Toblerone islagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Fragilitebunde:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
100 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

175 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
  Tobleroneis:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
200 gram Toblerone
2 spsk. Cognac 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
Blåbær, friske 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Ananaskirsebær. kapstikkelbær. rå
  mini Toblerone
   
Energi:
KJ total 19877 (4732 kcal)
KJ pr. Pers. 3312 (788 kcal)
Vægt ialt 1278 gram
Vægt pr. Pers. 213 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1555 KJ (370 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 23.7 gram
Kulhydrat 33.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)