Othellokage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
   
  creme:
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   
  pynt:
75 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Ren rå marcipan
   
Energi:
KJ total 13676 (3256 kcal)
KJ pr. Pers. 1139 (271 kcal)
Vægt ialt 1054 gram
Vægt pr. Pers. 87 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1297 KJ (308 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 38.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)