Guldlagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Bunde:
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.75 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Marengs:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Creme:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Mørk chokolade 86% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 dl. Portvin, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 24005 (5715 kcal)
KJ pr. Pers. 3000 (714 kcal)
Vægt ialt 1570 gram
Vægt pr. Pers. 196 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1529 KJ (364 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 24.2 gram
Kulhydrat 32.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)