

Maria Mi  -  2005-01-01 01:01:01
Kanon gode og luftige gulerodsboller, som ikke bliver tørre. Er hurtige og nemme at lave. Gode til morgenmad/brunch. Anbefales!!

Henriette  -  2005-01-01 01:01:01
Super gode boller, der smager godt og er dejlige luftige indeni og har en sprød skorpe.

Camilla  -  2005-01-01 01:01:01
de er fantastisk gode og nemme at lave:o))

Louise  -  2005-01-01 01:01:01
De smager bare for godt... Laver dem til morgenmad hver weekend. Der må være en fejl med de karaktere!!!

Jog M  -  2005-01-01 01:01:01
rigtig gode áll-round´-boller

Mette  -  2005-01-01 01:01:01
Bollerne er super gode, har puttet en ordentlig portion i fryseren, så er der til en nem og lækker madpakke

Julie  -  2005-01-01 01:01:01
det er en virkelig god opskrift, og bollerne blev ret hurtigt spist. Jeg havde desværre ingen solsikkekerner men brugte rosiner i stedet, det smagte også godt.

Lena  -  2005-01-01 01:01:01
Helt klart min favoritopskrift. De er sindsygt gode, især til madpakken

M  -  2005-01-01 01:01:01
Bedste opskrift på gulerodsboller nogensinde!! :o)

kiajeppe  -  2005-01-01 01:01:01
mums, supergode:-)

katja  -  2005-01-01 01:01:01
wright on! bollerne er super god, jeg ved ikke hvor mange gange jeg har lavet dem!

Lis  -  2005-01-01 01:01:01
De er bare så gode og nemme at lave

Lone  -  2005-01-01 01:01:01
De er super gode, og børnene kan sagtens være med til at bage dem.

Doolittle  -  2005-01-01 01:01:01
Er i gang med bollerne for 3. gang. MUMS. En god frokostbolle.

  -  2005-01-01 01:01:01
gode og luftige boller

Sukkergrisen  -  2005-01-01 01:01:01
Dejen klistre meget inden den hæver - men det går over :o)