Appelsinpandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 5389 (1283 kcal)
KJ pr. Pers. 1347 (320 kcal)
Vægt ialt 727 gram
Vægt pr. Pers. 181 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 741 KJ (176 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 21.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)