Grøn salat med torskerogn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Torskerogn, frisk
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Laurbærblade
5 Peberkorn, sorte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
100 gram Feldsalat
100 gram Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Sennepscreme:
1 spsk. Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
  Pynt:
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 5696 (1356 kcal)
KJ pr. Pers. 1424 (339 kcal)
Vægt ialt 991 gram
Vægt pr. Pers. 247 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 574 KJ (136 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)