Bondeomelet med skinke næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
200 gram Kogte kolde kartofler
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
   
Energi:
KJ total 5745 (1368 kcal)
KJ pr. Pers. 2872 (684 kcal)
Vægt ialt 1348 gram
Vægt pr. Pers. 674 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 426 KJ (101 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)