Oksemørbrad på grill næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Oksemørbrad, afpudset
   
  Marinade:
3 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Sød chilisauce
2 spsk. Teriyaki (Sojasauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Tabasco
   
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Honning, flydende 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Energi:
KJ total 9462 (2253 kcal)
KJ pr. Pers. 2365 (563 kcal)
Vægt ialt 1813 gram
Vægt pr. Pers. 453 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 521 KJ (124 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)