Beuf bourgignon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
800 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
Laurbærblade
Nelliker, hele
   
Energi:
KJ total 10420 (2480 kcal)
KJ pr. Pers. 2605 (620 kcal)
Vægt ialt 2800 gram
Vægt pr. Pers. 700 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 372 KJ (88 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)