|
250 |
gram |
Torskefilet uden skind250 gram Torskefilet uden skind
|
0.5 |
dl. |
Hvidvin, tør0.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Dressing:
|
2 |
dl. |
Cremefraiche 38%2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
spsk. |
Fiskesennep1 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
|
1 |
potte |
Dild, frisk1 potte Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
0.5 |
|
Icebergsalat0.5 Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
|
150 |
gram |
Rejer uden skal, kogte150 gram Rejer uden skal, kogte
|
150 |
gram |
Aspargessnitter. konserves150 gram Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
|
1 |
|
Tomater, friske1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
1 |
|
Citron1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
|
|
|
Dild, frisk Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
1 |
spsk. |
Stenbiderrogn, sort1 spsk. Stenbiderrogn, sort Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
|
1 |
spsk. |
Stenbiderrogn, rød1 spsk. Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
|
|
|
|
KJ total 5127 (1220 kcal)
KJ pr. Pers. 1281 (305 kcal)
Vægt ialt 1316 gram
Vægt pr. Pers. 329 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 389 KJ (92 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 2.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|