Gulderodsboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

100 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 dl. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 10140 (2414 kcal)
KJ pr. stk. 845 (201 kcal)
Vægt ialt 1020 gram
Vægt pr. stk. 85 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 994 KJ (236 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)