|
|
|
Dej:
|
15 |
gram |
Gær, frisk15 gram Gær, frisk
|
1.5 |
dl. |
Vand1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
250 |
gram |
Hvedemel250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
|
|
|
|
|
Kødsovs:
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
300 |
gram |
Løg, pillet vægt300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
200 |
gram |
Kalkun i strimler200 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
1 |
fed |
Hvidløg1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
0.5 |
tsk. |
Oregano, tørret0.5 tsk. Oregano, tørret
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
150 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
KJ total 9706 (2311 kcal)
KJ pr. Pers. 2426 (577 kcal)
Vægt ialt 1774 gram
Vægt pr. Pers. 443 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 547 KJ (130 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 14.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|