Porretærte fedtfattig næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
200 gram Farfalle (Pasta) Farfalle kaldes også for sommerfugle
50 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
100 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
30 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 5834 (1389 kcal)
KJ pr. Portion 5834 (1389 kcal)
Vægt ialt 1324 gram
Vægt pr. Portion 1324 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 440 KJ (104 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 16.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)