Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Salviedampet rødtunge på bund af bønneprovincial næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Salviesmør:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 blade Salvie frisk
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Rødtungefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Bønneprovincial:
4 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 Julesalat 1 mellemstor julesalat vejer ca. 150 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Grønne bønner, friske
   
   
  Sauce:
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Salvie frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Energi:
KJ total 7268 (1730 kcal)
KJ pr. Pers. 1817 (432 kcal)
Vægt ialt 1482 gram
Vægt pr. Pers. 370 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 490 KJ (116 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)