Tarteletter med ratatouille og pesto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 10 Stk.
Ingredienser:
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
200 gram Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
200 gram Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pesto:
0.25 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
50 gram Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
10 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
Energi:
KJ total 6288 (1497 kcal)
KJ pr. Stk. 628 (149 kcal)
Vægt ialt 1167 gram
Vægt pr. Stk. 116 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 538 KJ (128 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 18.4 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)