Torskefad med øl næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
6 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 Torskesteaks 1 torskesteak vejer ca. 200 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 spsk. Cornichons 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 60 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
Energi:
KJ total 8792 (2093 kcal)
KJ pr. Pers. 2198 (523 kcal)
Vægt ialt 2278 gram
Vægt pr. Pers. 569 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)