Lammekølle i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Lammekølle u nøgleben Benet i lammekøllen udgør ca. 14 % af vægten
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 kviste Rosmarin, frisk
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Paprika
0.5 tsk. Oregano, tørret
   
1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Timian, tørret
   
4 Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Salat:
100 gram Rucolasalat
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
100 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
100 gram Feta. 50+
   
Energi:
KJ total 10420 (2481 kcal)
KJ pr. Pers. 1736 (413 kcal)
Vægt ialt 3618 gram
Vægt pr. Pers. 603 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 288 KJ (68 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)