Pærertærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Dej
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
600 gram Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
   
  Pensling:
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 16620 (3957 kcal)
KJ pr. Pers. 2077 (494 kcal)
Vægt ialt 1500 gram
Vægt pr. Pers. 187 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1107 KJ (263 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 15.4 gram
Kulhydrat 29.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)