Khao Soi (kokos karry nudelsuppe) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 tsk. Karry
2 ds. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Kokossukker 1 tsk. 4.5 gram
1 spsk. 13.5 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Fiskesauce (Fishsauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Khao soi pasta:
2 Rød chilipeber
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
8 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
60 gram Ingefær, frisk
30 gram Gurkemeje, frisk
6 stilke Citrongræs
1 tsk. Koriander, stødt
1 tsk. Kardemomme, stødt
4 kaffir limeblade
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Kinesiske ægnudler
   
  Pynt:
Koriander. frisk
   
Energi:
KJ total 13358 (3180 kcal)
KJ pr. Pers. 3339 (795 kcal)
Vægt ialt 2421 gram
Vægt pr. Pers. 605 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 551 KJ (131 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)