Havregrynssmåkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 32 stk.
Ingredienser:
115 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
85 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
120 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 11357 (2704 kcal)
KJ pr. stk. 354 (84 kcal)
Vægt ialt 609 gram
Vægt pr. stk. 19 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1865 KJ (444 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 24.9 gram
Kulhydrat 50.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)