Rodfrugtmos med bagte hvidløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Hvidløg, hele 1 helt hvidløg vejer ca. 50 gram pillet vægt
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4035 (960 kcal)
KJ pr. Pers. 2017 (480 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Pers. 525 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 384 KJ (91 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 12.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)