Pandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 10 stk.
Ingredienser:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
30 gram Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
   
Energi:
KJ total 4571 (1088 kcal)
KJ pr. stk. 457 (108 kcal)
Vægt ialt 596 gram
Vægt pr. stk. 59 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 766 KJ (182 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)