Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Citronglaseret rødspættefilet på svampebund og dildsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
80 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Svampebund:
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 potte Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Energi:
KJ total 10262 (2443 kcal)
KJ pr. Pers. 2565 (610 kcal)
Vægt ialt 2369 gram
Vægt pr. Pers. 592 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 433 KJ (103 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)