Forret med torsk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Torskefilet uden skind
0.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Dressing:
2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 potte Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
0.5 Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
150 gram Rejer uden skal, kogte
150 gram Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Stenbiderrogn, sort Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
1 spsk. Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
   
Energi:
KJ total 5127 (1220 kcal)
KJ pr. Pers. 1281 (305 kcal)
Vægt ialt 1316 gram
Vægt pr. Pers. 329 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 389 KJ (92 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)