Svensk torskefad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
125 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 bt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
30 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   
1000 gram Aspargeskartofler
   
Energi:
KJ total 12459 (2966 kcal)
KJ pr. Pers. 3114 (741 kcal)
Vægt ialt 3028 gram
Vægt pr. Pers. 757 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (97 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)