Hjemmelavet tomatsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
evt Rød chilipeber
4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
   
Energi:
KJ total 2614 (622 kcal)
KJ pr. Pers. 1307 (311 kcal)
Vægt ialt 1529 gram
Vægt pr. Pers. 764 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 171 KJ (40 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)